Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רכש מחשב ניד של לנובו המגיע עם Vista מובנה. הוא ביקש במקום XP אז ניסיתי לבצע אצלו התקנה סטנדרטית של XP ולאחר שלוחצים התחלת ההתקנה ושהתוכנה מעלה את הקבצים, קופצת שגיאת מסך כחול שמודיעה שקיימת שגיאה כלשהי. למישהו יש מושג מה פשר השגיאה שלא מאפשרת את התקדמות ההתקנה? הדיסק תקין לחלוטין.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה... אתמול המחשב שלי החדש פתאום עשה לי רסטרט.... נדלק מחדש עולה לווינדוס, 2- 5 דקות שוב מאתחל וכן הלאה וכן הלאה... מחשב חדש (3 חודשים) ויינדוס אקספי סרביספק 2 המחשב עושה ריסטרט כל 2-4 דקות סרקתי עם: פנדה 2005, נוד32 , קפרסקי , ספיבוט דסטרוי, אדאוור, וספיי סויפר, והעובדה היותר מענינית זה שהתקתי ווינדוס מחדש וזה עדיין אותה הבעיה והמחשב לא מתחמם בדקתי בביוס אגב זה זה קורה גם במצב בטוח נ-ב הספק לא עושה רעש יש לכם אולי מושג מה הבעיה יכולה להיות ?!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהרצת XP mode במחשב שלי (Win7 64bit) ונותן את השגיאה הבאה : Cannot Windows Virtual PC host process. Check the System event log for more details. Windows Virtual PC requires hardware-assisted virtualization. There is no hardware-assisted virtualization support in the system. בביוס Virtualization מופעל עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
hello i have jsut bought a new pc i have win xp 64bit how i can install hebrew i can read the hebrew but i can write ...
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא, מצטער מראש.. היום עשיתי ריסט למחשב שלי, בגלל שלא היה לו כזה כבר הרבה זמן.. והPF קצת התמלא ובקיצור.. רציתי לתת לו ריסט. מיד כשהוא עלה, הופיע לי הודעת שגיאה מרובעת להפליא עם טיימר של 11 שניות בערך שכתוב עליה איזה system error משהו מפחיד. כשהטיימר מגיע ל0, המערכת תבצע כיבוי.. לשמור את כל הדברים שלי בלה בלה.. קצת הייתי בשוק מהדבר הזה פתאום. חשבתי שזה אולי סרביס שנכשל ומרסט לי את המחשב.. מזה כבר יכול להיות עם טיימר? אז כשהמחשב עלה שוב, עשיתי מהר shutdown -a בשביל לבטל את הכיבוי שהטיימר עושה לי. נכנסתי לסרביסס ומצאתי איזה סרביס בשם DCOM (שבEvent viewer היה לו המון ארורים) שברגע שהוא נכשל הוא מרסט. עשיתי לו כשהוא נכשל שיעשה Take no a…
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים החל הדפדפן אקספלורר 7 לעשות לי בעיות:הדפים נטענו לאט וכל פעם שהייתי סוגר איזשהו דף הוא הי פותח את החלון דו שיח של ה"סיים משימה".החלטתי להוריד את האקספלורר מחדש שמתאים למערכת ההפעלה שלי ווינדוס סרביס פק 2. בסיום ההתקנה התבקשתי להדליק את המחשב מחדש ומאז לא משנה באיזה מצב אני מפעיל את המערכת עם פקודת F8 הוא מראה לי הודעת שגיאה האומרת כך: LSASS.EXE אזהרת מערכת.(זאת הכותרת של התיבת דו שיח) הנתונים היו גדולים מדי ואינם מתאימים למאגר שצויין אישור. כאשר לוחצים על אישור או על האיקס המחשב חוזר לריסטרט וכן הלאה אפילו במצב סייף מוד. אנא עיזרו לי! בתודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איך אפשר להגיע לאפשרות הזו בXP ? To do this go into the control panel, system properties. Click on performance and then file system. Select CD Rom and you will be able to adjust the supplemental cache size. Upon adjusting the setting you will need to restart your PC. Adjusting these settings should enable to CD drive to read the disk correctly. איך אני יכול לעשות את זה בXP?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
