עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כותרת.. תודה.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by ben060,

הוא כותב שחסר הקובץ qq /windows/system32/config/system qq אין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalation משהו כזה האם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB? אשמח לפתרון בן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם וערב טוב....נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת וזה כבר כמה שבועות ככה עד שהחלטתי להתייעץ איתכם... אז ככה אני מנסה להפעיל את ה פיירוולך של המחשב והמחשב עצמו לא נותן לי אני הלכתי ל Control Panel ונכנסתי ל Security Center ניסתי להפעיל משמה את הפיירוול וזה לא נותן לי זה מביא לי את השגיאה הזאתי : סבבה אז הלכתי ל CONTROL PANEL שוב נכנסתי ישר ל Windows FireWall ניסתי להפעיל אותו משם וזה נותן לי את השגיאות האלו : אני לוחץ YES ואז נותן לי את זה : החלטתי להכנס ישר ל Administrative Tools ומשם נכנסתי Services ניסיתי להפעיל את ה Windows Firewall/Internet Conections sharing משם וזה נותן לי את השגיאה הזאתי מה יכולה להיות הבעיה ?!?! ויש לי אנטי וירוס NOD32

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום כולם שמתי לב שבמנהל המשימות השימוש ב PF גבוה חבר'ה מה עלי לעשות בבקשה זה דחוף צילמתי כמה תמונות שיעזרו.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Alex Kidd,

כל פעם שאני לוחץ על לחצן כלשהו (הייפר לינק) בתוך כל אתר אני מקבל הודעה בסגנון הנ"ל למישהו יש פתרון? חוץ מלעבור לפיירפוקס (אני גם ככה משתמש בשניהם, אבל יש דברים שהדפדפן של מיקרוסופט יותר טוב בהם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  6. היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לעשות שWINDOWD XP PRO שלי יתמוך ב 2 שפות. כלומר יש את ההגדרות האלה בלוח הבקרה ששם בוחרים כל מיני שפות, אז אפשר לבחור שם רק אחת האם אפשר לעשות שיתמוך בשתי שפות במקרה שלי עיברית ורוסית. לא חייב דווקא דרך WINDOWS אולי יש איזה תוכנה או משהו.. תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

צריך להשאיר על DEFAULT או לשנות לHEBREW??? רק מי שמבין שיענה. תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  9. להשתמש ברקע לדסקטופ אז בכמה אחוזים זה כבר יכול להוריד מהביצועים?

10. יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד מנהל המחשב והשני משתמש מוגבל, משום מה כל כמה ימים חשבון המשתמש המוגבל מתאפס לי (כאשר אני מנסה להכנס לחשבון המשתמש קופץ לי חלון וכתוב בו שהפרופיל פגום ואחרי כמה שניות נכנס לפרופיל כאילו פתחתי אחד חדש...). זה לא בעיית וירוס כי זו התקנת Win חדשה, ויש אנטיוירוס מעודכן (מה שגם פרופיל המנהל אף פעם לא עשה בעיה), כל פעם בשביל להחזיר את הפרופיל המשתמש למצב הנורמלי אני עושה שחזור מערכת, אבל התהליך חוזר על עצמו כל מספר ימים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by ashbit_q,

שלום חבר שלי דתי קנה מחשב נייד אבל לא מעוניין באפשרות חיבור אינטרנט מכל סוג שהוא רציתי לדעת איך למחוק את הדריברים של הרשת כך שלא יהיה חיבור ניסיתי למחוק במנהל התקנים אבל אחרי כיבוי והפעלה המחשב מעדכן את עצמו. אם משהו יודע לפתור את הבעיה אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by mashas,

היי, יש לי לפטופ של דל, עם ווידוס 7 שהגיע עם המחשב, מקורי עם הדיסקים. ישר על ההתחלה בחנות המוכר התקין לי על פי הבקשה שלי דרייבר לרוסית, כלומר שכל המחשב יהיה ברוסית. עכשיו עבר בערך חודש מהקנייה ואני מקבלת בקשה לאימות הווינדוס, אישרתי וקיבלתי תשובה שגרסת הווינדוס שלי לא מאושרת. ויש אםשרויות או שהווינדוס לא מקורי או שנהרסו/הוזזו קבצים והפתרון המוצע הוא להתקין ווינדוס מחדש, הבעייה שזה כנראה ימחוק לי את הדרייבר של הרוסית וכל שינוי אחר שעשיתי בהגדרות כמה שאלות - 1. האם הגורם לזה זה באמת הדרייבר שהותקן? (Win_7_64bit_Russian) 2. יש דרך לעקוף - או לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהדרייבר יימחק ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לעתים תכופות לאחר אתחול המחשב כול האייקונים מתקבצים כולם בפינת שולחן העבודה. מה הבעיה ? נמאס לסדרם כול פעם מחדש. היש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ואקשע תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by ldmajor,

