Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב שיש עליו XP SP1 ברצוני להתקין DOS שיפעל לבד (לא אימולאטור) ובאופן עצמאי. ושאוכל לבחור עם הדלקת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד. תודה לכל במגיבים בנושא.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכת ההפעלה XP SP2 כאשר אני מדליק את המחשב שלי אני לא מורשה להכנס לוינדוס מכיוון שחסר לי קובץ בשם WININET.dll ואני מקבל הודעה שהתקנת הקוב מחדש עלולה לפתור בעיה זו, עכשיו איך אני יעתיק את הקובץ מחדש לתיקיה ה WINDOWS הרי אין לי גישה, אני לא יכול לגשת לכוננים. ניסתי גם דרך התחל>הפעלה וגם אני מקבל את אותה גיאה, אני לא מופנה למקום שאני צריך... הוינדוס לא עולה לי...עולה רק ה "ברוך הבא" ולאחר מכן את השגיאה שחסר הקובץ הנ"ל...ולאחר מכן אני פשוט רואה את התמונה שאמורה להיות לי על המסך אך בלי כל הקיצורי דרך על המסך ואף את ההתחל...כלומר מסך נקי בלי שום דבר, וגם אין לי שום דרך כלשהי להכנס לכונן כלשהו מכיוון שהקובת חסר...אז איך לעזאזל אני אמור להתקין אותו מחדש א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני נמצא ב windows task manager (cntrl+alt+del) ואני נכנס ל performance וכתוב את האחוזים שהמעבד עובד. כל הזמן זה נמצא לי על 100% אפילו לשנייה זה לא יורד,גם שסגרתי את כל התוכנות שפועלות זה לא יורד אף פעם. ואני לא יודע למה ומה זה אומר? והאם זה באמת נכון? ??? המפרט שלי: PU:AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU MOBO:Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Memory:DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory CPU Cooling:Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool mod CPU Cooler for AMD Video Card:ATi RADEON 9500 Pro 128MB Case:COMPUCASE Midi Tower CI-ta19 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת איך אני אמור לדעת או איפה אני מוצא בתוך הגדרות של הווינדוס אם זה ווינדוס 64 ביט או 32 ביט
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,חבר העלה לאתר מסוים שמאפשר רק לעלות קבצי EXE קובץ טקסט גדול במיוחד. הוא שינה את הקובץ מDOC לEXE איך אני הופך את זה חזרה למצב הנורמלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. האודיו של קובץ AVI יכול להיות MP3 או AAC- בחלונות XP אם הייתי לוחץ על מאפיינים ועל הטאב של פרטים הייתי רואה שכתוב שם שהסוג אודיו הוא MP3 (אם לא היה כתוב איזה סוג אודיו אז הייתי יודע שהוא AAC) אבל בחלונות 7 לא כתוב לי כלום על הסוג אודיו של הקובץ. (לא AAC ולא MP3) יש דרך לבדוק את זה בקלות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: היה קובץ בתיקיה אחת אצלי בשם(דוגמא) X והעתקתי קובץ(חדש) באותו השם לאותה תיקיה. הקובץ(החדש) הזה על על הקודם והמקור(קודם) נמחק. כיצד אוכל לשחזר את הקובץ שנמחק בגלל שעליתי עם קובץ אחר עליו(באותו השם)? אם לא הבנתם אז קובץ אחד בשYYY נדרס ע"י קובץ אחר שגם לו קוראים YYY. איך אני יכול לשחזר את הראשון שנדרס? תודה מראש. swg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמנו קניתי מחשב, עם וינדוס XP חוקי, שהותקן ע"י החנות. קיבלתי יחד איתו דיסק של ווינדוס, אבל בלי boot הייתי צריך להחליף את הדיסק הקשיח, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש. איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WINXP HOME ADDITION ויש לי בעיה שהוא אומר לי שאני צריך להפעיל את הווינדוס תוך 30 יום (ACTIVATE WINDOWS) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להפטר מהדבר הזה, כי הוא מתחיל לספור לי ימים אחורה ועכשיו נשארו לי עוד 12 ימים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פנט' 4, 1500, XP PRO, כרטיס מסך SIS315. לאחרונה כשהמחשב נדלק הוא מתעכב בעלייה ואז במקום הטפט הקבוע שלי עם האייקונים, מופיע מסך לבן ועליו כתוב שמשהו בACTIV DESKTOP שלי נפגע, אין אפשרות למקם אייקונים עליו וגם אם אני לוחץ על האופציה "RESTORE MY DESKTOP" הוא רק מעלה לי את הטפט אך ללא אפשרות למקם עליו אייקונים. ב"מחשב שלי" בתיקיית שולחן העבודה מופיעים כל האייקונים, אך אין אפשרות להציגם על השולחן עצמו. מה? איך ? למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה פעולות יש לנקוט לפני ביצוע האיחוי ? בתודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ישנה איזה פקודה שנכתבת בשורת הראן שסורק את המחשב עם הדיסק של xp מה הפקודה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שבת שלום חברה... היום בצהריים לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז אחרי כמה דקות שגם בהם לא הצלחתי עשיתי ריסט לפרוטוקול ...