עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי SP! בווינודס אקס פי ואיני רוצה להתקין SP2 ויש לי בעיה כי זה אומר שהווינדוס לא חוקי לכן אני צריך עזרה להפוך את הווינדוס לחוקי... אז אפשר בבקשה מדריך להפוך אותו... ואמרו לי שאפשר עם קראק אז אפשר בבקשה קראק ..... *אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה על תנעלו רק תעבירו את זה פורום... .

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by yankob,

אני מבקש מכל מי שרק יכול לעזור לי להתקין לינוקס אני ישמח, יש לי פנטיום 3 ווינדוס98 וכ"כ היתי רוצה לינוקס, ושיהיה לי שתי מערכות הפעלה,פניתי לאנשים ורק מנסים לרמות אותי, ביקשו אלף שקל התקנה הגיוני? לא נראה לי, אני תמיד רציתי לינוקס אבל אין מי שיעזור לי, מי שמוכן להתקין לי לינוקס אני ישמח מאוד, ומוכן לשלם על ההתקנה, אני ללא עבודה אך אשמח לשלם סכום נאה, אני גר בדרום ת"א, ואשמח לקבל תשובה על כל עזרה 851 725 050 שני בני תודה רבה ונשתמע

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by miki26,

יש לי מערכת הפעלה על בסיס NTFS ויש לי הארד דיסק נוסף אליו אני לא יכול לחדור ממערכת ההפעלה יכול להיות בגלל שהוא ב FAT???

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by DontTouch,

שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amit501,

יש לי גם 98 ו-Xp במחשב אחד. אתמול התחברתי לרשת ב-XP והיה לי את הוירוס של ה-60 שניות. נראה לי שתיקנתי אותו כי הוא לא חזר אבל כשעשיתי ריסט לא מזמן פתאום לא יכולתי להפעיל את WINDOWS (לא הצלחתי להגיע למסך של הבחירה בין 2 מערכות ההפעלה ) ובמקום היה לי : invalid boot.ini file booting from c:\windows ובמסך שאחריו: windows could not start because the following file is missing or corrupt <windows root>\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file לא מצליח להכנס ב-SAFE MODE ושחזור להגדרות האחרנות לא עוזרות . יש פתרון ? אולי משהו לשנות ב-BOOT? תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by bilbo,

אחרי חודשים של הכחשות וחצאי אמיתות בנוגע למצב המוכנות של Windows 7 מיקרוסופט הרשמית הודיעה היום שאכן משתתפי ה-PDC יקבלו גירסת בדיקה של Windows 7. אחרי המון קשקושים שיווקים של "Windows Vista ילווה את מיקרוסופט בארבע שנים הקרובות" – אפילו מיקרוסופט כבר לא מנסה להסתיר את האמת. לא מדובר על העתיד הרחוק והמעורפל. Windows 7 כבר פה... וכניראה לקראת יולי 09 בחנויות http://blogs.msdn.com/pdc/archive/2008/09/24/unveiling-windows-7-to-the-world.aspx

• 50 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by dorviper,

יש לי תופעה מוזרה כבר כמה ימים... כשאני מנסה לעשות הדבק (ctrl+v) זה פותח לי את ה"מחשב שלי" במקום להדביק מה עושים עם זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aviadt,

אני פירמטתי את המחשב אתמול (נייד-IBM ThinkPad) ועכשיו האפשרות של "השלמה אוטומטית" לא עובדת לי בשום אתר אינטרנט, למרות שבאפשרויות אינטרנט סימנתי את האפשרות של "השלמה אוטומטית". יש לציין, שבשורת הכתובת של האקספלורר האפשרות כן עובדת. אני ישמח אם תעזרו לי להתגבר על זה, כי זה ממש מציק לכתוב כל פעם מחדש כל דבר.. תודה, אביעד

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אמנם היה קצת בלאגן בהתקנות של המחשב אבל עכשיו יש רק התקנה אחת בכונן C אבל כל פעם המחשב מציג לי מסך שמשבקש לבחור בין 2 התקנות ורק אז מעלה את המחשב אם לא אמרתי אז מדובר בוינדוז XP

