עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by OStyle,

אוקי אז רציתי לפרמט ולא מצאתי את הדיסק שלי של הוינדווס שהוא היה מושלם בלי שום בעיות והכל SP2 והייתי מעדכן לSP3 למרות שזה פרוץ הוא מובנה עם CDKEY מקורי . בקיצור אין לי דיסק אז עשיתי חיפושים אחרי מערכות הפעלה XP SP3 והורדתי 2-3 הראשונה לא הייתה טובה לא עשה לי BOOT בתחילה של המחשב .. השניה לא הצליחה להתקין AVG אז התייאשתי ואמרתי שאני יתקין את האנטיוירוס הראשון שאני מוצא .. התקנתי AVIRA 8 PRO .. והאנטיוירוס הזה היה ממש מעפן .. שעשיתי CONTROL ALT DELETE.. TASK MANAGER הוא זיהה אתזה כוירוס או משהו , כל דבר .. אפילו שעשיתי START מצד שמאל הוא הקפיץ הודעות .. הבנתי שמשהו גם בוינדווס לא היה בסדר והורדתי עוד וינדווס שכרגע אני איתו , איתו לא היו שום בעיות חוץ מדבר אחד , עד שהתק…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by tvrui11,

המחשב מודיע על הרד דיסק מלא, כל התיקיות עליו לא תופסות יותר מ 20% מנפחו, מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. ואיך אני מעיף אותה? התיבת סימון מסומנת כשאני לוחץ על את האייקון (מסמן אותו) דוגמה בתמונה למטה... עריכה.. מצאתי איפה לבטל... folder options > view > use check boxes to select items ויש לי עוד שאלה: כשאני לוחץ על CTRL ALT DELETE הוא נותן לי בחירה של מה לעשות בדומה למה שהיה בWIN 2000. איך אני גורם לו להציג ישר את הTASK MANAGER כמו שיש בXP? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  4. היי... ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה באנגלית (WINDOWS 2000). האם יש דרך להתקין משהו ושהמערכת הפעלה תהיה בעברית מלאה? (תצוגה וממשק). תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by ifs2003,

שלום, יש לי מחשב עם ויסטה בבית ויש לי נייד עם ויסטה ואני מעוניין להתחבר מהנייד למחשב בבית דרך האינטרנט ולשלוט עליו. האם מישהוא יכול להסביר איך לעשות את זה או האם יש מדריך קצר בעברית ? תודה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לשאול האם אפשרי לפרמט מחשב מסויים עם דיסק מסויים של המערכת בשפה אנגלית, ולהכניס את הSN של דיסק אחר שבבעלותי (בעברית) סיבכתי את העניין, יש לי דיסק בעברית עם SN כמובן, אני רוצה להתקין באנגלית ולשמור על הSN אני יכול להשתמש בדיסק אחר שהוא באנגלית, ולהכניס את הSN של העברית? מדובר גם על וויסטה וגם על XP (שלושה עותקים של XP ואחר של וויסטה) תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by badmama,

יש לי ULTIMATE 64, לא מצאתי תשובה אליה בת'רד החיפוש. א. איפה מוצאים את הערכה הנ"ל? ב. כמה משאבים היא גוזלת מהמערכת?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  8. האם ניתן להתקין דיסק ווינדוס XP גרסת OEM על כמה מחשבים??? עריכה: XP גרסת Home edition זה דחוף.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  10. שלום, יש לי שאלה שתמיד לא הבנתי.. אז נגיד יש למישהו 2 מיחצות או שני כוננים קשיחים ויש לו על כונן C מערכת XP ועל כונן D יש לו וויסטה. איך הוא עובר ממערכת הפעלה אחת לשניה? ואיך בכלל מתקינים עוד מערכת הפעלה אם יש לך כבר אחת? תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. Started by Wile E Coyote,

בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה של DirectX או עדכון מסוים, אני מתקין אותה על המחשב שלי. מאחר שההתקנה אוטומאטית, אני בעצם אף פעם לא יודע איפה המחשב דוחף את כל הקבצים הללו. אני אשמח אם תספרו לי היכן. ולשאלה המקורית בעצם: כיצד אני יכול להסיר גרסה ישנה של DirectX לפני שאני מתקין חדשה?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. שאני מתכוון להסתיר אני מתכוון שהוא לא יופיע בכלל בדסקטופ אבל אני יוכל לראות אותו במקום אחר.. תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. כיום כשהמחשב עולה אז הוא מגיע למסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני צריך לעבוד. במסך ההוא יש לי רק אפשרות בחירה אחת של המשתמש שלי (באמת יש רק משתמש אחד.. לא איזו בעיה). איך אפשר לסדר שהמחשב יעלה ישר לווינדווס בלי שאצטרך לבחור את המשתמש? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by J0n1,

