Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס home-e בחיבוי המחשב ולפעמים בהפעלה המחשב מבקש לסגור את דלת כונן A ב"מחשב שלי" הוא מראה כאילו קיים כונן כזה מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריהכותרת בנוסף יש לי2 programe files86 programe files) זה עם 2.8 גיגה 1 programe files זה עם 3.4 גיגה כל זה בנוסף ל-32 גיגה של WIN כל זה על מחיצה של 60 גיגה SSD מתוך 128 לא נראה לי הגיוני שמערכת הפעלה תופסת 32 גיגה אוטוטו המחיצה נסתמת מה עושים?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא WINX PRO SP1 ובזמן האחרון לאחר אתחול המערכת המצב תיקן ולאחר זמן מה (אפילו לא הרצתי כלום) מופיע פרוסס שנקרא SYSTEM והוא לוקח את כל משאבי המעבד הקיימים (ומשאיר את SYSTEM IDLE PROCESS על 0) לפעמים אני מצליח לסגור אותו (END PROCESS) ולפעמים הוא מסרב להסגר ואני חייב לאתחל כי המחשב לא זז. למישהו יש רעיון מה זה לעזעזל ??? קבלו סקרין שוט
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 G אבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייט השאלה המתבקשת1 איפה הWINDOWS?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי לפ טופ עם רשיון.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כרטיס הרשת האלחוטי מבוטל, אני נכנס למנהל ההתקנים, ורואה שיש עליו X. אין לי אפשרות לעשות לו Enable כי החשבון הוא לא Admin. יש לציין שאין עוד חשבון על המחשב. מה עושים?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מגיע לתיקיית הסרטים שלי רק אני לוחץ לחיצה אחת על סרט והאיקפלורר קורס בנוסף אני לא יכול לפתוח שום סרט במחשב ..כל תוכנה שאני מנסה להפעיל בה סרט קורסת :BSPLAYER ,media player classic,media player התוכנה היחידה שאני מצליח להפעיל בה היא נירו העניין הוא שרק בתיקייה של הסרטים כאשר אני לוחץ לחיצה אחת האקספלורר קורס כאשר אני מנסה להפעיל סרט שנמצא בתיקיה אחרת האקס' לא קורס אלא רק התוכנה שמפעילה את הסרט תודה לעוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי. מחר אני מחליף מחשב ומכניס לשם את כל הדיסקים שלי עם מערכת הפעלה. האם המערכת תעלה ועלי פשוט לעשות RESET על מנת להתקין את WIN10 מחדש? חשוב לציין שמדובר בדיסק SSD של אחד טרה כך שאני בשום אופן לא מעוניין לפרמט. דרך נוספת שחשבתי עליה פשוט להכנס לHIRENS ולמחוק כל זכר למערכת הפעלה - תיקיות WINDOWS, PROGRAM FILES, USERS. יעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
i dont know why, but my comp dont want me to write in hebrew in IE, in any other program i can but in IE thats what i get: ?ך? ט???? ?? ?א? ??ך?? it happend only in the internet part of the window,in the adress bar i can write in heb plz plz help me!! thanks alot to all of you
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש ברשותי דומין שנמצא על שרת 2008 יש לי בעיה עם הסינכון של השעונים ברשת אין התאמה בין השעונים האם יש דרך להעביר למשתמשים סינכרון מדוייק של השעון? כאשר אני מכניס את הפקודה net time /set /yes אז עדין השעה לא מעודכנת כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פתחתי את המחבש כדי לנקותצ אבק ולסדר כבלים ושחיברתי את המחשב שלי חזרה קיבלתי את ההודעה הבאה: NTLDR is missing וללחוץ על אלט+קונטרול+דיליט לעשות ריסט ואז ההודעה חוזרת!!!!! והיום אבא שלי אמר לי לא להתעסק עם המחשב כי הוא ראה שאני פותח אותו ומנקה!!!!! חייב עזרה דחוף!!!!!!!! ממש תודה למי שיעזור!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אני מנסה ליצור משימה שתופעל,אבל אני לא מצליח יש הודעה(התמונה) תודה לעןזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי את התוכנה Ad-Aware 2008 שעשתה לי צרות צרורות. כל ניסיונותיי להסיר אותה מהמחשב באופן מוחלט עלו בתוהו. אחרי מספר מיילים זועמים למפתחי התוכנה, הם כתבו לי שעליי למחוק ידנית מספר תיקיות. הבעיה שאני לא מצליח לעשות זאת, ומתקבלת הודעה: הגישה לתיקיית היעד נדחתה דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו. חיפשתי קצת מידע בנושא, ולבסוף פעלתי לפי הלינק הבא כדי להיכנס לווינדוס כמנהל: http://www.maximumpcguides.com/logon-windows-vista-as-administrator/ לצערי גם זה לא עזר, ושוב קיבלתי את אותה הודעה שדרושה לי הרשאה. אז מה עושים? איך בכל זאת ניתן להשיג הרשאה כזו???
-
- 4 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
פתאום,המחשב של האחיות שלי החל לקרוס תכופות עד שהוא נתקע בטעינה של windows והוא עובד רק במצב בטוח. עכשיו פתאום הופיע לי מסך כחול 0*000007a-מה הוא אומר? מה עלי לעשות? לא בוצע שום שינוי במחשב במהלך הזמן האחרון-מה זה יכול להיות? כרגע אני מריץ memtest ואין שום שגיאה כך שזה לא הזיכרון. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי רק משתמש אחד, שהוא היה האדמין. בגלל ששכחתי את הסיסמא שלו נאלצתי לפתוח חשבון Administrator חדש בעזרת תוכנות חיצוניות. אין לי מושג למה, אבל יש הבדל כלשהו בין המשתמש הישן, לבין הAdministrator שנוצר. שתיהם אדמינים, אבל את המשתמש הישן אפשר למחוק, ואת הAdministrator אי אפשר. יש דרך כלשהי למחוק את הAdministrator הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לשאול איך מתקינים Windows 98 Second Edition ? כמו שמתקינים XP ? תגידו לי אם אלה הצעדים : ( על הארד דיסק כרגע יש את ווינדוס XP אבל נניח שכבר פרמטתי ) נכנסים לביוס משנים ב First Boot ל Cd שמים את הדיסק של ווינדוס 98 בכונן עושים ריסט ואז הווינדוס אמור לעלות נכון ? ומשם כבר ממשיכים את ההתקנה כרגיל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מודיע על הרד דיסק מלא, כל התיקיות עליו לא תופסות יותר מ 20% מנפחו, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-