עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by duk4u,

http://img115.imageshack.us/img115/5812/109zi.jpg

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by J0n1,

התקנתי מחדש XP והפונקציה של צפייה בתמונות כשהן מתוחות למסך מלא חסרה לי. הורדתי כמה תוכנות אבל אף אחת לא מסתדרת עם תיקיות בעברית. האם יש אפשרות שהפיצ'ר של המצגת בXP יהיה כמו בווינדאוס 7 וימתח את התמונות למסך מלא תוך כדי שמירה על איכות התמונה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP. משהו מוזר קרה לי. אני לוחץ על מחשב שלי. ורואה אות כונן C. נכנס לתוך כונן C ומסמן את הקבצים כולם ולראות מה הגודל ספריות וקבצים הכל. וקיבלתי תוצאה גודל 4GB תיקיות וקבצים. ןאח"כ חוזר לאות כונן C לוחץ קליק ימיני בעכבר על אות כונן C פותח תפריט לוחץ מאפיינים, ורואה שם כתוב שטח בשימוש 7GB מקום פנויי 1GB. אני לא אני לא מבין משהו לא בסדר בגודל. אני נסיתי להיכנס למחשב שלי --- לוחץ בתפריט "כלים" ---> אפשרויות תיקייה ---> ומסמן V הצג את כל הקבצים ותיקיות מוסתרים. ובדקתי שעדיין זה אותו דבר גודל. מה יכולה להיות בעיה? מישהו מכיר את תופעה כזאת? בתודה מראש מיקי

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. מה אני עושה...?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח.....(מפרט בצד) עכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס על הויסטה, איך אני מתקין אותו?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by A.Iniesta,

התקנתי ווינדוס XP על נטבוק ששודרג לSSD. ההתקנה לא יכלה לרוץ מבלי שהגדרתי בביוס את הSSD כIDE. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייברים המתאימים - ועדיין, כשאני מגדיר בביוס AHCI, אני מקבל מסך כחול וריסטרט בעת ההפעלה, ואין מנוס מלהחזיר לIDE, כדי שניתן יהיה להשתמש במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hard_comp,

יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Xilver,

In the language bar there is no Israel nor Hebrew!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. אני יודע שיש סטיקי לכל הנושא, אבל איני מוצא בו ידי ורגלי ולא ברור לי מה צריך לעשות. כאשר מפעילים המחשב, יש תמונת הפתיחה של XP כאשר היא בכלל עולה. רקע שחור, סמל החלונות, כתוב WINDOWS XP ובתחתית כתוב שם החברה מיקרוסופט. במרכז מתחת לסמל XP יש ריבועים רצים מצד לצד בצבע כחול או ירוק. כך עד שהמערכת עולה ומתחילים לקבל את שולחן העבודה. האם זה המצב המוגדר בתיאור אחת התוכנות : " מסך הפתיח של הXP בשלב הBOOT של המחשב " ? האם אחת תוכנות אלו צריך כדי לשנות את התמונה הזו? האם ניתן בעזרתה לקבוע תמונה מאוסף התמונות שלי או שמגובלים למה שהתוןכנה מציעה? אין אפשרות סתם להחליף איזה BMP או JPG מאיזו תיקיה בתמונה שלי? קבלו התנצלותי מראש אם הגיחוך הוא התגובה האינסטינקטיבית של יודעי ח"ן וחוכמ…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by uriya,

שלום לכולם ברגעים אלו אני מנסה להתקין מערכת הפעלה, חוקית יש לציין, על המחשב אך הוא נותן לי שוב ושוב את ההודעה הזו: windows is unable to find system volume that meets its criteria insallation יש לציין כי רכשתי דיסק חדש baracuda 500GB מה יכולה להיות הבעיה? אוריה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by shabo,

ערב טוב. קניתי משחק מחשב מחו"ל וכשהתקנתי אותו היתה לי רשומה בעיה שאומרת שהמשחק לא יכול לעבוד באיזור שלי.. הצלחתי לסדר את זה לאחר ששיניתי כמה הגדרות בשפה של המחשב והמיקום שלו בעולם דרך הcontrol panel. כעת, יש מספר תוכנות בשפה העיברית שהטקסט שלהם מופיע לי במלא סימני שאלה(flashget, icq) , זאת אומרת שהמחשב לא מבין את הטקסט.. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ליושנן ללא הצלחה.. אם משהו יפתור לי את הבעיה אני אשמח מאוד!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. התקנתי VISTA על מחיצה נפרדת וכעת אין לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להתחיל איתה מה לעשות אני תקוע כרגע וזה דיי דחוף?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by tomer_bb,

