Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות ויסטה בגלל המדיה סנטר והאפשרות להקלטה מהממיר של סרטים. אני שוקל איזה סוג ויסטה לקנות???? האם יש טבלה המפרטת את התכונות של כל ויסטה(ביתי , עיסקי וכדומה?) האם אין אפשרות לקנות מדיה סנטר לXP?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי win xp בגרסת OEM שקניתי עם המחשב הישן. האם אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה למחשב חדש שאני קונה עכשיו? (נניח אפילו שאני מפרמט את המחשב הישן או מפסיק להשתמש בו לחלוטין)
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז זו השאלה , 32 ביט או 64 , קראתי את כל מה שיש באתר ומעבר אבל אני עדין לא בטוח המחשב שלי הוא i5 , 4870hd , 4g ram 1333mhz המחשב בעיקר למשחקים אבל גם לעבודות , אינטרנט ושימוש כללי אבל בעיקר למשחקים
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לכולם שלום יש ברשותי וינדוס ויסטה ויש לי דרייבר אחד שהוא לא תקין . הדרייבר הזה נימצא תחת NETWORK ADAPTER. כשאני ניכנס לפרטים הוא רושם לי דבר כזה. This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available. מה יכול להיות התקלה והאם אני ציך להוריד דרייבר חדש, אם כן מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ויסטה עבד טוב עד היום, פתאום הוא החליט לדפוק אותי לכל תוכנה שאני נכנס הוא מראה לי תבעיה הזאת: איך אני פותר את זה? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי חבר'ה!! יש לי שני מחשבים אחד PC ואחד לפטופ. אני מגבה מסמכים חשובים של הלימודים בלפטופ למקרה חירום הבעיה היא, שהתיקייה המקורית נמצאת בPC והמזוודה נמצאת בנייד, אבל אם אני עובדת על הקובץ בנייד ואז רוצה לעדכן את התיקייה בPC הוא לא נותן לי הוא אומר שישנם קבצים שהם לקריאה בלבד למרות שביטלתי את זה. האם באמת אפשר לסנכרן רק מכיוון אחד? רק מתיקייה למזוודה ולא להפך? כי זה ממש מעיק! אם אני עושה שינויים מהקבצים במזוודה בנייד אני אהיה חייבת להעתיק אותם רגיל לתיקייה בPC ורק אחר כך להכניס אותם שוב למזוודה... מישהו מכיר פיתרון לזה? תודה רבה!! מורן
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי (הוא משאיר את רוב הדברים החשובים על הדסקטופ...) מחשב נייד קטן של MSI U100 עם הארדיסק 160GB של FUJITSU יש בעיות באיתחול - עולה הווינדוס ואז מזהה בעיה -> מנסה לאתחל בעיות -> לא מצליח -> נכבה לבד ניסיתי איתחול רגיל - לא עובד ניסיתי איתחול מדיסק התקנה - לא עובד חיברתי את הכונן למחשב הנייד שלי (יש מקום ל-2 כוננים) - אני מזהה הכל כרגיל גיביתי את כל כונן C - העתקתי אותו כמו שהוא אלי למחשב עשיתי בדיקת וירוסים עם AVAST - הכל תקין עשיתי SCAN DISK מהווינדוס 7 שלי - הכל תקין כאשר אני מעלה את המחשב מהכונן שלו אותה הבעיה מופיעה, איתחול לא עוזר, איתחול מדיסק לא עוזר. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי תיקייה אחת במחשב שהיא גם התיקייה של האימיול שלפני איזה חודש פתאום סירבה להפתח. שאני לוחץ עליה האקספלורר ניתקע, וזאת התיקייה היחידה שזה קורה בה. מפרט שלי אם זה משנה... AMD 64bit 3000+ S754 DFI UT LanParty Nforce 3 A-DATA 512X2 MSI 9800pro תודה על כל עזרה שהיא...
