עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Modan2,

כשאני נמצא ב windows task manager (cntrl+alt+del) ואני נכנס ל performance וכתוב את האחוזים שהמעבד עובד. כל הזמן זה נמצא לי על 100% אפילו לשנייה זה לא יורד,גם שסגרתי את כל התוכנות שפועלות זה לא יורד אף פעם. ואני לא יודע למה ומה זה אומר? והאם זה באמת נכון? ??? המפרט שלי: PU:AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU MOBO:Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Memory:DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory CPU Cooling:Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool mod CPU Cooler for AMD Video Card:ATi RADEON 9500 Pro 128MB Case:COMPUCASE Midi Tower CI-ta19 תודה

2. השגיאה המוצגת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. ייתכן זהקובץ פגום או מגירסה בלתי מזוהה." השגיאה אינה מוצגת רק בקובץ ספציפי אחד, אלא בכל קבצי NFO.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  3. שאני נכנס לאתר כמו כאן לדוגמא כל פעם אנ י צריך לרשום מחדש את השם משתמש והססמה.. עד לפניי יומיים זה עבד לי.. ועשיתי באקספלורר בתוכן שם השלמה אוטומטית זה מסומן בוי לשמירה ובכל זאת זה לא שומר.... יש עוד פתרון לבעיה? תודה :s05:

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  4. שלום לכולם. אני לא מצליח לפתוח את התמונות בעזרת win רק עם תוכנת הצייר. ממה זה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by EyEOnE,

כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by mrBezos,

שלום, יש לי את המחשב שנתיים הדיסקים הקשיחים דיי מלאים והמחשב עובד נורא לאט. החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב. עשיתי גיבוי של כל הקבצים. קניתי ווינדווס 7 מקורי (זה מה שמותקן כרגע) האם אותו עותק של Windows מאפשר לי לפרמט את המחשב ולהתקין אותו מחדש?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  7. כאשר התעוררתי משינתי ב-5:30, ניגשתי אל המחשב של אבא שלי והדלקתי את המסך (כיביתי את המסך לפני השינה, והמחשב פעל כל הזמן, והיה אמור להיכנס למצב שינה היברידית לאחר 30 דקות של אי פעילות, כאשר בשעה 02:00, Avast היה צריך להעיר את המחשב ממצב שינה ולהתחיל סריקה מתוזמנת [שהסתיימה בהצלחה לפני הופעתו של המסך]), קיבל את פניי מסך כחול (פרטים בלוג של BlueScreeView). מה הסיבה לבעיה?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by law89,

אם אני רוכש סיריאל של אופיס, האם יש חובה להיות מחובר לחשבון של מיקרוסופט? במידה וכן, האם אחרי ההתקנה ניתן לבטל אותו / להתנתק ממנו?

9. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp בעברית. לפני מספר חודשיים יצרתי לי משתמש בתוך המערכת הפעלה+סיסמא שאני צריך להקיש כל פעם שהמחשב עולה. (הכוונה שעולה המחשב יש תמונה ושם אני צריך להקיש סיסמא). אתמול פתחתי את המחשב, ושחכתי את הסיסמא שלי, פשוט אני לא זוכר אותה יצאה לי מהראש. מה אני עושה במצב כזה? איך אני עוקף את הבעייה הזאת מבלי לפרמט את המחשב מחדש? בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by Cyanide,

לא מצאתי מקום טוב יותר אז סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן. אני מעוניין להתקין תוכנה שלא ניתן לבחור באיזה מיקום להתקין אותה, לפחות לא בצורה נוחה [ovi suite]. קראתי באינטרנט והגעתי לתשובה של בחור שאומרת כך: You can change install location of Nokia Ovi Suite with following: - Download Nokia Ovi Suite install package from Nokia Ovi Suite pages - Start Windows Command prompt - From Command prompt, navigate to folder containing Nokia Ovi Suite install package, which you downloaded - Start Nokia Ovi Suite install package with command line "Nokia_Ovi_Suite_webinstaller.exe /TARGET="D:\TestDir\Test" - This results, that Nokia Ovi Suite installer creates folder D:\TestDir\Test (i…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by eliil1,

יש לי בעיות עם הUAC , גם כשאני מנסה לשנות את הTHEME לויסטה דרך UXTHEME , וגם בגלישה דרך IE 8 , כל פעם שאני נכנס לאתר אחר מופיע משהו של ה UAC שואל אם להמשיך או לא. חשבתי לבטל את זה פשוט. אבל אני לא ממש יודע מה זה, והאם זה יהיה מסוכן לכבות את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by e10hs,

שלום לכולם, פעם הורדתי דרייבר שמוסיף לWindows את הרמקול הפנימי ככרטיס קול. אני יודע שהביצועים הם על הפנים (אם אני לא טועה אז התדר הכי גבוה של ה"כרטיס קול" המובנה הוא 22Khz), אבל יש מצבים שזה עדיף על כלום (כשאין רמקולים לדוגמא). אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור לי למצוא (אין לי מושג איך להגדיר את זה לגיגול) או שישים לינק... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו WIN7PRO. החל מאתמול החלה תופעה מעצבנת במידה שלא הכרתי. אם אני זז עם העכבר לאחר כמה שניות מיקום הסמן יתקע ויהיה רעש של שגיאה (ללא חלון שגיאה) הדבר חוזר על עצמו כל הזמן עד לרמה של כמה תקיעות ברצף ושניות שלמות שאי אפשר להזיז את העכבר. למישהו יש רעיון כלשהו איך אפשר לפתור את הזוועה הזאת?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  14. איזה פעולות יש לנקוט לפני ביצוע האיחוי ? בתודה רבה.

15. שלום. כשאני מפעיל את המחשב אז נכון עולה המסך של"טוען הגדרות אישיות"?אז אצלי המסך הזה נשאר ככה איזה חמש שניות ורק אח"כ כתוב לי"ברוך הבא" אבל זה גם לוקח לו איזה עשר שניות עד שהו נכנס למערכת עצמה(ז"א שזה שאר באותו מסך 10 שניות). ז"א שהמחשב עובד קצת לאט... מה עושים? תודה.

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  16. מחשב חדש,הגדרתי שתי מחיצות (כרגיל,יש לציין) ב-C מערכת ההפעלה והכל בסדר. ב-D,כשאני לוחץ פעמיים כדי לפתוח,זה פותח לי כשעץ התיקיות בצד. אם אני לוחץ מקש ימיני ואז Open זה פותח לי רגיל. מזה,ואיך אני מבטל את זה? כמובן שנסיתי לסגור ולפתוח מחדש וכו' ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  17. יצא WAVE1 לSP2 הכולל 34 חבילות שפחות, הנתנות להורדה בWindows Update. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by Guy950,

יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by sniper434,

שבת שלום לכולם, כרגע יש לי וינדוס XP32,ואני רוצה לשדרג לוינדוס 7. כשאני מכניס את הדיסק בשביל להתקין,מופיעה לי השגיאה המחורבנת הזאת: אשמח לקבל תמיכה בהקדם האפשרי. תודה

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by jhonston,

שלום יש ברשותי נייד HP PAVILION DV6000 עם מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM את המחשב הבאתי כאשר ביקרתי בארה"ב ולכן על המקלדת יש רק סימוני אותיות באנגלית . על מנת לכתוב בעברית (כמובן לאחר שהוספתי את הגופנים של השפה העיברית ) הפעלתי את המקלדת הוירטאלית. הגעתי לארץ וקניתי מדבקות (אני מרוצה מהן ) אך לצערי אני לא מצליח להיפטר מהמקלדת הוירטואלית . כל פעם שאני מדליק את המחשב המקלדת עולה כחלק מתוכנות הSTARTUP אני לא יודע מה לעשות ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? ניסיתי להיכנס ל EASE OF ACCESS לא עזר אני חייב לציין שאת ההגדרה להפעלת המקלדת באופן קבוע עשיתי ממסך הפתיחה (ז"א ממסך ה LOGIN) יש אייקון קטן בפינה התחתונה. עזרה

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. עשיתי DISK CHECK AND REPAIR ובשלב הרביעי מתוך 5, היתה הפסקת חשמל ועכשיו הטעינה של הווינדוס מעבירה 2 פסים ואז נותנת מסך כחול לחצי שנייה ועושה ריסט.. זה תמיד אחרי 2 פסים, בדיוק באותו זמן.. בהתקנה נקייה אין לי אפשרות REPAIR כמו כל הזמן, הוא אומר "drive is either full or damanged " ונותן לי רק אפשרות לפרמט. נראה לכם שזה הגיוני שDISK CHECK יגרום לזה ? יש מצב שקרה משהו לחומרה לפי התיאור ? או שזה אמור להסתדר אחרי פירמוט ? תודה !

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by roeiw,

אני מקבל כל הזמן הודעות כאלו: Event Type: Warning Event Source: Userenv Event Category: None Event ID: 1517 Date: 04/10/2005 Time: 19:24:42 User: NT AUTHORITY\SYSTEM Description: Windows saved user ROEI-D6D0BFF6EA\Roei Weiss registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use. This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  23. אז ככה: היה קובץ בתיקיה אחת אצלי בשם(דוגמא) X והעתקתי קובץ(חדש) באותו השם לאותה תיקיה. הקובץ(החדש) הזה על על הקודם והמקור(קודם) נמחק. כיצד אוכל לשחזר את הקובץ שנמחק בגלל שעליתי עם קובץ אחר עליו(באותו השם)? אם לא הבנתם אז קובץ אחד בשYYY נדרס ע"י קובץ אחר שגם לו קוראים YYY. איך אני יכול לשחזר את הראשון שנדרס? תודה מראש. swg

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by DXT,

לדעתי זה קרה אחרי הרצה מסוימת של SpyBot (ויש לי הרבה spyware לאחרונה). ה- Internet Explorer פשוט לא טוען שום דבר. בדקתי את הדברים ב Connections וגם ניסיתי להחזיר את ה Advanced לברירת מחדל וזה לא עזר. מה שמצחיק זה שהכל עובד כמו שצריך עם MyIE2 שהוא בעצם מבוסס על Internet Explorer. לא עזרה הסרת MyIE2. בנוסף, אם אני מנסה להפעיל עמודים מה My Computer למשל זה עובד מצוין. אז זו בעיה ספציפית לחלוטין ב IE. חיפשתי ולא מצאתי כיצד להתקין מחדש את IE. הורדתי את ההתקנה והרצתי אותה אבל זה נראה שהיא לא עשתה כלום, אפילו לא reinstall, רק בדקה מה צריך להוריד (כלום), התקינה איזה משהו חסר חשיבות ועשתה ריסטרט למחשב. הכל אותו דבר. חצילו

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by tmadman,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס מחדש ושכחתי להסיר חלק מההרשאות שהיו באחד המחיצות. את רוב ההרשאות הצלחתי להסיר אבל חלק אני לא מצליח כי נראה הגבלתי את זה יותר מידי. יש לי גיבוי של זה ככה שאין בעיה למחוק הכל אבל מן הסתם גם זה לא עובד. אשמח לפתרון של איך למחוק/לשנות את ההרשאות או לחלופין למחוק הכל מבלי לפרמט את הכונן עריכה: לא משנה הסתדרתי לבד כבר ,

• 0 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.