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by Charybdis,

שלום. אני עובד עם גרסת ה 64Bit של המערכת. אני מנסה להריץ את Yes Streamer ומקבל את השגיאה הנ"ל. חיפוש קצרצר בגוגל, גרם לי להבין שהתקנת Windows Media feature pack תפתור את הבעיה. הורדתי את הקובץ המדובר, ניסיתי להתקין, אך קופצת לי ההודעה הנ"ל: חיפוש בגוגל העלה חרס. נקווה שלכם הפתרונים. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ?י?א? ?ח??? ?ך??ך ?חב? ??‗ ?א? ט??? ט???ג?? ?אח???ך ???ט?? ???? ??? ?ך ??ך???ך ?ג?ט??ך... ??? ?י?א? ??ך? ?י?טך ?URL ??גך?ח ??ט? ?? ?ב?ט... ?? ?ג???? חט? ???? ?א? ?ב?ט ?ך ???

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by chmmr,

שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by Satlan,

מה זה הקובץ הזה בכלל ? HTTP.sys מה הוא עושה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  15. היי חברים, נתקלתי בדילמה מסויימת. כרגע מותקנת על המחשב שלי חלונות XP, ואני מעוניין לפרמט לגמרי את המחשב ולהתקין עליו את Windows 7 בהתקנה נקייה. בנוסף לכך אני מעוניין לגבות מספר תיקיות, שמשקלן הוא יותר מ-50 ג'יגה (מוסיקה, סרטים וכו'). השאלה שלי היא האם יש דרך קלה יותר לגבות כמות כזאת של קבצים משאר הדרך הקלאסית של לצרוב את הקבצים על המוני dvd's... האם ישנה אפשרות/תוכנה לפרמט את המחשב לגמרי, חוץ מאשר תיקיות מסוימות? סליחה על הבורות הרבה בנושא תודה רבה דרך אגב - הפורום לא קורא נכון את הדפדפן שלי, אני משתמש ב-Chrome

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

The comp got kind of slow, espically after the installtiobn of the SP2, anyway it freez for about 20 sec at win startup, and the programs gots also slower than they were before. My MSCONFIG is allmost clear, i check for spy files every weak (AD-AWARE), and i clean temp, internet files etc. What can be the problem? Thanks!

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by onix,

התקנתי IE7 וכעט לא ניתןלבצע JavaScript מסך החיפוש במחשב לא עוב ונשאר ריק הורדתי את IE7 אולם ללא הועיל כיצד מחזירים את JavaScript????

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by uncommon,

1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כמה חודשים התקנתי את ויסטה על הארדיסק הנפרד שיש לי עכשיו כבר הרבה מאוד זמן אני לא משתמש בו ואני רוצה למחוק אותו ניסיתי ידנית לא הלך ניסיתי לפרמט את הכונן לא הלך... איך אני מוחק אותו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

21. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום אחריי שהווינדוס עולה המנורה של ההרדיסק לא מפסיקה לדלוק במשך 10 דקות הראשונות אני שומע את ההרדיסק נטחן ואחריי 10 דקות המחשב עובד טוב מישהו יודע למה? האם יש תהליך שגורם לכך? ועוד משהו שמתי לב שבויסטה יש מלא תליכים מישהו יודע מה אפשר לבטל מה לא? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  22. כול פעם שאני פותח תמחשב עולה וינדוס ולפני זה יש כול הזמן את האגף של הSWITCH USER לפני שאני נכנס ויש לי רק יוזר אחד... בבקשה תעזרו לי איך אני מבטל את זה . תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by frenzy,

היי, תגידו ... קיים דבר כזה? יש לי את זה לגירסאות 32bit, אבל כרגע אני צריך ל-64 ביט, מאיפה אפשר להשיג במידה וקיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  24. Started by shahar07,

אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by itay-ab11,

היום קניתי מחשב חדש עם וינדוס ויסטה(ההתנסות הראשונה שלי עם הויסטה) -בהתחלה היה לי אייקונים על המסך של שעון,תמונות וכו' ובטעות העפתי את האייקון שהיה בשורת המשימות ומאז התוכנה הזאת שהפעילה את אותם גאדג'טים נעלמה,איך אני מחזיר את התוכנה הנ"ל? -אני רוצה לפתוח את החלונות של הקספלורר רק בחלון אחד,וזה פותח לי בכמה חלונות,איך אני עושה זאת? -משום מה אני לא מצליח להעביר את הmenu bar(קובץ,עריכה וכו')למעלה מעל השורה של האינטרנט,למישהו יש פיתרון? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.