Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי את המחשב הנייד (studio xps 13) והמחשב נתקע בשלב הבוט, המסך השחור עם הכיתוב של ווינדווס. מצב בטוח - לא עובד תיקון ה-startup - לא עובד (מגיע עד לשלב שבו מופיע הסמן על רקע שחור ונתקע) repair דרך דיסק ההתקנה של הווינדווס נותן לי כמה אפשרויות, אני אמור לבחור מערכת הפעלה לתיקון אבל לא מופיע כלום. דרך ה-command prompt אני לא מצליח לגשת לכונן C. לכונן D אפשר (אותו דיסק קשיח, מחיצת recovery) אני אובד עצות... יש לציין שיש לי המון חומר חשוב על המחשב שאינו מגובה (תמונות, מסמכים) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך כחול כל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב ניקיתי את כל המחשב בדקתי את הזיכרונות והכרטיס מסך התקנתי את הכרטיס מסך לפני שבוע ואני לא יכול למחוק את הדריבר שלו בגל לשכל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב עולה הווינדוס ונפתח המסך הכחול גם בsafe mode דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מזרה ב EVENT VIEWER: מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסד את זה. אז מה שכתוב זה: Activation context generation failed for "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Designer 8.2\FormDesigner.exe".Error in manifest or policy file "" on line . A component version required by the application conflicts with another component version already active. Conflicting components are:. Component 1: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_fa645303170382f6.manifest. Component 2: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_421189da2b7fabfc.manifest. מח…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הדיסק האורגינל התפוצץ לי בתוך הסידי רום, אבקש אם תוכלו לעזור לי בהורדת windows 98 se בעיברית. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בעייה חדשה: :\ בכל פעם שאני נכנס לתיקייה עם תמונות יש מן תקיעה של הווינדוס שהכל קופא לכמה שניות עד שבאה הודעת שגיאה שהיה ERROR ב-MY COMPUTER, ולכן התוכנית נאלצה להיסגר... והחלונות נסגרים וחלקם נפתחים מחדש אבל זה סוגר הרבה תוכנות שרצות ברקע. אודה לכם אם תמצאו לי פיתרון. בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי עכבר Genius עם כפתור גלילה. עכשיו, זה קורה תמיד כשאני באינטרנט - אני משתמש בכפתור הגלילה, ואז כל החלונות מתחילים פתאום להשתולל, להיגלל עצמאית למעלה ולמטה בקצב מטורף (מעין ריצוד כזה). יש לי Win2000 SP2. משתמש באקספלורר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך נפטרים מזה? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
- שלום לכל קוראי שורות אילו. הבעיה שלי היא כזו: יש לי WIN2000 , וכשאני מנסה לשנות לאנגלית ע"י ALT+SHIFT אין תגובה והכתב נשאר בעיברית. זה קורה במחשב , באתרי חיפוש , ובשאר התוכנות והמשחקים. מישום מה זה לא משפיע על הקזה. אני צריך לציין שכל זה קרה אחרי שהתקנתי MICROSOFT OFFIC XP+התוספות שלו , מה שהעלים לי את החלון של העיברית\אנגלית ב - TOOL BAR ניסיתי כבר: - לטפל באפשרויות TOOLS\INTERNET OPTIONS\LANGUAGES - התקנתי מחדש INTERNET EXPLORER 6 אם כבר נתקלתם או שאתם גאונים יכולים לעזור לי פה - אשמח מאד - בתודה - רועי - ROEER007@WALLA.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לקנות מחשב נייד עם למעלה מ-4GB זיכרון ראשי. לפי מה שהבנתי, על מנת לנצל את כל הזיכרון, עלי להתקין מערכת הפעלה מסוג 64bit. הבעייה היא שבמערכות הפעלה כאלה קיימת בעייה של תאימות, כלומר, קיימות תוכנות/דרייברים אשר לא ניתן יהיה להשתמש בהם במערכת ההפעלה הזו. האם משהו מכיר מערכת הפעלה ממשפחת windows אשר כן מאפשרת לנצל למעלה מ-4GB של זיכרון ושהיא כן תומכת בכל התוכנות שנתמכות על ידי WinXP? חשבתי להתקין על המחשב הנייד windows 2003 server, אבל אני לא בטוח שזה פתרון טוב למחשב נייד. מה דעתכם? תודה!