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קבלתי אתמול לפטופ חדש עם WIN 8 ושאני נכנס לחנות ועושה עדכון הוא תקוע על pending אני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני משתמש המון באפשר הזאת בווינדוס בתדירויות די גבוהות יש אפשרות אולי ליצור קיצור דרך לזה ? (SHORTCUT) תודה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה Win7 לא מחקתי את המחיצה של system-משהו, ובזמן תהליך ההתקנה, באחד האתחולים, הופיעו 2 מערכות הפעלה. כרגע, לאחר שההתקנה הושלמה, המערכת הפעלה עולה ישר בלי לרשום שיש לי 2 מערכות הפעלה. אבל עדיין הייתי רוצה להיות בטוח שהעניין הזה לא יפריע לי בהמשך. (יגרום לאיזה באגים או מה שזה לא יהיה)
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השגיאה המוצגת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. ייתכן זהקובץ פגום או מגירסה בלתי מזוהה." השגיאה אינה מוצגת רק בקובץ ספציפי אחד, אלא בכל קבצי NFO.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך האם יכולה להיות בעיה של חימום יתר? או אולי בעיה של זיכרון או שזה לא קשור? אנא עיזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
סבא שלי שיחק במחשב שהעברתי אליו עם ווינדוש XP3 ,והותיר לי מחשב עם הבעיותץ הבאות: 1. נעלמו כל סמלי האיקונים משולחן העבודה - זאת הצלחתי לתקן. 2. קיצור הדרך של ספק האינטרנט נעלם, ואני מצליח להפעיל תקשורת רק דרך לחיצה על קיצור הדרך של אנטי וירוס שלי שמעלה את חלון ההתקשרות לאינטרנט. 3. אני מנסה להעלות מחדש את החייגן והסמל לא מופיע מחדש. 4. אני מנסה להעתיק קיצורי דרך לשולחן העבודה ,עושה העתק ומנסה להדביק אך הקיצור לא מופיע. 5. מנסה לגרור ולהזיז סמלים וגם כאן לא מצליח.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את Vista Ultimate ונתקלתי בשני קשיים: א.ויסטה לא מזהה את הכרטיס מסך. ב.ויסטה לא מזהה את המודם שלי. אם אני אוריד דרייבר של הכרטיס מסך שלי שיוצר לויסטה, האם היא תזהה אתה הכרטיס מסך?? ועוד משהו הבעיה עם המודם, יש לכם רעיונות למה הוא לא מזהה אותו? דרך אגב מודם של:usb adsl modem ale 130. גם כשאני מנתק ומחבר מחדש את המודם ויסטה לא כותב לי הודעה שחובר התקן חדש או משהו כזה. מקווה שתעזרו לי בפתרון של הבעיות המעצבנות האלה. נ"ב : ב XP הכל עובד רגיל. והנה המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה 667. x1950pro. ומארז לא זוכר את שמם....
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בזמנו קניתי מחשב, עם וינדוס XP חוקי, שהותקן ע"י החנות. קיבלתי יחד איתו דיסק של ווינדוס, אבל בלי boot הייתי צריך להחליף את הדיסק הקשיח, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש. איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת האם יש ב-WIN XP פייר-וואל מובנה שמותקן ביחד עם ההתקנה של ווין XP עם כן אז איך מבטלים אותו?!? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אחרי עריכת מערכת ההפעלה באנלייט אני חש שהמערכת לא מתפקדת כמו שצריך.מדי פעם המחשב קופא.וינאמפ ו VLC עובדים יחסית לאט והמחשב מאתחל את עצמו לפעמים לבד.השאלה שלי האם אפשר לשחזר את הטוויקים שעשיתי בעריכה של האנלייט בתוכנה כלשהי או שעליי לבצע התקנה נקיה מחדש? חשוב לציין שהטוויקים שעשיתי הם הוספת איקונים במחשב שלי לחיבורי הרשת והוספת פונקציות מנהל (אדמיניסטרטור טולס) מעבר לכך לא נגעת בדברים ממש לעומק. אני אציין ואומר שכל זה נעשה על מנת לשלב את הדרייברים של הבקר שעליו יושב המערך של המערכת הפעלה כי אם לא אעשה זאת אני איהיה חייב להתקין אותו עם דיסקט (מעצבן קצת )
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה WINXP PRO עם שתי מחיצות ( מע' ההפעלה מותקנת כמובן על C) כיצד אני מתקינה WIN 98 בנוסף - כלומר שיהיו מותקנות שתי מע' הפעלה ? האם ניתן להתקין באותה מחיצה או במחיצה נפרדת ?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS XP. כאמור, בצעתי התקנה מחדש של הווינדוס מבלי לפרמט את המחשב. לפני ההתקנה (בווינדוס הקודם) היו לי תמונות,תוכנות ועוד. אחרי הההתקנה הכל נעלם כלא היה על אף שהמחשב מראה כי אני משתמש ב25 ג'יגה (וזה בטוח לא הווינדוס). כל הדברים שהיו, היו על שם משתמש (כחלק מאפשרות לעשות חשבונות משתמשים) ועכשיו אין לי מושג איך אני מוצא אותם או מפעיל את המחשב על המשתמש שהיה קיים. אשמח מאוד אם משהו יעזור לי להבין איפה כל הקבצים הישנים נמצאים. תודה לעוזרים רותם
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, ערכתי את ההודעה הקודמת מפני שמצאתי תשובה , כרגע יש לי בעיה אחרת. השעון במחשב שלי הוא לועזי, זו לא בעיה רצינית אבל קצת מעצבנת. התמונה של השעון צורפה, אם למישהו יש מושג איך משנים אותו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-