Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה. המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי] לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שמעתי שב WINDOWS 8 יהיה אפשרי לשחק במולטיפלייר בין שחקני ה PC לשחקני ה XBOX, האם יש בזה מן האמת? אני מקווה שכך, אם יש למישהו איזה מידע על כך, אשמח לשמוע/לקרוא. שבוע טוב, דובי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים או לא יש את הבעיה שתוכנות לא פועלות בוינדוס אקס פי בגלל הבעיה של ה16 סיביות. עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את הפתרון לבעיה הזו, הפתרון שהיה באתר של מיקרוסופט עזר לי פעם אחת (הפקודת ב CMD) עכשיו שאני מנסה לעשות את הפקודות זה נותן לי אבל אחרי כל פקודה הוא פותח לי את הקובץ כ-פתיחה באמצעות ולא עושה כלום.. מה עושים?? זהו האתר לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי מהמון אנשים שXP בעברית זה דבר חרא והתוספת של העברית רק הורסת ולא טובה. אני משתמש כבר באקס פי פרו בעברית(תוספת שפות) כבר יותר משנה, אני חייב להגיד שהמערכת עובדת מצויין ולא ראיתי שום בעיות שקשורות לעברית, הווינדווס יציב והכל עובד מצויין... אז לכל מי שאומר ללא ניסיון שהעברית הורסת אז שינסה לפני שהוא מדבר... עם אנגלית אין לי בעיה אבל עברית היא שפת אם שלי ולכן אני מעדיף אותה על המחשב, יותר ברורה בשבילי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא פועל אצלי תחת המשתמש שלי ולוקח אחוזים גבועים מאוד מהשימוש במעבד בין 50 ל 80 ואפילו 100 אחוז לפעמים מישהו יודע על מה הוא אחראי ואיך אפשר להסירו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שאמרתי בכותרת, מתי שמפעילים סרט דרך האינטרנט אשר רץ דרך המדיה פלייר לאן הוא יורד בעצם והאם הוא קיים בתקייה כלשהי? או שהוא פשוט נעלם לאחר שמסיימים לראות אותו? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחר עדכון אנטיוירוס (AVG) כשאני מדליק את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (XP), התמונה של השולחן עבודה מופיעה, ולא יותר מזה ! אי אפשר לעשות קליק ימני בעכבר או משהו אחר. CTRL+ALT+DEL עובד, וכשאני מנסה להפעיל את ה- Explorer, הוא אומר לי שהוא לא מוצא כזה קובץ. גם כשאני מנווט אליו ידנית. יש לציין שאני כן מצליח להפעיל RegEdit או MSconfig. מה עושים? האם אין מנוס מלפרמט? אין לי כח להיכנס לזה, ויש לי המון תוכנות מותקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתרתי כבר את הבעיה תודה עריכה:אני אשאל פה עוד שאלה אין צורך לפתוח עוד דיון יש לי וינדוס בעברית איך אני הופך אותו לוינדוס באנגלית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את תפריט ההתחל ואת האיקונים לצד שמאל בווינדוס בעברית אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם. אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS. האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום רציתי להתקין את ה-AV הנ"ל, הכל הותקן כמו שצריך. ישר אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, אחרי הריסט W7 פשוט לא עולה, ונותן לי את ההודעה הנ"ל. כאילו ההתקנה של ה-AV שינתה משהו בהפעלה של ה-OS. במה יכולה להיות הבעיה? מודה לכם מראש אם תוכלו לעזור כמה שיותר מהר! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה המקורית היא האם יש דרך בעזרת שורת הפקודה למנוע ולאפשר טעינה של הסוללה האמת היא שאני שואל בגלל שאם אני לא טועה (יש כל מני סיפורים) שעדיף להוציא את הסוללה בנייד בזמן טעינה כדי לשפר את אורך החיים שלה נכון?