Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, העתקתי בעזרת נורטון GHOST את המחיצה של הווינדוס שלי להארד-דיסק אחר, וכאשר אני מכוון את הBIOS לעשות ממנו BOOT, הוא נותן לי הודעה בעליה שהוא לא מוצא BOOT DRIVE. מה צריך לעשות כדי שאני אוכל לעשות BOOT מההעתק שיצרתי? תודה רבה! אורי. עריכה: אין לי בעיה גם שבשלב ראשון אני אוכל לעשות MULTI BOOT משניהם כדי לוודא שהכל בסדר עם החדש. (ולשמור על היכולת לעשות BOOT עם הישן).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס חוקי ולאחרונה התקנתי אינטרנט אקספלור 7 ואחריי שהתקנתי את האקספלור המחשב לא ניכנס לי יותר לאתר של http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/default.mspx רציתי לראות אם יצא גירסה בעברית וזה לא ניכנס לי יותר לאתר ועוד הרבה קישורים זה לא ניכנס לי ואצל חברים שלי זה כן ניכנס מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטח אני השואל המי יודע כמה ששואל את השאלה הזאת, אבל בכ"מ, האם ביצוע איחוי בתידרות גבוהה(נגיד, אחת לשבוע או יום) עלולה להזיק לדיסק הקשיח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כחודש בערך. בכל פעם שאני מכבה/ מפעילה את המחשב הוא מעדכן לי את מערכת ההפעלה. העדכונים האלו משגעים אותי. איך אני מגדירה במחשב שיותר לא יעדכו את ה- WIN כל הזמן. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצאתי ברשת תמונה שהיא זהה לתקלה שמתרחשת בנסיון התקנת וינדוס XP על מחשב נייד חדש שלHP מדגם פביליון. יש לציין שניתן להתקין בקלות וינדוס ויסטה ווינדוס 7. כמו כן, למחשב זה אין כונן דיסקטים. אשמח לעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני זמן מה העליתי את ה 2000, וגיליתי שבכל התיקיות שלי הקבצים מוצגים בצורת "רשימה", ולא באייקונים גדולים כמו שזה היה קודם. השינוי הזה היה ספונטני- אני אפילו לא יודע איך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת. מישהו יודע למה זה קורה ואיך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת? דניאל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מידי פעם סתם פתאום מופיע מסך כחול שכותב שווינדוס מבצע ריסט כדי למנוע פגיעה במחשב וכותב גם win32k.sys . וזה קורה באופן שלא ברור לי מה גורם לזה כי זה לא קורה לאחר שימוש בתוכנה או משהו מסוים (והמחשב נקי מוירוסים וקבצים מזיקים). לאחר הריסט מופיע חלון "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ואומר שנוצר קובץ dmp שמתאר את הבעיה (ואין לי מושג בזה) . יש לי vista 64bit sp1. אשמח לעזרה,תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי XP SP2 מעודכן וכאלה אבל לעתים תכופות המחשב נהיה מאוד איטי אז כשאני בודק ב TASK MANAGER מראים ש ה svchost.exe אוכל איזה 99% מכוח העיבוד ומשתמש ב כ 90MB זיכרון אז בדקתי בגוגל וכל מה שמצאתי מעיד על כך שיש לי וירוס או ספאיי מסויים אבל כפי שידוי לי פתרו את זה ב SP2 אבל הכל זאת הרצתי כל סריקת אנטי וירוס אפשרית ולא מצאתי כלום. אני לא בטוח אבלאולי זה קשור ל IE7 או WMP11 כי לראשונה הבחנתי בבעיה כשהתקנתי את אלה אבל אני לא בטוח, אז בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות תודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי דיסק חיצוני נוסף, וכדי שניתן יהיה להעביר אליו קבצים בנפחים גדולים, נזכרתי שעליי לבצע המרה ל-NTFS כמו שהמלצתם לי לעשות בפעם הקודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אוקיי, אז הלכתי לפי ההוראות של Vampire_Master ,אבל משום מה מתקבלת הודעה שלא הופיעה בפעם הקודמת (תצלום ההודעה מצורף) אז מה פשר הבעיה, ואיך ממשיכים מכאן? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר?? אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב? יש לי הרבה זכרון RAM. כ 1.5GB RAM (3X512)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי המון זמן לא הייתי פה.....התגעגעתי יאא...ולעניין...אני אנסה להסביר את זה טוב כי זה די מסובך.... המחשב שלי נוטה לעשות מן הפסקות קצרות (וזה ממש מציק ), נתקע לכמה שניות או דקות ואז ממשיך לעבוד.. ואני לא עושה הרבה במחשב בד"כ זה אינטרנט, איי סי קיו, תיכנותים פה ושם (לא משהו רציני), הורדות (אימיול וקאזה) ועוד כל מיני דברים אבל ממש לא רציני....אני לא חושב שאי פעם באמת הכבדתי על המחשב בכבדות...עכשיו...חשבתי אולי זה וירוסים..הרצתי בדיקת וירוסים של נורטון ,פנדה ומקאפי ...spybot ו adawere....