עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Joe Blow,

נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  2. יש לי שרת עם windows server 2003 R2 STANDARD עכשיו אני רוצה לשלוט עליו מרחוק עם עד 3 מחשבים נידים בו זמנית. אפשרי? או שאני חייב טרמינל?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. אהלן , לפני כשבועיים חבר שלי קנה מחשב חדש (מצטער , לא זוכר את המפרט). הוא טוען כי Windows XP SP1 בלתי ניתן להתקנה על המחשב שלו. הוא יכול להתקין רק Windows XP SP2 או Vista. אני בקרוב מתכוון לרכוש מחשב חדש , ואני רוצה רק Windows XP SP1 בלבד. זה קשור במפרטים מסויימים , או שכל המחשבים החדשים כיום כבר לא תומכים Windows XP SP1 ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. שלום חברי הפורום לפני כשבועיים עדכנתי את מערכת ההפעלה WIN 10 ואיני אם זה קשור לבעיה שהתגלתה לי לאחר מכן. הבעיה היא שאפליקציות אינן עובדות ואפילו אין תגובה כשאני לוחץ על החנות. כשאני לוחץ על ההתחל אז אייקונים כמו Calendar ו Weather וכו' אינם פעילים ונראים חשוכים. אפילו המחשבון נעלם מהמחשב ואיני יודע מה עוד אגלה בהמשך. האם יש פיתרון לזה? מה אפשר לעשות מלבד לפרמט את המחשב?

5. המחשב שלי אצלי 3 שנים, ניתן לראות את המפרט בצד מחשב די חזק קיצר אחרי 3 שנים ובצדק, כנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו מרוב שהוא היה איטי ועמוס אז פירמטתי אותו, לא השארתי כלום כלום.. סיימתי פרמוט התקנתי windows 7 ENTERPRISE מעודכן לחודש הזה. לפני כן היה windows 7 ULTIMATE שניהם עובדים על מערכת הפעלת המשוייכת ל 32BIT (X86) המחשב פשוט איתי, ואין בו כלום, פשוט כלום רק להכנס לאינטרנט לוקח לו 10 דקות אין לי מושג מה הבעיה מה יכול להיות מקור הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 8-Ball,

אני לא מצליח לראות את ה Thunbnails של סרטים בפורמטים של AVI וMPG, אך סרטים ש WMV ו MPEG אני כן רואה. מותקן אצלי K-LITE CODEC PACK, ואני אפילו מקודד AVI מDV. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by therealgti,

שלום לכולם אז ככה היה לי ויסטה 64 ביט ורציתי לחזור לאקס פי בויסטה היו לי שני מחיצות שאותם יצרתי בעזרת אשף ההתקנה של הויסטה ... עכשיו שאני רוצה להתקין את האקס פי הוא בהתקנה מזהה לי רק איזה 120 ג'ייגה ויש לי 500 זאמת אומרת שאת השאר שבמחיצה השניה הוא לא מזהה גם לאחר שהתקנתי את האקס פי ניסתי דרך מנג'מנט טולס למוצא את הכונן כמו שעשיתי בוויסטה והוא לא מוצא לי את הכונן... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת כדי שאני יכול להתקין אקס פי ... וגם משהו מוזר הויסטה מציג לי רק 465 ג'ייגה מתוך 500 למה זה ככה? בבקשה עזרה אני כבר התייאשתי... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום לכולם ושבת שלום לא ידעתי איפה לשים את השאלה הזו, כאן או במערכות הפעלה אבל לקחתי הימור בכל מקרה.....הלפ טופ החדש והמדהים שלי שאני מת עליו של LG E500-SPINE (מומלץ בחום)עובד כמו שצריך אבל ויסטה עושה לי את החיים נורא נורא קשים, ממש מאלצים אותי לפרמט ללינוקס או xp הנייד עם מעבד 2 GHZ ועם הרחבה ל2 גיגה זיכרון פיניתי את כל השטויות מהדסקטופ ושמתי עליו פיזית רק דברים בסיסיים כאשר כל המשחקים והתוכנות למיניהם יושבות בשקט על הארדיסק חיצוני נייד של WD PASSPORT 2.5 (גם מומלץ בחום) בכל מקרה.....עשיתי את כל זה למטרה נעלה אחת: שמרגע הלחיצה על POWER עד להופעת הדסקטופ יעבור מינימום זמן אבל כל מה שאני עושה לא מצליח לוקח המון זמן עד שהמחשב עולה מאז הלחיצה וזה מרתיח לי את הדם מעצבים xp לא…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. יש לי בעיה בויסטה כמו שנאמר בכותרת, כאשר אני מנסה לעשות ריסטרט למחשב אז זה מגיע לשלב שהוא רושם Logging off ואז פשוט נתקע אפילו לחצי שעה עד שאני לא מכבה את המחשב ידנית (ההארד דיסק גם מפסיק לחשוב) יש לי מחשב נייד DELL 1520 עם ויסטה פרמיום (זה קרה לאחר ששידרגתי את המווינדוס מבייסיק לפרימיום) מבחינת עדכונים הווינדוס הכי מעודכן שיש, למעט עדכון אחד שהוא נותן לי שאני לא רוצה להתקין שזה ה SP1 Release candidate ' משהו כזה שעד שלא תצא גרסא סופית אני ל ארוצה להתקין.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אפילו שאני סתם מנסה לעשות LOG OFF אז הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by rasta54,

