עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, ראיתי בלילה מספר סרטים אחריהם הלכתי לישון. כשאני מתעורר בבוקר, אני מגלה את המחשב פתוח במסך שחור שכתוב עליו: Boot Failed .. משהו עם בעיה בHARDWARE. ניסיתי להפעיל שוב, הוא פתח לי מסך עם אותה שגיאה רק שהפעם אפשר לי לבחור בין כמה אפשרויות בהן Open Windows Noramly.. בחרתי את זה, הוא טען שעתיים את הווינדוס ומבסוף התכבה. היום, ניסיתי לפרמט את המחשב. הכנסתי את הדיסק למחשב ועשיתי BOOT לדיסק. עזבו שלקח שעה עד שעלה בכלל המסך של "התקן כעת", אח"כ, אחרי שהוא ביקש ממני את המספר הסידורי של ההתקנה ולחצי על "הבא", הוא נתקע ולא מגיב. האם יש בעיה בדיסק הקשיח? איך אפשר לבדוק את זה? בכבוד רב, תומר.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 13:15:49 עוד דבר שראוי לציין, ניסיתי להיכנס לW…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה התחיל פתאום... התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ולא עזר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kreeki,

i have installed windows xp media center that has no languages other than english. i tried many ways to put hebrew, but gurnisht. how can i add hebrew?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מי יודע אם בכלל ניתן (רצות שמועות שאפשר) להחליף את הSKIN של חלונות ME לכזה כמו של XP בתודה עידן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by shimon956,

חברה אני ואח שלי פה מתוכחים על איזה אפשרות להתקין את הwinxp אז תגידו אתם מה יותר שווה ולמה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Kukishin,

ב Check for updates, אומר לי שאני מעודכן כבר ואני עם 22H2.

7. Started by eladbu,

שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מידי פעם מופיע לי הודעה על LOW virtual MEMORY מה לדעתכם גורם לבעיה בדקתי פרוססס וראיתי שאין שום דבר מיוחד שקורע לי תמחשב יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 דדר דואל צאנל מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ori14,

שלום, יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה- XP32BIT וVISTA64BIT שהותקנה לא מזמן. מכיוון שכרגע המחשב בסלון הוחלט לעבוד רק עם מערכת אחת מכיוון שלמשפחה שלי אין שום ידע והם לא יכולים לבחור בין ויסטה וריקוברי ואקספי בבוט. אני רוצה לפרמט את המחיצה של XP, כלומר C ולשנות את השם של D לC, יש תוכנה שתעשה זאת עבורי? תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by benor,

פתאום נעלמו לי האיקונים שעל שולחן העבודה יענו אני לא יכול לראות אותם אתם יודעים מה אפשר לעשות עם זה?. וגם אני לא יכול לעשות אפילו קיצור דרך על השולחן העבודה אי אפשר להעתיק אפילו עליו כלום. :'( :'( :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by devilh,

יש לי ויסטה 64 ביט -התלחתי ליצור שיתוף קבצים עם מחשב אחר בעל XP 32 ביט אבל את המדפסת שמחוברת לויסטה לא הצלחתי להפעיל דרך ה-XP יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by meital eliasko,

שלום, יש לי מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה WINXP PRO עם שתי מחיצות ( מע' ההפעלה מותקנת כמובן על C) כיצד אני מתקינה WIN 98 בנוסף - כלומר שיהיו מותקנות שתי מע' הפעלה ? האם ניתן להתקין באותה מחיצה או במחיצה נפרדת ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by IdanS,

שלום לכולם! לא הצלחתי למצוא פה שאלה בנושא הזה, אז אני מצטער אם זה כבר נשאל בעבר. האם מישהוא יודע כיצד ניתן להסיר או למחוק מאזור ההודעות של WIN7 סמלים שת תוכנות שהוסרו? הסרתי ומחקתי כמה תוכנות, אך כשפותחים את אזור ההודעות להתאמה אישית הסמלים הללו עדיין מופיעים שם. מכיוון שהתוכנות לא פעילות, גם אם אני עובר לאופציה של "הצג סמל והודעות", הסמלים לא מופיעים ולכן אין אפשרות לגרור אותם לשולחן העבודה וכך למחוק אותם. אז...האם מישהוא מכיר ו/או יודע איך ניתן למחוק משם סמלים של תוכנות שהוסרו ונמחקו? * ניסיתי את תוכנת tray cleaner והיא לא פתרה לי את העניין... תודה לעוזרים, עידן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by timtim,

התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by asi206,

כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לכולם שלום יש ברשותי וינדוס ויסטה ויש לי דרייבר אחד שהוא לא תקין . הדרייבר הזה נימצא תחת NETWORK ADAPTER. כשאני ניכנס לפרטים הוא רושם לי דבר כזה. This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available. מה יכול להיות התקלה והאם אני ציך להוריד דרייבר חדש, אם כן מאיפה אני יכול להוריד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

מהו התהליך הזה ולמה הוא משמש?

20. Started by Gil28,

הפעלתי את המחשב הנייד (studio xps 13) והמחשב נתקע בשלב הבוט, המסך השחור עם הכיתוב של ווינדווס. מצב בטוח - לא עובד תיקון ה-startup - לא עובד (מגיע עד לשלב שבו מופיע הסמן על רקע שחור ונתקע) repair דרך דיסק ההתקנה של הווינדווס נותן לי כמה אפשרויות, אני אמור לבחור מערכת הפעלה לתיקון אבל לא מופיע כלום. דרך ה-command prompt אני לא מצליח לגשת לכונן C. לכונן D אפשר (אותו דיסק קשיח, מחיצת recovery) אני אובד עצות... יש לציין שיש לי המון חומר חשוב על המחשב שאינו מגובה (תמונות, מסמכים) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, בסוף סידרו לי מחיר ולקחתי את ויסטה אולטימייט ב64 ביט. עכשיו יש לי כלי שירות שקורא כרטיסי SIM של ניידים דרך ממשק USB (כמו DOK אבל שמכניסים לו כרטיסי SIM). הדרייבר שלו לא מתאים לויסטה, אולם באינטרנט קיים דרייבר מתאים למערכת 64 ביט אבל של XP. הצרה היא שאם מנסים להתקין אותו מכיוון שמדובר בדרייבר בלתי חתום ישנה שגיאה (מספר 39 אם זכרוני אינו מטעה אותי) אשר מונעת את ההתקנה של הדרייבר. אז לשאלותי: 1. האם ישנה דרך (פשוט קראתי בפורומים במיקרוסופט שזה בלתי אפשרי) להתקין על ויסטה 64 ביט דרייבר בלתי חתום? 2. האם יש למישהו מושג איפה למצוא דרייברים לכלי הזה בשביל ויסטה? (PL-2303 USB-to-Serial Port Adapter) תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מצרף דוגמא איך זה נראה. כנ"ל לגבי OUTLOOK מאוד קשה לקרוא את זה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, הגעתי למסכנה שלמחשב של אחותי עדיף לחזור לxp הישנה והנוחה (יחסית לווינדוס) במקום ה7 המגעילה שאין לה שום יתרון לפי דעתי. אבל אחותי אומרת שהיא מסכימה רק אם יהיה עיצוב של וויסטה או 7... ניסיתי 2 תוכנות כאלה של עיצוב על מכונה ווירטואלית, ומה אני יאמר, זה בכלל לא נראה כמו המקור, וזה עשה בעיות שונות ומשונות כבר על ההתחלה. אני אשמח אם מישהו יספר לי על עיצוב 7/vista שהוא השתמש בו והוא מרוצה. לא סתם למצוא לי קישור בגוגל כי זה גם אני יודע. אני מעדיף עיצוב שמצריך שינוי של ה uxthame.dll הזה ואייקונים בנפרד ותוכנה נפרדת לtaskbar המעוצב, מאשר תוכנה אחת שעושה כאילו הכל בשבילי ועל הדרך דוחפת עוד מליון דברים שאין לי צורך בהם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by shaibend,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל ואני מעוניין לעשות עדכון ל bios אבל, כשנכנסתי לאתר של אינטל ראיתי 124(!!!) עדכונים ללוח אם שיש לי. האם מספיק להתקין את החדש ביותר או שחייב את כולם? זה עלול לקחת שעות..... תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by joniar,

לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים