Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב 2 חשבונות משתמשים, אחד מנהל המחשב והאחר חשבון מוגבל. אני התקנתי משחק בחשבון של המנהל, ואני לא יכול לשחק בו בחשבון המוגבל. מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשחק בחשבון המוגבל?? אותה בעיה יש לי עם תוכנה שהתקנתי בחשבון של המנהל והיא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב, ובחשבון המוגבל אני לא יכול להיכנס לתוכנה והיא לא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב... מה אפשר לעשות כדי שהיא תופעל אוטומטית כשאני נכנס לחשבון המוגבל? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי קובץ בשם: pagefile.sys הנמצא בכונן C של XP.. אשר שוקל 2GB. האם זה מציאותי? מה זה הקובץ הזה? האם זה קשור לזכרון הוירטואלי? כי יש לי 2GB זכרון.. אם כן, האם זה ממש הכרחי השימוש בו? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עובד על עריכת תמונות בתוכנה שנקראת Paint Shop Pro 8, מופיעה לי חלונית אזהרה בסרגל התחתון ועליה רשום - שגיאת מערכת - WINDOWS כמות מעטה של זיכרון וירטואלי מינימלי-הזיכרון הוירטואלי במערכת שלך מועט. WINDOWS יגדיל את גודל קובץ הקידוד של הזיכרון הוירטואלי שלך. במשך תהליך זה, ייתכן שבקשת זיכרון עבור יישומים מסויימים יידחו. לקבלת מידע נוסף, עיין בעזרה. מה הכוונה בהערה זו ? ברגע שחלון זה מופיע, יש מצבים שזה לא נותן לי לשמור את התמונה שלאחר העריכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה. אני רוצה לכתוב קובץ וורד, ושב-Properties יהיה כתוב תאריך שבו הקובץ נוצר (ואם אפשר, גם שונה) לפי בחרתי. ושלא יהיה ניתן לגלות את זה במחשב אחר. יש דרך כלשהי לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 7.7k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים... יש לי בעייה קטנה דבר א אני רוצה להגיד למודרטורים שלנו שמחר (חמישי) מנתקים אותי מהאינטרנט ולא אוכל לראות תשובה לכן כתבתי דחוף. אובכן השאלה היא היה לי מחשב עליו היו מוקנים חלונות XP. היום קניתי מחשב חדש ההארדיסקים תקינים האם אוכל להשתמש בXP שכביכול כבר מותקן עליהם או שעלי להתקין אותו מחדש?(ההארדיסקים מהמחשב הישן) תודה מראש... אנא ענו לי מהר[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 16:56:47 מישהו? משהוא?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי + -. כמובן, התקנתי XP בשביל להנות מהביצועים.. שחקתי משחקים בכייף.. לא היה בעיה בכלום.. הכל רץ חלק.. גם שיש "פיצוצים" וכל מיני שטויות כאלו. אמרתי "אחלה" יש לי אחלה מחשב.. בוא נתקין VISTA.. כל המשחקים ב-ויסטה רצים ממש ממש לאט.. אם יש קצת איזה פיצוץ מעפן.. כבר המחשב מתחיל "לחשוב".. התקנתי את הדרייברים הכי מעוכנים לכל הרכיבים.. הכל ב-64Bit.. זה מערכת נקיה מאוד.. ממש חדשה "מהקופסא". למה המשחקים עובדים לי ככה? נ.ב. ראוי לציין שגם ניסיתי לבטל את כל האפקטים.. ממש ממש הכל.. הורדתי הכל ל-0. ועדיין המשחקים לא רצים טוב. הגדרתי זיכרון ויטואלי בכונן אחר שלא נמצא בו הווינדוז. המפרט הוא: CPU: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.20 GHz Video: NVIDIA Ge…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נתקלתי בבעיה מוזרה עם הפיצ'ר של הכיבוי מסך אוטומטית בחלונות XP. רוב הזמן המסך לא מתכבה אוטומטית לאחר 20 דקות (כפי שמוכוון בהגדרות צריכת החשמל), אני עוזב את המחשב חוזר אחרי כשעה והמסך עדיין דולק משום מה. לא ידוע לי על שום רוגלה או טרויין שעלול להשתמש במחשב ו"להזיז את העכבר" במקומי. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי נגע לי במחשב והוריד לי "קראקים" שבמקרה לא פעלו, אבל מאז המחשב איטי. אח שלי אדיוט. איך מתקנים את המחשב? הורדתי כבר תוכנות נגד ספיי-וור שעוזרות אולי לרגע אבל אחרי כמה שעות המחשב נהיה איטי בטירוף. כרגע, לחלץ קובץ של 700 מגה מארכיון RAR לקח 8 דקות ו19 שניות. בדקתי על השעון.