המערכת באנגלית הכל באנגלית התקנתי רק איזה דרייבר של אלחוט בעברית וזה נהפך בכל מקרה הסרתי אותו אני לא מצליח להחזיר את זה הנה תמונה http://img361.imageshack.us/img361/5616/problemjo0.jpg הכל פשוט נהפך צד! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אז ככה חיפשתי עם nod ו kaspersky ו avg ומה לא ( אבל לא ביחד , כל אחד התקנתי בנפרד כדי שלא יהיה התנגשות ) תוכנות spy ו reg ומה לא .. ממש הכל ופשוט כלום לא עוזר =[ אם עכשיו אני במחשב אז הכל עובד פשוט יופי , אבל אם עוזבים את המחשב לכמה דקות טובות מתחילים לקפוץ חלונות כחולים ולמה אני לא מעלה לכם תמונה של החלון? כי כל פעם יש שגיאה אחרת .. אף פעם לא אותה שגיאה כל פעם זה כותב משהו אחר .. מה לעשות ? אני כבר מיואש =[

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by alia,

שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

שלום,כל פעם שאני מפעיל ת'מחשב אז יש את החלון WELCOME וצריך ללחוץ על השם משתמש ורק אז נפתח לי הוינדוס,אז איך אני יכול שוינדוס ישר ייפתח בלי שום אישור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by robitusinm,

שלום לכם. אני מקווה מאוד שלא טעיתי בפורום. כרגע מותקנת אצלי Win 8 pro זו מערכת הפעלה בשידרוג. כדי להתקין אותה,עלי להפעיל את מערכת ההפעלה שקניתי עם המחשב,ואשר בה,יש את קבצי ההפעלה של Boot Vista Home Premium. to install the Win 8 pro ,first , I must to install the win vista Home Premium ,then, I install the setup file of Win 8 pro ,from inside Vista. ל וינדוס 8,אין קבצי הפעלת בוט משלה. האם במצב זה,אוכל ליצור , LiveCD לוינדוס 8 ואם כן, אם אפשר לבקש הדרכה ,איך לעשות זאת. תודה Robitusinm

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. Started by stlior,

שלום! אז הכנסתי את הדיסק של וונדוס, איתחלתי איתו את המחשב, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן וינדוס מקודם. אחרי זה המחשב עשה ריסטרט, והגעתי למסך הכחול ההוא שממנו אמורה להתחיל ההתקנה של ויונדוס. אבל אני תקוע במסך הזה! אני פשוט רוא מסך כחול ועכבר באמצע ושום דבר לא מתקדם. המחשב שלי בעצם חסר שימוש כי בכל פעם שאני מדליק אותו הוא מגיע למסך הזה. ניסיתי לפרמט שוב את הכונן ולהתקין שוב, אבל בדיוק אותה בעיה. יש לכם רעיונות? אה כן, לפני זה בטעות התקנתי את וינדוס על מחיצה אחרת בHD,זה עבד טוב, אבל אז רציתי להתקין מחדש במחיצה שבה רציתי להתקין מההתחלה, ואז קרתה הבעיה. יכול להיות שזה קשור? תודה.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Bear Cub,

במהלך התקנת vista אני מקבל שגיאה: מישהו נתקל בזה/ יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  23. שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכם, יש לי ספריה עם המון מפתחות ברג'יסטרי. כיצד אני יכול ליבא את הספריה למקום אחר, ספציפי, ברג'יסטרי, לאחר ייצוא של אותה ספריה. (במקום להכניס את המפתחות ידנית ). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by lt mor,

שלום. כאשר אני מקבל מייל שיש בו לינק לאתר אחר וכ"ו. אני לא יכול ללחוץ על הלינק "ולהפעיל/להכנס לאתר" הוא אומר לי שההגדרות אבטחה של המחשב לא מאפשרות ואני צריך לפנות למנהל. אבל אני עובד תחת חשבון המנהל ולא שיניתי כלום. יש לציין שזה קרה לי אחרי שהתקנתי פיירפוקס ולאחר מכן חזרתי לאקספלורר 6 אם האקספלורר 7 יש לי בעיה להתחבר לשרתי FTP. כמו כן, אני לא מצליח להתחבר לשליטה מרחוק על המחשב שלי בעבודה. שוב הוא כותב שיש התנגשות של אבטחה. במידה וצריך עוד נתונים, אנא הגידו לי מה חסר והיכן למצוא אותם כדי להיות יותר מדוייק עם השאלות.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.