Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
נתקלתי בבעיה. מערכת ההפעלה היא XP עם SP3 מעודכנת. הבעיה היא שלא משנה איך מחברים את המחשב לרשת יש חיבור אינרטנט לכל התוכנות והדואר האלקטרוני וכולי אבל אתרי אינטרנט אינם עובדים כלל. בדקתי גם על 2 ספקי אינטרנט שונים. הרצתי סריקה עם AVG ואין כלום, הרצתי סריקה עם SPYBOT הוא מצא בערך 4-5 תוכנות ריגול והסיר אותן. שיחזרתי את ההגדרות של IE7, ביצעתי התקנה מחדש, לא עזר. עשיתי יוזר חדש לבדיקה מסתבר ששם האינטרנט כן ובד ואתרים עולים ובמשתמש העיקרי של המערכת האינטרנט מתפקד לכל דבר חוץ מאתרי אינטרנט. הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם. עקב מילון ואחת בעיות שיש בי במחשב לאחרונה, עושה רושם שהפתרון הטוב ביותר הוא להתקין מחדש את הWINDOWS. כעת אני בבעיה ואשמח לעזרתכם. הנתונים 1. ברשותי דיסק XP (32) ישן שאינו כולל בתוכו SP2 (בוודאי שלא SP3). 2. למרות שבין היתר מותקנים לי במערכת שני דיסקים קטנים (הגדול בינם בגדול 40 גיגה) כרגע מותקן הווינודס על אחד משני הקשיחים הגדולים (והחדשים ומהירים בהרבה) שלי, קשיח בגדול 500 המחולק ל- 4 מחיצות: 39, 39, 39, 384. כאשר מטבע הדברים הוא מותקן על מחיצה בגודל 39. 3. שאר נתוני המחשב נמצאים במפרט. הבעיה בעת קניית המחשב הסבירו לי פה בפורומים ש- XP ללא SP2 לא יוכל לזהות את כל הגודל של ה- 500 (הבנתי שהוא מוגל עד זיהוי של קצת מעל 100) ולכן עלי להכין ממנו עותק בתוכו עלי להכניס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי תוספת של 128MB RAM למחשב שלי וכמו כן Hard Disk 60GB 7200RPM. נכון לעכשיו המפרט שלי הוא כזה: Pentium 3 667Mhz 256MB SDRAM PC133 60GB 7200RPM Hard Disk Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB אני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי לי להתקין, Windows XP או Windows 2000? (אני לא מעוניין להתקין Windows 98 למרות שיש אנשים שסבורים שככה המחשב יעבוד טוב יותר) רציתי לדעת איזו מערכת תנצל הכי טוב את רכיבי המחשב שלי ותאפשר לי לעבוד בצורה חלקה.. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו את המחשב הזה עם Windows XP בוודאי מכיר את הבעיה שלאחר זמן מה של שימוש בג'ויסטיק Windows אומר שיש בעיה ב Game Port (לא בג'יוסטיק עצמו), רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה הבעיה והוא יודע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי על המחשב windows 7 ultimate 32 bit באנגלית, וסידרתי לו את המיקום לישראל ואת השפה לעברית. הוא כותב וקורא בעברית כמו שצריך, אבל ישנם מספר בעיות. 1. יש אתרים כלשהם בעברית שהוא כותב לי את שם האתר בג'יבריש ועם סימני שאלה ויש אתרים שאני בכותרת עברית ולא ג'יבריש. 2. כנ"ל גם שירים בעברית ב winamp. 3. יש בעיה ב win7 לגבי החלפת השפה ע"י לחיצה על alt+shift שהוא משנה לפעמים משנה את השפה, לפעמים אם לוחצים על caps lock הוא לא מתבטל וצריכים ללחוץ עוד פעם על alt+shift בשביל לבטל. בכל שאר הדברים הוא עובד וקורא וכותב עם עברית כמו שצריך. רק בכל אלה שהם דברים מאד מציקים. איך אני מסדר את העניין? אני לא רוצה להתקין שפה עברית לwindows אני מעדיף באנגלית כמו שיש לי עכשיו.. מישהו יכול…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב של אחי לא מצליח לעלות. אחרי מסך הטעינה של XP, מופיע מסך שחור והמחשב לא מגיב. כשלוחצים F5 ובוחרים בתפריט LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, המחשב עולה. איך אני מתקן מהמצב הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מושג למה ואני לא מצליח להחזיר את זה אבל פתאום שאני מסייר "במחשב שלי " אין לי יותר תצוגה מקדימה