עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום התקנתי ווינדוס 10, וכעת יש לי בעיה מחיבור לרחוק לעבודה דרך הדפדפן החדש EDGE. האם יש דרך לחזור להתקנה של אקספלורר ישן יותר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב, רכשתי דיסק און קי MEMO 16GB של סמסונג. הדיסק מגיע בפורמט של FAT32 ולכן ברצוני להמירו ל- NTFS, בכדי שיהיה ניתן להעביר קבצים בנפחים גדולים. פעלתי בדיוק לפי ההנחיות שנתנו לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אבל אז קיבלתי את ההודעה שמצורפת. מה הבעיה? למה אין אפשרות לבצע הפעם את ההמרה, שהצליחה באופן מושלם בכל הדיסקים האחרים שברשותי? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by Mind_Reflection,

להפעיל את ה notepad כדי לערוך משהו פתאום אני רואה Datei Bearbeitem Amsicht שזה קובץ , עריכה , ועוד משהו התחלתי לחקור וגיליתי שזה קובץ שרץ במקום ה notepad הרגיל. הדבר המוזר הוא שחיפשתי את כל העתקים שלו על ה הארדיסק אפילו ב dllcache מחקתי אותם והוא ממשיך להופיע. עוד קצת מחקר גיליתי שקוראים לוירוס housecall אבל norton כרגע לא יודע איך להתמודד איתו. תזהרו

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by gshhar,

התקנתי את המדפסת שלי (HP 7260) ומופיע לי מין אייקון כזה בצד(האייקון שמודגש) מה אני אמור לעשות שם ואיך אני מעלים אותו?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by marvje,

מחשב P3 800 של אחי המסך הכחול מופיע קצת אחרי שהפס הכחול של ההטענה מתחיל כתוב להסיר אנטי וירוס לעשות chkdsk או איחוי.. ולמטה כתוב שגיאה ntfs.sys ניסיתי מצב בטוח, לפרמט ולעשות Repair אבל הארור חוזר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי XP P+SP1 פשוט אני רוצה להוריד את המשחקי האינטרנט שבאים עם הווינדווס... כשאני מכמס להוספה והסרה, אז תוכנת ההתקנה של הווינדוס אומרת לי שהיא פותחת אשף לקביעת תצורה של רכיבים ואז יש פס כחול שמתמלא ואז "הושלם בהצלחה" אך לבסוף אני נשאר במסך הראשי של הוספה והסרה ולא נכנס להסרת רכיבי ווינוודס. יכול להיות שבעקבות שינויים ברג'יסטרי זה קרה לי (לא ניסיתי להכנס לשם לפני כן) מה בעייתי?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Dark Tetris,

CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?

8. Started by shirNoshe,

בעת ניסיון לאבחן את המחשב דרך כלי העזרה והתמיכה של XP קורים מספר דברים: 1) אבחון חומרה מראה שאין חומרה ותוכנה במחשב 2) אבחון רשת נתקע ב-99% WINUPDATE נכשל בהתקנת העדכונים (עד לפני מספר ימים התקין בהצלחה). התופעות קרו לאחר שמקפי נעלם בפתאומיות ועכשיו גם אי אפשר להתקין מקפי חדש למרות שהוצאתי את הכל מהרגיסטרי למעט MCAFEE WSC INTAGRATION ו MCAFEE.COM MCSHIELD [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by zomo,

לא יודע אפשר לפרסם אז פירסמתי פה מצטער אני פשוט בלחץ קיצר המחשב שלי נתקע כל פעם שאני נכנס אליו ולא מגיב אז אני עובד דרך safe mode עשיתי בדיקת spybots מצאה איזה 4 מחקתי עכשיו הרצתי גם את האנטיווירוס mcafee 2005 קיצר זה מוחק לי את כל הקבצים exe במחשב?!!!!?!?! http://wa.t-host.net/zomo/off.jpg לא יודע מה לעשות עזרההההההה ;oooooooo זה סוגר את המקאפי אחרי 5 דקות!!!?!!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by maxwell10,

האם יכול להיות שהרצת סרט באמצעות windows media player נותנת איכות תמונה גבוהה יותר אילו מריצים את אותו הקובץ האמצעות תוכנה אחרת? למשל VLC או BS Player

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zivd,

רציתי לישאול כיצד ניתן להתקין ויסטה בגירסת 64 במחשב שהותקן בו ויסטה 32 ביט? במה זה כרוך?

• 4 תגובות
    • 9.8k צפיות
  12. היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה לעשות קובץגיבוי למערכת הפעלה שלי על דיסק קשיח נייד, במידה ותהרס לי מערכת ההפעלה או הדיסק הקשיח הבמחשב שלא אצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה מתהחלה. הדגש הוא שאני לא רוצה לצרוב את זה על דיסק אלא ישר מהדיסק הקשיח הנייד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, גיל

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  14. לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה... ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirror…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. יצא WAVE1 לSP2 הכולל 34 חבילות שפחות, הנתנות להורדה בWindows Update. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by udist,

לא ידעתי איפה לפרסם, פה נראה לי הכי מתאים.... ולנושא: איך/מאיפה אני מוריד/מפעיל פונטים בערבית כדי שאני אוכל לכתוב איתם במחשב? (יעני חוץ מעברית ואנגלית אני רוצה את האפשרות גם לכתוב בערבית...וכן, אני יודע שאני לא אדע מיקום של כל אות במקלדת, אבל עדיין...) תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by amit14,

שלום. יש לי את וינדווס 7 בגירסת ה32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. ידוע לי שהגרסה הזו קולטת רק 3.25 ג'יגה וזה באמת כך. אבל קראתי איפשהו שהגרסה הזו גם אינה מאפשרת שימוש של יותר מ2 ג'יגה בשביל תוכנה אחת או משהו בסגנון. זה אומר שכשאני משחק למשל GTA4 נעשה שימוש רק ב2 ג'יגה ולא בכל ה3.25?אם כן,למה זה קורה?הרי זה קולט עוד 1.25 נוספים,לאן הם "נעלמים"?והאם יש דרך לפתור את זה או רק להחליף לגרסת ה64? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by shimon23,

יש לי את מערכת ההפעלה win xp sp2 ובזמן האחרון (אני לא זוכר אם מאז התקנת ה sp2 או קודם), כשאני מנסה להיכנס לדפי אינטרנט מסוימים מופיע לי מסך לבן - בדקתי את האתרים האלה במחשב אחר והם תקינים לחלוטין. ניסיתי לכבות את ה pop up blocker המובנה וזה עדיין לא עזר, מישהו מכיר את הבעיה הזאת או את פתרונה?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  19. ^ ניסיתי להתקין דריבר, אך התכנה סירבה בטענה שכרטיס של נבידיה לא מותקן על המחשב המדובר. אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  20. אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by lior_1509,

שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יד ThinkPad T43 של IBM. משום מה כל פעם שאני מתקין ווינדוס 7 הוא כותב לי כך: Windows could not set the offline locale information. Error Code: 0x80FE0000 ניסיתי כמה דיסקים של ווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מחדש. ניתקתי את כל ה USB האפשרי. כלום לא עוזר.. אני עוד שני'ה מתי'יאש! עזרה בבקשה! (אם עברתי על חוקי הפורום - אני מצטער. ניסיתי לקרוא אותם והי'ה כתוב לי "אזור זה מחוץ לתחום בשבילך".. תמיד אמרו לי שאני פושע ) תודה מראש!

22. לא מצאתי את האפשרות הזאת יש לי רק אפשרת לצרוב כקיבצי DATA או לצרוב כקיבצי אודיו אבל דרך windows media player

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. מערכת ההפעלה החדשה הצליחה לצבור 400 מיליון מערכות שמופעלות על ידה, בתוך כ-14 חודשים בלבד מאז הושקה לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by langa,

הותקן XP על נייד dell 1525 כמובן ששיניתי במהלך ההתקנה ל ata בביוס. לאחר ההתקנה אם אני מחזיר לsata ה XP קורס בעליה. האם יש דרך להתקין דרייור של הבקר ללא התקנה מחדש? יש לי את הדרייור אך לא ניתן בדרך רגילה להתקינו.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by מאור247,

אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.