Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אתמול התקנתי ויסטה עבד טוב עד היום, פתאום הוא החליט לדפוק אותי לכל תוכנה שאני נכנס הוא מראה לי תבעיה הזאת: איך אני פותר את זה? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מזרה ב EVENT VIEWER: מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסד את זה. אז מה שכתוב זה: Activation context generation failed for "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Designer 8.2\FormDesigner.exe".Error in manifest or policy file "" on line . A component version required by the application conflicts with another component version already active. Conflicting components are:. Component 1: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_fa645303170382f6.manifest. Component 2: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_421189da2b7fabfc.manifest. מח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים שמוגדרים עם raid 0. כשאני מתקין windows xp מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת לא מוצא דיסק קשיח, ולכן אני מבין שאני צריך ללחוץ בזמן ההתקנה על F6 כדי להתקין driver לדיסקים. אבל הבעיה היא שאין לי כונן floppy, ואני לא רוצה בשביל זה לקנות כונן כזה. איך אני יכול לעקוף את המגבלה? אני מאמין שאפשר להשחיל את ה-drivers לתוך ההתקנה, אבל אני לא יודע איך. שמעתי על אפשרות של nlite אבל זה נראה לי מסובך מדי. יש מישהו שמבין בזה שיכול ככה לזרוק לי יותר מידע בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל הקדמה: היה לי Windows XP Pro עד לא מזמן...מדי פעם, היו צצים מסכים כחולים (memory dump) , ולאחר שהייתי מאתחל מחדש את המחשב, הווינדוס היה נתקע, וגם system restore לא היה עוזר בשלב זה....לכן הייתי צריך להתקין מחדש את ה xp כל פעם מחדש. היום החלטתי שנמאס לי מזה , וכשהבעיה קרתה היום החלטתי לפרמט את C (יש לי C ו-D) ולהתקין שם 98 SE. עכשיו המחשב עובד טוב, אבל אני מתגעגע לאפשרויות של ה xp...ה 98 לא נוח לי כל כך... עכשיו חשבתי על אולי להתקין שתי מערכות הפעלה, xp ו-98 (ה98 מהדורה שנייה מותקן כעת) ואני אעבוד עם ה-xp וכשאצטרך אני אעבור ל-98. איך אני עושה את זה? אני רוצה ששניהם יהיו ב-C, זה אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קוראת תופעה מוזרה לאחרונה ה-GADGET של הוינדוס (7) מראה כי הזיכרון על 50% (יש לי 3 גיגה) הקטע הוא שבדרך כלל הוא על 33% ושום תוכנה לא עובדת לי ברקע רק הדפדפן ובו בול פתוחות 3 לשוניות והוא גונב לי מלא זיכרון כניראה 300M (לפי TASK MANGER) קיצר משהו מוזר פה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט כונן קשיח והוא NTFS, איך אני עושה זאת? ושנית איך אני יכול להפוך אותו ל FAT32? תודה מראש יורה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש המון באפשר הזאת בווינדוס בתדירויות די גבוהות יש אפשרות אולי ליצור קיצור דרך לזה ? (SHORTCUT) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי עברית והכל אבל ב unicode אני לא יכול לשנות זה אומר לי setup was unable to install the chosen locale please contact your system administator תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה מופיעים לי סמני שאלה במקום השם (בעברית)....??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צורב דיסק של התוכנות למחשב החדש שיהיה לי אני צריך לדעת אם יש בSP2 דירקט איקס 9
