Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם פקס בכרטיס PCI. המעבד של הכרטיס הוא של אינטל. הבעיה שלי היא שאין לי מנהל התקן (דרייבר) עבור חלונות 7 (גירסא 64 ביט ו-32 ביט). אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה: '>http://www.2send.us/"]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור כל כך פשוט לא ידעתי עוד איפה לכתוב את זה. אחרי פורמט והתקנת ווינדוס, לא משנה איזה, יש לי מלא מקום ב-C. לאחר שימוש נגיד כמה חודשים אין לי בכלל מקום ב-C אני לא מתקין לשם כלום ובאמת כלום. אני מוחק כל הזמן קבצים זמניים. ממה הדיסק נסתם עד אין מקום ? אני שמתי לב כשאני מוריד דברים לדרייבר D אז קודם זה תופס מקום ב-C ואז עובר ל-D אבל נראה לי שחלק מהדברים נשאר ב-C. בקיצור מישהו יכוטל להסביר לי למה הכונן C נסתם כל הזמן ואני כבר לא יודע מה למחוק כדי שישאר מקום. בוא נגיד התקנתי WIN 7 64BIT והגדרתי 40ג'יגה לכונן C. לאחר חודשים בערך ישלי פנוי רק 2 ג'יגה. מה לעשות אנשים ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן, לאחר ששירות ה- IIS שלי "נפרץ" ומישהוא הצליח לשתול לי שם ספרייה בשם com1 ועוד ספרייה ריקה מצאתי דרך מיוחדת ביותר אשר עוזרת למחוק ספריות וקבצים שמורים במחשב. כפי ששמתם לב, שמות קבצים כמו com1,com2,lpt1 וכ... הם שמות שמורים במערכת ולא ניתן לפתוח ספרייה בשם זהה. אם במקרה מאוד מיוחד הצליח פורצים עלובים כאילו ואחרים ליצור ספריות בסגנון, ישנם מספר דרכים להפטר בכוח מהמחלה! לדוגמא: DEL \\.\driveletter:\path\filename דגש כל ה- "\\.\". ועוד דוגמא: מחיקת ספרייה בעייתית: RD \\.\<driveletter>:\<path>\<directory name> ועוד אפשר לראות בלינקים הבאים: קישור 1 קישור 2
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? תגידו, במידה ואני משתמש באופציית הגיבוי, ולאחר מכן מוחלף לי הHD, השחזור פועל אחד לאחד, כפי שבוצע או שהוא מתאים את עצמו למערכת מחדש? (כלומר מעתיק דברים בסיסיים, ולא הגדרות פנימיות?) כנ"ל השאלה, במידה ומוחלף לי בנוסף הלוח אם לדגם אחר, זה יכול לגרום לבעיות במהלך השחזור?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה שומר על כל הקבצים ורק מחליף בין ה 7 ל 8.1 או שזה שומר גם את של ה 7 וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה כי כמובן אין לי מה לעשות בזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מתקשה לחבר 2 מחשבים לאותה קבוצת רשת לצורך שיתוף מדפסת המצב הוא כזה: מחשב אחד שולחני windows 7 מחובר בכבל לראוטר מחשב נייד windows 7 מחובר ב wireless לאותו הראוטר למרות ששני המחשבים מחוברים לאותה הרשת אני לא רואה את המחשב השני בלשונית network בתיקיות (תמונה מצורת) וכאשר אני יוצר homegroup במחשב אחד ובא להחבר ל homegroup במחשב השני, בשני רשום שאין homegroup ברשת ושואל שוב אם אני רוצה ליצור אחת 2 המחשבים מחוברים בוודאות לאותו ראוטר אשמח לקבל עזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...
-
-
יש הבדלים בביצועים של המחשב (מיני נייד לצורך העניין) אם מותקנת עליו מערכת WIN 7 ultimate או starter?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, להלן המפרט: 80% מהזמן המחשב הולך לשמש לגיימינג, ושאר הזמן לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט ולעיתים נדירות להתעסק קצת עם תוכנות עריכה בשביל הכיף. איזו מערכת הפעלה תהיה הכי טובה לגיימר? לפי מה שקראתי באינטרנט, Windows 8 עושה הרבה בעיות, במיוחד עם World of Warcraft (המשחק העיקרי שאשחק בו). יש לציין שללא ספק אתקין רק גירסת 64bit, ושיכול להיות שבעתיד אקנה עוד סטיק של 8gb (משמע, אגיע ל-16gb זיכרון סה"כ). בנוגע ל-SSD, הכי מומלץ להתקין עליו רק את מערכת ההפעלה ואת World of Warcraft, נכון? כאילו... עדיף לא לפוצץ אותו סתם בדברים, לא? כי הכי קריטי לי ש-WoW יפעל כמה שיותר מהר, וכמובן שאם מערכת ההפעלה תפעל מהר יותר זה יהיה נוח, אבל מעבר לזה לא באמת אכפת לי כמה מהר דברים…
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדשה בפורום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו windows xp ובנוסף הבנתי שאני צריכה להתקין sp1 ו sp2. השאלה שלי היא למה צריך את שתי החבילות? מה ההבדל בין החבילות? שמעתי שsp2 עושה בעיות ועדיף רק sp1. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי פה. לא מצאתי תשובה לשאלתי בחיפוש בפורום. אודה מאוד על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. שני חברי רכשו שני מחשבי HP עם ויסטה חוקי. שידרגתי לשניהם ל-windows 7 rc. נדמה לי שהם כתבו שזה חינם. כעת הם צריכים עזרה דחופה.... הם עובדים עם המחשב ולא נעים אם באמצע חתונה לוי-ג'יי נכבה המחשב השאלות: אחד מהם מוכן לרכוש חלונות 7. האם מגיעה לו הנחה כמשדרג מויסטה? אם כן כמה עולה/מאיפה קונים? השני לא מעוניין להשקיע אפילו שקל. איך אני מתקין לו חזרה ויסטה, עם המחשב לא סופק דיסק... כמובן שבשני הלפטופים יש מאחורה את המדבקה המקורית של ויסטה. תודה לכל העוזרים. אורי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, יש לי WinXP Pro SP2 מותקן עם רישיון מורשה והכל, ולאחר שהייתה לי בעיה עם הרג'יסטרי, הייתי צריך להתקין Recovery Console קודם. אז השגתי דיסק מקורי של WinXPHome כדי לעשות בוט מה- Recovery Console. הבעיה שכל פעם שאני כותב פקודה כלשהי שקשורה במערכת (כמו copy c:/... del c:/...) כתוב לי Access Denied... איך אני עוקף את זה ומהי הבעיה, אם בכלל? תודה מראש! :-*
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה. כאשר אני מעתיק טקסט ומעביר אותו למייל \ מסמך אחר אני נתקל בבעית ג'יבריש פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי משהו השתבש , ואני לא יכול לשלוט על הצבע תכלת / שקיפות כמו שצריך לחיצה כאן מובילה לכאן: לאן נעלם התפריט הרגיל? ב"פתור בעיות של שקיפות ואפקטים אחרים של Aero " לא מוצא כלום
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תודה מראש, עידן המלך
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
או קיי אז ככה זה לא בידיוק בעיה אלה יותר משהו מציק.. ההתקנה עוברת בסדר הבעיה היא שהיא איטית להחריד! לוקח לי 4 שעות להתקין VISTA (בלי הגזמה) בהתחלה חשבתי שזה צורב הDVD שלי כי קצת דפוק אבל לא (בדקתי עם כונן חדש אחר שקניתי) ועדיין ההתקנה מאוד איטית... יש לציין שכאשר ניסיתי להקין את הBETA של וויסטה ההתקנה ערכה לא יותר משעה מקסימום. מישהו יש איזה רעיון?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
החלון?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהצלחתי להתקין XP על HD SATA מבלי להכניס לו דיסקט של הדרייברים של ה-SATA בהתחלה? המחשב עובד כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה קטנה עם השומר מסך - יש לי XP PRO SP3 לפעמים השומר מסך לא פועל, רק אם אני מכבה אותו ומפעילה שוב אז הוא פועל, אבל שוב אחרי פעמיים-שלוש שאני מסיימת לעבוד על המחשב הוא לא פועל. חשבתי בהתחלה זה קשור לכניסות USB מסיומות, אבל זה לא העניין יש לי 10 כניסות ובכולן יש את הבעיה הזאת. שום דבר לא מחובר ב-2 הכניסות הקדמיות בזמן שהשומר מסך לא מתחיל לפעול. וגם חשבתי שזה קשור לסט האלחוטי שמחובר אבל זאת גם לא הבעיה, לפחות לפי מה שקראתי למישהו יש פתרון? תודה רבה על העזרה! מורן
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-