Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
פתאום נעלמו לי האיקונים שעל שולחן העבודה יענו אני לא יכול לראות אותם אתם יודעים מה אפשר לעשות עם זה?. וגם אני לא יכול לעשות אפילו קיצור דרך על השולחן העבודה אי אפשר להעתיק אפילו עליו כלום. :'( :'( :'( :'( :'(
-
אני צריך הדרכה מימכם להגדרות חייגן לאינטרנט((012) במערכת WIN 7 ULTIMA בעיברית , עבור מודם של 012, ולא ראוטר. רוני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום לאחר שהחלטתי להתקין sygate גיליתי שה service של רשת הוירטואלית של microsoft virtual pc טוחן את הרשת שולח ping לכל מיני כתובות לא מובנות ומשפיע על הגלישה אם אני חוסם אותו . כיאלו שהוא הופך למין switch ראשי של המחשב ודרכו עובר המידע אל כרטיס הרשת הפיסי. וזהו service שרשום נראה לי כ svchost לא מצאתי שום דרך לשים את הservice ב disable . ניסיתי להסיר כדי לוודא שזה שייך ל virtual pc ולא לאיזה spy או משהו בסגנון. לאחר ההסרה וריסטארט הפלא ופלא הקו אינטרנט נקי, והורגשה הקלה על המחשב בכלל. לידעתכם. ואם יש עוד מישהו שעובד אם האפליקציה הייתי מבקש שיעשה בדיקה מעמיקה כדי להשוות את המקרה אם זה קורה על כל PC או שהיה משהו לא תקין אצלי. והמלצה חמה על sygate הוא מצויין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ום, לפני חודשיים כל פעם שעשיתי ריסט למחשב, ווינדוס היה עולה(שמעתי את הסאונד ש הדסקטופ) והייתי רואה את הסמן של העכבר אך שאר המסך היה שחור, ואחת להרבה מאוד איתחולים הייתי מגיע לדסקטופ כמו שצריך. אז התקנתי שוב ווינדוס 7 SP1 והבעיה נפתרה, עד לפני שבוע. עכשיו כל פעם שאני מאתחל זה שוב קורה, אבל אם כן אני בחור באופציה של last known configuration. יש דרך פתור זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להסיר את הלינוקס אובונטו עפ"י המדריך הזה: http://whatsup.co.il/modules.php?pagename=%EE%E7%E9%F7%FA%20%EC%E9%F0%E5%F7%F1&op=modload&name=phpWiki&file=index מחקתי בטעות את המחיצות של הNTFS (של וינדוס) האם יש דרך לשחזר אותן? יש לי אינפורמציה מאוד חשובה עליהם (הם לא פורמטו, רק ההגדרה של המחיצות שונתה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום..... יש לי בעיה באוטלוק אני לוחץ על זה וזה לא ניכנס לי מה יכול להיות הבעיה? מה עושים ? תודה...!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , כאשר אני מנסה להיכנס לתקייה עם תמונות, משום מה ה-Explorer קורס, ניסיתי להחליף את הקובץ מהתיקייה של ה-Windows, אך זה לא עזר . מישהו יודע מדוע זה קורה ? ??? תודה מראש. :-\
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב הנייד (studio xps 13) והמחשב נתקע בשלב הבוט, המסך השחור עם הכיתוב של ווינדווס. מצב בטוח - לא עובד תיקון ה-startup - לא עובד (מגיע עד לשלב שבו מופיע הסמן על רקע שחור ונתקע) repair דרך דיסק ההתקנה של הווינדווס נותן לי כמה אפשרויות, אני אמור לבחור מערכת הפעלה לתיקון אבל לא מופיע כלום. דרך ה-command prompt אני לא מצליח לגשת לכונן C. לכונן D אפשר (אותו דיסק קשיח, מחיצת recovery) אני אובד עצות... יש לציין שיש לי המון חומר חשוב על המחשב שאינו מגובה (תמונות, מסמכים) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיסק האורגינל התפוצץ לי בתוך הסידי רום, אבקש אם תוכלו לעזור לי בהורדת windows 98 se בעיברית. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפטופ DELL וקיבלתי איתו WIN7 האם אני יכול להתקין את הוינדוס על מחשב נוסף שיש לי ? (נייח ולא DELL) אני מתכנן לרכוש מחשב נייח חדש וחבל לי לשלם 420 ש"ח על עוד מערכת הפעלה אם יש פתרונות נוספים אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני לוחץ CTRL ALT DEL לא ניפתח לי מנהל המשימות ומופיעה ההודעה הבא: מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י המערכת שלך אני מבין לפי ההודעה זו בעיה בהגדרות אז אפו אני מסדר את זה או אך אני מסדר את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הגעתי למסכנה שלמחשב של אחותי עדיף לחזור לxp הישנה והנוחה (יחסית לווינדוס) במקום ה7 המגעילה שאין לה שום יתרון לפי דעתי. אבל אחותי אומרת שהיא מסכימה רק אם יהיה עיצוב של וויסטה או 7... ניסיתי 2 תוכנות כאלה של עיצוב על מכונה ווירטואלית, ומה אני יאמר, זה בכלל לא נראה כמו המקור, וזה עשה בעיות שונות ומשונות כבר על ההתחלה. אני אשמח אם מישהו יספר לי על עיצוב 7/vista שהוא השתמש בו והוא מרוצה. לא סתם למצוא לי קישור בגוגל כי זה גם אני יודע. אני מעדיף עיצוב שמצריך שינוי של ה uxthame.dll הזה ואייקונים בנפרד ותוכנה נפרדת לtaskbar המעוצב, מאשר תוכנה אחת שעושה כאילו הכל בשבילי ועל הדרך דוחפת עוד מליון דברים שאין לי צורך בהם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום נשלחתי מתארד אחר שפתחתי בנושא בעיה בקול במחשב -->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441694.new#new ומשתמש פה אמר שבדרך כלל מחיקת דרייבר של הקול והתקנתו מחדש צריכה לעזור לי עכשיו אני לא יודע איך עושים את בויסטה אז השמח להנחייה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פעמים ניסיתי לעשות פורמט לכונן C בגלל וירוס ...... עכשיו זה עושה לי תיקון ולא פורמט וכבר פעמים אני משחק שם עשיתי DELETE וכול מיני דברים זה לא נותן לי תאפשרות ועם אני באיזה מצב עושה ESC (מי שבמין אותי) אז אני מגיע ל2 אפריות פורמט ועוד אפשרות אחת אבל אני לוחץ סתם על אפשרות ואז אני רואה למעלה פורמט כונן D אבל אני רוצה כונן C אני לא מצליח הוא לא נותן לי תאפשרות של כונן C עם משהו יוכל לעזור לי בבקשה תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אני יכול לקנות Windows 7 מהסתדרות המורים ולהתקין על מחשב "נקי" (אחרי פירמוט)? כתוב שם שזו גרסת UPGRADE אבל אין לי XP/ויסטה חוקיים... השאלה אם חייבים אותם בשביל האקטיבציה... ואם לא, מישהו יודע איך אפשר לקנות Win7 בזול? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
i have installed windows xp media center that has no languages other than english. i tried many ways to put hebrew, but gurnisht. how can i add hebrew?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני ואח שלי פה מתוכחים על איזה אפשרות להתקין את הwinxp אז תגידו אתם מה יותר שווה ולמה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מצליח לעשות עדכונים לוינדוס. לא דרך האתר של מיקרוסופט ולא דרך תוכנות אחרות שמשתמשות ב-update הזה.. לדוגמא: windows defender או Windows Vista Upgrade Advisor. ב-windows defender אני מקבל שגיאה 0x80240022. כשאני עושה את העדכון דרך האתר הוא אומר לי שהורדת כל העדכונים נכשלה.. מה עושים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה לכל הקבצים השונים שבאים כ R ואז מספר מסויים (לדוגמה R20, R21... ) ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים) ניסיתי R* אבל מן הסתם זה שייך קבצים בפורמט R כוכבית... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-