עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shay0200,

לינק לתמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=xq2tzmjzwmei.bmp השגיאה בהפעלת המחשב,איך לפתור ת'בעיה? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקנתי אנטי וירוס [וכנראה הוא מחק אותו]. Help

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אתמול התקנתי ויסטה עבד טוב עד היום, פתאום הוא החליט לדפוק אותי לכל תוכנה שאני נכנס הוא מראה לי תבעיה הזאת: איך אני פותר את זה? ??? ???

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by -iTaY-,

שלום. מישהו יכול להביא לי את הMUI ל WINDOWS XP SP3? תודה.

• 1 תגובה
    • 16.1k צפיות
  4. Started by Inzagi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה כשעוזבים את המחשב לכמה שעות (למשל כשהולכים לישון), עדיף לכבות את המחשב, להכניס אותו למצב שינה או להשאיר אותו דלוק? למה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by BloodyW,

בוקר טוב, כרגע המחשב שלי מוגדר כ DUAL BOOT עם אקספי ו-ויסטה שהתקנתי רק לפני שבוע, והכל עבד סבבה. מהיום, בלי כל שינוי שעשיתי במחשב, הויסטה מראה לי מסך שחר אחרי ה WELCOME SCREEN. אני רואה רק את סמן העכבר וזהו, המחשב כאילו לא מגיב. ניסיתי לעשות LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, ועדיין יש אותה בעייה. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט את המחיצה של הויסטה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by -Zen,

שלום. כרגע מותקנת לי גירסת ווינדוס XP pro, כאשר אני מנסה להתקין גירסת ווינדוס XP home דרך הווינדוס עם הדיסק של XP home קופצת לי ההודעה הזאת: איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by zvika.e,

אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

השאלה מופנית למי שהספיק כבר לפרמט את המחשב עם vista האם הפירמוט מוחק הכל מהכל [בדומה לפירמוט מלא בXP ]או שישנה אפשרות לשמר תיקיות מסויימות ? אם אני יוצרת מחיצות [כונן\ים בנוסף ל C], זה נשמר גם לאחר הפירמוט ? ואם ישנה אפשרות לפרמט רק מחיצה אחת [שנוצרה מתוכנה כמובן] או שזה לא מזוהה ע"י השחזור ... ? מקווה שהשאלות שלי ברורות... ושהן לא נשאלו - החיפוש בפורום לא מתקדם מספיק .. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by r1v,

מה פירושם של ה-x64 וה-x86 ? תודה למי שיענה, ומי שיודע להרחיב יותר על איך זה משפיע בתחום המשחקים שירחיב. תודה !

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by dj_horse,

שלום! אני משתמש במערכת ויסטה עם דפדפן אקספלורר,גירסה 7 שהגיעה עם הויסטה. לאחרונה אני ניתקל בבעיה של קריסת הדפדפן בכול פעם שאני מנסה להשתמש בו. האם קיימות פיתרונות לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shlompis,

שלום לכולם, האם יש דרך לשחזר את התוכן של תפריט Programs בתפריט של מערכת ההפעלה ? הבן הקטן של קולגה בעבודה מחק הכל ! בדקתי בסל מיחזור ואין דבר.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by yitzy,

שלום לכולם יש לי בעיה שפתאום הופיעה....אני לא שומע סאונד במחשב זה לא בהכל, לדוגמא כשאני מפעיל סרט אז אני כן שומע והכל מצויין... אבל אני לא שומע את הקולות של וינדוס וגם כל דבר דרך הדפדפן (קליפ ביוטיוב וכדו') תודה לעונים יצחק

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dranzer,

טוב יש לי כבר ויסטה אולטימאט 64 ביט על המחשב עכשיו היה לי וירוס והוא מחק לי כל מיני דברים ומוריד לי fps בצורה דרסטית. עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה מחדש ויש לי את הדיסק ואין לי מושג איך! חבר אמר לי להיכנס לביוס ומשם למחוק איזה כונן אחד שכבר פיניתי ואני לא מוצא את האפשרות בביוס אני צריך לדעת איך קוראים לדבר הזה בביוס שאני אוכל למחוק כונן אחד ולהריץ את הדיסק של הויסטה. תודה לכל העונה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by cyberX,

כבר יש לי XP 32, ואני רוצה להתקין ויסטה 32, ויש לי את ההתקנה יש לי רק הארדיסק אחד של 320GB ויש לי בו עוד יותר מחצי מקום פנוי, האם אני יכול להתקין גם את הויסטה על ההארדיסק או שצריך עוד הארדיסק ? מה שאני רוצה בעיקרון זה שכשאני פותח את המחשב זה ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל אותו עם הויסטה או ה-XP, כי אני רוצה את הויסטה רק בשביל ה-DX10 למשחקים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by Qded,

