Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN XP ועליו אינטרנט אקספלורר גרסה 6 עד לפני שבוע הוא תפס בערך כמות זיכרון נורמלי שנעה הבין 10 ל20 מגה בזיכרון הפיזי כעת הוא תופס כ30 מגה לכל חלון שנפתח באינטרנט... התוכנה היחידה שהתקנתי באותו פרק זמן הייתה JAVA WEB START כדי שהאינטרנט יפעל כמו שצריך האם הבעיה היא בתוכנה עצמה או שאולי התעוררה בעיה בוינדואס? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חרשתי על גוגל ולא מצאתי כלום,כשאני מנסה להדליק את הסרט זה נותן ארור שחסר קודק ולא אומר איזה...
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב HP, וכמו שכבר אתם יודעים מקבלים אותו ביחד עם Windows XP Home Edition. ההתקנה בוצעה באמצעות תהליך שיצרו במפעלי HP והוא מתקין ומגדיר את XP אוטומטית. השאלה שלי אם התיקיות, שאני חושב שהם שייכות להתקנה זו ונקראות I386 ו-SWSetup, ניתנות למחיקה? אפשרי לעשות זאת או שצריך להשאיר אותן? תודה רבה, ערן.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי שבת שלום חברה... היום בצהריים לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז אחרי כמה דקות שגם בהם לא הצלחתי עשיתי ריסט לפרוטוקול ...כאמור.... "netsh_winsock_reset" סבבה הכול טוב ויפה הצלחתי בשעה טובה להתחבר והכל פנאן.. אבל אחרי כמה דקות של גלישה יש לי ת'שגיאה הזאת כל כמה זמן לא מוגדר ואחרי שאני לוחץ שלח/אל תשלח דו"ח למייקרוסופט יש לי 60 שניות עד שהמחשב מתכבה. חשבתי שזה בטח וירוס הבלאסטר או הסזאר או מה שלא יהיה אז הורדתי מסימנטק כלי שימחוק אותו אבל הוא לא מצא כלום. כמו כן שזה מופיע אני לוחץ בשורת הפקודה shutdown -a אבל המחשב נכנס להלם ושוק תמידי כזה... ניסיתי גם ב services.msc לשנות בRPC בקטגוריה של הrecovery מ"ריסטרט למחשב לריסטרט לתהליך עצמו/אל תעשה כלום" אך גם ללא הצלחה . …
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כמו ב XP , שמקישים פקודה מסוימת בשביל שהאייקון יהיה ללא שם - שיהיה פשוט ריק ורק האייקון יראה יש לי WIN7 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט האם לשדרג את גרסת הווינדוס שלי ל-8.1. האם הגרסא החדשה מציגה שיפורים לעומת קודמתה? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אני זוכר בעבר שהיה אפשרות למשתמשים בווינדוס 7 להמיר אותו בחנות לווינדוס 8 האם זה אקטואלי?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היי, התקנתי WIN7 בעברית גרסת 32 ביט ואני עכשיו מתקין מחדש גרסת 64 ביט על הדרך אני רוצה שהמ"ה תיהיה באנגלית אבל שהיא תכיר את השפה העברית (RTL, כתיבה בעברית וכו'...) מלבד ההגדרה הראשונית של שפה ארץ ועוד איזה משהו לא היה לבחור (כמו בהתקנה של XP ששם פשוט בוחרים איזה שפה רוצים שהוא יכיר)
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לא יכלתי להגדיר כל כך טוב, אבל תמונה שווה אלף מילים: http://img102.imageshack.us/img102/5333/14951512148814971512149315110t.jpg רואים את הרקע הירוק המעצבן על השמות של האיקונים? הערות: הבעיה היא אצל חבר שלי לא אצלי. ניסינו לבטל את הlock desktop items מהגדרות כרטיס המסך.. זה מאוד מעצבן :-\ תודה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הצבתי סיסמת כניסה ל - WINDOWS וכשהקשתי אותה בהפעלה מחדש של המחשב היא לא מתקבלת ע"י המחשב ואני לא יכול לעבור אותה ולעלות ל WINDOWS. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
כידוע יש מספר בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות כאשר עובדים בXP Application Compatibility Toolkit 2.0 שמעכשיו נקרא לה ACT2 יש יכולת מסויימת להעלות אותם על בכל זאת( לא תומך 3D חומרה) בעיה: רק בתור אדמיניסטרטור אני יכול להשתמש בACT2, ועובד שאלה: איך אפשר לשמור את השינויים ליוזרים? ACT2 קיים בדיסק של XP X:\Support\Tools או למי שמתעצל להכניס דיסק: http://msdn.microsoft.com/downloads/default.asp?URL=/downloads/sample.asp?url=/msdn-files/027/001/685/msdncompositedoc.xml יש באתר של microsoft מבוא בנושא ACT http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/techinfo/administration/QFixApp/default.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב מסרב לעלות . הורדתי שירים מהאינטרנט ואחרי שכיבתי את המחשב הוא מסרב לעלות מבקש עצות מה לעשות תודה מראש על כול עזרה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מותקן לי WindowsXP Pro ... הסיפור הוא כזה , יש לי בכונן D: סרט עם סיומת "avi" ... שאני מנסה להעביר אותו לאינשהו או למחוק הוא רושם לי את זה ... עכשיו אין לי שום User's אחרים , ושום תוכנה לא מריצה את הקובץ הזה .. חיפשתי ב Registry ,אולי זה תחת שימוש או ממשהו ... לא מצאתי כלום . וזה כל קובץ avi שמעותק לשם יעשה את אותו הדבר ... דבר שני אני רוצה לשאול זה ,איך תמיד להיות מחובר לWindows תחת Admin .. עכשיו אני מחובר דרך היוזר שאני עשיתי לעצמי ואני לא צריך את זה מכיוון שרק אני על המחשב .. אני רוצה להיות מחובר דרך הADMIN כדי לקבל שליטה מלאה . ועוד אולי מישהו ימליץ על ביטול כמה Service's לא נחוצים ...
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש בWindows 2000 ולאחרונה החלה תופעה מוזרה. בכל כמה שעות קופצים חלונות אל הדסקטופ שלי שנקראים Messenger Service ובהם פרסומות שונות. בדר"כ הפרסומת מכילה הודעת של אוניברסיטה מסויימת. הפרסומות לא קפוצות בזמן הגלישה בIE אלא בכל זמן נתון כשאר אני מחובר לרשת, כך שאני משער שזה לא פרסומת Popup של אתר זה או אחר. יש לי צילום מסך של הפירסומת אבל אין לאן להעלאות את הקובץ. האם גם אתם נתקלתם בבעיה? מישהו יודע כיצד להפסיק את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
פעם הייתה לי ויסטה במחשב ומדד החויה שלי היה על 5.3 או 5.6 לאחר כמה זמן עברתי לxp ועכשיו שוב חזרתי לויסטה,ומדד החויה שלי ירד ל 4.8 האם זה הגיוני? מה יכול לגרום לירידה שכזו? הירידה היא בזכרונות לםי המדד חויה כל שאר המדדים לא ירדו
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-