עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Diana0000,

שלום, קניתי מחשב לפני כחודש בערך. בכל פעם שאני מכבה/ מפעילה את המחשב הוא מעדכן לי את מערכת ההפעלה. העדכונים האלו משגעים אותי. איך אני מגדירה במחשב שיותר לא יעדכו את ה- WIN כל הזמן. תודה מראש!!

2. Started by ac1240,

קורא לי דיי הרבה בWIN 7 RC שהזכרון נהיה בשימוש של כ 80%+ ורק ריסט משחרר אני חושב שהPAGEFILE נהיה מלא ותוקע את המחשב מה עושים במקרה כזה יש סך הכל 50 תהליכים והCPU בשימוש של 1-5 %

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  3. בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by Em.,

היי שבת שלום חברה... היום בצהריים לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז אחרי כמה דקות שגם בהם לא הצלחתי עשיתי ריסט לפרוטוקול ...כאמור.... "netsh_winsock_reset" סבבה הכול טוב ויפה הצלחתי בשעה טובה להתחבר והכל פנאן.. אבל אחרי כמה דקות של גלישה יש לי ת'שגיאה הזאת כל כמה זמן לא מוגדר ואחרי שאני לוחץ שלח/אל תשלח דו"ח למייקרוסופט יש לי 60 שניות עד שהמחשב מתכבה. חשבתי שזה בטח וירוס הבלאסטר או הסזאר או מה שלא יהיה אז הורדתי מסימנטק כלי שימחוק אותו אבל הוא לא מצא כלום. כמו כן שזה מופיע אני לוחץ בשורת הפקודה shutdown -a אבל המחשב נכנס להלם ושוק תמידי כזה... ניסיתי גם ב services.msc לשנות בRPC בקטגוריה של הrecovery מ"ריסטרט למחשב לריסטרט לתהליך עצמו/אל תעשה כלום" אך גם ללא הצלחה . …

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  5. Started by ironman112,

מישהו מכיר תוכנה טובה ליצירת THEMES בוינדוס XP?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by NetSpider,

מותקן לי WindowsXP Pro ... הסיפור הוא כזה , יש לי בכונן D: סרט עם סיומת "avi" ... שאני מנסה להעביר אותו לאינשהו או למחוק הוא רושם לי את זה ... עכשיו אין לי שום User's אחרים , ושום תוכנה לא מריצה את הקובץ הזה .. חיפשתי ב Registry ,אולי זה תחת שימוש או ממשהו ... לא מצאתי כלום . וזה כל קובץ avi שמעותק לשם יעשה את אותו הדבר ... דבר שני אני רוצה לשאול זה ,איך תמיד להיות מחובר לWindows תחת Admin .. עכשיו אני מחובר דרך היוזר שאני עשיתי לעצמי ואני לא צריך את זה מכיוון שרק אני על המחשב .. אני רוצה להיות מחובר דרך הADMIN כדי לקבל שליטה מלאה . ועוד אולי מישהו ימליץ על ביטול כמה Service's לא נחוצים ...

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by Dubliner,

יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  8. שלום אני פונה עליכם המבינים בנושא, השאלה היא יש לחבר שלי מחשב p3 533mhz משהו כזה יכול להיות שאני טועה כי אני לא ממש מבין במחשבים, לחבר שלי יש מערכת הפעלה xp שעובדת מצויין בלי בעיות, הבעיה היא שהוא רוצה לכבות את המחשב לוחץ התחל > כיבוי המחשב הוינדוס נסגר ונשאר לו רק מסך שחור שרשום שהוא יכול לסגור את המחשב עם הכפתור , השאלה איך עושים שלא יצרך לכבות אותו ידנית אלה שהמחשב יסגור אותו ממתי שהוא עושה התחל > כיבוי ואז המחשב יסגר אוטמתי, נכנסתי אצלו לביוס במחשב אין שום דבר שעושה כיבוי בבקשה עזרו לי בתודה (וסורי על השיגאות כתיב) *יש לי עוד שאלה רצתי להתקין לו גם winxp בעברית יש לי תוכנה mui שעושה עברית אבל ה- winxp שלו שבאנגלית לא מקבל זאת !! למה ?? ואיך אפשר לעשות בעברית אצ…

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by michaelsko,

ביצעתי איחוד לשני מחיצות על ידי תוכנת Partition Magic 8. בחרתי באופציה שאת תוכן המחיצה השניה הוא ישים בתוך תיקיה ששמה כשם ה-partition לפני האיחוד. כלומר, היו לי 2 מחיצות בשם H ו-I, ונוצרה מחיצה חדשה בעלת האות E ועליה נוצרה תיקיה בשם I כמתבקש. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להיכנס לתוך התיקיה, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון Access Denied. יש לציין שאני יכול להשתמש במקום הפנוי על המחיצה החדשה ללא בעיה (ליצור תיקיות חדשות, להעביר לשם קבצים ...). הדבר היחיד שאין לי גישה אליו הוא התיקיה שמכילה את תוכן המחיצה I (ואני רואה שיש מקום תפוס על המחיצה החדשה - בדיוק בגודל המחיצה I). למישהו יש רעיון איך אני לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by mrraz,

לאחר איתחול המחשב מציג תפריט עם שתי אפשרויות לבחירה הראשון WINDOWS XP והשני גם WINDOWS XP הכניסה השניה בתפריט נוצרה כתוצאה מהתקנה נוספת של XP שבוטלה וכבר אינה קיימת. איך אני מבטל את כניסה השניה בתפריט או יותר טוב מבטל אותו בכלל כדי שהמערכת לאחר איתחול תיכנס ישר לחלונות XP

