עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Kenny,

היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by The Grey Matter,

התקנתי WIN2K ואני נתקל בבעיה מוזרה, לפעמים עברית נראית כרגיל, לפעמים כג'יבריש ולפעמים סימני שאלה ניסיתי כבר להעביר פונטים של WIN98 , זה לא עובד. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by קפלן,

ברשותי מחשב נייד Acer Aspire 5715z (כן, מאוד ישן...) עם מעבד פנטיום אחד, 2 ג'יגה רם מערכת Vista. המחשב לאחרונה איטי מהרגיל ולעיתים קרובות (בעיקר בעת צפייה ביוטוב) מתחמם ונכבה. לאחר התייעצות ושיקול, נראה לי שכדאי לי להחליף את מערכת ההפעלה לוידנוס 7 (ולא ל8 מטעמי נוחות..), מאשר לשלם לטכנאי (שהסיכוי שיוכל לתקן נראה לי לא כדאי). ברצוני לקנות עותק חוקי. הבעיה היא שאני יודע שהמחשב לא יחזיק זמן רב, ובעוד שנה-שנתיים-שלוש אצטרך לקנות חדש. האם אפשר לקנות וינדוס 7 ולהעבירו אחר כך למחשב אחר? זאת אומרת: האם יתנו לי לקנות מחשב בלי מערכת הפעלה בניכוי מחירה? וכן האם אוכל להעביר את המערכת למחשב החדש באותו סריאל באופן חוקי לאחר שאפסיק להשתמש בישן? ואם אתם ממש בעניין, ברשותכם יש לי עוד שאלה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ifs2003,

שלום, עם התקנת WINDOWS VISTA בתפריט התחל תוכניות היו אייקונים לתוכנות של WINDOWS כמו Movie Maker ו DVD Maker וכל מיני כאלה, עכשיו בגלל שהיה לי עומס בתפריט החלטתי להוריד את האייקונים האלה היות ולא השתמשתי בתוכנות האלו וכרגע אני זקוק ל Movie Maker אבל אין לי את האייקון. איפה נמצאות התוכנות האלו או כיצד ניתן להריץ אותן ? תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by lm007,

איכשהו עכשיו לא מופיע לי כונן D.ב-disk management מופיע כנפח פנוי כל הנפח שאמור להיות של D. זה קרה אחרי שניסיתי להוריד כמה תוכנות ב- msconfig, כמובן שעכשיו החזרתי את כולם. למישהו יש רעיון איך לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מחפש הגדרות טובות ל3GB SWITCH עבור XP PRO שתיהיה לי האפשרות באתחול לבחור בין WINDOWS רגיל לבין 3GB SWITCH אם מישהו מכיר לינק טוב אשמח. מצאתי איזשהו לינק, אבל כרגע אציל בBOOT יש חלק משורה שאומר : /fastdetect /NoExecute=OptIn ורציתי לדעת מה זה ןאם ב3GB

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by Sting,

התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. פירמטתי את המחשב, וכל אופן סידור התיקיות של וינדוס התחרבש... איך אני מגדיר שכל תתי התיקיות יסודרו באופן אוטומטי בצורת "רשימה" ולא כ"פרטים"? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי ביום שישי ווינדוס ויש לי עכשיו בעיה עם העברית: בכל מיני קבצי טקסט, הטקסט בעברית הפך לג'יבריש קבצי EXE שנמצאים בתיקיות שיש להן שם בעברית לא יכולים לפעול בהתקנה של כמה תוכנות בעברית העברית מופיעה כג'בריש ועוד... מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by erbrt,

שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך אני מסיר תכתובת שנשמרה שם מימי הבניים ? כל הסריקות של התוכנות של הרג'יסטרי ושל קבצי הזבל שמחשב לא מחקו את זה...וגם שאני מסמן את זה ולוחץ DELETE ונראה כאילו זה נשמחק זה חוזר ולא נמחק...אותו דבר דבר בשורה של ה"חיפוש" של הווינדוס .. שמסמנים ולוחצים דיליט זה מוחק אבל כמפעילים תחיפוש שוב זה חוזר...מישהו יודע איך מוחקים את 2 השדות ? ואם יש תוכנה שמוחקת את כל האלה... (וזה לא AUTO COMPLETE של האינטרנט אקספלורר) עריכה: ואם אנחנו בפורום ווינדוס: מישהו יודע איך אני משחזר את גודלם של החלונות של הווינדוס כמו שבאו בדיפולט?? גם של המיי קומפיוטר והתקיות וגם של האינטרנט אקספלורר .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום, התקנתי XP Pro והכל עובד טוב וחלק וממש מהיר רק בעיה אחת. כל פעם שאני מזיז חלון ה-CPU קופץ ל-50 ! מעבד amd 5600 . וירוס לא נראה לי הבעיה כי הוינדוס רק הותקן כרגע. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zombie,

