עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, אני לא יודע למה אבל זה פתאום הופיע המחשב נכבה פתאום בלי הודעה מוקדמת ואז נדלק שוב מצ"ב ההודעה שמופיעה אחרי הריסטארט (בכותרת מןפיע קובץ EXE בהודעה DLL) זה פתיר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  2. יש לי בעיה קטנה אני התקנתי את וינדוס XP פעמיים (פעם אחת הייתה הפסקת חשמל) ולכן יש לי שתי רשומות של וינדוס XP ואני רוצה לדעת איך אני מוחק את הרשומה המיותרת מהבוט לואדר של וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין p-4 עם לוח-אם ATX של ECS, ומותקנת עליו (windows xp pro (upgrade. נתקלתי במספר בעיות שלא מצאתי להן פתרון בשום מקום אחר ואודה מראש לכל מי שיכול לסייע לי: 1) בכל כיבוי של המחשב המערכת מבצעת סגירה רגילה ומודיעה על סיום, אלא שבסוף תהליך הכיבוי המחשב מאתחל עצמו מחדש במקום להכבות. אין לי וירוסים, אין לי סקטורים פגומים ב-HD, ב-bios מצב ה-acpi מסומן כ-enabled, כך שגם אין לי לשונית APM בהגדרות צריכת החשמל. הורדתי דרייבר עדכני מאתר האינטרנט של החברה, אבל גם הוא לא השפיע. מה עוד ניתן לבדוק? 2) כרטיס קול o/b פועל היטב עם הפעלת המחשב - אבל ברגע שאני עובר לגלישת אינטרנט ו/או אחרי גלישה, הוא מפסיק לעבוד, וחוזר לתפקד רק אחרי איתחול מחדש.…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  4. Started by byn007,

איך אני מסיר את ה WINDOWS MESSENGER אני יודע שצריך להריץ משהו ב RUN אבל אני לא זוכר מה בדיוק, היה לי את זה ושכחתי.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. שלום לכולם!! בעייה מעצבנת מאוד. קניתי laptop שהגיע עם win xp home adition hebrew/ שיניתי ל- inable - אבל נוצרה בעייה - כאשר התקנתי winamp או תוכנה כמו cooledit pro או תוכנות מוזיקה אחרות. הן לא מזהות אם הכותרת בעברית. וכמובן לא מנגנות את השיר. לדוגמה כתוב: .mp3????? זה מה שמופיע. אם אני משנה את שם השיר לשפה האנגלית הכל בסדר. בדקתי בregional and languages - העברית מסומן כמו שצריך. מה עושים?? תודה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by mito,

איך עושים דיסקט איתחול ל windows xp ??? ???

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by 47,

אני רוצה לדעת איפה נימצא בדיוק הקובץ של הלוג אוף בוינדוס 2000 כדי שאני אוכל לעשות קישור לתוכנה שמחליפה את TASK BARהמכוער של וינדוס 2000. תודה לכל המגיבים...

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by oz4225,

התוכנה windows defender מאיטה את המחשב? יש לי אנטיוירוס ואף פעם לא השתמשי ב windows defender עכשיו הפסקתי אותה כדאי להדליק אותה בחזרה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  9. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!

10. Started by noodle,

שלום לכם, אני מנסה ליצור homegroup עם מחשב נייח ומחשב נייד. יצרתי את ה-homegroup במחשב הנייח אך אני לא מצליח לראות אותו מהמחשב הנייד, כאשר אני נכנס לבחירת homegroup יש לי אפשרות רק של יצירת אחד חדש, ואמור להיות כפתור join. ה-network discovery דלוק בשני המחשבים. כאשר הפיירוול כבוי אני מצליח לשלוח פינגים ממחשב אחד לשני אך עדיין לא רואה את ה-homegroup מהנייד , כאשר הפיירוול דלוק אני לא מצליח לשלוח פינג. windows 7 pro x64 eng. ניסיתי לכבות את הפיירוול והאנטי וירוס בשני המחשבים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  11. Started by קרול,

אני יודע לנקד בעברית, אבל ברוסית זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by spike_staff,

שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by liloli,

אהלן אנשים אני היום הולך להחליף את הלוח אם בלבד כל שאר החומרה נשארת . השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את המחשב עם הלוח החדש אם הווינדוס XP שהיה לי וקיים על הדיסק קשיח??? או שחייבים לפרמט?? תודה.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  16. עשיתי על קובץ שהורדתי מהאיטנרנט שיהיה בלתי נראה והוא נעלם,איך אני מחזיר אותו ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  17. באתי לפרמט את המחשב ופתאום אני לא מצליח!!!!!!!!!!!! הכנסתי ת'דיסק של הוינדוס ומתי שהוא כותב לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD לא משנה איזה כפתור אני אלחץ הוא ממשיך לעשות לי את הטעינה של הוינדוס! אז חשבתי אולי יש לי משו בביאוס וגם לשם הוא לא ניכנס אני לחצתי גם DELETE וגם F2 וכלום פשוט כלום לא יוצא... וגם כן שמתי לב שמתי שהיה הכל בסדר אם המחשב מתי שהוא התחיל לעלות היה לי מסך שחור אחד ששם כתוב כל המפרט שלו כמו שם של כ.מסך כמה RAM וכו' ומתי שהמסך הראשון התחלף למסך השחור השני שבו היה כתוב ת'משפטים של PRESS DEL TO OPEN BIOS וכדומה היה כמו צליל כזה ואחרי כמה שניות בערך 2-3 המסך השחור השני התחלף ואחריו עוד פעם היה תצליל ואז אני כבר יכול לראות את הטעינה עצמה.. ועכשיואחרי המסך השחור…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by ehud101,

שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  19. Started by WarNet,

האם קיים רישום לדבר הזה? אם כן.איך פונים אליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by Shay17,

מה זה הקבצים האלה ? אפשר למחוק אותם ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  21. Started by itayizra,

אני צריך את הגירסא הסופית של windows 7 64bit יש כל כך הרבה גירסאות שזה מבלבל וריאיתי שיצא ב 13 לחודש גירסא חדשה אפשר בקשה לינק ישיר להורדה חיפשתי ולא מצאתי.. שיהיה 64BIT..... תודה לעוזרים ד"א SAMP יפעל על win7 ?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by eladcohen100,

שלום! לפני כמה ימים החל הדפדפן אקספלורר 7 לעשות לי בעיות:הדפים נטענו לאט וכל פעם שהייתי סוגר איזשהו דף הוא הי פותח את החלון דו שיח של ה"סיים משימה".החלטתי להוריד את האקספלורר מחדש שמתאים למערכת ההפעלה שלי ווינדוס סרביס פק 2. בסיום ההתקנה התבקשתי להדליק את המחשב מחדש ומאז לא משנה באיזה מצב אני מפעיל את המערכת עם פקודת F8 הוא מראה לי הודעת שגיאה האומרת כך: LSASS.EXE אזהרת מערכת.(זאת הכותרת של התיבת דו שיח) הנתונים היו גדולים מדי ואינם מתאימים למאגר שצויין אישור. כאשר לוחצים על אישור או על האיקס המחשב חוזר לריסטרט וכן הלאה אפילו במצב סייף מוד. אנא עיזרו לי! בתודה מראש..

23. מקודם פירמטתי את הלינוקס מהמחשב(מחשב מדהים!) בכל אופן אחרי שפירמטתי את המחשב והוא העתיק את כל הקבצים לפני תחילת ההתקנה הוא רשם שגיאה NTLDR IS MISSING ושעליי ללחוץ על מקש ע"מ לכבות את המחשב. ניסיתי לרשום פקודות כגון copy drive:\i386\ntldr c:\‎ ‎copy drive:\i386\ntdetect.com c:\‎ אבל המערכת טענה שהיא לא מוצאת את הקבצים. מה אפשר לעשות. זה מאוד מאוד דחוף. תודה!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Runny,

התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by shlomom,

שלום, בכניסה כמשתמש ל-XP pro המסך תקוע זמן ארוך מאוד - חצי שעה, לא ניסיתי לחכות יותר. כניסה כ-admin מתאפשרת. ניסיתי לחזור ל-checkpoint אחד אחורה, לא עזר. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה? המחשב נמצא בבית לא ברשת (מחובר לראוטר אלחוטי) והפרופיל מקומי.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 11:56:22 אז מה אתם אומרים?איך יוצאים מזה?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.