Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירצת אבטחה חדשה בדרייבר ה-Wi-Fi של Windows מאפשרת לתוקפים להריץ קוד זדוני על המחשבים הפגיעים ללא צורך בפעולה כלשהי מצד המשתמשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתנצל על הבורות, אבל אם לא אשאל, לא אדע... במערכות הפעלה XP ו-7? ניכנסתי ל- REGEDIT, יש אפשרות לראות את כל הפרמטרים ברג'סטרי וגם למחוק ו/או לשנות. יש אפשרות לבצע גיבוי לרג'יסטרי, אבל איפה הקובץ נימצא פיזית? יש שם לקובץ? זה קובץ אחד או מספר קבצים (אולי לפי נושאים?) באיזו תיקיה או תיקיות זה נימצא? יודעי דבר, אנא החכימו אותי בנושא... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה בזמנו מבצע שידוג חינם למי שרכש ויסטא באיזשהיא תקופה(שלא הייתי בה). אני עדיין צריך לשלם להם עוד כסף למרות שנדפקתי עם הויסטא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שנגיד יהיה לי על המחשב גם ווינדוס XP וגם ווינדוס 7. וכשאני נמצא באחד מהם. אני לוחץ על כפתור וזה מעבי אותי לשני... (זה אפשרי. במחשבים המשטרתיים (במשרד. לא המסוף שבניידת) זה ככה... שכשהוא על ווינדוס XP הוא על אזרחי. וכשלוחצים פעמיים על כפתור במקלדת (נראלי PARUSE) זה מעביר אותך לווינדוס 7) והאם אפשר לעשות אתזה עם ווינדוס ולינוקס?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה פעמים אני רוצה להשתמש בקראק כלשהו שלרוב מדובר בקובץ EXE שכידוע עלול לעשות צרות במחשב (תלוי במזל שלך ותלוי במה הכניסו שם). כמובן שרוב האנטיווירוסים מזהים את קבצי הEXE כטרויאנס מזיקים. השאלה שלי: מה הפיתרון לבידוד ואבטחת המחשב שלך מנזק שעלול להיגרם לו בעקבות השימוש בקובץ הEXE? 1. פרטישיין נפרד? 2. שימוש במחשב ווירטואלי חינמי (אם יש כזה דבר בכלל)? 3. פתיחת User חדש בWindows ולנסות להתקין עליו? האמת שאין לי רעיונות ובגלל זה העלתי את השאלה כאן באתר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן כזכור לי מוינדוס XP הייתה אפשרות שהוינדוס ישמור את כל התוכניות הרצות כרגע ברקע ואחרי ריסט לשחזר את כל התוכנות לאותו מצב לדוגמא אם פתחתי מחשבון ואז ביצעתי ריסט אז כהמחשב יעלה מחדש הוא יפעיל את המחשבון למצב האחרון שהוא היה ... האם יש כזו אפשרות גם בוינדוס 7 ? תודה לעוזרים גיא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משום מה בתיקייה מסויימת כל השירים שם עם אותו COVER שבכלל לא קשור. ואין את התמונה הזאת בכלל מחקתי אותה מזמן , איך אני מבטל את הCOVER הזה מהשירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה (אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) .. כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ? מה האפשרויות שעומדות לפני ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניידים טריים של היצרנית הסינית הגיעו אל החנויות עם מערך הגדרות שלא מאפשר זיהוי על ידי הפצות הלינוקס למיניהן, אבל מסתמן שלא מדובר במגמה מכוונת נגד עולם הקוד הפתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד השלב של הפורמט הכל תקין אני בוחר בכונן c בשביל ההתקנה לוחץ אנטר ומתחיל לפרמט, עכשיו שהוא מסיים לפרמט, הוא מתחיל להעתיק קבצים על ההתחלה הוא אומר לי משו על קובץ IaStor לא טוב אני עושה התעלם והוא ממשיך את ההתקנה כרגיל בסוף שהוא גומר להעתיק הוא עושה ריסטרט אוטומטי ואז בשלב ששלפני ההתקנה שהוא עולה עם התמונה של הxp שהוא חושב כזה, הוא מראה לי שגיאה כחולה ניסיתי אולי איזה 6 פעמים להתקין ושוב אותה שגיאה, אני ממש לא יודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה הזו מציקה ביותר , אני מכניס את המחשב ל SLEEP והוא מתעורר לי באמצע הלילה לבד. ניסיתי לחפש כבר המון פתרונות בגוגל ואף אחד לא עובד... כאשר אני מריץ powercfg -lastwake הוא אומר לי שהשירות של mcupdate.exe העיר אותו אבל גם אם אני מבטל את הטסק הזה המחשב עדיין מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פתרון? מדובר על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דרך/פקודה שתאמר ל-windows לא לבצע בדיקת כוננים לאחר BSOD או לאחר כיבוי והדלקה לא מסודרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום..... יש לי בעיה באוטלוק אני לוחץ על זה וזה לא ניכנס לי מה יכול להיות הבעיה? מה עושים ? תודה...!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp
-
-
פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שכבר היה עליו XP. מצד החומרה הוא תקין, אבל כשאני מנסה להקין עליו XP, יש איזה קובצ שהוא כותב שהוא לא יכול להעתיק. ושואל אם להתעלם, לצאת מההתקנה, או לנסות שוב. הדיסק של ההתקנה בסדר, כי הוא עובד על מחשבים אחרים. ניסיתי דיסקים שונים, ובכולם אותה בעיה. הוא לא נתקע בשלב ספציפי, כי כל פעם הוא לא מצליח להעתיק קובץ אחר. מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יום אחד אני גולש ובלי שום התראה מוקדמת השורה למטה והמסגרות של כל התיקיות וכו' שאני פותח הפכו לצבע המגעיל הזה (התכלת הזה) איך אני מחזיר את זה להיות שקוף?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אני יכול לקנות Windows 7 מהסתדרות המורים ולהתקין על מחשב "נקי" (אחרי פירמוט)? כתוב שם שזו גרסת UPGRADE אבל אין לי XP/ויסטה חוקיים... השאלה אם חייבים אותם בשביל האקטיבציה... ואם לא, מישהו יודע איך אפשר לקנות Win7 בזול? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם אני מדווח למיקרוסופט ישראל על טכנאי שהתקין לי וינדוס לא חוקי מה קורה לו ???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-