עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן. האם תוכלו להסביר לי איך אני מתקין WIN2K מדיסק שבטעות נעשה ללא בוט ? הפקודה SETUP (כמו ב 98)איננה מאפשרת התקנה בדוס. תודה.

2. שלום אנשים איכשהו (אין לי מושג איך) הגעתי למצב שיש לי תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה... בקיצור, עץ ארוך מאוד של תיקיות שאני מעוניין למחוק לצערי אני לא יכול למחוק אותן, אני מקבל הודעה שהשם ארוך מדי בשביל ה - Recycle Bin אני לא מסוגל לשנות את השם (האפשרות פשוט לא מופיעה לי) ואני לא מסוגל להעביר (מאותה סיבה שאני לא מסוגל למחוק - שם ארוך מדי) עזרה? תודה, איל

3. Started by Boxster,

קיצר קניתי ברוסיה GTA IV מקורי....ניסיתי להתקין אותו אצלי והוא רושם שצריך גרסא מעודכנת של WINDOWS 7 ורשום גם על מנת לפתור את הבעיה יש להיכנס לתמונה של MICROSOFT למטה נכנסתי וזה מוביל אותי לעמוד הבא: http://support.microsoft.com/kb/935791 זה בכלל משהו שקשור לWINDOWS VISTA כבר נכנסתי לSTART ואז ALL PROGRAMS ואז WINDOWS UPDATE עשיתי הכל הכל,עדיין רושם את החרא הזה.... מה לעזאזל עושים עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kak,

דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. מצורפת תמונה.. אני לא יודע איך זה נהיה אי אפשר ללחוץ על זה לא דאבל קליל ולא לחצן ימיני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by pssheba,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] איך אני מעביר תמונות מהמצלמה לדיסק? שלום, ב xp חיברתי את כרטיס התמונות של המצלמה ליציאת usb ובסרגל המשימות היה מופיע צלם חדש ירוק המודיע לי על מדיה נוספת במחשב. ב windows 7 זה לא עובד !!! למען האמת מאז שעברתי ל windows7 שום דבר לא עובד לי אבל פרה פרה: איך מעתיקים ב windows7 תמונות מכרטיס מצלמה המחובר למחשב ה USB ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים אינ חושב שזהו נושא שחשוב לפתוח עליו דיון מכיוון שזהו נושא לא סגור... לכל מערכת יש את היתרונות ואת החסרונות שלה ... אני מקווה שכל אחד יציג פה את דעתו וביחד נגיע למסקנה סופית... לויסטה יש היתרון בתחום כרטיסי המסך החדש שהDX10 רץ בנתיים רק בה ועוד לא הוציא את הגירסא לXP *האם מישהו יודע מתי תצע הגרסא לXP עם בכלל? מקווה לדיון פתוח ליאור,

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. מה לעשות ??? בא לי כבר לבעוט במחשב..... כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER - כמו :C או : D או סתם סיפרייה, אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש . מה לעשות!?!?!?! לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים..... בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר. יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות. נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp ( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל "Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  11. שלום יש לי ווינדוס מקורי שהתקנתי במחשב מסוים ועכשיו אני רוצה לבטל משם את הACTIVATION ולהפעיל אותו במחשב אחר איך אני עושה את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bobby323,

אני יכול להכנס לאדמין ע"י מתקן זיהוי ט.אצבע שיש לי, אבל משום מה הסיסמא לא עובדת לי? אני דיי בטוח שאני זוכר אותה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  13. בויסטה הוא נכנס לי.. אבל כשאני עובר לXP.. (מותקן לי 2 הווינדוסים במחשב) לכונן C וD הוא נכנס אבל לכונן E וF לא.. כשאני לוחץ על להיכנס אליהם הוא רושם לי שגיאה.. "אין אפשרות לאתר boot.exe ודא שהקלדת את השם הנכון ולאחרמכן נסה שוב.. כדי לחפש את הקובץ, לחצן על לחצן התחל ולאחרן מכן לחץ על חיפוש" מזה אומר? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by ravid,

יש לי מחשב שיש בו אינטרנט עם מערכת ויסטה. במחשב השני יש גם ויסטה אבל שם אין חיבור לאינטרנט... איפה אני מגדיר שהאינטרנט יהיה זמין ברשת למחשבים אחרים? יש בקושי הגדרות וזה מחרפן אותי תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by meo,

שלום, יש לי מחשב עם win nt ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין win98. האם זה אפשרי בהתחשב בזה שההארד דיסק הוא ntfs וב-98 זה יהיה fat32 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by FlyBoy,

אני רוצה לבטל את האפשרות הזאת..אני מעונין שאני יכבה את המחשב עם הלחצן . כאשר אני יעשה shutdown הוא יגיע לחלון שיגיד לי שכרגע זה בטוח לכבות את המחשב,או מה שזה לא אומר בwinxp pro איך עושים את זה..????

