עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by chenc,

שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  2. בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. Started by Barni,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. ברשותי רשיון חוקי לגמרי של וינדוס XP ואין ברצוני להתקין ויסטה. איך אני מעביר רשיון ממחשב למחשב? ובנוסף, אנא עיינו במפרט שהוצע לי באשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357787 ואמרו לי אם XP תומך בחומרה במפרט זה. תודה רבה לכם!!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. היי,חבר שלי נתקל בבעייה-הוא הדליק את המחשב שלו היום והמערכת הפעלה לא עלתה, במקום היה מסך שחור וכתוב משהו בסגנון the following file is missing or corrupted Windows\SYSTEM32\config\SYSTEM Requires to enter the system from a CD-ROM עכשיו הפרמוט יפתור את הבעייה כנראה,אבל הוא אומר שבכונן C שלו יש תמונות חשובות שהוא לא רוצה שיימחקו, מה עושים עכשיו כדי להציל את הקבצים ממחיקה בדרך הכי פשוטה? (שמעתי על windows mini אבל זה סיפור) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by IdanS,

שלום לכולם,לכל מי שיכול לעזור... ברשותי מחשב נייח יחסית חדש בן פחות מחצי שנה עם מערכת הפעלה windows xp home.היום כשהפעלתי את המחשב הא פשוט קפא עוד בטרם נטען ווינדוס. כיביתי דרך כפתור reset,וכשעלה המסך המורה לי לבחור באיזו צורה ארצה להפעיל את המחשב ניסיתי כמה פעמים להפעיל את ווינדוס normaly וגם כמה פעמים בשיטת safe mode.המחשב המשיך ליקפוא,ותמיד הפסיק לעבוד כשהגיע לטעינת הקובץ mup.dll חשבתי לנסות ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך הדיסק התקנה מריץ בדיקת מערכת ומגיע לשלב טעינת ווינדוס,ואז שוב המחשב קופא. שאלותי הן כאלו: 1.מה זה קובץ MUP.DLL,על מה הוא אחראי במעכת ההפעלה? 2.כיצד קורה שפתאום ביום בהיר המחשב יוצא מכלל תפקוד בגלל בעיית תוכנה כזו? 3.מה יכולה להיות הסיבה לקיפאון ולתקל…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by ozeini,

בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?

7. Started by cold fire,

קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by אחד שיודע,

היי, יצרתי במחשב שלי קובץ EXE עם התוכן הבא: " ECHO Hello world pause " אני מנסה להריץ את הקובץ ואני נתקל בשגיאה : "לאפליקציה זאת אין אפשרות לפעול במחשב שלך, כדי למצוא גרסה מתאימה למחשב שלך - פנה למפתח התוכנה" ניסיתי להריץ את הקובץ כאדמין, ומתקבלת השגיאה: לוינדוס אין אפשרות לאתר את [שם הקובץ כולל נתיב], וודא שהקלדת את השם כראוי" ההוסט שלי הוא win10 home 64 bit. אין לי אנטי וירוס מלבד windows defender אם אני מחליף את הסיומת ל - bat, אני מצליח להריץ את הקובץ ללא בעיות. יש למישהו רעיון למה אני לא מצליח להריץ EXE ?

9. Started by dror_gh,

שלום. אני אחרי פירמוט והתקנה של וינדוס ויסטה. בדיוק אותה התקנה של ויסטה מהפעם הקודמת לפני הפירמוט. כאשר אני פותח את הקובץ התקנה של FIREFOX3 אני מקבל את ההודעה הזו : אני יודע שאני יכול להפעיל את זה בלחצן ימני ב RUN AS ADMNISTRATOR אבל למה זה ככה? היוזר שלי אמור להיות בעל הרשאה להכל לא? ככה זה היה לי בפעם הקודמת. אשמח לעזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by גדי,

יש לי דסקטופ שמריץ ווינדוז 7 ומכיל תיקיית סרטים. אני מעוניין לשתף את התיקייה עם מחשב מדיה שמריץ ווינדוז 8.1. תחת טאב security הגדרתי גישה ל-everyone (ראו צילום מסך). זה עובד טוב, אבל עדיין בכל פעם שאני מוסיף קובץ לתיקייה, כדי שתהיה לי אפשרות גישה אליו ממחשב המדיה אני צריך ללכת למאפיינים של התיקייה הרלוונטית ולעבור ל: advanced > premissions > change premissions ולסמן את הצ'קבוקס ליד replace all child object premissions... (ראו צילום מסך). יש דרך לתת הרשאות קבועות לכל התיקייה כולל קבצים עתידיים שיוכנסו אליה כך שלא אצטרך לחזור על התהליך בכל פעם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by amitroich,

[ATTACH=CONFIG]5714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5715[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5713[/ATTACH]שלום קניתי מחשב לפני כמה ימים HP PRO430 עכשיו שאני בא לחבר את דיסק קשיח חיצוני או דיסק און קי (USB3) הוא רושם שאין לי השראה ולפנות ללשונית אבטחה (שאין אופציה כזו באפשרויות לא בדיסק או קי לפחות) במחשב הנייח (win 7) אין את הבעיה והכל מזוהה ניסתי לעשות אתחול לדיסק און קי (לדיסק קשיח הנייד אני לא עושה יש דברים חשובים) וזה לא פותר את הבעייה מה עושים? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by tmadman,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס מחדש ושכחתי להסיר חלק מההרשאות שהיו באחד המחיצות. את רוב ההרשאות הצלחתי להסיר אבל חלק אני לא מצליח כי נראה הגבלתי את זה יותר מידי. יש לי גיבוי של זה ככה שאין בעיה למחוק הכל אבל מן הסתם גם זה לא עובד. אשמח לפתרון של איך למחוק/לשנות את ההרשאות או לחלופין למחוק הכל מבלי לפרמט את הכונן עריכה: לא משנה הסתדרתי לבד כבר ,

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לא מזמן חלונות 7. ברצוני לערוך את קובץ ה-hosts, אך מערכת ההפעלה מודיעה לי שאין לי הרשאות לבצע זאת. איך זה ייתכן אם אני מוגדר כאדמיניסטרטור במחשב? (אני אף היחיד שמשתמש במחשב). העניין קרה לי גם עם מספר קבצים אחרים. זה מוזר. המשתמש שלי משוייך לקבוצת האדמין של המחשב. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by xTz,

בטעות סימנתי את האופציה inherit permission מהתקיה למעלה וגם את האופציה השניה שהייתה שם, כמו מטומטם לחצתי כנראה על משהו שלא צריך וזה דפק את כל ההרשאות לתיקיה אפילו אדמיניסטרטור לא יכול להכנס לא לראות כלום! גם האופציה של take ownership לא עובדת.. מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yaronxw,

שלום, אני מנסה להתקין את התוכנה tight-vnc וכל הזמן אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item יש לי XP SP2 עם הרשאות של administrator, חיפשתי ב Local Security Policy ולא מצאתי כלום. איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by guyby,

שלום, התקנתי לא מזמן ויסטה 32BIT במחשב שלי. יש רק משתמש אחד וכמובן שאני אדמיניסטרטור, בהפעלת המחשב זה נכנס אוטומאטי ולא צריך להזין סיסמא. אתמול בא אלי חבר ורציתי לבצע פעולה קטנה דרך CMD (להמיר לו את הכונן קשיח החיצוני ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT) זה נותן לי שגיאה שאין לי מספיק פריוילגיות לבצע פעולה זו. אני לא מבין למה ולא מצליח לשנות את זה! אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום וצהריים טובים, בשבוע שעבר קניתי מחשב נייד (HP 6680EJ). ובאה איתו VISTA HOME PREMUIM הכול היה טוב עד שהתקנתי OFFICE. ואז הוא התחיל להישתגע כלומר לא היה מזהה אותי כמנהל ולא היה נותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולא היה נותן לי להתקין תוכנות ומשחקים. עכשיו הוא מזהה אותי כמנהל ונותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולעשות שינויים במערכת הפעלה. כעת הוא לא נותן לי לימחוק תוכנות מהמסמכים שלי ולא נותן להתקין תוכנות ומשחקים. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  18. עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dardar4,