התקנתי את העברית וחבילת הימין לשמאל. אבל שאני כותב נגיד שמות של קבצים זה כותב הפוך, ואם יש חלונות כמו FF או מסנג'ר שכתוב בכותרת בעברית אז על הדוק רואים ריבועים. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם, נכון ב - Windows 2003 Server מתי שרוצים לכבות את המחשב או לעשות הפעלה מחדש וכו' צריך לכתוב סיבה כדי להמשיך בפעולה (הכיבוי ההפעלה מחדש וכו') אז רציתי לשאול: 1) איך אני יכול לבטל את זה 2) איך אני יכול לקרוא את הקובץ לוג שנשמר ששם כתוב את כל הסיבות שהמשתמש כתב 3) איך ניתן לגרום למחשב להתכבות לבד (זאת אומרת מבלי ללחוץ מבלי לעזוב במשך 5 שניות את כפתור הכיבוי בסוף) תודה לכל העונים מראש

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מותקן כרגע win xp home eng ויש לי את הדיסק המקורי בעברית. יש דרך לבצע? אני מכיר את חבילת השפות, אך היא עובדת רק אל pro. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת - אני צריך לאפשר שימוש במחשב גם ברוסית וגם בעברית , אבל בRAGIONAL OPTIONS לתמיכה ב- non-unicode programs אפשר לבחור רק שפה אחת כך שנגיד אני פותח קובץ טקסט ומקליד בעברית ורוסית יש סימני שאלה עבור השפה שלא מסומנת... יש דרך להגדיר את שתי השפות ע"י בו זמנית,אולי ע"י העתקה של פונטים לאנשהוא ... ?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by liiight,

שלום, יש לי VISTA 64 SP1. ראיתי שגודל הדיסק שלי קטן מרגע לרגע. זיהיתי שתייקית ה-winsxs גדלה לי לגודל של 10GB במשך שבוע. עכשיו זה לא שאני קמצן או משהו, יש לי עוד הרבה מקום, אבל לא ברור לי למה בשבוע פחות או יותר, תיקיה של win תפחה ככה. מצאתי הסבר לגבי ייעוד הספרייה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa374224.aspx אבל לא מצויין שם משהו שעוזר לי (לא נראה לי בכל אופן). מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום היה לי מחשב שהיה מותקן בו WIN XP עשו לו גיבוי לדריברים לא ע"י תוכנה אחרי זה הותקן עוד WINDOWS חדש והגיבוי נמצא שם ..אחרי זה הותקן עוד וינדוס והדריברים הראשונים נשארו (מגובים) השאלה איך אני פורש אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by beniloew,

שלום לכולם! בטעות מחקתי את האייקון של המחשב שלי ו מיקומי רשת ב XP. איך אני מחיר אותם?(מחקתי לצמיתות - הם לא בסל מיחזור)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. כרגע הויסטה מותקנת על מחיצה אחת שתופסת את כל הדיסק. הייתי צריך לכווץ אותה כדי להתקין גם XP. בעבר כיוצתי דרך COMPUTER>MANAGE>DISK MANAGEMENT. משום מה עכשיו הוא לא נוצן לי לכווץ יותר מ 184 MB למרות שיש 200GB פנויים, וכשאני מאשר לכווץ 184MB הוא כותב לי ACCESS DENIED. ניסיתי דרך ארקוניס אבל לא וקרה כלום (הוא כותב שהשינוי בוצע אבל לא קרה כלום) מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. הראוטר בשניהם הוא של Edimax - BR6204. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. ניסיתי הכל. יש לי ווינדוס XP פרו. התקנתי מחדש את העידכונים האוטומאטיים, התקנתי מחדש SP3, ב"שירותים" הפעלתי אוטומאטית וווידאתי שהשירותים AUTOMATIC UPDATE וBackground Intelligent Transfer Service מאופיינים "אוטומאטי" ומופעלים, הקשתי net stop wuauserv ואחרי זה net start wuauserv - וכלום לא עוזר! עדיין כל פעם שאני מנסה לעדכן משהו, אפילו את מאגר הנתונים של Windows defender אני מקבל שגיאת 0x80244016. חיפשתי אחריה ברשת ומה שלא מצאתי לא עזר לי. האם יכול להיות שזה טורג'אן?! האם יכול להיות שאני חייב לפרמט? לא מבין מה קורה. מה שמצחיק הוא שבהתחלה הווינדוס הציק לי כל כמה דקות שהעידכונים אוטומאטיים מכובים למרות שראיתי בבירור שהם מוגדרים על הפעל (אצוי) אוטומאטית.. אז בדקתי שוב ב"שירותים…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by ben060,

האם אפשר למחוק אותם? מה הם בכלל? אני מדבר על מה שמודגש בכחול ה UNINSTAL [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים