Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נאמר לי שאם יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה ואני רוצה לעשות שימוש בכל הנפח שלו אני אהיה חייב להתקין SP2 בשביל שהווינדוס יוכל להשתמש בכל הנפח של הדיסק. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איפה שרשום WINDOWS וזה נכון יש קן כזה שעושה סיבובים כאלה אז הוא עושה לי פשוט הרבה לפחות איזה 10 למה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
3 דקות עד שמקבל מה-start גישה ללחצן הכיבוי. ואז עוד 3 דקות עד הכיבוי. ושאלה בנושא הגדרות: איך יוצרים מצב שה-xp תמיד יזכור את התצורה האחרונה שבחרתי לפולדר (איקונים, רשימה, לפי תאריך וכו'). נמאס לי לכוון כל פעם מחדש את הגדרות התצוגה לפולדר.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הפעלתי איזה כלי שמתקן את הקודק של DIVX ואמרתי לו גם לתקן את הבעיה שהEXPLORER קורס כשיש תצוגה מקדימה לקובץ DIVX. עכשיו זה ביטל לי את כל התצוגה מקדימה לכל סוגי הסרטים. איך מחזירים את זה? במקום להראות תמונה מתוך הסרטון, הוא מראה לי אייקון בתוך הTHUMBNAIL הבעיה נפתרה, אחרי די הרבה זמן, אבל נפתרה.. למי שקרתה לו בעיה דומה, זה מה שעשיתי: התחל -> הפעלה -> REGSVR32 SHMEDIA.DLL http://windowsxp.mvps.org/videothumb.htm
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לפני מספר זמן קיבלתי א ווינדוס וויסטה גרסת ה-ULTIMATE. הקופסה עמצה והתמונות שיש הכל כתוב בעברית, אני מעוניין בגרסת האנגלית בלבד אני לא רוצה שיהיה לי ממשק בעברית רק תמיכה. האם יש שם התקנה גם לאנגלית או רק עברית? עוד לא פתחתי את הקופסה כך שאני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כלומר, רק לאדמיניסטרייטור היא מאפשר לבצע פעולות שלפעמים מאוד פשוטות כמו להעביר קבצים מכונן לכונן (לפעמים) עכשיו סיימתי להתקין תוכנת לעריכת אודיו ואני לא יכול לבצע הרשמה כי המערכת מבקשת הרשאות. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו , המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1, מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי את תכנת קיובייס 9 אלמנט פרוצה , כולל העדכון והתכנה עבדה. מחקתי את התוכנה ואחרי זמן מה ( בדקתי עוד כמה תוכנות )חזרתי והתקנתי שוב אותה קיובייס 9 , בסיום אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי רישיון. מחקתי את כול מה ששיך ליצרן התוכנה ( עשיתי חיפוש ומחקתי כל מה שקיים בנדון בכונן c , שהוא מקום התקנת מערכת ההפלה ותוכנת קיובייס ), ניסיתי גם להתקין תוכנה חינמית של אתו יצרן ועדיין אני מקבל את אותה הודעה . יש לי הרגשה שההודעה הזאת, שתולה באיזה שהוא מקום והיא עולה אוטומטית וחוסמת אותי בכל פעם שאני מפעיל את קיובייס. השאלה איך אני נפטר מההודעה הנ"ל ומה עלי לעשות ? מדובר תווידוס 10 64 ביט. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב. יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה? 10x דולב
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי HD בגודל 500 G: בניסיון של כיווץ והרחבה של מחיצות נוצר מצב שאין לי גישה למחיצה של 200G (יש שם מידע שאני צריכה )כי אני לא מצליחה להגדיר אותה כVolume ,בניסיון להקצות לה "אות" אני מקבלת את השגיאה שיש בתמונה: management1.gif כרגע המצב הנוכחי הוא: Untitled1.gif כאשר בפועל: volumeAndPartition1.gif המצב הסופי שאני רוצה להגיע אליו הוא: מחיצה c שכרגע בגודל 58 עם vista להגדיל ל 180. מחיצה d שתכיל את המידע שיש ב200 ולהגדיל אותה ל 300. מחיצה e שתהיה ריקה בגודל 20. איך אני עושה זאת ? אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תוכנה סיסמאות שלום אני משתמש בחלונות XP, יש לי 2 מחיצות C, D. אני רוצה לעשות מחיצה אות כונן D יהיה חסומה בעזרת סיסמה שמישהו יפתח כונן D ויבקש ממני להכניס סיסמה נכונה. אני נסיתי להפוך ל - NTFS ולעשות שיתוף. אבל לצערי לא עזר הוא לא ביקש סיסמה. האם יש תוכנה קטנה שעושה דבר כזה עם סיסמאות? למה אני רוצה כזה? בגלל שילדים שלי לא יגעו לי בכונן D, כי יש שם אימיילים ששמרתי אישיים, ויש קבצים אישיים חשובים. כדי שלא יגעו משם ולא ימחקו לי קבצים חשובים. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימ צוא פיתרון בתודה מראש מייקל
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הגיע עם ווינדוס 10 פרו ללא רישיון לכן ברצוני לקנות מפתח למוצר דרך האינטרנט האם זה חוקי ואפשרי? מישהו המליץ לי לקנות מהאתר הזה אבל זה פעם ראשונה שאני קונה רישון של ווינדוס בנפרד לכן אני אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל אתרים מומלצים נוספים לקניית רישיון לוינדוס 10 פרו https://software-codes.com/collections/operating-system/products/windows-10-pro המחיר של הKEY באתר הזה רק3.90יורו שזה יוצא בערך 10ש"ח האם זה הגיוני? והאם האתר הזה מאובטח ואמין? עוד שאלה בנושא: מה הבילד האחרון שיצא למערכת הפעלה ווינדוס 10 פרו כי הבנתי שמערכת הפעלה בילד 10240 היא גירסה 1507 - משנת 2015 ומערכת זו אינה נתמכת יותר ע"י מיקרוסופט. …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי התקנתי כונן נוסף למחשב. הכונן מג'מפר כ SLAVE , והמקורי כ MASTER. בביאוס, הכונן מזוהה כ slave. במנהל ההתקנים הוא גם מזוהה, פעיל, ו"פועל כשורה". ב My Computer.... המחשב מזהה את הכונן MASTER בלבד ( שמחולק ל C, F, G) אני לא מצליח "לראות " את הכונן החדש. במחשב Win XP למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מערכת הפעלה 32 או 64 ביט מה הבדל בין השניים??????-סליחה על הבורות 64 ביט ניראה שהוא מהיר מאחר והוא קורא במחזור אחד מה ש 32 ביט קורא בשני מחזורים אז למה שיהיה קיים מערכת הפעלה עם 32 ביט??? או לוחות שתומכים ב 32 ביט האים כל הלוחות תומכים בשני סוגי קריאת המידע??? כשאני קונה מחשב חדש איך אני מיתייחס לשאלות שהצגתי מיבחינת כל הרכיבים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא רושם שקובץ hal.dll חסר ואני לא מצליח להעתיק אותו למחשב. ניסיתי לחבר אותו עם עוד הארד דיסק שכן עובד, והוא לא עבד, הוא רשם שאין גישה לD (הכונן שהקובץ חסר בו) יש לי הארד דיסק נייד וניסיתי לחבר לשם את ההארד דיסק שבו הווינדוס לא עובד, המחשב מתחיל לעבוד לאט מאוד ולא מזהה את ההארד דיסק. שמתי להארד דיסק (200GB) הגבלה ל-32GB וחיברתי למחשב, עכשיו הוא כן מזהה אותו אבל אומר שצריך לפרמט אותו. יש לי עליו דברים חשובים אז לפרמט לא מתאים לי. כשניסיתי להפעיל את הRECOVERY דרך הדיסק של הווינדוס, ההתקנה לא עלתה (WIN XP). בבקשה תעזרו זה חשוב ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
התקנתי כרגע וינדוס ויסטה, וכאשר אני הולך להגדרות המערכת כתוב לי 32BIT OPERATION SYSTEM האם יש איזה דרייבר שצריך להתקין כדי לאפשר לויסטה לעבוד ב 64 ביט עם מעבד תומך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עכשיו במקרה זה נהיה...אבל כשאני מכבה את המחשב יש שגיאה בסגנון דומה...מה יכולה להיות הבעיה? ואיך לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה. הארד דיסק D מסומן בכחול , כל הספריות בתוכו מסומנות גם בכחול ישנן ספריות וקבצים שמסומנות בירוק , בעיקר קבצי תמונות שאותן משום אני לא יכול עכשיו לפתוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-