שלום יש לי ווינדווס ויסטה ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: failed to set data for css כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. אני מנסה למחוק משהו מהמסמכים של המוזיקה שלי, אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות זאת, המחשב טוען שאני צריך לספק לו הרשאה ממנהל המערכת. המערכת היא WIN7 PREMIUM 64 BIT, יש לי את המחשב שנה וחצי בערך ועד לפני חודש בערך זה לא עשה לי שום בעיה עם ההרשאות מערכת הללו. מה עליי לעשות? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 19.2k צפיות
  15. Started by le011,

שלום לכם רכשתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה ויסטה מותקנת עליו. לא צריך להסביר למה אני רוצה להיפטר ממערכת זו ולהחליפה בXP. האם זה אפשרי או שצריך הרשאות מיוחדות להחלפת מערכת ההפעלה? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. תודה לעוזרים http://www.2shared.com/file/2813801/6e54b13/Mini020708-01.html

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. שלום קודם כל תודה רבה - האתר הזה ליווה אותי רבות, בכל שלבי התקנה וכו'. מדובר על WIN7 64 BIT על גבי לפטופ של לנובו שנית: כבר כשהתקנתי את וינדוס החלוקה למחיצות הלכה לא "חלק". לקח לי פעמיים שלוש של פיצול-איחוד עד שהוא פיצל לי כמו שרציתי (מההתחלה היה כונן של 20 GB - ולא כונן המערכת בן 1 GB - שלא הסכים להתאחד). את המחיצה של ווינדוס עשיתי בת 20 GB מתוך קריאה בפורום כי ווינדוס 7 יקח משהו כמו 10 GB. אין לי מושג איך אבל תוך יומיים הכונן התמלא עד ל19.9 GB. ניסיתי להגדיל את גודל המחיצה - באמצעות MANAGE על המחשב שלי ובאמצעות EASUS וPAETITION MAGIC הקטע שקורה הוא זהה: מכונן D (בערך 280 GB) אני מוריד 50 GB שמוגדרים כALLOCATED SPACE. כשאני מנסה להרחיב את כונן C (בשלושת הדרכים הנ"ל) הוא …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ido7,

אני עובד על יצירת התקנה Unattended , הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שמפריע לי - ההתקנה מדלגת לי על שמסך הזה: ---התמונה מצורפת למטה--- (המסף הכחול עם האישור של ה-F8 , ריפר לווינדווס וכו'...) משום מה זה פשוט מדלג עליו וישר מגיע למסך של חלוקה למחיצות... הנה הקובץ winnt.sif שלי: [Data] AutomaticUpdates="Yes" MsDosInitiated=0 UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendMode=DefaultHide UnattendSwitch="No" OemPreinstall="Yes" OemSkipEula="Yes" WaitForReboot="No" NoWaitAfterTextMode=1 NoWaitAfterGUIMode=1 DriverSigningPolicy=Ignore NonDriverSigningPolicy=Ignore [systemRestore] [GuiUnattended] AdminPassword=* TimeZone=135 OEMSkipRegional=1 OemSkipWelcome=1 …

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, ברצוני למחוק כמה וינדוסים, מה הדרך המהירה לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by nsxr51,

יש לי מחשב חדש ומותקן עליו ווינדוס XP הווינדוס שהגיע הגיע ללא עברית אני מעוניין להוסיף עברית אך לא לשנות את ההתקנה שאני יפעיל את המחשב ויופיע לי כאילו הפעם הראשונה שאני מתקין את ווינדוס האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by אנדי,

שלום חברים ומועדים לשמחה, עשיתי ניסוי והתקנתי חלונות 7 בנוסף על לחלונות XP. כל מערכת הותקנה על דיסק פיזי אחר. לאחר זמן מה אירעה תקלה בדיסק הפיזי שעליו ישבה מערכת חלונות 7, ונאלצתי להסיר אותו מהמחשב, אולם גם לאחר שהסרתי את הדיסק, בכל פעם שמתבצע אתחול של המחשב מוצגת לי האפשרות לטעון גם את חלונות 7. כיצד ניתן להסיר את השורה הזו מתפריט האתחול? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hedva,

המחשב החדש הגיע עם ויסטה. ניסיתי להתקין XP, אבל המחשב לא נותן לי כיוון שזאת תוכנה ישנה יותר. האם עלי לפרמט את המחשב, אם כן איך? מצאתי את המדריך הזה http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 ההתחלה היתה קצת צולעת, אבל עכשיו הוא מפרמט. (אולי כדי להכניס אותו לסטיקי של מדריכים)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by leebanami,

יש לי שאלה , מה יותר טוב? עד עכשיו השתמשתי ב ULTIMATE וקיבלתי המלצה לעבור ל ENTERPRICE

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.