עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. מצאתי Tweak שאמור לשנות את ה-Wallpaper של ה-Logon Screen. [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "Wallpaper"="c:\windows\mylogo.bmp" "TitleWallpaper"="0" Gil_Dror עיצב לי Welcome Screen יפה כמו של Windows XP, אבל ה-Tweak לא עובד. אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000 מישהו יודע מה הבעיה עם ה-Tweak (ה-Bitmap אמור להופיע כאשר ה-Windows עולה, במקום המסך בצבע כחול-ירוק)? דרך אגב, מישהו יודע אולי מה הערך RGB של המסך הכחול-ירוק הזה?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by udicol,

במסגרת עידכוני אבטה חמורים של חברת מייקרוספט, מקורות ב-Ynet מוסרים שהעידכון הוא חשוב ביותר.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by ilia121,

אהלן, יש לי ויסטה הום פרימיום, שמתי לב שאם יש לי יישום שנתקע, דוגמא uTorrent, אני לא יכול לסגור אותו דרך ה-TaskManager וגם לא דרך TaskKill... קראתי ברשת שזאת בעיה לא רק אצלי... מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by Yehudaa,

שלום לכם , תגידו ה oem וה retail איך זה הולך באופיס ? כעקרון אין לי צורך להתקין בו זמנית על כמה מחשבים . אבל אני משדרג לעיתים תקופות את המחשב שלי , לכן השאלה שלי האם oem באופיס מאפשר התקנה על מחשב חדש ?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. אני תקוע בבעיה מרגיזה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 אני מאמין כי פתרון שיעבוד עם WIN7 - אמור לעבוד גם עם WIN 8 מי עוזר לי למצוא פתרון ?בבקשה ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  6. Started by Ovid,

שלום, יש לי תופעה מאוד מעצבנת לאחרונה, זה לא היה לפני זה ,אבל עכשיו כל פעם שאני נכנס לWORD יש לי את החלון של UAC וזה מתחיל כבר באמת לעצבן... יש דרך לבטל את זה? זה לא היה קודם לכן... לא משנה, פתרתי את הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. בזמן התקנת מערכת הפעלה Win7 לא מחקתי את המחיצה של system-משהו, ובזמן תהליך ההתקנה, באחד האתחולים, הופיעו 2 מערכות הפעלה. כרגע, לאחר שההתקנה הושלמה, המערכת הפעלה עולה ישר בלי לרשום שיש לי 2 מערכות הפעלה. אבל עדיין הייתי רוצה להיות בטוח שהעניין הזה לא יפריע לי בהמשך. (יגרום לאיזה באגים או מה שזה לא יהיה)

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by hellfire03,

השאלה המקורית היא האם יש דרך בעזרת שורת הפקודה למנוע ולאפשר טעינה של הסוללה האמת היא שאני שואל בגלל שאם אני לא טועה (יש כל מני סיפורים) שעדיף להוציא את הסוללה בנייד בזמן טעינה כדי לשפר את אורך החיים שלה נכון?/לא נכון? קראתי שלתיום יום אוהבות שטוענים אותן כל הזמן (לא לתת להן להיגמר) אבל מצד שני שמעתי שעדיף להוציא את הסוולה כי זה מזיק לה (חום ודומה) או שבכלל אין לי במה להתעסק כי ניהול הטעינה של WIN 7 מצוין ולא צריך לדאוג? בכל מקרה אשמח לתשובה אפילו לאחת השאלות אריה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  9. אני מקשיב למוזיקה בVLC ושמרתי כמה פלייליסטים בסיומת xspf בתקיית מוסיקה. אני רוצה שלכל קובץ פליליסט יהיה תמונה של המוסיקה הספציפית שלו, ולא אייקון המכוער של VLC. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

10. Started by yaghobieh,

כולם נתקלו בטוח בתיקיות האלו: 90e578e075139ec4d6 איך מוחקים אותן?! המחשב לא נותן... למישהו יש עצה/ דרך? ניסיתי כול תוכנה אפשרית

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by ofer_mat,

מערכת ה XP של רצה כבר 780 שעות בלי שום בעיה וזה מחשב שעובד ועובד קשה עכשיו אני אוצה לראות איזה חובב לינוקס שאומר שהמערכת שלו יותר יציבה ואני מזמין אתם לפרסם שיא UPTIME של המערכת

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by overload,

SP2 הגיע לעידקון האוטומטי. התקנה עברה לי בהצלחה. עכשיו יש גם חוסם פרסומות והורדות קופצות, זה פועל מעולה! בדקתי בכמה אתרים מעצבנים. יכל להיות שאני טועה אבל יש צליל חדש כשלוחצים על כפטורים ולכל מי שחשש - ההתקנה פועלת גם על גרסאות לא חוקיות, לא שאני מצדיק את זה או משהו... הנה הקישור לעידקונים של ווינדוס יש לי שאלה אחת- הפיירוול החדש קשור לחסימה של הפרסומות או שאני יכל לבטל אותו?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  13. פעם ראשונה שזה קורה לי... - נשבע.... התקנתי windowsXP ובאופן מוזר מאוד חולקו הכוננים לאותיות הרדיסק אחד c צורב d הרדיסק שני e כונן DVD - f והרדיסק נוסף g למישהו יש מושג איך משנים את האותיות של הדיסקים?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by Athlon_XP,