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by ofer_mat,

יש לי PROCESSES שהופיע לי פתאום משהו יודע אך להסיר אותו ? הוא לא מופיע בServices ולא ב MSCONIG האם הוא נחוץ ? בGOOGLE לא מצאתי פרטים ולוונטים לגביו

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by DrecK,

התקינו לי על המחשב xp לא מקורי אבל יש לי סיריאל מקורי יש אפשרות להחליף או שאין ברירה ואני חייב להתקין מחדש את ווינדווז?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  13. שלום ברשותי מחשב שיש עליו XP SP1 ברצוני להתקין DOS שיפעל לבד (לא אימולאטור) ובאופן עצמאי. ושאוכל לבחור עם הדלקת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד. תודה לכל במגיבים בנושא.

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by imac,

היי, יש לי בעיה במערכת ההפעלה XP SP2 כאשר אני מדליק את המחשב שלי אני לא מורשה להכנס לוינדוס מכיוון שחסר לי קובץ בשם WININET.dll ואני מקבל הודעה שהתקנת הקוב מחדש עלולה לפתור בעיה זו, עכשיו איך אני יעתיק את הקובץ מחדש לתיקיה ה WINDOWS הרי אין לי גישה, אני לא יכול לגשת לכוננים. ניסתי גם דרך התחל>הפעלה וגם אני מקבל את אותה גיאה, אני לא מופנה למקום שאני צריך... הוינדוס לא עולה לי...עולה רק ה "ברוך הבא" ולאחר מכן את השגיאה שחסר הקובץ הנ"ל...ולאחר מכן אני פשוט רואה את התמונה שאמורה להיות לי על המסך אך בלי כל הקיצורי דרך על המסך ואף את ההתחל...כלומר מסך נקי בלי שום דבר, וגם אין לי שום דרך כלשהי להכנס לכונן כלשהו מכיוון שהקובת חסר...אז איך לעזאזל אני אמור להתקין אותו מחדש א…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. יש לי את התוכנה הזו של הסקין לויסטה(http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Replacements/Vista-Customization-Pack.shtml) עכשיו איך אני מוריד אותה מהמחשב? כי היא עושה בעיות ומאיטה את המחשב

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  16. איך אני מסיר אותו וגורם לדפדפן ללכת לדף כושל הרגיל 404 או של גוגל IE6 XP

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by mito,

איך עושים דיסקט איתחול ל windows xp ??? ???

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. זה בטח קובץ שנמצא בספריית WINDOWS או SYSTEM. קובץ שאני אני אלחץ עליו, אני אכנס ל"הוספה/הסרה של תוכניות". תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  19. יש לי מחשב שאני צריך שיהיה לי גישה אליו מרחוק המחשב יעד הוא מערכת הפעלה VISTA יש דרך יעלה ובטוחה לעשות את זה? המחשבים לא נמצאים בדומין משותף אני צריך גישה בסגנון MSTC או אפילו SMS שאני אוכל לעשות הכל במערכת כמו משתמש ADMIN העירו את עניי

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  20. כאשר אני מפעיל תוכנה/משחק, כמו למשל דוסבוקס (להפעלת משחקים ישנים), Windig (המשחק דיגר רימסטרייד לחלונות) וכן דום 95, הם מוצגים במקוטן במרכז המסך ולא על כולו (או על כל החלק היחסי במסך בעת הפעלת המסך במצב של התאמה אוטומטית של התצוגה לרזולוצייה). התופעה קורית במחשב של אבא שלי בלבד, בו מותקן חלונות 7 SP1. היא לא קורית במחשב שלי בו גם מותקן חלונות 7 SP1. מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  21. כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  22. שלום, פירמתטי לא מיזמן ולאחר הפירמוט כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי ההעלייה של ווינדוס בא לא מין מסך כזה של בחירת משתמש (יש לי רק 1) . ואני שואל, איך אפשר לבטל כך שזה ייכנס לי אוטמטי ? עריכה: יש לי עוד שאלה, האם אני יכול לבטל הגדרות מסוימות בווינדוס שיחסכו לי בזיכרון וירטואלי ? זה לא שאין לי מספיק ראם (יש לי 512 ואני ממש אוטוטו מוסיף עוד ג'יגה) אלא שאני משחק משחקים שדורשים הרבה ראם אני מקבל קירטוע וחווית משחק ירודה ! יש לי XP PRO עדכון שני (SP2)

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  23. למעשה הכותרת אומרת את הכל. כמה פרטים נוספים: קובץ הISO שאני צורב לא פגום, הדיסקים לא פגומים (צרבתי כבר שלושה) וכאשר אני מעלה את הISO בULTRAISO רשום לי שהקובץ הוא אכן bootable cd. את סדר הBOOT של הביוס שלי הוא: CD ראשון, הראדיסק שני. את הדיסק עצמו צרבתי בהתחלה במהירות מקסימלית. כאשר העותק הראשון לא עבד ניסיתי במהירות הכי נמוכה שהDVD-R של TEAC מאפשר - X4 - ועדיין אותה התוצאה: המחשב רושם booting from cd\dvd ואז מוותר, כאילו שאין דיסק או שהדיסק לא BOOTABLE. מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  25. שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.