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה: דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי. דבר שני: התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כותרת* ועוד משהו, אני רוצה לשדרג לווינדוס ויסטה 64 ביט במחשב נייד שלי, אז רציתי לשאול עם יהיו לי בעיות עם משחקים ותוכנות, דרייברים זה לא בעיה כי המחשב חדש ואני קיבלתי דרייברים בשביל 64 bit. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה עולה לי הודעת מערכת והמחשב עושה ריסטרט,מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום, מה עושה הקובץ rundll32.exe ? זה תקין שהוא רץ לי מעל 10 פעמים בו זמנית על היוזר שאני עובד איתו במחשב ? (מערכת XP) ובנוסף מה עושה הקובץ svchost.exe שרץ על SYSTEM ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור עכשיו הבעיה הורדתי 3DMARK2006 וכשאני מפעיל את הקובץ הוא שם לי שעון חול לשניה (סמן העכבר) ולאחר מכן לא קורה כלום. קרה לי בעבר רק שאני לא זוכר איך פתרתי את זה. מישהו יודע איך? עריכה: הורדתי את הקובץ ממקור אחר והבעיה נפתרה. תודה בכל זאת :]
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Start=>Shut down=>shut down או במילים פשוטות מכבה את המחשב, לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא נכבה. אני רואה שהמחשב כותב "The System Is Shuting Down" וזה ככה 5+ דקות עד שהמחשב נכבה (תמיד בכל כיבוי). איך אני מזרז אותו? ומה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב ביומיים האחרונים נתקלתי בבעייה חדשה,כאשר בסרגל כלים למטה מופיע אייקון (סמל) לב אדום עם X באמצע (התראת אבטחה בWINDOWS ). במחשב מותקן תוכנה אנטי וירוס חוקית של AVG גרסה 8.0 ולדיעתי המחשב מוגן היטב. בהגדרות אבטחה במרכז אבטחה של WINDOWS מופיע : חומת אש - פעיל / עידכונים אוטומטיים - פעיל / הגנה בפני וירוס - רשום לא נמצא . כ-אמור מותקן תוכנה אנטי וירוס . אבקש פתרון בנושא תודה QUALA
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדווס ויסטה ועכשיו הורדתי את ה-SP1 וברגע שאני מנסה להתקין אותו זאת השגיאה שזה רושם לי: http://www.zix.co.il/images/z-652835090.jpg אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מערכות הפעלה WIN XP רשת WORKGROUP רציתי לדעת איך אני מבטל בזמן פתיחת קובץ דרך רשת הודעה: "פתיחת קובץ - אזהרת אבטחה" "האם ברצונך לפתוח קובץ זה?" וכן למרות שיש שיתוף מלא בין מחשבים כשאני מנסה להעתיק ממחשב למחשב אני מקבל הודעה: "דף זה הוא בעל סיכון אבטחה פוטנציאלי...וכו'" וכשאני מאשר את ההעתקה אני מקבל הודעה "שגיאה בהעתקת קובץ או תיקיה" "אין אפשרות להעתיק את קובץ.."
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההודעות המעצבנות של האם אני בטוח שאני רוצה לפתוח על דבר בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מחשב לסלון אם אני אמצא מערכת הפעלה ראויה. חשבתי על ויסטה מדיה סנטר, אבל יש לי כמה שאלות. האם זה תומך בצפיה בסרטי hd/bluray? האם זה באמת תומך בחיבור לכבלים דיגיטליים ללא צורך בממיר או שעדיין יש את הבעיה עם ההצפנה בארץ או משהו כזה? כמה זה באמת כבד? אני אצטרך מחשב סופרעל בישביל זה, או שמשהו בינוני יספיק? אשמח גם לשמוע חוויות שימוש מאנשים שניסו לשלב את זה בסלון שלהם תודה, אור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מוסיף את שורת המשימות למעלה עם TOOL FILE וכו?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להתקין בו ווינדוס ויסטה, קראתי כל מיני מדריכים של פירמוט של ווינדוס ויסטה כי לדעת איך ליצור מחיצה כלמור: שיהיה שני כוננים, כונן c וכונן d, וראיתי שבכל המדריכים איפה שהקטע של לבחור באיזה כונן להתקין את הויסטה תמיד מופיע רק כונן אחד ולא שתיים, אז אם מישהו יכול להסביר לי מה? איך? וכל מה שמסביב תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-