/לא נכון? קראתי שלתיום יום אוהבות שטוענים אותן כל הזמן (לא לתת להן להיגמר) אבל מצד שני שמעתי שעדיף להוציא את הסוולה כי זה מזיק לה (חום ודומה) או שבכלל אין לי במה להתעסק כי ניהול הטעינה של WIN 7 מצוין ולא צריך לדאוג? בכל מקרה אשמח לתשובה אפילו לאחת השאלות אריה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי חלונות 7 גירסת שדרוג. כידוע מקבלים שני דיסקים, 32 ביט ו64 ביט. השתמשתי ב64, ונתתי לחבר שלי, שקנה מחשב נייד עם חלונות 7 32 ביט(מגיע עם סריאל אבל בלי דיסק, כידוע), את הדיסק השני, כדי שיוכל לפרמט אם ירצה. היות וזו גירסת שדרוג, האם תהיה לו בעיה לעשות עם הדיסק התקנה רגילה (אני שואל כיון שכשהתקנתי היתה אפשרות להתקנה רגילה)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר? האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם. איך משנים את שפת הממשק לאנגלית? איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)? ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה? ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך ל-TOOLS --> INTERNET OPTIONS ואז ל-היסטוריה ושאני בא למחוק זה רושם לי: THIS OPERATION HAS BEED CANCELD DUE RESTRACTION SYSTEM. עשיתי בדיקה של וירוס אבל אין לי כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעשה הכותרת אומרת את הכל. כמה פרטים נוספים: קובץ הISO שאני צורב לא פגום, הדיסקים לא פגומים (צרבתי כבר שלושה) וכאשר אני מעלה את הISO בULTRAISO רשום לי שהקובץ הוא אכן bootable cd. את סדר הBOOT של הביוס שלי הוא: CD ראשון, הראדיסק שני. את הדיסק עצמו צרבתי בהתחלה במהירות מקסימלית. כאשר העותק הראשון לא עבד ניסיתי במהירות הכי נמוכה שהDVD-R של TEAC מאפשר - X4 - ועדיין אותה התוצאה: המחשב רושם booting from cd\dvd ואז מוותר, כאילו שאין דיסק או שהדיסק לא BOOTABLE. מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא הצלחתי למצוא פה שאלה בנושא הזה, אז אני מצטער אם זה כבר נשאל בעבר. האם מישהוא יודע כיצד ניתן להסיר או למחוק מאזור ההודעות של WIN7 סמלים שת תוכנות שהוסרו? הסרתי ומחקתי כמה תוכנות, אך כשפותחים את אזור ההודעות להתאמה אישית הסמלים הללו עדיין מופיעים שם. מכיוון שהתוכנות לא פעילות, גם אם אני עובר לאופציה של "הצג סמל והודעות", הסמלים לא מופיעים ולכן אין אפשרות לגרור אותם לשולחן העבודה וכך למחוק אותם. אז...האם מישהוא מכיר ו/או יודע איך ניתן למחוק משם סמלים של תוכנות שהוסרו ונמחקו? * ניסיתי את תוכנת tray cleaner והיא לא פתרה לי את העניין... תודה לעוזרים, עידן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי במחשב משרדי מערכת XP. הבעיה: אין עברית. כאשר הלכתי להגדרות, וסימנתי התקנה של שפות מימין לשמאל, קיבלתי הודעה "אנא הכנס את הדיסק..." (או משהו כזה). אם כן, חסרים לי הקבצים עם ה Language Pack של השפה העברית, אם אני מבין נכון. היכן ניתן לקבל את אלו? והאם ניתן להעתיק אותם ל USB? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל מצב שינה, המאוורר מתחיל לפעול בעוצמה מלאה. האם זו בעיה מוכרת בויסטה? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה והפעלה מחדש פעם ראשונה המסך שחור ויש כמו קוביה לבנה מהבהבת למעלה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איך אפשר להגיע לאפשרות הזו בXP ? To do this go into the control panel, system properties. Click on performance and then file system. Select CD Rom and you will be able to adjust the supplemental cache size. Upon adjusting the setting you will need to restart your PC. Adjusting these settings should enable to CD drive to read the disk correctly. איך אני יכול לעשות את זה בXP?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשרי להפוך ווינדוס אקס פי..אפילו Home Edition מאנגלית לעיברית,אבל ממש לעיברית,שבקום Start יהיה כתוב "התחל"???? זה לא בשבילי,אבל לי יש את הווינדוס באנגלית,כמובן שאפשר לכתוב בעיברית כי יש פונטים של עיברית...אבל אני צריך להתקין אצל מישהו ,גירסה עיברית. יש רעיונות??? הווינדוס חדש,ומקורי,פשוט לא מהארץ... :-[ חשבתי אולי שיש איזה עדכון לזה באתר...של מיקרוסופט או משהו,אבל אני לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-