היי, מאז שעדכנתי לווינדוס 10 יש לי בעיה מוזרה של הרשאות. הווינדוס מותקן בכונן C ויש לי עוד כונן D. כל פעם שאני מנסה למחוק קובץ מכונן D - הוא מבקש ממני אישור של administrator קופץ popup שאומר: You'll need to provide administration permission to delete this file יותר מזה, גם כאשר אני מנסה להעתיק קבצים ל-D (למשל מהכרטיס של המצלמה או פוטושופ שאמור לייצא קבצים למחיצה ב-D) - אני מקבל את ההודעה הנ"ל או שהפעולה פשוט נכשלת. אם אני מפעיל את פוטושופ עם הרשאת של אדמין (לחצן ימני ו-run as administrator) - הכל תקין. נראה שליוזר שלי יש בעייה של הרשאה - אבל רק לכונן D. מצד שני היוזר נמצא בקבוצת administrators אז אמור להיות לו כל ההרשאות למישהו יש רעיון מה לבדוק ? איך לסדר את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  20. Started by erjerjerj,

אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove מדובר ב win2k pro sp4 מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?) תודה מראש, ערן

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by MODI,

יש לי את ההודעה הזאת בעיקר במשחקים, האם יש פתרון? ניסיתי להתקין מחדש את המשחקים, האם יש פתרון אחר?

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by kikkler,

לוקחת במחשב שלי צעד אחד קדימה. אם עד עכשיו זה בסה"כ היה דף הפתיחה שלא הצלחתי להחליף, כרגע כל כתובת שאני מנסה להכניס נבלמת ואני נשאר באותו דף (about:blank, שמצטייר כאוסף לינקים בנושאים שונים - למרבה האירוניה גם הקשה עליהם משאירה אותי באותו המקום). הרצתי ספייבוט, אד-אוור, אנטיוירוס ואת הקובץ רג'יסטרי הזה שדובר עליו באחת התראד'ים האחרונים - נאדה. הדרך היחידה לגלוש כמו בנאדם היא לפתוח את "המחשב שלי" (במקום את האקספלורר, כרגיל) ולהכניס אליו את כתובת האתר

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by EvilForce,

שלום, טוב אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי והוא התחיל לתת לי את ההודעות האלה של העוד דקה סוגר וזה בקיצור יש את התולעת וחוץ מזה שזה חלק קטן יש מלא מלא בעיות, לוקח שעהעד שהמחשב פתח וזה לא בגלל מלא תוכנות שעולות ויש בעיות באינטרט כשאני כותב אתר ועושה אנטר זה לא עובד אבל נגיד אני מגדיר את גוגל לאתר בית ואז אני מחפש אתרים ונכנס. יש עוד באגים של הפעלת תוכנות, פתאום הוא סוגר לי אותם. בקיצור ניסיתי לפרמט אבל הדיסק היה הרוס, הורדתי אנטי ווירוס שמתי פיירוול מה צריך לעשות? אני ממש מיואש בבקשה תעזרו לי בתודה ותקווה, גיא

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by adys,

שלום לכולם יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד שניהם XP SP2 בד"כ הייתי מתחבר מהנייד עם כבל רשת לנתב ומעתיק מהשולחני את מה שאני צריך (נכנס אל השולחני מהנייד) פאתום אני מקבל את הבעיה הזו "You might not have permission to use this network resource" ובטח אתם מכירים את הפתרון של ה restrictanonymous http://support.microsoft.com/kb/913628 מה הבעיה? אחרי שאני עושה RESTART ה restrictanonymous. חוזר להיות 1 למרות שאני מאפס אותו הבעיה התחילה השבוע ולא ברור לי כלל למה ומדוע... ממש תקוע , אשמח לכל עצה תודה עדי

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. Started by attiass,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION בעברית,ופתאום קרתה לי בעייה: כאשר אני מדליק את המחשב ומגיע למסך בחירת המשתמש (מסך כחול עם אופציות של כל חשבונות המשתמשים שרשומים עליו) אני מנסה להיכנס לאחד השמות ( כל אחד מהם) הוא מתחיל לטעון עבורי את הWINDOWS אך אז מיד הוא כותב "מתנתק" ואין לי אפשרות לעשות משהו אחר חוץ מלהיות תקוע במסך הכחול הזה. אני כן מצליח להיכנס ב SAFE MODE ניסיתי להריץ בדיקה של אנטי וירוס אך הוא לא מצא כלום. ניסיתי לכבות כל מיני הגדרות ב MSCONFIG וגם זה ללא תועלת יש למישהו רעיון? תודה.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.