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by KoM,

איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jackhammer,

נתקלתי באתר שכביכול מוכר סריאלים חוקיים לווינדוס http://www.pay4keys.com/ אבל המכירים נראים לי די זולים לא? ווינדוס 7 אולטימייט ב30 דולר.... מישהו מכיר את האתר הזה? הוא אמין? הקודים האלה בכלל אמיתיים, חוקיים, לא חסומים? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shdrthki1,

קניתי מחשב חדש ואיתו WIN7 מקורי מגרסאת OEM ואני הבנתי שאי אפשר להתקין אותו על מחשב אחר גם אם הוא נמחק מהמחשב הקודם , אבל זה תקף גם על שדרוג כלשהו במחשב ? אם אני יחליף לוח אם +מעבד+דיסק קשיח+זכרונות וכרטיס מסך ואני יתקין מחדש את הווינדוס מיקרוסופט לא יגידו לי שזה מחשב חדש ואסור לי להתקין אותו על המחשב המשודרג ? וגם אם נגיד משהו שקצת יותר קשור למציאות שלי עכשיו, הדיסק הקשיח שלי עומד למות (כמובן שיש אחריות והוא יוחלף) אבל ברגע שאני יחליף אותו אני יצתרך להתקין את הווינדוס מחדש אבל אסור להתקין אותו יותר מפעם אחת , לדעתכם זה יצור לי בעיות ?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי WIN XP ושולחן העבודה לא עולה אין שום הודעת שגיאה מה שאני ראה זה רק את הסמן של העכבר. נשאתי כבר במצב בטוח עדין לא רואים כלום, חשבתי לעלות את שולחן העבודה באופן ידני אבל אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות בשביל זה(לא מגיב לctrl+alt+delete) מה עוד אפשר לעשות?

21. Started by shsa546,

יש לי win98se. הדלקתי את מחשב היום ופתאום קיבלתי הודעה בשלב האתחול: the following file is missing or corrupted: c:\windows\himem.sys c:\windows\dblbuff.sys c:\windows\ifhlp.sys type the name of the command interpreter (e.g.,C:\windows/command.com) ניסיתי להעתיק בדוס את הקבצים האלה (לקחתי אותם ממחשב אחר) ולאחר שאתחלתי, שוב קיבלתי את ההודעה. מה עושים במצב הזה? ניסיתי להפעיל עם דיסקט אתחול ואני לא מצליח לצאת ל-WIN. כשאני מוציא את הדיסקט, אני מקבל שוב את ההודעה הזאת.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  22. כשאני פותח תיקייה (לא משנה איזה) עם דאבל-קליק עליה, וגם עם הכפתור של 'MY COMPUTER' על המקלדת שלי (שעבד מצויין לפני כמה ימים) נתקע התהליך של EXPLORER.EXE ואני צריך לסגור ולפתוח אותו בTASK MANAGER. אני יכול לפתוח תיקיות רק דרך הסייר (לחיצה ימינית -> סייר), שזה לא ממש נוח, ולכתוב את הכתובת של התיקיה בIE. בדקתי וירוסים וספייוורים יום לפני שזה קרה. לא מצא כלום. אתמול מצאתי כמה ספייוורים ומחקתי אותם וזה עדיין לא עובד. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? :s05:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. הכפתור כי המקלדת בכלל לא מגיבה...ממה זה נובע? המחשב פועל מעולה חוץ מזה שהרבה פעמים ובאופן רנדומלי כשהוינדוס נטען (כשיש את הקווים האלה שרצים) אז פתאום מופיע מסך שחור והמקלדת לא מגיבה בכלל (לא עוזר שום ctrl+alt+delete) וחייבים לרסט דרך הכפתור...למה זה קורה? גם בעבר זה קרה ומאז המחשב עבר כמה פירמוטים ושום דבר לא עזר זה מעצבן אני עוד שנייה בועט במחשב חח מה עושים?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by gimdy,

i insalled windows xp and since i cant write in hebrew the windows is in the english version

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.