של קובץ וידאו אלא אני רק רואה שזה קובץ וידאו.. בתמונות עדיין כן יש תצוגה ואפשר לראות את התמונה בקטן בלי להכנס אליה.. מישהו יודע איך להחזיר את הקטע של הוידאו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אממ יש לי מחשב חדש שקיבלתי לפני חודש בערך .. והוינדוס שמותקן בו גם חדש .. שבועיים בערך יש לי וינדוס ויסטה.. והוא נהיה לי כבד בזמן האחרון זה אומר כל מיני פעולות פשוטות שלוקחות לו יותר זמן לבצע למשל סתם לפתוח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות .. לפתוח את החלון עשיתי סריקות עם Ad Aware Spyware Doctor RegistryBooster 2 SUPERAntiSpyware Free Edition Spy Sweeper תיקנתי את כל הקבצים שהוא מצב.. מחקתי מה שצריך.. הכל ואני עושה את הסריקות האלה כל פעם .. מה אפשר לעשות עם זה ? יש לי מחשב E8400 2GB זכרון פנימי 500 HD כרטיס מסך 8600GT הנה תמונה של ה-Task Manager http://img83.imageshack.us/my.php?image=31515615wi9.jpg ה-iexplorer למשל תופס שם 50 מגה .. וזה עולה ו…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, ישנן שתי מערכות הפעלה אצלי: בכונן אחד Win XP, בכונן אחר Win7... רציתי לפרמט את הכונן בו נמצא ה- Win XP ונתקלתי בבעיות של הרשאות (פתחתי נושא בנפרד)... ניסיתי למחוק קבצים בצורה ידנית בכונן בו מותקן ה- XP.. לאחר שעשיתי restart... נתקלץי בהודעה: BOOTMGR is missing Press Alt-Ctrl-Delete מה עושים? האם אפשר לתקן מבלי לפרמט שוב? אני מעוניין להשאיר רק את Win 7
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! יש לי כרגע וינדוס 7 בגרסת 32 ביט. אני מעוניין לשדרג ל64 ביט. עד כמה שאני יודע, אם אני נשאר עם וינדוס 7 ופשוט משדרג מ32 ביט ל64 ביט זה עושה התקנה נקייה ובעצם מוחק את מה שיש כרגע על המחשב. יש לי היום 2 כוננים קשיחים, אחד מחולק ל2 מחיצות: מחיצה אחת מיועדת למערכת הפעלה ועוד כל מיני תוכנות בסיסיות, השניה לכל השאר. עם הזמן התווסף כונן נוסף. במידה ואני משדרג ל64 ביט, מה בעצם נמחק? כל מה שיש בכונן שעליו מותקן מערכת ההפעלה? כל מה שיש במחיצה שבה מותקנת מערכת ההפעלה? במידה ואני מחליט לבצע שדרוג יותר גדול ומשדרג לוינדוס 8 64 ביט - יש שם אפשרות לבצע שדרוג נקי שלא מוחק שום דבר, או לפחות שומר על מרבית הקבצים? מבחינת החומרה עצמה המחשב תומך ב64 ביט. אשמח לעזרה...
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
(לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מערכת הפעלה xp בעברית pro. אחי גולש באתרים של כדורגל וכל מיני אתרים אחרים. לפני בערך חצי שנה חסמתי לו את זה דרך הwindows עצמו יש איזה קובץ טקטס שאני רושם שם אתרים ושומר , ואחרי זה אפשר להכנס אליהם. אני לא זוכר איפה נמצא הקובץ הזה. אם תוכלו לעזור לי בעיניין הזה אני מאוד יודה לכם. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עם הזמן אנחנו מקבלים יותר ויותר פרטים על מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט, חלונות 10, עם עדכונים אחרונים כמו הצצה לעוזרת האישית קורטנה במערכת, גרסה מוקדמת לצרכנים מעוניינים וזמינות משוערת של המערכת הם העדכונים האחרונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד ניתן לבצע שיחזור במערכת הפעלה win 2000 . תודה
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי בCOOKIES קובץ בשם INDEX שלא מוכן להימחק. מה ניתן לעשות?
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בוינדוס שהוא רושם שהוא לא מקורי עכשיו אני יודע שיש קובץ שמסדר את זה שהוינדוס היה מקורי ורציתי לבקש אולי תוכלו להביא הורדה של הקובץ הגירסה של הוינדוס שלי היא 64BIT בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-