Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה/סקריפט/משהו שיחליף את ההעברת הקבצים הפשוטה והגרועה של חלונות XP. נכון כשמעבירים קובץ מכונן לכונן או לדיסק או קי, או מדיסק לכונן, אז נפתח חלון קטן כזה שרושם מעביר/מעתיק מ-X אל-Y ופס התקדמות? אז אני רוצה להחליף את זה למשהו יותר מתקדם. כי אם נגיד קובץ נמצא בשימוש אז זה מפסיק את כללל ההעברה ואז צריך להתחיל מחדש. או אם נגיד זה נתקע אז שזה ימשיך אוטומטי מאיפה שזה הפסיק ודברים כאלה יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עשיתי איחוי בכונן D,המחשב נתקע הפעלתי את המחשב מחדש והחומר שהיה לי שם נעלם.לאן? היה לי רק רק מסמכי וורד והרבה... לאן לעזעזל הם נעלמו? יש מצב שהם נמחקו?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טענית התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463713.msg3962500#msg3962500 פשוט סיוט... לא היה ניתן לפרמט/למחוק את ויסטה דרך ניהול דיסקים של ווינדוס 7 עקב קובץ/יישום DUMB או DUMP (לא זוכר בדיוק). לכן הכנסתי את דיסק התקנה של 7 משם מחקתי את המחיצה הזו ואיחדתי אותה עם מחיצה G. הפעלתי מחדש ואז היה לי: Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. עשיתי תיקון ואז בא לי: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. ואז אחרי תיקונים רבים שלא עזרו כמעט התיאשתי, אבל הכנסתי את הדיסק של ויסטה ומשם ביצעתי תיקון וזה עבד. יש לי עכשיו מחיצה גדולה אבל של ווינדוס 7 רק בכונן G ולא ניתן לשנות בכלל ל C מה שקרה פשוט... הווינדוס ויסטה שהיה פעיל, ובעקבות השידרוג הפך גם את 7 לפעיל, פתאום …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. ווינדוס 7. בזמן האחרון אני כל הזמן מקבל הודעה על כך שיש 2 עדכונים חשובים להתקנה. אני מוריד את העדכונים ומכבה את המחשב בכדי שהוא יתקין את העדכונים. הוא מתקין אותם. אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב הוא שוב מודיע לי שיש 2 עדכונים חשובים להתקין (אותם עדכונים שכבר התקנתי בפעם הקודמת) וככה כל הזמן זה חוזר ההודעה על העדכונים החשובים שיש להוריד ולהתקין. מצורף תמונה של העדכונים שהוא כל הזמן מבקש ממני להתקין. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפעמים כשמשהו בוינדוס לא עובד טוב אני מקיש ב-CMD את הפקודה SFC /Scannow וזה פותר את הבעיה. אבל שמתי לב שתמיד כשאני מריץ את הפקודה היא מדווחת שנמצאו שגיאות במערכת קבצים ושהם תוקנו. למה בכל פעם נמצאות שגיאות? מה גורם כל הזמן לשגיאות בקבצי המערכת? כמעט לא קורה שאני מריץ את הפקודה והיא מדווחת שהכול תקין
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ב-2009, כשניגשתי להתקין את חלונות 7 על המחשב המזדקן שלי הקדשתי באיוולתי רק 25GB של נפח למערכת ההפעלה, מתוך ידיעה שמעט תוכנות יותקנו על המחשב ממילא (ולכל היותר אתקין אותן כך שהן ישבו על מחיצות אחרות). במהלך 3 השנים שחלפו מאז מערכת ההפעלה תפחה והלכה, בעקבות התקנות והסרות, עדכוני מערכת, שימוש יום-יומי וכו'. ספריית מערכת ההפעלה שוקלת 15GB כיום. זו של התוכנות שוקלת רק 3GB וזו של "משתמשים" רק 5GB. יחד עם יתר הספריות שמשמשות את מערכת ההפעלה ובנוסף גם ה-paging file נותרו לי רק 1.5GB של מקום פנוי. המחשב, מטבע הדברים, מגיב בעצלתיים לכל פקודה. זה בלתי נסבל. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? הסרת תוכנות לא תעזור, לאור נפחן המועט. האם ישנה אפשרות להגדיל את נפח המחיצה על חש…
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני אתחיל מההתחלה, היה לי הארדיסק של 20 גיג'ה משהו ישן שהתקנתי עליו ויסטה סתם בשביל בדיקות וניסויים עכשיו קיבלתי הארדיסק אחר של 80 גיג'ה ועשיתי שכפול בעזרת Acronis TrueImage והכול עבר בסדר. המערכת עלתה והכול נראה בסדר, אבל אחרי הריסטרט הראשון המערכת נתקעת במסך של הכניסה לויסטה עם הבר הירוק ופשוט מסרבת להמשיך הלאה. עשיתי בדיקות להארדיסק החדש וכולם יצאו בסדר. יש למישהו הצעות??
