עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום היום התקנתי וינדוס אני מתקין די הרבה פעם ואף פעם לא קרה לי שאחרי התקנה כשהמחשב עולה אז לפני שהוא נכנס לוונדוס הוא מבקש ממני סיסמא אדמיניסטרטור ואז אני עושה אנתר והוא נכנס לוונדוס יש אפשרות להוריד את הדבר הזה? אני רוצה שהמחשב יעלה ישר לוינדוס בלי אפשרות סיסמא USER ACCOUNTS הזה תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by mooosa,

הבעייה היא שה- cpu שלי תמיד על מאה. בדקתי בטאסק מנג'ר, בפרפורמנס מה גורם לזה. מה שגרם לזה היה- winlogon שגזל 70 cpu בערך... אם winlogon זה מה שאני חושב שזה אז, אז זה משהוא שהורדתי שבמקום שכשאני מדליק את הווינדווז יהיה כזה סמל של אקס פי עם קוו שמתמלא, אז יהיה כזה של גארפילד עם קו שמתמלא. ניסיתי לעצור את זה- לא עובד ניסיתי למחוק את זה- תוכנה אחרת משתמשת בזה כבר. בבקשה עזרה!!! ;Dתודה מראש

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הוצאתי מהבויידם את החלקים הבאים: Amd 486 Dx4 120Mhz Epox Board /w SiS chipest including PCI Slots C.logic 1MB PCI Creative SB16 HDD בקרוב ימצא איזה זבל יד שנייה של שני ג'יגה. Modem 33600 32 מגה של ראם. המחשב הזה שירת אותי חמש שנים בעבר הדי רחוק, ועכשיו שמתי לי למטרה להתקין עליו חלונות XP או לפחות 2000 בגרסאות הPRO. Wish me luck

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by _Amaterasu_,

אני רוצה להתקין skype אך לא במצב של אפלקיציה כי אין שם את כל אפשרויות וכל האפשריות שיש בו הן שטחיות מאוד , יש אפשרות להתקין את הskype באופן הרגיל ? לדעתי חלונות 8 הוא יריה של רובה צייד ברגלה של מיקרוסופט , עם הקיצורים במטרו עוד (כאשר זה קיצור דרך או גאדג'ט) אפשר להתרגל אך "לאפליקציות" ממש לא, את הסבל הזה היה צריך להיות שמור למשתמשים הניידים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Eliya,

לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  6. היי. במחשב אינספירון של דל היה לי ווינדוס שמונה ועדכנתי לווינדוס 8.1. מאז - המחשב שלי נורא נורא איטי. למישהו יש דרך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by hardrox,

שלום. התקנתי לא מזמן Windows 7 על מחשב חדש, ויש לי איזו בעיה. (אני דיי בטוח שזה קשור לווינדוס). כל פעם שאני עוזב את המחשב, ולא נוגע בו לזמן קצר, משו בסביבות 20 דקות אולי יותר, המחשב נכנס אוטומטית למצב Sleep. אני מניח שאתם יודעים מה זה.. שהמחשב כאילו כבוי, אבל כשמדליקים הוא עולה ישר עם כל התוכניות. זה ממש מעצבן כל פעם להדליק אותו מחדש, אפילו שזה עולה תוך 3 שניות, איך אני יכול לשנות את ההגדרות של זה שהמחשב לא יכבה כל הזמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. בכל פעם שאני מנסה לבצע חיפוש ברשת, או לא גשת אל הרשת הביתית בכלל, אני מתקבל בברכה ע"י הודעת השגיאה "שירות מדריך הכתובות אינו זמין כעת". איך אני נפתר מזה? נ.ב. מדובר ב WinXP

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. קודם כול אני חושב שהתארד מתאים לפה עקב שאני בויסטה וכול הבעיות כבר מזמן עלו לי על העצבים כול הבעיות החשובות התחילו בשבוע הזה עכשיו לבעיות החשובות: 1.יש לי בעיית איטיות קשה באיטרנט ובמחשב, זאת אומרת,שבמשחקים,איטיות במחשב של פתיחת קבצים וכו,שירים במחשב ואפילו באיטרנט עצמו ובסירטוני ביוטוב ששם כאילו יש לו רצונות משלו הוא מחשב את כול הסירטון בהתחלת הסירטון 10 שניות מנגן בSLOW M. {שכך גם בכול דרך שאני מנגן שירים אחרי זה אני יפרט}אבל בזמן הזה הסירטון הולך חלק יחסית,אחרי זה מנגן 10 שניות טוב אבל אז הסירטון לא זז ונגן ישר מסתיים עד הסוף. כך גם בכול דבר שאני עושה במחשב. עכשיו הבעיה של השירים שנדיר מאוד מנגן טוב,לפעמיים מנגן לאט ולפעמיים מנגן ממש לאט זאת אומרת שנייה כשלא היה ש…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  10. כפי שרואים בתמונה הבאה: מסביב לשמות של האייקונים יש ריבוע אפור מאוד מעצבן. הצבע ניתן לשינוי, אבל זה לא רלוונטי לי, כי אני רוצה להעיף אותו לעזאזל. במחשב הישן יותר שלי (מותקנת עליו אותה גרסה של XP), הצלחתי לבטל את הריבוע הזה ע"י הגדרת צל לשמות האייקונים, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להעיף את הריבועים המעצבנים האלה?