טוב הבעיה היא כזאת.. שמו סיסמא על המחשב, אבל הסיסמא לא בעברית (או אנגלית) לכן כשעולה המחשב, אי אפשר להכנס בגלל שלא ניתן לכתוב בשפה הזאת.. מקווה שיש לכם רעיון מה עושים, תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP כדת וכדין. ביומיים האחרונים שמתי לב לתופעה חדשה- עם הדלקת המחשב, הוינדוס מתחיל לעלות ולאחר שהמסך הראשוני של MICROSOFT WINDOWS XP (השחור) עולה, במקום לקבל את הדסקטופ אני מקבל מסך שחור להפליא. אחרי כמה ריסטרטים הצלחתי להפעיל את המחשב. קשר אפשרי 1: משחק רשת LORD OF THE RINGS ONLINE שאני משחק (חוקי למהדרין ובלי קרקים ושטויות) גורם להחשכת המסך אחרי שאני עושה ממנו EXIT. חומרה שלי: ATI HD4850 WD 500GB INTEL DUO CORE 3GHZ זכרון DDR 2 4GB אם למישהו יש רעיון או עיצה, אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה: הסידירום והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי אבל מופיעים בביוס וגם ב"מנהל ההתקנים" אבל עם סימן קריאה בצבע צהוב. יש לי תחושה שזה וירוס אבל עשיתי סריקה וגם הרצתי COMBOFIX וזה לא עזר.. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by mj23,

היי התקנתי שני ווינדוסים אחד אקס פי ואחד ויסטה כגרע זה מראה לי רק את אקס פי אבל אמרו לי שיש תוכנה שאפשר לסדר שם תבוטים בסטרטאפ יש מישו שיכול להגיד איזו תוכנה עושה את זה רצוי הכי פשוט תודההה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by TheSlider,

שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by soome2,

שלום לכולם ! יש לי 4 הארדיסקים ! 2 מהם על מצב RAID 0, עליהם יש מע' VISTA 64 ועל ההארדיסק השלישי התקנתי XP 32, והרביעי זה סתם דיסק קשיח למשחקין הבעיה הייתה כשעשיתי בוט לדיסק של ה XP, וזה טען את ההתקנה, ואז מראה מסך כחול כמופעל מצב RAID ! שמעתי שצריך להכניס דיסקט או ללחוץ על איזה כפתור כזה RAID וזה XP, אבל ביטלתי את ה RAID והתקנתי באחד מהם .. התקנתי דרייברים והכל של הצ'יפסט .. ניסיתי דרייבר של RAID אבל זה מראה לי שגיאה שאין SCSI מ שו כזה ... יש לי לוח Rampage formula כשאני מחזיר למצב RAID, הוינדוס בא לעשלות ואז מסך כחול ואחרי שניה ממש מהר זה עושה רסטרט =\ אני צריך עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלום לכולם לחבר שלי יש תקלה שהוינדוס XP עושה ריסט כול כמה זמן .. המחשב יכול לעבוד שעות בלי ריסט אבל שהוא מפעיל למשל xplorer ומנסה ליגלוש המחשב פשוט עושה לו ריסט עכשיו אני זוכר שיש פקודה שאפשר לבטל שהמחשב יעשה ריסט ויראה חלונות כחולים כדי לזהות את הבעיה מישהו זוכר איך עושים? אבל אני יודע שיש גם פקודה שאפשר לראות את ההסטוריה של התקלות שהיו בוינדוס פשוט שכחתי מישהו יכול לרעננן את זיכרוני?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  23. הי יש לי שני מודמים, אחד יותר ישן, USB ADSL MODEM ALE 130 והשני Rotal - RTA1320a יש לכם במקרה מושג האם הם יכולים לעבוד על ויסטה 64? התקינו לי על המחשב ויסטה (נראה לי ultimate אני לא זוכר) והמודמים לא עבדו לי אז הייתי צריך להתקין XP. ואז קראתי כאן שיש SP1 לויסטה ולא נראה לי שב-skypc כשהביאו לי את המחשב התקינו לי את ה-SP1 לויסטה, אז רציתי לדעת האם יכול להיות שה-SP1 פותר את בעיות התאימות הללו במקרה, ואז אוכל להנות מהמערכת הפעלה ? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא איך אפשר להריץ במחשב אחד גם את XP וגם את ויסטה, האם אני צריך להתקין אחד מהם קודם או שיש איזה משהו שאני צריך לדעת בנושא?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  24. ראשית: יבגני טרכטינוב, סליחה על שהקפצתי הודעות מלפני 4 שנים! ועכשיו לשאלה שלא קיבלתי עליה תשובה מלאה: ברשת WOORKGROUP הבנתי שניתן להוסיף ולהגביל משתמש מסויים ממחשב אחר או מחשבים אחרים מסויימים - לגישה לקבצים. איך עושים זאת? (כשאני עושה את כל התהליך כפי שהוסבר בפירוט בהודעה מלפני 4 שנים ואני מנסה להוסיף משתמש ממחשב אחר או שם של מחשב אחר אני לא רואה שום אפשרות לעשות זאת. גם ניסיתי זאת עם התוכנה המוזכרת שם Folder Guard).

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by rafi-s-,

יש לי מחשב AMD 3200+ לוח ABIT KN8 ULTRA זכרון TWINSON 2X 512 כרטיס מסך X550 עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס הכל עובד חלק ואז שהתקנתי את הדריברים ואת כל העדכונים של windows update המחשב לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות אני לא מבין מה הבעיה לוקח למחשב הרבה זמן בחלק שרשום windowws xp home או pro שמה הוא עושה משהו כמו 30 לופים עם שהוינדוס עולה תודה לכל מי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים