Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
למיטב הבנתי, וויסטה אמורה לכבות את הממשק התלת מימדי כשהיא מזהה משחק פועל (או כל אפליקציה תית מימדית אחרת), וויסטה שלי משום מה לא עושה את זה. צריך להפעיל את זה או משו? כי קיבולת הזכרון שלי גם ככה מלאה בגלל הוויסטה, ועוד אני מעיל משחק... כמעט אפשר לבכות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש מחשב עם VISTA ברגע שאני מחבר הרד דיסק חיצוני עם USB המערכת מבקשת דרייבר (אין שום דרייבר לכונן ולא מצאתי שום דרייבר) מה ניתן לעשות ? זה כונן גיבויחיצוני של WD 160 GB תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עם סיום ההתקנה , אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה.בכל זאת ה-emule נפתח אבל לא ניתן לשמור הגדרות(כגון רשימות שרתים, כתובות IP לסינון). בכל נסיון של שינוי הגדרה מופיעה הודעת שגיאה שלא ניתן לבצע שמירה.עם סגירת הemule ופתיחתו מחדש יש צורך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולמעשה מקבלים הודעה של הפעלה ראשונה של emule. מה צריך להגדיר בויסטה על מנת לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום.. קניתי מחשב נייד וקיבלתי עליו מותקן כבר את הוינדוס ויסטה שרכשתי! ואני לא מרוצה מימנו עכשיו רכשתי את הדיסק של וינדוס xp איך אני מתקין על מחשב נייד זה אותו תהליך כמו מחשב נייח?!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי את תוכנת ההפעלה הנ"ל באנגלית וברצוני לשנות את השפה לעברית, כלומר שתוכנת ההפעלה תהייה בעברית - כיצד לעשות זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי לפני מספר דקות ריסטרט למחשב, ומאז הוא אינו עולה יותר. בזמן העלייה המסך הכניסה לwin לאחר מספר שניות אני מקבל bsod, והמחשב מבצע ריסטרט. ניסיתי גם לעלות בsafe mode, אך ממש בזמן שהווינדוז עולה אני מקסל bsod והמחשב מרסט. יש דרך כלשהי להציל את מצב? אפילו למספר דקות רק על מנת להציל כמה קבצים. והאם בכלל הבעיה בwin? או שאולי בעיית חומרה? \\\\\ עדכון; עכשיו מופיע לי שגיאה שהקובץ הבא או חסר או פגום Windows\system32\config\system מה עושים? אני מנסנ להיכנס לrecovery דרך הדיסק של הwin, אך ברגע בכניסה אני מקבל bsod. Help תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. …
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, היה לי וירוס או SPYWARE שהעלים לי את הכונן C מהסייר, ככה שרק כונן אחד מופיע לי במקום שנים. הסרתי אותו, אך הכונן עדיין לא מופיע. מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לוויסטה שכבר מותקנת אצלי במחשב, אבל הבעיה היחידה שמונעת ממני לבצע את המעבר היא העובדה שהאינטרנט לא עובד שם. יש לי רשת ממש מסובכת עם כל מני הגדרות טיפשיות ואני לא מצליח להעביר אותם ידנית ל-Vista. אשמח לתוכנה \ דרך חלומית שפשוט "תשמור" את ההגדרות ותגרום להם להיות אותו דבר בוויסטה. Windows Easy Transfer - לא יכול להשתמש בה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה קובץ אני צריך בכדי להפוך XP PRO SP3 לעברית מלאה ? כרגע זה HEBREW ENABLED ... ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא מצליח לעשות עברית ב XP SP3 התקנתי מולטילאנגוג וזה לא עובד יש אולי פיתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי vista ultimate 64 על המחשב, אני מעונין להסיר תוכנה שאין לה את האופצית הunistall . חפשתי ב- control panel את ADD/REMOVE PROGRAME ולא מצאתי. מישהו יודע היכן לחפש? תודה,
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
משום מה לאחרונה האייקונים שעל שולחן העבודה נמצאים ללא תצוגתם לפי התוכנות שהם מופעלים למשל קבצי וורד,פאואר פויינט,אקרובט רידר וכו נראים כקבצים לא מזוהים אבל בלחיצת דאבל קליק הם נפתחים עם התוכנה שאמורה לפתוח אותם הם כך נראים כאשר אני לוחץ קליק ימני על המסך ו-NEW כדי ליצור קובץ חדש מהסוג שלהם בנוסף באפשרות ARRANGE ICONS BY אין לי את האפשרויות האחרונות SHOW DESKTOP ICONS או LOCK WEB ITEMS ON DESKTOP איך ניתן להחזיר את מצב התצוגה לקדמותו בדקתי גם בFOLDER OPTION והם מוצגים עם האייקונים הנכונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני יודע שבברירית מחדל יש רק 10 פתוחים בHALF CONNECTION ויש PATCH שמסדר את זה נתנו פה לינק בעבר, ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לעזור בבקשה? לתת גרסה הכי אחרונה (שיתאים לSP1 וכל השיפורים והתיקונים שנעשו מאז) וחשוב!!! שיהיה לגרסת 64 ביט! כמו כן אם יש עוד מדריכים, תוכנות וכו' עבור האצת הרשת וTCPIP וכו' בVISTA 64 ביט, אשמח אם תוכלו לצרף פה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp xp2 home edition ודי הרבה פעמים ה-explorer.exe מראה שגיאה ואחריו drwtsn32.exe ואחרי זה המחשב נתקע, כדי לחזור להשתמש במחשב אני צריך לעשות "סיים משימה" ל - drwtsn32.exe ממנהל המשימות והתהליך חוזר על עצמו שמתי לב שלרוב זה קורה בזמן שאני מנסה להעתיק קבצים או לראות מאפיניים של קובץ או בלי שום סיבה נראית לעין (למשל שאני קורה מסמך word) בדקת בגוגל והתהליך drwtsn32.exe הוא לגיטימי, יש לי במחשב eset smart security 3 (חוקי ומעודכן) וביצעתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול עם: antivir, spyboot,ad aware וכמובן עם eset ושום דבר לא נמצא מבקש את עזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום. הבעיה הזאת התחילה מזמן, יש לי מחשב די חדש וחזק... הרצתי בדיקה ארוכה של MemTest ולא התגלה כלום. המסך הכחול הזה קורה בגלישה באינטרנט, באמצע משחק או אפילו במצב שינה. אןי לי מושג כבר מה לעשות בבקשה עזרו לי אין לי כבר מושג זה משתגעעעע עדכון: הוספתי קובץ DMP... [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה ..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני :s05: אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx אזהרה: צריך לדעת אנגלית טוב ולהבין קצת במחשבים / מערכות הפעלה. מה שכן, הוא נוגע בהרבה אלמנטים שקשורים לניצול הזיכרון במערכות הפעלה (64 מול 32, גירסאות שונות תומכות בכמות שונה, ניצול בפועל של הזיכרון ועוד...)
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-