Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני משתמש במערכת ויסטה עם דפדפן אקספלורר,גירסה 7 שהגיעה עם הויסטה. לאחרונה אני ניתקל בבעיה של קריסת הדפדפן בכול פעם שאני מנסה להשתמש בו. האם קיימות פיתרונות לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Start=>Shut down=>shut down או במילים פשוטות מכבה את המחשב, לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא נכבה. אני רואה שהמחשב כותב "The System Is Shuting Down" וזה ככה 5+ דקות עד שהמחשב נכבה (תמיד בכל כיבוי). איך אני מזרז אותו? ומה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נתקלתי בבעיה מוזרה עם הפיצ'ר של הכיבוי מסך אוטומטית בחלונות XP. רוב הזמן המסך לא מתכבה אוטומטית לאחר 20 דקות (כפי שמוכוון בהגדרות צריכת החשמל), אני עוזב את המחשב חוזר אחרי כשעה והמסך עדיין דולק משום מה. לא ידוע לי על שום רוגלה או טרויין שעלול להשתמש במחשב ו"להזיז את העכבר" במקומי. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם: ASRock 775VM800 דיסק קשיח: WD1200JS -00MHB0 sata1 בעת התקנת המערכת, BIOS לא מוכן לזהות את הדיסק כ- Boot Device. הוא כן מזהה דיסק בשם WD1200JS המחובר ללוח. המצב משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות. אני אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, ויש בה תוכנה: windows media center.. המחשב שלי לא מחובר לקו טלוויזיה או משהו כזה, לכן האפשרות היחידה שרלוונטית עבורי היא Online Media.. יש שם מספר ערוצים ותכנים מאד מוגבל וישן (ONE/יס/קשת.. עם תכנים ישנים). יש אפשרות להוסיף ערוצים נוספים? (לדוגמא בנענע10 יש תוכניות שלמות, יש להם משהו שמתאים למדיה סנטר במקרה?) מקווה שהשאלה מובנת, יום נהדר! ד"א יש לי במחשב כרטיס וידאו ויש לי ליד המחשב נקודה של קו טלפון, זה לא עוזר נכון?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה כאשר יש אותו ווינדוס בשני מחשבים שונים, יכולה להיווצר בעיה? או שאפשר פשוט להתקין אותו על שני מחשבים שונים?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני משתמש ב WINDOWS XP פעם אחרונה שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המסך כניסה מתחיל עם בעיות תצוגה, מעין פסים ירוקים ומנוקדים כאלה. אם אני בוחר את היוזר שלי להכנס למחשב הוא פשוט נתקע ועושה ריסט לעצמו. אם אני מעלה SAFE MODE הכל עובד פיקס ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE לא שינה כלום יש למישהו מושג???
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , איך אני מבטל את הווינדווס דיפנדר בווינדווס ויסטה ? אם יש אפשרות למחוק אותו לגמרי , עוד יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש...חומרה חדשה, הכל חדש פרט ל-HD שהשארתי עם המערכת הפעלה והכל כמו שהיה במחשב הקודם. חיברתי את ה-HD הישנים("ישנים" הם בעצמם חדשים...בני 2-3 חודשים...המחשב החדש בן שבוע) למחשב החדש והווינדוס הגיע עד למסך הטעינה שלו ואז אני מקבל מסך כחול עם הקוד הבא: 0x0000007B(0xBA4C3524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) למישהו יש מושג אך לפתור את זה? ניסיתי fixboot וניסיתי fixmbr. ניסיתי Safe Mode וניסיתי VGA Mode... לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-