ערב טוב אנשים !!! אשמח לעזרה !

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by arik170,

שלום לכולם! אני משתמש במחשב נייד MSI GX600 עם כ.מסך 8600GT הורדתי את Windows 7 מהאתר של מיקרוסופט (64BIT) ההתקנה עבדה חלק. ה מערכת שיפרה את הביצועים של המחשב (זכרון, דיסק קשיח..) אני ממשתמש בתוכנה KMPlayer לצפייה בתכני HD. אך קיימת סוג של בעיה בצפייה, ישנו סוג של קו שעולה ויורד תוך כדי זה שהסרט/קליפ עובד. עדכון של הכרטיס מסך להכי חדש לא עזר האתר של Nvidia http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_win7_x64_185.85_whql.html איך מתקנים את הבעיה? אריק.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by potassium,

שלום חברים. בבקשה עזרה- מה אני עושה לא בסדר? יש לי במחשב דיסק קשיח אחד, ובו 150GB. אני מעוניין להתקין Win7 ולחלק את הכונן לשתי מחיצות. כאשר עשיתי זאת, לפי ההוראות שהיו לי בעת ההתקנה, עלה Win7 רק עם כונן המערכת! לאן נעלם כל שאר הזכרון? האם ניתן להחזיר אותו בלי להתקין שוב את Win7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. החלפתי את הקובץ ExplorerFrame.dll עם אחד של סקין אחר בטפשותי בלי לעשות לו גיבוי, אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לי את הקובץ הנ"ל... הוא נמצא בתיקיה c:\windows\system32

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשיחים כל אחד מהם 250GB הראשון במערכת הפעלה רגילה XP והשני ריק וחדש ורציתי להתקין ויסטה והתקנתי ...... שמתי שם משתמש וסיסמא ..... והויסטה מוכנה ושמתי סיסמא בשביל להכניס למערכת וזה שומר ת'הגדרות ונכבר לבד ... ופיתאום נוצא בעיה גדולה שרשום BOOTMGR IS COMPRESSED וניסיתי להתקין מחדש ת'הויסטה ויוצרה אותו הבעיה ??? האם זה גם קורה לכם ת'הבעיה כזאת?? תעזירו לי זה די דחוףף בתודה מכל לבי

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by House M.D.,

היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by cellular777,

לא מצליח לעבור מעברית לאנגלית ולהפך רק לחיצה על האיקון וסימון וי מעביר אותו ניסיתי בכל השיטות ולא הצלחתי עכשיו בלחיצה CAPS LOCK הוא נשאר ירוק ונכבה רק שלוחץ SHIFT שמאלי ו-CTRL האם יש למשהו פיתרון יש לי XP נא להדריך אותי שלב שלב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הווינדוס בעברית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by intel suck,

בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by gator_play12,

יש לי 2 התקנות של וינדוס XP במחשב ואני רוצה למחוק אחת איך אני עושה את זה ??

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by tzahi16,

היכן ניתן להוריד mui xp ברוסית[br]פורסם בתאריך: 2.09.2008 בשעה 12:36:20 ושיתמוך בכל חבילות השירות

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  24. יש לי שני מחשבים ברשת ביתית. איך מעבירים קבצים גדולים ממחשב למחשב דרך הרשת

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. היה לי ווינדוס XP התקנתי את ה-7 דרך הדמון טולס ועכשיו אני רוצה להחזיר בחזרה לXP וזה נותן לי שגיאה שאין אפשרות כזו.. מה אני עושה? אין לי כונן דיסקים! בבקשה תעזרו לי זה דחוף זה הזמן היחידי שלי אני בצבא.. תודה שבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.