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני זמן מה העליתי את ה 2000, וגיליתי שבכל התיקיות שלי הקבצים מוצגים בצורת "רשימה", ולא באייקונים גדולים כמו שזה היה קודם. השינוי הזה היה ספונטני- אני אפילו לא יודע איך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת. מישהו יודע למה זה קורה ואיך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת? דניאל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים גרסה מלאה של וינדוס ויסטה ושדרוג מה ההבדל בין השדרוג לבין הגרסה המלאה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השגיאה הזאת מופיעה כל פעם שהווינדוס עולה ואין לי מושג מה זה אומר ומה לעשות. אם זה קרה למישהו או שיכול לעזור לי אז שיגיד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני פונה עליכם המבינים בנושא, השאלה היא יש לחבר שלי מחשב p3 533mhz משהו כזה יכול להיות שאני טועה כי אני לא ממש מבין במחשבים, לחבר שלי יש מערכת הפעלה xp שעובדת מצויין בלי בעיות, הבעיה היא שהוא רוצה לכבות את המחשב לוחץ התחל > כיבוי המחשב הוינדוס נסגר ונשאר לו רק מסך שחור שרשום שהוא יכול לסגור את המחשב עם הכפתור , השאלה איך עושים שלא יצרך לכבות אותו ידנית אלה שהמחשב יסגור אותו ממתי שהוא עושה התחל > כיבוי ואז המחשב יסגר אוטמתי, נכנסתי אצלו לביוס במחשב אין שום דבר שעושה כיבוי בבקשה עזרו לי בתודה (וסורי על השיגאות כתיב) *יש לי עוד שאלה רצתי להתקין לו גם winxp בעברית יש לי תוכנה mui שעושה עברית אבל ה- winxp שלו שבאנגלית לא מקבל זאת !! למה ?? ואיך אפשר לעשות בעברית אצ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000 Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. קיבלתי לפטופ מהעבודה ואני לא יכול לכתוב בחלק מהאותיות כי הן מופיעות כמספרים (במקום האות M מופיעה הספרה 0 לדוגמא). יש איזו פקודה כדי לסדר את זה, משהו עם Shift אם אני לא טועה... אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הויסטה לא הפסיקה לעשות בעיות החלטתי שאני מפרט אותה. עכשיו אחרי הפרמוט אני מקבל תוצאה נהדרת לכרטיס מסך: 4.4 ו4.0 ואמרתי לעצמי בטח אני יעדכן דרייברים זה יעלה עדכנתי דרייברים חדשים ופתאום התוצאה ירדה ל: 2.6 ו3.4 משהו פה ממש מוזר אגב העלתי עוד את הOC שלי לכרטיס מסך בזכות זה התוצאה הגבוהות . (יחסית לכרטיס readon 9550 128mb)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי WIN7 בHD אחרבמחשב שלי בכונן C היה לי מערכת XP בגלל שנכנס לי כנראה סוג של ווירוס פרמטתי את כונן C והתקנתי מחדש מערכת XP לצורך בררת המחדל התקנתי את תוכנת EAEY BCD אך לצערי אין לי אפשרות בחירה והמערכת שמופעלת באיתחול היא המערכת XP מבלי יכולת בחירה מה עושים ???? אודה לסיוע הדחוף כי יש לי המון חומר בכונן שיש בו מערכת WIN7 ברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7. אני מנסה לשנות את צורת מצביע העכבר (chnge mouse pointer ) הצורה משתנה אבל כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש חוזררת צורת מצביע העכבר לחץ. איך אפשר לשמר את בחירתי גם כשאני מפעיל את המחשב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לשים אותו כל פעם? או שזה עושה משהו למחשב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי היום פירמטתי והתקנתי את המחשב החדש שלי שמתי וינדוס XP והכל התקנתי כמו שצריך אחרי זה התקשרתי לאינטרנט וביקשתי שיעזרו לי לחבר את האינטרנט את החייגן מחדש והכל עבד טוב ויפה האינטרנט עבד מעולה אחרי זה עשיתי UPDATE לכל הווינדוס ואחרי זה התקנתי את ה SP2 ואזזזזזזזזזזז המחשב עשה ריסטארט ואחרי זה האינטרנט פשוט לא זז וגם נתקע אחרי זה לא יודע מה קרה???????????? למה זה? אחרי זה התקשרתי לאיטנרנט זהב והוא אמר לי שיש וירוס...........ממממממממ בדקתי בMSCONFIG וראיתי שיש קובץ מוזר מאודדדדדדדד ALXHZX.EXE שזה כנראה הוירוס בקיצור איך אני מוריד אותו? מה עושים אחים שלי? בדקתי באנטוירוס והוא לא מוצא אותו בכלל הסרתי את ה SP2 והנה האינטרנט עובד.............אז מזה יכול להיות? הוירוס עוד על המח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-