Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כל פעם אני מקבל הודעה מוינדוס שהשתנו קובצי הפעלה של המערכת הפעלה ואם אני רוצה לשמור על היציבות של המערכת אני צריך להתקין אותם מחדש ואני צריך להכניס את הדיסק של וינדוס כדי להתקין אותם מחדש. למישהו יש מושג מה לעשות ? איך לפתור את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. הבעייה שלי היא כזאת: אני מנסה להעביר קובץ במשקל 2 ג'יגה מנגן mp3 לתיקייה במחשב. אך כשאני מנסה לבצע את הפעולה הוא מעלה לי את השגיאה הנ"ל: כיצד ניתן לפתור את הבעייה ולהגדיל את רוחב תיקיית הTemp. פרטים יבשים: הארד דיסק גודלו 80 ג'יגה, מתוכו 40 ג'יגה פנויים. תיקיית הTemp אלייה הוא מנסה להעביר את הקובץ, ריקה לחלוטין (רוקנתי אותה באמצעות ccleaner). תודה לפותרים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה דקות קפצה לי בועה ושם היה רשום המחשב שלך נמצא בסיכון בדקתי מה הבעיה וראיתי שהעידכונים שלא הווינדוס לא עולים על המחשב שלי ויש לי ווינדוס מקורי!!! לא פרוץ ולא כלום נכנסתי לאשף חומרת האש ושם לחצתי הפעל עידכונים אוטומטיים ואז זה רשם לי מצטערים למרכז האבטחה לא הייתה אפשרות לשנות את הגדרות העידכונים האוטומטיים שלך כדי לנסות לשנות הגדרות אלה בעצמך עבור למערכת בלוח בקרה בכרטיסיה עידכונים אוטמוטיים בחר באפשרות אוטומטי (מומלץ) ולאחר מכן לחץ אישור עשיתי את הפעולה המבוקשת אך עדיין זה הראה לי אותה תקלה מה לעשות? ??? תודה וים טוב משי בן יהודה שבת שלום לכולם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , תגידו ה oem וה retail איך זה הולך באופיס ? כעקרון אין לי צורך להתקין בו זמנית על כמה מחשבים . אבל אני משדרג לעיתים תקופות את המחשב שלי , לכן השאלה שלי האם oem באופיס מאפשר התקנה על מחשב חדש ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
וכושלאימאשל מי במייקרוסופט החליט לתקוע את הלחצן הרחק מהאחרים לפעמים יש להם את הכישרון המדהים להרוס משהו שעבד מושלם בגרסה קודמת
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מקשיב למוזיקה בVLC ושמרתי כמה פלייליסטים בסיומת xspf בתקיית מוסיקה. אני רוצה שלכל קובץ פליליסט יהיה תמונה של המוסיקה הספציפית שלו, ולא אייקון המכוער של VLC. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לחצתי על מקש ימין. יש תפריט. יש בו אפשרויות : 1. זוווווולה 2. ריבה במיץ 3. לחם יבש 4. טלפון של חמותי אני רוצה ( נניח ) : 1. טלפון של חמותי ( לא באמת, אפ'חד לא רוצה ת'טלפון של חמותו ) 2. ריבה במיץ 3. זוווווולה 4. לחם יבש איזו תוכנה מבצעת את זה על ויסטה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. אגב....אני לא משתמש אף פעם ב EDGE, איני יודע למה זה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תיקייה אחת במחשב שהיא גם התיקייה של האימיול שלפני איזה חודש פתאום סירבה להפתח. שאני לוחץ עליה האקספלורר ניתקע, וזאת התיקייה היחידה שזה קורה בה. מפרט שלי אם זה משנה... AMD 64bit 3000+ S754 DFI UT LanParty Nforce 3 A-DATA 512X2 MSI 9800pro תודה על כל עזרה שהיא...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר Genius עם כפתור גלילה. עכשיו, זה קורה תמיד כשאני באינטרנט - אני משתמש בכפתור הגלילה, ואז כל החלונות מתחילים פתאום להשתולל, להיגלל עצמאית למעלה ולמטה בקצב מטורף (מעין ריצוד כזה). יש לי Win2000 SP2. משתמש באקספלורר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך נפטרים מזה? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש... ועכשיו יש לי קצת בעייה עם העברית. בגדול אני יכול לכתוב ולקרוא אבל בהגדרות של הכרטיס מסך והשמות של האנשים באיי סי קיו מופיעים במקום עברית כסימני שאלה. דוגמא: ???? ??????? ?? מי שיכול להגיד לי איך גורם לסימני שאלה להפוך לשפת הקודש (עברית או פסקל קשה להליט מי יותר ישן), שיגיד לי בבקשה. בתודה מוומווו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב XP אני רוצה להתקין 98 כי אני צריך לעבוד אם מערכת שעובדת על DOS איך אני יכול להתקין תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ב-XP מוזרה שלא יודע מאיפה הגיע . כל יום בשעה 2:09 המחשב נתקע אבל לא נעצר העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום שום פעולה לא מגיבה או מעירה את המחשב ולבסוף צריך לעשות ריסטרט או לכבות מה עושים בבקשה עצות זה דחוף !.....
