Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בניקוי חלונות (cleanmgr.exe) מופיע לי באופן קבוע כ-1.5GB של קבצי אינטרנט זמניים שלא קיימים - גם אחרי שאני מוחק אותם הם ממשיכים להופיע, כאילו ניקוי הדיסק מדווח על קבצים שלא קיימים. מישהו עוד נתקל בזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד עם XP ויש לי כרטיס קול של creative blaster live כל פעם שאני מגדיל חלון לפעמים או שאני עובר בין לינקים באתרים או סתם סוגר חלון כל שיר שאני שומע ברקע במדיה פלייר הסאונד נקטע לשנייה, מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי USB מסוג SANDISK CRUZER BLADE עכשיו שאני מחבר אותו הכול תקין ועובד המחשב מזהה אותו והכול טוב ויפה שאני עושה סריקה בנוד 32 כללית של המחשב הוא מבטל את ה USB והופך אותו ל not recognized מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התמונה המצורפת מראה את הבעייה. תודה מראש לפותרי הבעייה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש... ועכשיו יש לי קצת בעייה עם העברית. בגדול אני יכול לכתוב ולקרוא אבל בהגדרות של הכרטיס מסך והשמות של האנשים באיי סי קיו מופיעים במקום עברית כסימני שאלה. דוגמא: ???? ??????? ?? מי שיכול להגיד לי איך גורם לסימני שאלה להפוך לשפת הקודש (עברית או פסקל קשה להליט מי יותר ישן), שיגיד לי בבקשה. בתודה מוומווו
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי WIN XP SP2, התקנתי את כל סוגי הפונטים שרוסית ועברית שיש ברשימה של "הגדרות שפה..." (המערכת מותקנת על הלפטופ שלי... הווינדוס בילט אין...) אבל בכול זאת יש לי בעייה נורא מעצבנת עם פונטים ברוסית באופן כללי, ופונטים בעברית, בד"כ כשאני שומר קובץ עם שם בעברית מהgmil (קיבצי DOC בד"כ...) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בבעייה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, נתקלתי כרגע בעת עליית הנייד בקובץ DLL חסר ובהודעת שגיאה: "המודל המסויים אינו נמצא"..WINJKI32.ROM מדובר בנייד חדש ובמע' הפעלה WIN7 מקורית.מאיפה ניתן להשיג את הקובץ הרלוונטי? אפשרי לפתור את התקלה הזו? אין אפשרות למחוק את הגישה לקובץ מMS CONFIG ולאחרונה לא הותקנה שום תוכנה חדשה.. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לדוגמא שאני מתקין את התוכנה SPYWARE DOCTOR הוא רושם לי שהוא לא יכול להירשם ברגי'סטרי משהו עם הקובץ Scrrun.dll אז בעיקרון תיארתי לעצמי שיש בעייה וניסיתי כעיקרון כמעט כל מה שאני יודע את הפקודה להוציא רישום ולהירשם בצורה ידנית regsvr32 -u C:\WINDOWS\system32\scrrun.dll regsvr32.exe c:\windows\system32\scrrun.dll עדיין לא התקנתי את ההתקנה של microsoft script 5.6 שזה קשור לזה, ובעיקרון שם מצאתי שבהתקנה הוא רושם לי משהו בקשר לקובץ הזה כי הוא מנסה לעשות לו רישום אוטומטי ואז הוא אומר שסיים את ההתקנה. בעיקרון זה ההודעה שאני מקבל יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם קוד של windows pro. בשירות לקוחות בטלפון לא עזרו לי שם לא משנה מה אמרתי יש מייל שאני יכול לשלוח אליהם את הבעייה ויכולו לעזור לי? אני חיפשתי ולא מצאתי מייל כזה שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם עברית ב WIN2000 , אני לא מצליח לגרום לווינדוס לתמוך בעברית עם קבצים ממערכות הפעלה כמו win98 . כל הקבצים עם שמות עבריים מופיעים לי בג'יבריש. איך גורמים לwin2000 לתמוך בשיטת העברית בקבצים כמו ב win98 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התגברות על טרויאן מעצבן במיוחד, התאריכים מופיעים לי בצורה משונה. במקום 18/03/08 זה מופיע 2008-03-18 אם אני רושם באקסל 8/3 הוא מזהה זאת כ- 3 באוגוסט. זאת לא בעיה באקסל, כי אותו דבר קורה לי באקסס, לכן הבעיה יותר בסיסית. איך פותרים זאת? יש אפשרות לשנות את צורת התאריך בווינדוס? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי ויסטה פרימיום עכשיו יש לי תופעה מעצבנת שקורת לי בהרבה דברים...במיוחד בהתקנות למינהם לדוגמה אני מוריד משהוא מהאינטרנט והוא מקובץ בקובץ BIN אז אני מוריד אותו במחשב הנייח שלי ואז מעביר אותו לנייד באצעון דיסק און קי ואז אני פותח אותו עם ISO BUSTER ותמיד תמיד הוא באמצע הפתיחה נותן לי סקטורים פגומים ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנה ולא עזר...חשוב לציין שבמחשב הנייח הכל עובד ושם סקטור אינו נפגם...כמו כן הדיסק און קי טוב אני מעביר איתו הרבה דברים. עכשיו הקטע המצחיק מגיע אם אני פותח את הקובץ בנייד אז תמיד יש לי בעייה בהתקנה כי הוא לא נפתח כמו שצריך כי הוא אומר שיש סקטורים פגומים ואני אומר לו להתעלם עכשיו אם אני פותח אותו בנייח וצורב אותו על דיסק אז זה נפתא אבל גם לא על כל הדברי…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני HD במחשב משום מה (לא יודע למה) , WIN XP (ושאר התוכנות) מותקן על HD שמופיע לי בתור כונן D. ויש HD נוסף שמופיע בתור כונן C. היום באתי להוציע את ההארד השני , ומסיבה לא מובנת ברגע שאני מוציא אותו אני מקבל את הודעת השגיאה מהכותרת והמחשב לא מוכן לעלות, למרות שההארד דיסק עם מערכת ההפעלה עדיין נמצא בפנים ברגע שאני מחזיר את ההארד דיסק השני הכל חוזר לעבוד ואני לא מבין למה זה ככה ואיך אני יכול לשנות את זה ע"מ שאוכל להוציא את ההארד דיסק השני
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעייה שרודפת אותי המון זמן (אולי יותר משנה) , המערכת הפעלה Windows XP לעיתים קרובות נתקעת וכדי לשחרר אותה ושתצא מהתקיעה אני צריך להגיע למנהל המשימות דרך צירוף המקשים CTRL+ATL+DEL ולסגור את הקובץ EXPLORER ולהפעיל אותו שוב ואז המערכת הפעלה עובדת ללא תקיעות והתקיעה הבאה כבר צפוייה וככה זה כל הזמן עד שאני הולך לישון. ניתן לאמר שהבעייה ממש קבועה , ז"א גם אם אני מפרמט ואחרי כל התקנת התוכנות והדרייברים אני מתחיל להישתמש במחשב והבעייה חוזרת. הבעייה מוכרת למישהו? יש לה פתרון? אני כבר "התרגלתי" לשחרר את המחשב מהתקיעה החוזרת ואמרתי לעצמי "אולי נשנה את ההרגל המעצבן הזה". תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מועדים לשמחה השבוע שחזרתי מהצבא נתקלתי בבעיה אני רואה את התומנה במס' אתרי אינטרנט מתחת למסגרת באותו הגודל ועוד בעייה שלדעתי קשורה יש אתרי אינטרנט שבהם לא מופיעה כלל תמונה מהי הבעייה?? וכיצד ניתן לפותרה?? בתודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי מחיצות שבאחת מותקן xp ובשנייה היה מותקן vista. רציתי למחוק את vista אז נכנסתי לxp ומשם עשיתי פירמוט למחיצה. לאחר שעשיתי את זה, אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז עדיין נשארה הבחירה בין xp ל vista. אז נכנסתי לrepair מהדיסק של xp ובשורת פקודה רשמתי fixboot וזה אכן עזר. עכשיו עולה לי רק xp בלי הבחירה בעליית המחשב. אבל אם אני נכנס לקובץ boot.ini רשום לי למעלה "Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. " המערכת שלי פעולת באופן יציב, אבל בכל אופן אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת. השאלה שלי היא איך בדיוק לערוך את הקובץ(איך אני נכנס אליו) BCDEDIT.exe? ומה לערוך בו כדי שלא יהיה לי את …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי xp profesional ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות שבתיקייה מסויימת יראו את הקבצים נגיד ב list בלי שזה ישתנה מדיי פעם... חוץ מהשיטה לעשות רפלאש.... זה משגע אותי.... ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום באחד המחשבים בבייתי חלה בעייה כאשר אני נכנס לאינטרנט אקספולרר אז יש לי חלון כזה שאומר שאי אפשר להיכנס לאיטרנט ואני עושה שם פרטים וכתוב לי באנגלית שהקובץ msvcrt.dll גורם לבעייה אמרתי לעצמי אולי הוא נדפק או משהו אז הורדתי את הקובץ מהאינטרנט אבל כשאני מנסה להחליף אותו עם הקובץ המקורי המחשב אומר לי שהקובץ הזה בשימוש ואי אפשר להחליף אני חייב לציין שעם אני נכנס לתיקייה ומשורת הכתובות של התיקיה אני מקליד כתובת של אתר אז זה נכנס לכל האתרים אני חושב חוץ מכמה שלא נותן לי (ואחד מהם זה הדף בית שזה msn ) ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תגידו לי אני כבר ממש נואש ואני לא מצליח למצוא פיתרון אשמח עם תענו לי אה ועוד משהו במחשב יש windows 98 מחכה לתשובה תודה
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קשה ומוזרה באקספלורר מגירסה 6 כל פעם שאני פותח תיקייה של קבצי וידאו ולוחץ על אחד הקבצים אפילו ללא להפעיל האקספלורר קורס זה קורה כמעט בכל הקבצי וידאו שלי וזה מוזר מאוד כי עד לא מזמן זה לא קרה זה קורה בעיקר בקבצים של סדרות שמקודדות ב XVID
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם,כזכור היה בXP SP2 את ההגבלה של הMAX CONNECTIONS שהיה בעצם צורך לעשות פאטצ' לTCPIP.SYS כדי לפתור את בעיית החיבורים באימיול ותוכניות שיתוף אחרות כמו צפייה ישירה וכו'. עכשיו בויסטה אם אני לא טועה יש גם את הבעיה הזו,יש למישהו רעיון פשוט, וניתן לשחזור, איך לפתור אותה?(ממה שקראתי קצת באנגלית זה היה נראה לי פתרון קצת מסובך....)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
Xp מחשב אחרי פירמוט התקנה רגילה של תוכנת winfax pro 10 של סימנטק בסיום ההתקנה המחשב נתקע ונכבה,נסיון להתקין שוב לא מצליח נסיתי להסיר את התוכנה דרך הוספה הסרה של תוכניות,לא נמחקה השתמשתי בתוכנת your uninstaller , הסיר את התוכנה מהוספה/הסרה של תוכניות ניסיתי שוב להתקין את התוכנה וזאת ההודעה שאני מקבל מחקתי את התיקייה של winfax מתוך programs files ,אין זכר לתוכנה הזאת במחשב שוב נסיתי להתקין אבל נתקל באותה הודעה חשוב לציין שלפני פירמוט המחשב התוכנה עבדה חלק אשמח לקבל כל רעיון/עזרה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היום הרכבתי את המחשב 4GB זיכרון מעבד E8400 ו8800GT בSLI זה העיקר , התקנתי VISTA 64 , ויש כמה בעיות ... 1. ברגע שאני מנסה (אחרי שהתקנתי NTUNE ) להיכנס להגדרות אני מקבל מסך כחול ושמערכת עולה זה רושם משהו על ACPI ?????? 2. אם אני מריץ 3DMARK2006 במבחן השני או השלישי המערכת קורסת והמחש נכבה אגב הלוח אם הוא ASUS P5ND והספק הוא HEC ZEPHYR 650 בבקשה עזרה....
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-