שלום לכולם ! לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס. בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור ((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת: "קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  15. חברה הורדתי את המשחק GTA IV ואיך שאני מתחיל לשחק אחרי כמה דקות המשחק נתקע וחייב לעשות ריסטרט למחשב מאחר והמחשב שלי מעולה(E8500 2GBRAM 9800GT) ואין בעייה במפרט המחשב אמרו לי שזה בגלל מערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה אחרת שלא תבינו בדקתי את זה. לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב יענו אחד לאחד כל החלקים. אצלו זה פועל חלק ואצלי זה נתקע וזה אותה גירסא של משחק מה שבאמת מצדיק את מה שאמרו לי להחליף לגרסא אחרת של xp ורציתי לשאול אתכם אם זה נכון וזה אפשרי שבגלל מערכת ההפעלה (win xp)המשחק לא יעבוד כראוי והאם כדאי לי להחליף מערכת הפעלה והאם לדעתכם זה יפתור את הבעיה תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  16. חבר'ה.. אני רוצה שמישהו יעזור לי להבין מה הפירוש של כל מה שרשום במנהל המשימות אני מתכוון למספרים שמופיעים מתחת לגרף ! אבל אני מבקש הסבר מקצועי ) תודה זה יעזור לי מאוד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  17. Started by Liran3331,

היום באמצע שימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט) פתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט... עכשיו אני לא מצליח להפתר מהחלון הזה שקופץ כל הזמן, גם אם אני לוחץ OK עזרה דחוף ואני לא יכול לפרמט כי הלך לי הכונן דיסקים, אכלתי אותה :'(

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  18. שלום רב, יש לי מספר בעיות: במחשב הנייח שלי: הוינדוס XP עולה אך אין אייקונים ואין סרגלי כלים רק הרקע מופיע. במצב בטוח הוינדוס עולה ומופיעים כל האייקונים. הדבר קרה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז שוב החזרתי אותו למחשב שלי. יש עכבר ומנהל המשימות לא עובד. המסך עובד הצבעים אותם צבעים אבל לא נכנס לי לוינדוס מה אפשר לעשות?! במחשב הנייד שלי: (יצרתי כבר נושא לגבי זה אך אפשר למחוק את הפוסט הקודם) התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפע…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  19. שלום אחרי עריכת מערכת ההפעלה באנלייט אני חש שהמערכת לא מתפקדת כמו שצריך.מדי פעם המחשב קופא.וינאמפ ו VLC עובדים יחסית לאט והמחשב מאתחל את עצמו לפעמים לבד.השאלה שלי האם אפשר לשחזר את הטוויקים שעשיתי בעריכה של האנלייט בתוכנה כלשהי או שעליי לבצע התקנה נקיה מחדש? חשוב לציין שהטוויקים שעשיתי הם הוספת איקונים במחשב שלי לחיבורי הרשת והוספת פונקציות מנהל (אדמיניסטרטור טולס) מעבר לכך לא נגעת בדברים ממש לעומק. אני אציין ואומר שכל זה נעשה על מנת לשלב את הדרייברים של הבקר שעליו יושב המערך של המערכת הפעלה כי אם לא אעשה זאת אני איהיה חייב להתקין אותו עם דיסקט (מעצבן קצת )

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by alone66,

בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות תודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by GOLD_BOMB,

שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by or_azu,

שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  24. טרילוגית הבעיות ב-windows שלי מתחילה כך: לפני כשלושה שבועות המחשב החליט להיתקע לו שניות ספורות לאחר העלאה (גם ב- safe mode). ביצעתי פירמוט שלא פתר את הבעיה כך שהנחתי שמדובר בבעית חומרה. בתחילה חשבתי שהבעיה היא בזיכרונות - ביצעתי memset (לא התגלו בעיות) ובדקתי עם זכרונות חלופיים (התקלה לא נפתרה). חששתי שמדובר בבעיה בלוח אם ומימשתי אחריות מול היבואן והחלפתי אותו - אין שינוי. שלחתי את המחשב לבדיקה באיבורי תמורת 180 ש"ח. הם בדקו את המעבד, הלוח והזיכרונות תחת מאמץ ולא גילו בעיות. לטענתם הבעיה היא ב-windows שהותקן לי על המחשב. הם פירמטו את המחשב והתקינו עותק זמני של windows וראו שהוא אינו נתקע יותר, גם לא אחרי שעתיים של עבודה. התקנתי מחדש ווינדוס בבית. המחשב עבד נורמלי יומיים …

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  25. שלום לכולם, עד לפני שבוע היה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. לפני שבוע שניהם שבקו חיים, לא משנה איך, מה שחשוב זה שהם לא עבדו. אז הייתי כמעט שבוע במחשב של אחותי ועכשיו חזרתי למחשב שלי. הסרתי את התוכנה iTouch של לוג'יטק אבל את התוכנה Logitech Desktop Manager אני לא מצליח להסיר.(הוא מוציא לי הודעה שהוא לא מוצא איזה מודול מסויים אבל זה כרגע לא הבעיה) המצב הוא כזה: מקלדת אני מחבר בכיף וכאשר רק מקלדת מחוברת הכל עובד מצויין. כשאני מחבר גם עכבר, מתחילה הבעיה - המחשב נותן צפצוף בעת העלאת המחשב ומודיע שמקלדת לא מחוברת, ואז המחשב מוציא עוד הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\ntoskrnl.exe please re-install a copy of the above…

• 12 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.