כאמור.... "netsh_winsock_reset" סבבה הכול טוב ויפה הצלחתי בשעה טובה להתחבר והכל פנאן.. אבל אחרי כמה דקות של גלישה יש לי ת'שגיאה הזאת כל כמה זמן לא מוגדר ואחרי שאני לוחץ שלח/אל תשלח דו"ח למייקרוסופט יש לי 60 שניות עד שהמחשב מתכבה. חשבתי שזה בטח וירוס הבלאסטר או הסזאר או מה שלא יהיה אז הורדתי מסימנטק כלי שימחוק אותו אבל הוא לא מצא כלום. כמו כן שזה מופיע אני לוחץ בשורת הפקודה shutdown -a אבל המחשב נכנס להלם ושוק תמידי כזה... ניסיתי גם ב services.msc לשנות בRPC בקטגוריה של הrecovery מ"ריסטרט למחשב לריסטרט לתהליך עצמו/אל תעשה כלום" אך גם ללא הצלחה . …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משיטוט בפורום ראיתי מה שכבר עשיתי שזה שילוב דרייברים ל DELL VOSTRO 1510 בעזרת תוכנת NLITE שאלה: האם דרייברים אלו טובים לכל מחשב שצריך אותם או כל מקרה לגופו? ראיתי גם שיש אפשרות להתקין אותם בעליה של דיסק ההתקנה ( F6) מתוך DOK האם נכון או שאפשרי רק מפלופי כמו שאני יודע??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בסביבת windows xp pro sp2 (+ תמיכה בעברית) ועד לימים האחרונים צפיתי בדפי web באמצעות אקספלורר 6 sp2 (הודעה זו נכתבה תוך שימוש ב'שועל', להלן ההסבר). ביממה האחרונה גיליתי שמסיבה לא ברורה איני יכול להקליד טככס עברי בשדות טכסט (כדוגמת זה שבו רשומה הודעה זו, מנועי חיפוש וכיו"ב) בדפים שנפתחו באקפלורר. כל מקש נותן לי פתאום תו אחר לגמרי מזה שהוא אמור לתת. בדיקה של עורכי טכסט שונים (word, notepad, וכו') הראתה כי הם פועלים כשורה וכך גם שימוש בדפדפנים חליפיים כדוגמת אופרה וה'שועל'. לא נמצא כל שינוי בהגדרות איזור ושפה ובדיקה מקיפה של וירוסים לא העלתה דבר. גם נסיון לשנות הגדרות תצוגה של האקספלורר לא ביטל את התופעה. יש למישהו הסבר לגבי מקור התקלה וכידצ ניתן לתקנה (…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ל WINDOWS VISTA תהיה תמיכה מלאה ב 64BIT? כלומר מעבדי 64BIT יעבדו טוב יותר מה W XP?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב xp-pro איך ניתן לתזמן ניתוק מהאינטרנט כדי להגביל שעות גלישה מפני הילדים? החיבור הוא ע"י adsl ניתוק ע"י פקודת rasdial אינה יעילה לבדה כי ניתן להתקשר שוב ע"י החייגן :
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר התעוררתי משינתי ב-5:30, ניגשתי אל המחשב של אבא שלי והדלקתי את המסך (כיביתי את המסך לפני השינה, והמחשב פעל כל הזמן, והיה אמור להיכנס למצב שינה היברידית לאחר 30 דקות של אי פעילות, כאשר בשעה 02:00, Avast היה צריך להעיר את המחשב ממצב שינה ולהתחיל סריקה מתוזמנת [שהסתיימה בהצלחה לפני הופעתו של המסך]), קיבל את פניי מסך כחול (פרטים בלוג של BlueScreeView). מה הסיבה לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מנסה להתקין NBA 2007, אני נתקל במכתב של ההתקנה שאומר : בשביל להפעיל את המשחק, צריך DIRECTX 9.0C ומעלה . ואכן יש לי. איך פותרים את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת עידכוני אבטה חמורים של חברת מייקרוספט, מקורות ב-Ynet מוסרים שהעידכון הוא חשוב ביותר.
-
מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עידכנתי מקאטליסט 9.9 ל10.1 מאז וידאו פלאש בהרבה אתרים (לדוגמא, האתר של הNBA, כמו כאןhttp://www.nba.com/video/channels/allstar/2010/02/14/0030900001_wst_est_recap.nba/) לא פועל חלק. וידאו ביוטיוב כן עובד חלק למשל. מחקתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר שהיה לי קודם, אבל זה לא פתר את הבעיה. זה קורה גם בכרום גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ניסיתי גם למחוק את פלאש לגמרי ולהתקין שוב, גם לא עזר. מה עוד יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי WIN 7 על המחשב והתקנתי לאחר מכן את XP (תאימות לתוכנה כלשהי) ולאחר מכן נעלם לי ה DUAL BOOT איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-