Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש,הגדרתי שתי מחיצות (כרגיל,יש לציין) ב-C מערכת ההפעלה והכל בסדר. ב-D,כשאני לוחץ פעמיים כדי לפתוח,זה פותח לי כשעץ התיקיות בצד. אם אני לוחץ מקש ימיני ואז Open זה פותח לי רגיל. מזה,ואיך אני מבטל את זה? כמובן שנסיתי לסגור ולפתוח מחדש וכו' ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה תמיד מתחילה מרגע התקנת הSP3(חבילת שירות 3) והכרטיס קול שלי לא מסתדר איתו \ מצליח להתקין אותו. נסיתי להתקין מערכת חלונות מספר פעמים, לא עובד. נסיתי דרייברים ישנים יותר,הכי חדשים, לא עובד. כאשר אני מסיר את חבילת השירות,יש אפשרות להתקין את הדרייברים ומצב השמע פועל לפתע. תמונות מערכת: (CPU-z-142) תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש WINDOWS XP ויש לי "הוצאת חומרה באופן בטוח" ליד השעון, איך אפשר להעיפ אותו משם בלי לפגוע בתקינות המדפסת שקניתי ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם כל מיני דברים של הויסטה שקופצים לי.... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הקשיחים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום , משום מה פתאום נעלמו לי אייקונים של מלא קבצים כמו : כל סוגי office למיניהם , pdf , האייקון של ה מסנג'ר ועוד.. מה שמוזר שיש מלא אייקונים שלא נעלמו כמו אייקונים של MP3 , וידאו , תמונות ועוד רבים נוספים. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת ממצה את השאלה אבל אני אחדד. בהנחה שאני רוצה שהכונן שלי יתמוך ב ACHI ואני לא מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש איך אפשר להתקין את הדרייברים לRAID ו ACHI מתוך מערכת ההפעלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה כשהו יצא היה אית מל בעיות ואמרו לחכות קצת עד שיסדרו את כל הבאגים הראשים.. אז מה קורה עם הגרסה הזו? אפשר להתקין אותה? מלבד זאת, יש צורך?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הורדתי ויסטה ויש לי 2 דברים להתקנה X64 ו-X86 X64 זה אמור להגיד 64BIT? ומה אמור להגיד X86? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמא בויסטה מה ניתן, לעזאזל , לעשות? אני כבר משתגע תעזרו לחבר בצרה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, 4 ג'יגה RAM ו Quadcore...החלטתי במודע לגמרי לנסות וויסטה. באמת שאין לי יותר מדיי תלונות, אבל בסה"כ קיבלתי XP לכל דבר. לא יודע באמת איזה פיצ'רים/חידושים יש בוויסטה, הייתי בטוח שיש "אפקטים" מטורפים של חלונות בתלת מימד שיכבידו על הזיכרון..אולי לא מצאתי את זה פשוט, לא יודע. במקום זה מצאתי את הפיצ'ר הנהדר שלפני כל דבר שאתה עושה במחשב, מחשיך את המסך ומקפיץ הודעת הזהרה. בדיעבד הייתי מתקין XP 64bit, פשוט כי אין הבדל..
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
recently I can't see the language bar nor use hebrew keboard I tried two reinstall hebrew language - worked for a week then the problem reappeard. the language bar doesn't even shows up at the toolbars. I tried to remove/add hebrew/english and it didn't work... The only possibility to toggle between hebrew and english is to replace all the preferences to hebrew or english. can someone help...
