עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by menaachem5,

שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה

2. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לשנות אייקון של תיקיה מסויימת בתוך אחד הכוננים שלי, איך אני עושה את זה? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by Gil28,

כשאני פותח את הדפדפן יש דף לבן ולמטה כתוב הסתיים. כשאני סוגר אותו מוצגת ההודעה: "internet explorer הפסיק לפעול ל-windows יש אפשרות לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון, בלה בלה בלה. אותה הודעה מתרחשת גם עם פיירפוקס או כל יישום תלוי אינטרנט. רק בפיירפוקס אחרי ההודעה הזאת עולה ההודעה בשורת המשימות: "כדי לסייע בהגנת המחשב, התכונה מניעת ביצוע נתונים גרה את firefox..." זה קורה עם כל דבר הכרוך בחיבור לאינטרנט (אפילו התקנה של ספייבוט) נ.ב אני משתמש עכשיו ב-INTERNET EXPLORER 64BIT, הוספתי אותו למה שה-DEP לא יטפל (רק זה עובד!!)

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  4. דקות נתקע אחרי הכול פעולות תוכנות ...אם אפעלה חדש שוב נתקע דקות...אני לא מצא בעיות והודיעו שגיאות...סרקתי שגיאות ועוד שלא מצא בעיות מבאס...אפילו נתקע..יש פתרון משהו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  5. ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?

6. Started by frenzy,

אהלן אנשים, הרבה זמן לא הייתי פה.. המחשב שלי (P3 733Mhz + 512MB SDRAM) פועל לאחרונה באיטיות רצינית, ממש זוחל, בסוף השבוע הקודם פירמטתי מחדש והפעם התקנתי WinXP + SP2 (במקום Win2k) התקנתי את כל העידכונים הקריטיים, בנוסף Kerio Personal Firewall וKaspersky AV פועלים ברקע, ניסיתי לאחות את המחיצה הראשית, עברתי על כמה מדריכי Tweaking ל-XP, ביטלתי את כל הServices הלא נחוצים, אך המחשב עדיין מקרטע, ממש בר אני כבר אובד עצות, דעתכם?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. היי יש לי עכשיו הארד-דיסק 80G שיש בו את כל התמונות\שירים\סרטים\משחקים\תוכנות וכו'...ולא מותקן עליו win... בקרוב אני קונה עוד הארד-דיסק 160G.. אז אני רוצה להתקין win xp על ה160 ואז להעביר את כל המידע מהארד דיסק 80 להארדיסק 160... ואז למחוק את הwin xp ולהתקין win xp על ה80 וככה ליצור שה160 יהיה בעל כל המידע וה80 יהיה בעל הwin xp... קודם כל...האם זה אפשרי???? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  8. שיטת העדכון המדורג העדכנית של מיקרוסופט לא ממהרת לשום מקום לכתבה

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  9. למה מופיעים לי סמני שאלה במקום השם (בעברית)....??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by I T Z I King,

הפעלתי כרגע את המחשב מחדש לאחר 4 ימים שהוא עבד רצוף. כשהעלתי ראיתי שלוקח לו המון זמן להעלות 3 אייקונים מסכנים ב System tray ולאחר מכן הוא פשוט מפסיק להעלות את הנוספים. היו לי מעל 10 אייקונים בטראי כולל זה של האנטי וירוס, של הכרטיס מסך, מדפסת וכו'.... וכרגע עולים רק 3: של הסאונד, של זון אלארם ושל הרשת. איך קורה כזה דבר? ניסיתי כבר לגשת ל Taskbar and Start menu properties ולסמן ב Alaways show את האייקונים שברצוני לראות בהפעלה , הפעלתי מחדש את המחשב וכלם לא השתנה. בדקתי גם ויורוסים ב AVG ותוכנות רוגלה ולא מצאתי כלום! אני שם לב שהמחשב קצת יותר איטי משהיה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by avraham711,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  12. Started by spike_staff,

שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  13. שלום ! שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שהיא נשאלת בפורום הנכון.. קניתי מחשב חדש (iMedia i4501IL Packard Bell ) הבעיה שלי היא שהמחשב (שנמצא בחדר השינה ) נכנס למצב שינה אחרי 20 דקות ואז הנורה של המחשב (שהיא גדולה ומפיצה אור רב) מתחילה להבהב וכל החדר מהבהב.. השאלה היא - האם יש בעיה לבטל את מצב השינה (אני יודע איך לעשות את זה) או יותר טוב האם אפשר בהגדרות לדאוג שהאור לא יהבהב כאשר המחשב נכנס למצב שינה ? ולמה בכלל צריך את מצב השינה ?? תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  14. Started by שמנואל,

שלום. ברור לי שאין דוס ב-XP . אבל האם ניתן להתקין אותה באופן עצמאי ? האם יש תוכנת התקנה לקניה או הורדה ע"מ שבכל זאת ניתן יהיה להריץ DOS ? תודה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by avivk,

שלום לאחר שננעלה לי ההודעה הקודמת נאמר לי ללחוץ על כפתור עריכה אך אין לי כפתור כזה, ולכאן אני פותח נושא חדש. יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש לכם פתרון בבקשה תודה בביוס לא מופיע memory remappi תודה יום טוב.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by abo,

hey i hope someone will be able to help me... my problem is that i installed an ENGLISH version of windows XP professional now i cant write in hebrew... i need the instalation of the hebrew keyboard layout. from some reason -my copy of Windows is pirate- i dont have this installation file... please please please help me!!! thanks guy, your the best! p.s. i downloaded a file from the internet, but the order of the letters do not match the keyboards in israel insted of A=ש W=ש i hope help is on its way...

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  17. היי המון זמן לא הייתי פה.....התגעגעתי יאא...ולעניין...אני אנסה להסביר את זה טוב כי זה די מסובך.... המחשב שלי נוטה לעשות מן הפסקות קצרות (וזה ממש מציק ), נתקע לכמה שניות או דקות ואז ממשיך לעבוד.. ואני לא עושה הרבה במחשב בד"כ זה אינטרנט, איי סי קיו, תיכנותים פה ושם (לא משהו רציני), הורדות (אימיול וקאזה) ועוד כל מיני דברים אבל ממש לא רציני....אני לא חושב שאי פעם באמת הכבדתי על המחשב בכבדות...עכשיו...חשבתי אולי זה וירוסים..הרצתי בדיקת וירוסים של נורטון ,פנדה ומקאפי ...spybot ו adawere....בסנדרה הכול נראה טוב...התיאור של המחשב אמור להופיע בקישור שלו אם לא אז תגידו אני ארשום לכם אותו..ותגידו מה אתם צריכים אני אתן...מה הפיתרון?? נ.ב. אני עובד עם XP PRO SP1 ואני תמיד מוריד עידכונ…

18. Started by shibby15,

החלפתי לוח אם ועוד כמה דברים ואני צריך להתקין ווינדוס מחדש. זה אומר שכל המידע שלי חייב ללכת? או שאם אני יתקין בלי למחוק זה ישאר או מה?? כי אין לי מושג בדברים האלה. תודה מראש נ.ב אם לפי דעת המנהלים זה לא מתאים לפורום הזה מצטער פשוט לא הייתי בטוח

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  19. התנקתי אתמול ווינודס על ההארד דיסק החדש שלי (W.D 80G) אם הקוד FCKGW.... אני בא לעשות עדכון לווינודס והוא אומר שאין עידכונים (וזה לא יכול להיות !) הלכתי להוספה הסרה וראיתי שגם שם אין את הסעיפים של העדכונים (אני יודע, אולי זה עידכן בהתקנה) עכשיו החלפתי את הסריאל לקוד הזה: M74XB-7K8Y4-YT6MY-B6XX4-PWBF4 וזה עדיין אומר שאין מה לעדכן (וזה ממש לא הגיוני !) מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  20. אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק? יש לי וינדוס xp

21. Started by noodle,

שלום לכם, אני מנסה ליצור homegroup עם מחשב נייח ומחשב נייד. יצרתי את ה-homegroup במחשב הנייח אך אני לא מצליח לראות אותו מהמחשב הנייד, כאשר אני נכנס לבחירת homegroup יש לי אפשרות רק של יצירת אחד חדש, ואמור להיות כפתור join. ה-network discovery דלוק בשני המחשבים. כאשר הפיירוול כבוי אני מצליח לשלוח פינגים ממחשב אחד לשני אך עדיין לא רואה את ה-homegroup מהנייד , כאשר הפיירוול דלוק אני לא מצליח לשלוח פינג. windows 7 pro x64 eng. ניסיתי לכבות את הפיירוול והאנטי וירוס בשני המחשבים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה יש לידידה שלי בעיה בוינדוס לא נפתח לה תמונות במחשב ....תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה לעוזרים lidor_abo:)

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by mind5,

יש משהו שעושים בכדי לחסוך 1 GB ~ ...מה שאני זוכר שנכנסים ל CONTROL PANEL ולא יודע מה ... אז מי שיודע שיגיד לי ! תטדה מראש

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי תיקייה בשם "בלה בלה" בשולחן העבודה ואני כל הזמן מוחק אותה והיא חוזרת לא משנה אם אני משנה לה את השם ומוחק אותה היא תחזור אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שהיא חוזרת שוב ושוב למרות שאני מוחק אותה פעם אחר פעם אף אחד לא נוגע במחשב שלי חוץ ממני יש תוכנה לבדוק איך התיקייה הזאת חוזרת?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מידי פעם מופיע לי הודעה על LOW virtual MEMORY מה לדעתכם גורם לבעיה בדקתי פרוססס וראיתי שאין שום דבר מיוחד שקורע לי תמחשב יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 דדר דואל צאנל מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.