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על לינקים ל PDF בIE10 על W8 לפעמים זה פותח אותם ישר (חיצונית, לא בתוך הדפדפן) בלי לשאול אם אני רוצה לשמור או לפתוח. איך מסדרים את זה שהוא תמיד ישאל אם לשמור או לפתוח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני ב"מאפיינים" מוריד את הV מ"קריאה בלבד" הוא אומר שרק למנהל מערכת יש אפשרות (זה אני.. ואני דרך היוזר הראשי והיחיד במחשב) ואם אני רוצה להמשיך ללחוץ "המשך". אני לוחץ, הוא עושה כאילו הוא מוריד את החסימה מיד לאחר שהוא מסיים אני בודק ב"מאפיינים" של התיקיה והיא שוב לקריאה בלבד. כנ"ל גם אם אני מתקין תוכנה חדשה לא בprogram files.. אני רוצה להצליח להוריד את הקריאה בלבד הזה מכל תיקיה שארצה.. איך? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. בזמן האחרון כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון דרך windows update זה נותן לי את ההודעה הבאה: אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצות חפש פתרונות קבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update) עכשיו למעלה רשום: [מספר שגיאה: 0x80004005] מישהו יודע מה עושים עם זה ??? נ.ב אני לא רוצה שום תוכנה שמורידה עדכוני וינדוס (מפלט אחרון). בתודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מתקין xp sp3 על מחשב 1.8g ההתקנה מתחילה כרגיל ואז מופיעה הודעה הבאה: STOP: 0x000000A5 (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4) The ACPI Bios in this system is not fully compliant to the specification. Please read the Readme.txt for possible workarounds, or contact your system vendor for an updated bios. The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install stor…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב Pentium 3 866MHz עם 128Mb זיכרון. מה יעבוד בצורה יותר טובה, win98SE או win2000 ? (אם אני אשיג זיכרון יהיה בו XP אבל בינתיים זה מה יש)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי כמה תוכנות שאני יודע שב-Windows 98 הן מציגות עברית בלי בעיה, אבל ב-Windows 2000 הן כותבות ג'יבריש. שינוי של פונטים בתוכנה לא עוזר (באחת התוכנות לא ניתן בכלל לבחור פונטים). בתמיכה הטכנית של התוכנה אמרו לי כי הבעיה היא ככל הנראה בהצגה של Unicode. ניסיתי לבטל ב-Regional Options שפות שהן לא אנגלית ועברית, אבל זה לא עזר. יש למישהו מושג מה צריך לעשות (שינוי של הגדרות או התקנת פונטים חדשים)?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. היתה לי את הבעיה הזו כבר המון זמן. כל לילה אני נותן למחשב לישון. כל בוקר הוא מתעורר לפני. עקבתי אחרי כמה וכמה מדריכים מהאינטרנט, כלום לא עזר. הבוקר החלטתי לבדוק אם זה התיזמון של האנטי-וירוס או של מאחה הדיסק או משהו כזה, ואז גיליתי, רובכם בטח מכירים, את "מתזמן המשימות" ה-Task Scheduler עם רשימה אינסופית של משימות מתוזמנות, שלכל משימה ניתן להגדיר את התנאים ואפילו הרשאה להעיר את המחשב משינה. כמובן שנדלקו הנורות והתחלתי לעבור משימה משימה לחפש בעיות. הדבר הראשון הוא שגיליתי משימות, שאסור להן להפעיל את המחשב, אבל הפעילו עצמן סביב 5:00 בבוקר, מה שאומר שהוא כבר היה ער בשעות האלה. ואחרי שעברתי על 90 אחוז מהמשימות מצאתי אותה. איזשהוא אידיוט סידר של media center תהיה הרשאה להע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנקה וירוסים במחשב של לקוח, שככל הנראה מקבל את המחשב העמוס ביותר (בוירוסים) שאי פעם טיפלתי בו. הספקתי לנקות משהו כמו 10 טורויאנים ואז אחרי ריסטרט הוא פתאום מגיע לי למסך Log In (המסך שצריכים לבחור משתמש, מה שלא היה קודם בכלל) וכשאני לוחץ על ה-Admin (שזו האופציה היחידה) הוא כאילו לשניה מתחבר ואז מתנתק שוב ומגיע לי לאותו מסך. ניסיתי להכנס ב-Safe Mode ואותו הדבר קורה. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-