אני מכניס את המחשב למצב שינה(נדמה לי שהוא מעביר זיכרון מההארד דיסק לזיכרונות אני לא בטוח) הכל כבה המאווררים האורות והכל... ואז פתאום בלילה אני קולט שהוא דולק...(מאווררים ואורות) אבל העכבר והמקלדת לא דולקים וכשאני מדליק את המסך אין כלום...בקיצור אני מאתחל את המחשב...(ובדרך כלל הOC נופל) והמחשב כאילו עבר קריסה... פתרונות מישו?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by mrraz,

אני מחפש עברית לגירסה האנגלית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by XpideR,

שלום ניסיתי לעשות גיבוי בתוכנה ghost של נורטון עשיתי גיבוי שיהיה לדיסק המחשב עשה ריסטרט וניכנס לתוכנה של הגוסט ושם הוא ניתקע ולא הגיב עשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא ניכנס למערכת הפעלה הוא פותח תדוס ושאני לוחץ על להיכנס למערכת הפעלה הוא ניתקע ולא ניכנס ואני חייב לעשות ריסטרט עזרה דחופה זה מחשב נייד של אחותי ויש שם עבודות שלה מי שעוזר מלך

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by MBN,

שלום, יש לי במחשב קובץ setup.exe שלא קשור לשום תוכנה, אם אני מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי שהוא לא ישום חוקי של WIN32 ואם אני מנסה למחוק הוא אומר שהקובץ נמצא בשימוש... (יש לי ווינדוס XP) חפשתי בתוך כל ה Processes הפעילים במחשב והוא לא מופיע באף אחד מהם... כנ"ל לגבי הרג'סטרי... למישהו יש מושג איך למחוק את זה???

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Fire Storm,

פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by yaviny,

על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, הזמנתי היום מחשב חדש המבוסס על ווינדוס 7 64 ביט. במחשב הנוכחי יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת אני מתחיל לשמור מידע, שבו ארצה לעשות שימוש כאשר אקבל את המחשב החדש. מדובר בשמירת "מועדפים", תיקיות של הודעות דואר (שמרתי בפורמט של windows mail), אנשי קשר וכדומה. השאלה אם ווינדוס 7 לא יעשה בעיות, כאשר ארצה לטעון מידע זה למחשב החדש? האם יש דברים נוספים שעליי לקחת בחשבון, כי אחר כך זה כבר יהיה בלתי הפיך? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by esaly,

שלום חבר'ה! יש לי בעיה... כל פעם שאני מתקין ווינדוס XP , אני מתקין גירסה באנגלית ואז מתיקן פאצ' MULTI LANGUAGE על מנת לשנות את התפריטים לעברית... במחשב האחרון שעשיתי את זה הוא יצר לי מצב שהחלק מהווינדוס באנגלית וחלק בעברית...למשל הSTART MENU בעברית והMY COMPUTER באנגלית... יש לציין שהתקנתי כמו תמיד ואף פעם לא הייתה לי בעיה....ברגע שהתקנתי את הMULTI LANGUAGE הכל היה בעברית וזהו... מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by asafsee1,

הי אני רוצה לבטל בכניסה את האופציה שצריך ללחוץ על CTRL+ALT+DEL ויש להגיע למסך עם הסיסמא מחיפושים בגוגל מצאתי שצריך להיכנס ל GROUP POLICY ולשנות את ה TASK MANAGER ל DISABLE אחרי הפעלה מחדש האופציה עדיין עובדת עזרה מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך לשינוי ההגדרה של מה שקורה כשסוגרים את ה"מכסה" של המחשב הנייד. כרגע מה שאני צריך לעשות כדי לשנות את ההגדרה הוא להיכנס ל advanced power settings ולשנות את ההגדרה ב close lid action למה שאני צריך (או להכנס למצב שינה, או לא לעשות כלום) אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך שיעשה את כל זה במקומי. זה פשוט יותר מידי עבודה לשנות כל פעם את ההגדרה הזאת ככה למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.