בסנדרה הכול נראה טוב...התיאור של המחשב אמור להופיע בקישור שלו אם לא אז תגידו אני ארשום לכם אותו..ותגידו מה אתם צריכים אני אתן...מה הפיתרון?? נ.ב. אני עובד עם XP PRO SP1 ואני תמיד מוריד עידכונ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את מערכת ההפעלה שלי מבלי להתקין חדשה האם זה אפשרי? במידה וכן כיצד עושים זאת? אני מכיר את אופצית הפירמוט דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס רק שאז מיד אחרי הפירמוט הוא מתקין לי שוב את הוינדוס.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי זכרון 1 גיגה. כדאי לי לבטל את זה? ואם אני יבטל זה יתרום לביצועים או יוריד מהביצועים? ומבטלים ככה? :מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> ביצועים -> הגדרות -> מתקדם -> שנה -> הגדרת No Paging File לכל הכוננים הקשיחים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי, ואת הדרייבר של כרטיס הקול, ובנוסף על אלו, מערכת ה Windows Update ביקשה שאתקין גם את הדרייבר של המודם האלחוטי. דא עקא, לא רק שהדרייברים התוקנו, אלא גם תוכנות לצידם. למשל - לצד הדרייבר של הכרטיס (ATI) הותקנה גם ה Catalyst Control Center, למשל. וכך גם לגבי ה IDT Audio. שני אלה, לא רק שמופעלים אוטומאטית עם הפעלת הווינדוס (msconfig גילה זאת), אלא מופיעים ברשימת ה Processes הרצים. אשר על כן, רציתי לדעת האם יש צורך גם בתוכנה - או שאוכל להוציאם מההפעלה אוטומאטית (msconfig) ולבטל את המשימה (process) הרצה. יתר על כן - האם אפשר ללכת צעד נוסף ולעשות uninstall לתוכנות אלו? תודה מראש (סליחה על השאלה הארוכה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סבא שלי קנה לפני חודשיים מחשב נייד ASUS עם מסך מגע ומערכת הפעלה וינדוס 8 מובנת בתוכה, סבא שלי ניסה להתרגל לוינדוס אבל לא הולך לו הוא רגיל לוינדוס 7. הוא אמר לי להתקין לו על המחשב את הוינדוס 7, הוא מוכן לוותר על המסך מגע העיקר שיהיה לו וינדוס 7. האם יש למחשבים האלה דרייברים לוינדוס ?7,? והאם כדאי להתקין עליו באמת וינדוס 7 כמו שהוא רוצה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב windows easy transfer ממחשב שעליו מותקן XP ל WIN 8.1 בכל החיפושים שלי מפנים אותי לeasy transfer אך שניסיתי להעביר היה כתוב שזה לא תומך בהעברה מ XP או VISTA בנוסף ב win 8 ה easy transfer לא מראה את האופציה להעביר דרך רשת אלא רק במדיה קשיחה ! מה עושים האם פספסתי פה משהו ? איך מעברים (להעביר קודם מ XP ל 7 ורק אז ל 8
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן התקנתי windows 7 בעברית ובהתחלה הכל עבד כמו שצריך ! לאחר יומיים\שלושה ,האייקונים על שולחן העבודה התאפכו. האות e של האקספלורר פונה לצד שמאל, פיירפוקס הפוך וכל התיקיות... איך אפשר לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמצריכה WINDOWSXP באופן זמני , יש לי רשיון ל מWIINDOWSXP64 PRO שאני משתמש בו במחשב הזה OEM (אני חייב 32) יש לי רשיון ל XP 32 של מחשב נישא גם EOM ...XP רגיל האם יש דרך אחת מהדרכים הללו להשמש ב WINDOWS אפילו ללא אקטיווציה ...אני צריך את זה ליום יומים? אני יכול להשתמש בדיסק של המחשב השניה ובקוד שלו ולא לעשות אקטיווזציה? זה חוקי ? יאפשר לי להוריד דריוורים ? ועידכונים ... זה ממש חשוב תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי עכשיו הארד-דיסק 80G שיש בו את כל התמונות\שירים\סרטים\משחקים\תוכנות וכו'...ולא מותקן עליו win... בקרוב אני קונה עוד הארד-דיסק 160G.. אז אני רוצה להתקין win xp על ה160 ואז להעביר את כל המידע מהארד דיסק 80 להארדיסק 160... ואז למחוק את הwin xp ולהתקין win xp על ה80 וככה ליצור שה160 יהיה בעל כל המידע וה80 יהיה בעל הwin xp... קודם כל...האם זה אפשרי???? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך ל-TOOLS --> INTERNET OPTIONS ואז ל-היסטוריה ושאני בא למחוק זה רושם לי: THIS OPERATION HAS BEED CANCELD DUE RESTRACTION SYSTEM. עשיתי בדיקה של וירוס אבל אין לי כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אכשיו יש כונן אחד שמשמש ככונן אשר מותקן עליו win xp sp2 ,וייש לי עוד כונן אם חומר עליו (מאוד מעניין) אם מקום פנוי של 10 gb ... בקיצר זה מה יש ,עש לכם פיתרון במיקרה? נ.ב לא אפשרי לחבר cd או כרטיס רשת בשום פנים ואופן,אין טעם להציה פיתרונות תיקון או דברים בסגנון.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-