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כשאני מתקין xp sp3 על מחשב 1.8g ההתקנה מתחילה כרגיל ואז מופיעה הודעה הבאה: STOP: 0x000000A5 (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4) The ACPI Bios in this system is not fully compliant to the specification. Please read the Readme.txt for possible workarounds, or contact your system vendor for an updated bios. The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install stor…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
שלום יש לי תקייה בכונן c שכל הזמן נפתחת בעת עליית windows איך אני מונע ממנה לעלות
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
Windows 7 Pro 2 משתמשים - אחד עם סיסמא, השני בלי סיסמא. האם יש אפשרות לדאוג לכך שבעת הפעלת המחשב יבוצע לוגין אוטומטי למשתמש שללא הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
Iv'e just installed windows xp pro and i don't have hebrew, the hebrew is not on the regional or language settings.... what can i do to get some hebrew letters arround here
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי שנית את חלונות 2000. מאז כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה שעות אני חוזר וההרד דיסק שלי מלא עד אפס מקום. בדיקה קלה העלתה שבתוך תיקית Temp של windows יש קובץ בגודל כל הכונן שלי... כמובן שמחקתי אותו אך הבעיה חוזרת... סרקתי את המחשב לוירוסים ונמצאו 12 קבצים נגועים... אך גם לאחר שתיקנתי אותם (כלומר שלא אמורים להיות לי וירוסים על המחשב כרגע) הבעיה ממשיכה.... אני לא זוכר את שם הקובץ שנוצר אך אני ארשום אותו בפעם הבאה שאתקל בבעיה. עזרה! :-\ יש למישהו רעיונות עד כה?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מנקה וירוסים במחשב של לקוח, שככל הנראה מקבל את המחשב העמוס ביותר (בוירוסים) שאי פעם טיפלתי בו. הספקתי לנקות משהו כמו 10 טורויאנים ואז אחרי ריסטרט הוא פתאום מגיע לי למסך Log In (המסך שצריכים לבחור משתמש, מה שלא היה קודם בכלל) וכשאני לוחץ על ה-Admin (שזו האופציה היחידה) הוא כאילו לשניה מתחבר ואז מתנתק שוב ומגיע לי לאותו מסך. ניסיתי להכנס ב-Safe Mode ואותו הדבר קורה. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עובד בסביבת windows xp pro sp2 (+ תמיכה בעברית) ועד לימים האחרונים צפיתי בדפי web באמצעות אקספלורר 6 sp2 (הודעה זו נכתבה תוך שימוש ב'שועל', להלן ההסבר). ביממה האחרונה גיליתי שמסיבה לא ברורה איני יכול להקליד טככס עברי בשדות טכסט (כדוגמת זה שבו רשומה הודעה זו, מנועי חיפוש וכיו"ב) בדפים שנפתחו באקפלורר. כל מקש נותן לי פתאום תו אחר לגמרי מזה שהוא אמור לתת. בדיקה של עורכי טכסט שונים (word, notepad, וכו') הראתה כי הם פועלים כשורה וכך גם שימוש בדפדפנים חליפיים כדוגמת אופרה וה'שועל'. לא נמצא כל שינוי בהגדרות איזור ושפה ובדיקה מקיפה של וירוסים לא העלתה דבר. גם נסיון לשנות הגדרות תצוגה של האקספלורר לא ביטל את התופעה. יש למישהו הסבר לגבי מקור התקלה וכידצ ניתן לתקנה (…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב מחליפים לי את המחשב בעבודה, מגרוטאה ישנה שבטח עוד משתמשת בשפופרות ריק למחשב חדש והרבה יותר חזק. כל המחשבים מגיעים אלינו עם Win XP Pro מותקנת, אבל יש לנו גם site license לכל מערכות ההפעלה לשרתים של מיקרוסופט, מ- NT4 ועד Windows 2008 (טוב, האחרונה תגיע רק באמצע השבוע הבא - יש עוד מחלקות באירגון שרוצות להתחרע עליה לפנינו). שמעתי על אנשים שמשתמשים ב- Windows 2003 כמערכת הפעלה שולחנית ועכשיו גם על כאלו שמשתמשים ב- 2008. למעשה, בשבוע שעבר ראיתי מישהו שמריץ 2008 על מחשב הנייד שלו. היתרונות ברורים - הקוד הרבה יותר עדכני מאשר זה של Win XP. הבעיה היא שאין לי זמן להשקיע בניסיונות, בכל זאת זו העבודה, אם אני הולך להחליף מערכת הפעלה זה הולך להיות משהו חד-פעמי. והבחירה …
