Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין daemon tools גירסה 4.03 על win 7 X64 והוינדוס לאחר הפעלה מחדש לא הצליח לעלות-הפעיל איזה חלון של RESTORE אבל זה לא עזר התקנתי שוב מחדש והיתי רוצה לדעת אם יש רשימה ל תוכנות שידוע שעובדות וכאלה שלא ואיזה תוכנה יש לטעינת קבצי ISO בWIN7?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיירקט איקס 8 מותקן במחשב עכשיו התקנתי את המשחק מטריקס וזה דורש התקנה של דיירקט איקס 9 הורדתי את התוכנה מהאינטרנט והווינדאוס אומר לי שהיא לא עברה את המבחנים של מייקרוסופט ולכן לא ניתן להתקין אותה איך זה יכול להיות זה של מיקרוסופט הרי !! מה עושיים??? בתודה רבה אריאל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקיית my documents בחלונות 98 היא בעצם קיצור דרך לנתיב מסויים. הנתיב יכול להיות מקומי או ברשת. מסתבר שהנתיב המלא לא נמצא במאפינים של אותה תקייה, אולי מישהו יודע איך אפשר לדעת מהו הנתיב האמיתי של my documents בחלונות 98 ובחלונות 95?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אתם לא בטוחים, לחצו קליק ימני על My Computer ובחרו ב-Manage. פתחו את Local Users and Groups ואז את Users, לבסוף לחצו דבל-קליק על שם המשתמש שלכם ובדקו את רמת ההרשאות תחת הלשונית Member Of.? Prog.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנא עיינו בתמונה המצורפת. אני יכול לגשת לכונן אם אני רוצה, זו לא הבעיה - אך אני מעוניין לסדר את זה שזה יהיה בדיוק כמו בעבר שעל ידי לחיצה כפולה זה אוטומטית יפתח את הכונן. http://img399.imageshack.us/img399/1531/sdfdfgri4.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי פיירוול אבל עדין הבדיקה פה http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 לא עוברת והאימיול שלי פתאום בLOWID ולא מתחבר. אני יכול לפתוח פורטים כשאין לי פיירוול ? (נשמע מוזר) - מה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, מדובר במחשב שעובד על winXP pro, שאינו מוחבר כלל לאינטרנט. לאחרונה, ככל הנראה בעקבות התקנה של תוכנה כלשהי, המערכת החלה להקפיץ לי הודעות על כך שאיני מחובר (ר' תמונה). איך מפסיקים את התופעה הזו (חוץ מאשר להתחבר, כמובן..)? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה פעולות יש לנקוט לפני ביצוע האיחוי ? בתודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Iv'e just installed windows xp pro and i don't have hebrew, the hebrew is not on the regional or language settings.... what can i do to get some hebrew letters arround here
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שבת שלום חברה... היום בצהריים לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז אחרי כמה דקות שגם בהם לא הצלחתי עשיתי ריסט לפרוטוקול ...כאמור.... "netsh_winsock_reset" סבבה הכול טוב ויפה הצלחתי בשעה טובה להתחבר והכל פנאן.. אבל אחרי כמה דקות של גלישה יש לי ת'שגיאה הזאת כל כמה זמן לא מוגדר ואחרי שאני לוחץ שלח/אל תשלח דו"ח למייקרוסופט יש לי 60 שניות עד שהמחשב מתכבה. חשבתי שזה בטח וירוס הבלאסטר או הסזאר או מה שלא יהיה אז הורדתי מסימנטק כלי שימחוק אותו אבל הוא לא מצא כלום. כמו כן שזה מופיע אני לוחץ בשורת הפקודה shutdown -a אבל המחשב נכנס להלם ושוק תמידי כזה... ניסיתי גם ב services.msc לשנות בRPC בקטגוריה של הrecovery מ"ריסטרט למחשב לריסטרט לתהליך עצמו/אל תעשה כלום" אך גם ללא הצלחה . …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות ויסטה בגלל המדיה סנטר והאפשרות להקלטה מהממיר של סרטים. אני שוקל איזה סוג ויסטה לקנות???? האם יש טבלה המפרטת את התכונות של כל ויסטה(ביתי , עיסקי וכדומה?) האם אין אפשרות לקנות מדיה סנטר לXP?