האם אפשרי להפוך ווינדוס אקס פי..אפילו Home Edition מאנגלית לעיברית,אבל ממש לעיברית,שבקום Start יהיה כתוב "התחל"???? זה לא בשבילי,אבל לי יש את הווינדוס באנגלית,כמובן שאפשר לכתוב בעיברית כי יש פונטים של עיברית...אבל אני צריך להתקין אצל מישהו ,גירסה עיברית. יש רעיונות??? הווינדוס חדש,ומקורי,פשוט לא מהארץ... :-[ חשבתי אולי שיש איזה עדכון לזה באתר...של מיקרוסופט או משהו,אבל אני לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כמו ב XP , שמקישים פקודה מסוימת בשביל שהאייקון יהיה ללא שם - שיהיה פשוט ריק ורק האייקון יראה יש לי WIN7 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני אומנם משתמש בthemes U וכל מיני שטויות אבל זה תופס 200 מגה מהזיכרון??? זה לא מוגזם? עשיתי חישוב וה"פ התמונה אמור להיות להיתפס רק 130 מגה זיכרון בערך. איך זה יכול להיות? וזה מוזר כי בהתחלה שאני פותח את המחשב המערכת לוקח רק איזה 220 מגה גג. ואחרי חצי שעה זה פתאום קופץ ל-400 ומשהו... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איך אני מסיר את ה WINDOWS MESSENGER אני יודע שצריך להריץ משהו ב RUN אבל אני לא זוכר מה בדיוק, היה לי את זה ושכחתי.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע ל- Windows Vista: 1. האם מישהו התנסה בעבודה עם גרסת Beta 1 של המערכת ומוכן לספר קצת האם כדאי להתקין? 2. האם ניתן לעשות UPGRADE מ- XP ל- Vista Beta? 3. מתי צפויה לצאת הגרסה הסופית של Vista?
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בשבוע שעבר עם 3GB בטריפל צ'אנל DDR3, האם כדאי להתקין עליו ויסטה 64 ביט? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו היה לי X86 וזה עובד בסדר והכל אבל אני רוצה לבדוק את היכולות של המעבד שלי אז החלטתי ללכת על X64 ולחבר שלי יש גרסה כזאת והוא אמר שהוא ראה שיפור בשל כבערך 20 FPS בממוצע אז אמרתי למה לא ? אז אני רוצה לקנות ואני צריך עצות לפני שאני קונה מה הגרסה האחרונה של הSP לגרסה הנ"ל? מה ההבדלים בין הX64 לX86? האם רוב התוכנות והמשחקים ירוצו עליו?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה על הר דיסק 40 גיגה ata קניתי חדש 250 גיגה והוא גם ata רציתי להעביר את המערכת כולה וינדוס ל250 גיגה רציתי מאודל דעת איך עושים את זה ( פירמטתי את שניהם NTFS אין לי מושג אם זה קשור )בתודה רב לירן,
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום.האם יש תוכנה או פיצ'ר שדרכו אני יוכל לראות כמה חשמל המחשב צורך מהספק דרך הויינדוס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
יש לי זכרון 1 גיגה. כדאי לי לבטל את זה? ואם אני יבטל זה יתרום לביצועים או יוריד מהביצועים? ומבטלים ככה? :מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> ביצועים -> הגדרות -> מתקדם -> שנה -> הגדרת No Paging File לכל הכוננים הקשיחים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר אותו , יש לי XP+SP2. פשוט כל הסרגל התחתון עם ה- Start וכו' וכו' נעלם לי ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מה זה הקבצים האלה ? אפשר למחוק אותם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר? האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם. איך משנים את שפת הממשק לאנגלית? איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)? ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה? ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות ב…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-