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
פתחתי את חיבורי רשת ולא מצאתי בהם - כולל חומת אש, ותיכף נכנסתי להגדרת חומת אש ומציין לי שהיא פעילה. אז מה, והיכן אוכל לדעת באמת שכן פעילה. החומת האש שייכת למערכת הפעלה XP תודה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם , אנא עזרתכם..אני אובד עצות.. קניתי מחשב חדש עם כונן DVD SATA ודיסק קשיח כנ"ל . ללא כנון פלופי. לאחר התקנת המחשב , אני רוצה כעת לגבות את מחציה C ל-D ולכן השתמשתי בדיסק איתחול ME שהוא BOOTABLE וצרוב על דיסק רגיל (כמו דיסקט אתחול רגיל אלא שכאן רק על דיסק בגלל שאין לי פלופי) ולאחר מכן התכוונתי להכניס דיסק רק עם קבצי GHOST 2003 לצורך יצירת אימאג' . בעליה של המחשב (לאחר שהגדרתי כמובן בביוס את סדר האיתחול ) , אני בוחר באופצ' של BOOT עם תמיכה ב-CD (מתוך 4 האופציות הקיימות באיתחול) , אך הדיסק לא מזהה כונן CD ולא מקצה אות כונן...כנראה בגלל שהכונן הוא SATA ....במחשב אחר עם כונן CD IDE לא היתה לי בעייה . אפשר כמובן לגבות את המחשב דרך הווינדוס עם גוסט 10 שיש לי אבל הבעיי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני בעצם מפרמט אותו? 2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו? 3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 ופתאום נעלם לי שורה הפקודה RUN (בעברית - הפעלה). אני מנסה להכנס דרך קיצור דרך במקלדת לזה ואז אני מקבל הודעת שגיאה: This operation has cancelled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator איך אני פותח את זה חזרה? אני יודע שאפשר לעשות את זה מהרג'יסטרי או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם מישהו יזכיר לי איך אני יוצר תיקייה עם הרשאות NTFS כאשר המטרה היא לאפשר גישה למחשבים מסוימים בלבד, מכלל המחשבים שיש לי בWORKGROUP.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשזה נמצא בשלב ההתחלתי אחרי הבקשה ל ® זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק אבל ההארדיסק מזוהה כי הווינדוס עולה בלי בעיות,מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס DVR. על מחשב האקס פי (הישן שלי) עובדת מערכת האבטחה. על מחשב עם הויסטה לא! רושם לי שלא מזהה ת'מערכת למרות שאני מתקין ת'סידי כמו על המחשב הישן. מדוע ? יש מערכת אבטחה שמותאמת (שכתוב ברכיבים/הפעלה שגם ויסטה תומכת כמו שאר הווינדוסים) גם לויסטה?!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הוינדוס שלי עושה ריסט בעצמו, שנכנסים בלוח הבקרה למראה וערכות נושא- תצוגה, הלשוניות היחידות שיש לי הן ערכות נושא, מראה והגדרות שאר הלשוניות נעלמו. כל כמה דקות אם לא נוגעים במחשב יש שומר מסך שמראה על טעינה של וינדוס ואז הוא מגיע למסך כחול שאומר שיש בעית חומרה(זה רק שומר מסך !!). אני די בטוח שהבעיה היא בעצם רוגלה כלשהי, בקשר לריסט שחלונות מבצע עצמאית אני חושב שהמחשב מתחמם קצת יותר מדי וזוהי הגנה כלשהי. יש לציין שבוצעה סריקה בעזרת Hijackthis וחוץ מ2 רוגלות/טרויאנים כל השאר ירד. מה הבעיה של האתחול ומה עושים בנוגע להחזרת הלשוניות כדי שאני אוכל לבטל את השומר מסך ? המחשב הוא: אינטל פנטיום 4, 2.6 ג'יגההרץ, זכרון 256MB RAM יושב על וינדוס XP הום אדישן ללא כל תוספת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
כשאני מנסה ללחוץ על אחד מהקישורים שנמצאים במועדפים בתפריט התחל הוא מעביר אותי לחלון של המדפסת http://img131.imageshack.us/img131/5042/39603554zy0.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בעיה שצצה לה שלשום במחשב של בת דודתי ולא הצלחתי לתקן את זה ככה : פותחים חלונות לא משנה מה , כאשר ממזערים זה לא מופיע בTASK BAR למטה ...כדי להגיע לזה זה רק דרך ALT+TAB ניסיתי הכל ...להזיז את הטסק באר ...לשנות שם בהגדרות מראה תצוגה ...להוסיף להוריד שעון ,וכו לשחק שם עם הכל (כפתור ימיני בטסק באר ואפשרויות) ניסיתי להסיר את כל הוואג'אאראס מהמחשב שלא צריך לבטל כל סרויס לא נחוץ מ TASK MANAGER....להחזיר את הWINDOWS ל LAST KNOWS CONFIGURATION .... להפעיל בSAFEMOD ...וירוסים וטרויינים כמובן . הממ למישהו יש עוד רעיונות ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז כך יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L הביוס מעודכן לגירסה האחרונה והכל עובד חלק רק כשאני "מעיר" את המחשב ממצב SLEEP (S3 STR תוך כשניה אני מקבל מסך כחול ואז הוא עושה ריסטארט! בבקשה עזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיוק התקנתי ויסטה ונכנסתי לאינטרנט אני רואה שזה התקין לי איזהשהוא דרייבר לכרטיס מסך ולכל שאר הרכיבים אולי פרט לכרטיס קול. האם יש צורך בכל זאת להוריד דרייברים מהאינטרנט או שזה בדיוק אותו הדבר? תודה. עריכה: ועוד שאלה משום מה היציאה של האוזניות מקדימה לא עובדת לי, לא מגיבה אפילו. איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-