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פורמט לפני יומיים ומאז שהמחשב עולה הוא שואל אותי במה לבחור WINDOWS XP או PREVIUS OS אבל עשיתי FOTMAT למה בכלל יש אפשרות לPREVIUS OS ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ערכתי את ההודעה הקודמת מפני שמצאתי תשובה , כרגע יש לי בעיה אחרת. השעון במחשב שלי הוא לועזי, זו לא בעיה רצינית אבל קצת מעצבנת. התמונה של השעון צורפה, אם למישהו יש מושג איך משנים אותו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי PROCESSES שהופיע לי פתאום משהו יודע אך להסיר אותו ? הוא לא מופיע בServices ולא ב MSCONIG האם הוא נחוץ ? בGOOGLE לא מצאתי פרטים ולוונטים לגביו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מנסה להתקין NBA 2007, אני נתקל במכתב של ההתקנה שאומר : בשביל להפעיל את המשחק, צריך DIRECTX 9.0C ומעלה . ואכן יש לי. איך פותרים את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במספר אתרים באינטרנט בינהם www.gamespot.com שבמקום שאני יראה תמונה יש את המסגרת שלה ו- X קטן. מי שרוצה צירפתי קובץ... למשהו יש פתרון כי לדעתי כבר ניסיתי הכל...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם שני סטיקים של ג'יגה כל אחד,ועכשיו החלטתי להתחדש ולקנות עוד שני סטיקים של ג'יגה... בקיצור,קניתי שני סטיקים של OCZ xtc platinum 800 mhz,הכנסתי אותם כמו שצריך(דואל סלוטים),אבל הבעיה היא שווינדוז מזהה לי רק 3 ג'יגה מתוכן. לעומת זאת EVEREST וCPU-Z מזהים את כל ה4 ג'יגה...אז אני לא יודע מה לחשוב-הבעיה היא בזכרונות,או בווינדוז? יכול להיות שזה בגלל שהתזמונים שלהם שונים?(4-4-4-12 בזכרונות הראשונים,לעומת 3-4-4-10 בOCZ),ואם כן,איך לשנות את זה? תודה מראש,מקווה לקבל תשובה במהרה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על השאלות מופנות למערכת ההפעלה Windows 95 1. ב Windows 95 כאשר אניח מבצע כיבוי לא חוקי בהפעלה הבאה של המחשב ,המערכת נכנסת אוטומטית ל Safe mode . איך אני יכול למנוע זאת ? 2. כמה מקום פנוי ב HD אני צריך בשביל לעשות Save to disk - hibernation ואיפה אני יכול להקצות את כמות המקום ל Hibernation ????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו היום הדלקתי תמחשב אחריו יומיים שלא עבד ופתאום אני רוצה להכנס למנהל משימות ולא נכנס..(אין לי עם ההגדרות המנהל משימות במזמן זמין ואפשר להכנס) יותר מזה הוא מראה לי תסמל של המנהל משימות ליד השעון ולא נכנס אמשח לעזרה ! ועשיתי פעמים שחזור !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה הורדתי את המשחק GTA IV ואיך שאני מתחיל לשחק אחרי כמה דקות המשחק נתקע וחייב לעשות ריסטרט למחשב מאחר והמחשב שלי מעולה(E8500 2GBRAM 9800GT) ואין בעייה במפרט המחשב אמרו לי שזה בגלל מערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה אחרת שלא תבינו בדקתי את זה. לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב יענו אחד לאחד כל החלקים. אצלו זה פועל חלק ואצלי זה נתקע וזה אותה גירסא של משחק מה שבאמת מצדיק את מה שאמרו לי להחליף לגרסא אחרת של xp ורציתי לשאול אתכם אם זה נכון וזה אפשרי שבגלל מערכת ההפעלה (win xp)המשחק לא יעבוד כראוי והאם כדאי לי להחליף מערכת הפעלה והאם לדעתכם זה יפתור את הבעיה תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי XP SP2 מעודכן וכאלה אבל לעתים תכופות המחשב נהיה מאוד איטי אז כשאני בודק ב TASK MANAGER מראים ש ה svchost.exe אוכל איזה 99% מכוח העיבוד ומשתמש ב כ 90MB זיכרון אז בדקתי בגוגל וכל מה שמצאתי מעיד על כך שיש לי וירוס או ספאיי מסויים אבל כפי שידוי לי פתרו את זה ב SP2 אבל הכל זאת הרצתי כל סריקת אנטי וירוס אפשרית ולא מצאתי כלום. אני לא בטוח אבלאולי זה קשור ל IE7 או WMP11 כי לראשונה הבחנתי בבעיה כשהתקנתי את אלה אבל אני לא בטוח, אז בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-