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים או לא יש את הבעיה שתוכנות לא פועלות בוינדוס אקס פי בגלל הבעיה של ה16 סיביות. עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את הפתרון לבעיה הזו, הפתרון שהיה באתר של מיקרוסופט עזר לי פעם אחת (הפקודת ב CMD) עכשיו שאני מנסה לעשות את הפקודות זה נותן לי אבל אחרי כל פקודה הוא פותח לי את הקובץ כ-פתיחה באמצעות ולא עושה כלום.. מה עושים?? זהו האתר לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם יש שאלה שמאד מטרידה אותי. היה לי מחשב עם WIN XP שהיה עולה מאד לאט. מהדלקת המחשב ועד שסיימו לעלות כל ה SERVICES והתוכנות שעולות ב-STARTUP היה לוקח איזה 5-7 דקות (המחשב היה כבר מאד מזובל עם המון תוכנות שהותקנו, הוסרו והותקנו). לאחרונה החלפתי מחשב והחלטתי שיותר זה לא יכול להיות (אני מרכיב את המחשבים שלי בעצמי). אז קניתי SSD וביצעתי עליו חלוקה כך ש- 18.6GB ממנו מוקדש ל- smart response cache ואילו כל השאר יהיה למערכת ההפעלה + התוכנות שעולות ב-STARTUP, כל זאת כדי שהאיתחול יהיה מהיר. בהתחלה, לאחר התקנת WINDOWS 7 ULTIMATE הכל היה נהדר. האנימציה של עליית ה-WIN עוד לא הייתה מסתיימת וכבר המחשב היה עולה, מוכן לפעולה. לאחר מכן התקנתי פירוול, אנטיוירוס ו-DROPBOX, כולם על ה-S…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, היום הייתי באיסיקיו ופתחתי שיחה עם מישהו שאני מכיר שלא דיברתי איתו הרבה זמן.. קיצר הוא עונה לי באנגלית ואומר לי שהוא רואה ג'יבריש, אז שאני גם אכתוב באנגלית. אמרתי בסדר. דיברתי איתו באנגלית, פתאום הוא אומר לי "i dont know you, this icq is hackjak" או משהו כזה... אחרי זה הוא אומר לי "you are a jew" וכל מיני שטויות, קיללתי אותו בחזרה ובקיצור אחרי זה הוא אמר לי שהוא רואה את כל מה שאני עושה במחשב. עכשיו אני ממש לא מאמין לשטויות האלה... אבל אני מצד שני לא בטוח... אז התנתקתי מאיסיקיו בכל מקרה ושמתי אותו באיגנור... עכשיו אני לא יודע אם הוא עבד אליי או שזה באמת אפשרי. ומה אני צריך לעשות? יש לי נתב שפועל בו הפיירוול למיטב ידיעתי, ויש לי גם את הפיי…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הייתה לי 7 64 ורציתי לבצע התקנה חדשה. יש לי רק דיסק שידרוג ל7 ממשרד החינוך ורציתי לפרמט את דיסק המערכת(היה שם המון זבל ובלגאן), אז התחלתי בXP במגמה לעבור ל7 מיד אח"כ, התחלתי ובטעות לחצתי על ריסט תוך כדי ומאז המחשב לא מוכן לטעון שום דיסק של מערכת הפעלה וגם לא את זו שהייתה בכל המקרים הוא כותב לי EROR LOADING OPORETION SYSTEM. לא מצאתי פתרון. עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי קובץ בשולחן עבודה שאני לא מצליח למחוק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי השגיאה בתמונה השם של הקובץ זה המספר המוזר הזה שרואים בהודעת שגיאה איך אני מוחק אותו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם server 2008 מופי לי בסמן של שפות סמל של מקלדת למרות שאני על אנגלית הוא מחליף לי לעיברית מה זה הדבר הזה וכיצד אני מבטל אותו בדיקה של השרת מול אחר כל הגדרות שפה נמצאה תקינה וזה אגב רק אצל יוזר אחד. בתודה ראש
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני מתנצל על הבורות, אבל אם לא אשאל, לא אדע... במערכות הפעלה XP ו-7? ניכנסתי ל- REGEDIT, יש אפשרות לראות את כל הפרמטרים ברג'סטרי וגם למחוק ו/או לשנות. יש אפשרות לבצע גיבוי לרג'יסטרי, אבל איפה הקובץ נימצא פיזית? יש שם לקובץ? זה קובץ אחד או מספר קבצים (אולי לפי נושאים?) באיזו תיקיה או תיקיות זה נימצא? יודעי דבר, אנא החכימו אותי בנושא... תודה!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-