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???שיניתי כבר כמה דברים דרך הTUNE UP UTILITIS 07 אבל אני רוצה לקנפג גם את האקספלורר למען גלישה מהירה והפעלה יותר טובה של ויסטה ועוד טיפים של מה ניתן להוריד גם בויסטה ובכלל למען חיסכון בזיכרון ומערכת יותר מהירה. ועוד שאלה איך עושים בויסטה את המעבר ל3D של האתרים והחלונות הפתוחים??תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הלך לי המחשב ואני לא מצליח להתקין ווינדוס בגלל שהדיסק קשיח שלי הוא SATA והביוס לא מזהה אותו, אני לא יודע מה החברה של הדיסק קשיח וגם לא כתוב עליו אז אני לא יודע איזה דרייברים של SATA צריך! איך עוד אפשר להתקין את הווינדוס ?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB ועליו WIN 7, התקנתי על כונן 250GB XP ואבל מאז יש לי בעיה ממש מוזרה, הבוט של XP השתלט על הכול וכשאני בוחר את הדיסק של ה500GB בF8, עולה XP, כשאני בוחר את הדיסק של 200GB שעליו 100% אין מערכת הפעלה כל שהיא, עולה XP, רק בדיסק שעליו התקנתי את הXP (250) לא עולה כותב לי BOOTMGR MISSING. זאות אומרת אני לא מצליח לעלות את הWIN7 לא משנה מה... יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז זה מה שמיקרוסופט מתכננים: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14552 תוסיפו את זה על ה DRM במעבדי אינטל ו...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול שאלה זו: אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESSIONAL לאחרונה גיליתי כי המעבד עובד ב-100% תפוקה ללא כל אפליקציה פתוחה !!! כלומר , אני נמצא ע"ג שולחן עבודה , אף תכנית אינה עובדת (אפילו אנטי-וירוס מנותק) ובכ"ז המחשב מראה כאילו המעבד עובד ב-100% תפוקה !!! איך ראיתי שזה 100%? הקשתי CTRL+ALT+DEL בחלון שנפתח יש אפשרות לראות CPU USAGE רציף על 100%... מה זה יכול להיות? האם זה תקין? אנא עיזרו - תודה... BEERYR ??? ???
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי כולם, (לא בטוח שזה לפה אבל זה היה נראה לי הכי הגיוני) מספר שאלות אודה למי שיוכל לענות לי עליהם: - האם יש דרך למצוא מספר סריאלי של מדפסות שמחוברות מקומית למחשב דרך הREGISTRY או כל מקום אחר? - אני יודע שיש את הנתיב הנ"ל בREG: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/Print/Printers/<Printer Name>/<Serial_number_value> אבל האם רואים שם את כל הסיריאלים של כל סוגי המדפסות? בתודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברה פירמטתי והתקנתי את החבילה שהופכת לעברית ומשום מה לא כל המחשב הפך לעברית .. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך אני עושה שכול פעם שאני נכנס לויינדוס לא יהיה לי חלון שאני צריך ללחוץ עליו enter ורק אז זה נכנס חשבתי משו פה אולי http://www.2send.us/picture.php?file=80726bbe13.JPG אבל אי אפשר לשנות את זה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-