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  11. זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. היי, מנסה להחיות מחשב ישן לידידה. windows xp pro service pack 3. מקבל את ההודעה הנ"ל בעת עליית המערכת. לפני כן קיבלתי את ההודעה כאשר ניסיתי להתקין תוכנות חדשות כמו malewarebytes ולכן ניסיתי להחליף את קובץ הmsvcrt. אך לאחר ההחלפה וינדוס קרס לפני העלייה. הצלחתי להחליף את הקובץ בחזרה לישן אך כעת מקבל את ההודעה קבוע. פיתרון? פרטים נוספים שצריך? תודה מראש,

13. חבר התקין במחשב נייד את הXP ויש לו הודעות שגיאה והוא מצליח להתקין רק VISTA הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש

15. מערכת ההפעלה שלי WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT. הגדרתי בצריכת חשמל ביצועים גבוהים אך עדיין בהגדרות מתקדמות רשום כיבוי דיסק קשיח לאחר 20 ללא פעילות וברצוני לבטל את זה כך שהדיסק קשיח לא יכבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ETB,

התקנתי מחדש את הwindows XP SP1 התקנתי Kaspersky Avtivirus 5 PRo, הדכנתי את כל הדכוני האבטחה. ויש לי בעיה מעצבת של spyware, כל פעם שאני מהתחל את המחשב מותקנת לי תוכנה מעצבנת שכויכול חוסמת ספיוור, וכל פעם שאני מוחק את התוכנה, לאחר ההתחול, התוכנה מותכנת בחזרה בלי ידיעתי. וגם כל דקה בערך קופץ לי פופאפ של בתוכנה לאתר של התוכנה, וגם דף הבית של האקספלור תקוע על דף הבית של התוכנה הזאת. התקנתי מלא תוכנות שאמורות להתגבר על הבעיה הזאת כמו: ad-aware 6,spy but,past ptrol אבל אף אחת מהתוכנות לא מורידות לי את הדברים שתיארתי למעלה. למישהו יש תוכנה להמליץ לי? יכול להיות זה בעיה ברג'סטרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אם מחקתי קבצים בטעות או עשיתי הסרה לאיזו תוכנית, האם הבחירה ב"שיחזור מערכת" של WINXP יחזיר לי את הקבצים הללו שמחקתי בטעות? אם לא - אז מה הקטע של השיחזור? מהו משחזר בדיוק?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by zolder,

יש לי WINDOWS XO PRO ואני רוצה לאפס את המחשב שלי מחדש,ממש ה כ ל,יש לי את הדיסקט של ה-WINDOWS ודיסקטים של איתחול(BOOT-זה מה שזה?-איתחול?),איך אני מוחק הכל את כל הכוננים ומתקין מחדש?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by ychig,

איך אפשר להחזיר את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by ortapiero,

יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Unavoidable Encounter,

יש לי בעיה שהתחילה היום אז ככה כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו עם העכבר אז המחשב חושב שזה דאבל קליק וכשאני גורר דברים אז פתאום אחרי כמה שניות זה כאילו "עוזב" את זה.. כאילו המחשב עושה REFRESH או משהו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אה וסרקתי ספייוורים וכל זה ומחקתי הכל אבל אין כלום וגם סגרתי את כל מה שפתוח עריכה: חח איזה דפוק אני זה העכבר נדפק החלפתי עכשיו והכל עובד מצויין

22. Started by noodle,

שלום לכם, אני מעוניין להדפיס את הקלט של ה-batch לתוך קובץ טקסט. ניסיתי batch.bat > file.txt אבל זה לא עובד, רק יוצר קובץ טקסט ריק. כיצד ניתן לבצע זאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by TomerPerez,

שלום, בזמנו קניתי ווינדוס 8.1 מקורי והתקנתי אותו על המחשב, כעת אני מעוניין לפרמט את המחשב אך אין לי דיסק של ווינדוס 8.1 (קניתי אותו דרך החנות של ווינדוס באינטרנט). איך אני יכול לפרמט את המחשב ללא דיסק או דיסק און קין? זה נראה לי דיי אבסורדי שאני אצטרך למצוא הורדה פיראטית באינטרנט על מנת לפרמט ווינדוס חוקי. בתדוה מראש,תומר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by בזיק,

דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולר ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.