Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני באתי להתקין לידיד שלי WINDOWS XP SP1 במחשב של P3 733 MHZ ו 128 RAM. היה לו עד כה WIN98 ששיגע אותו, אז החלטנו לשנות. עשיתי פירמוט והתקנה מחודשת של ה WINDOWS שדרך אגב יצאה ללא שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר שהתקנתי, כשראיתי הודעת שגיעה של HOST מסויים אך לא ידוע לי איזה, חוץ מזה שבדוח רשום שיש בעיה בקובץ SVCHOST.EXE, לאחר ההודעה הזאת, לא ניתן לעשות COPY & PAST לשום דבר והקייקונים בשום מקום לא מוכנים לזוז. בעיה מוזרה אבל בכל זאת. עם התקנת NAV 2004 PRO בסוף ההתקנה (99%) הוא עשה לי את השגיעה הזאת, קיבלתי FAILURE מהSETUP ועכשיו אני תקוע במצב שאני לא יכול לעשות UNINSTAL לתוכנה בגלל שכשאני מנסה אז הוא בעצם אומר שההצקנה של NAV היא קפואה ויש צורך לבטל זאת, והוא ניתקע בביטול. …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועשיתי שהסידירום יעלה ראשון ושמתי את הדיסק של אקס פי מופיע לי המסך של ההתקנה... אבל לאחר שאני לוחץ על הקתנה מוןפיע לי המשפט הבא missing operting system ואי אפשר לעשות כלום...... בתדוה לעוזריםםםם
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה להתקין את הie7 זה רושם לי את הבעיה הזאת: מי שיצליח לעזור לי להתקין את הie7 אני ישלח לו לינק להורדהה
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "נראה שאתה במצב לא מקוון כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון. נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב." כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון? נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר ההתקנה מגבה את הקבצים הוא כותב לי שatapi.sys לא קיים ואי אפשר להעתיק אותו אבל האו כן קיים כ עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי אותו מה הבעייה? איך מתקנים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביצעתי פירמוט ( המערכת שקדמה זהה - ultimate 64bit ) הפירמוט לא בוצע דרך הדיסק התקנה, בתחילת הדרך ב - magic partittion דרך - hiern's ולאחר מכן פירמוט דרך הדוס.. בסוף ההתקנה לאחר חלוקה למחיצות נדרשת הפעלה שמתבצעת אוטומטי, משם המחשב מבצע ההלעה ולאחר טעינה מופיע BSOD וכך פעם אחר פעם.. יש למישהו רעיון... ? המון תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קנתי דיסק חדש של WD160GB וכל פעם שאני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל באמצע ההתקנה הודעה שגיאה: setup has determined that drive c: is crropted and cannot be repaired press R3 to quit setup מה עושים ???
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו ל…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם מעבד 3GH שך אינטל לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh 512 זיכרון של kingston אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך " HD 80 sata ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר! וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?? לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר? תורה מראש לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב בעיות במער' ההפעלה ,החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש . עליתי עם דיסק ההתקנה ובחרתי בפורמט מלא לכונן C . מד הפירמוט התקדם עד 100% ואז הופיעה הודעה : "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ניסיתי לפרמט גם דרך דיסקט עם FDISK ל-FAT32 ,אבל גם כאן הוא מגיע ל-100% ואז כשאני עושה ריסט ועולה עם דיסק XP ,יש אותה בעייה . ח"כ גם עליתי עם ERD COMANDER כדי לגבות חומר מ-C ל-D ,אבל בעלייה חוזרת עם ה-ERD הוא נותן הודעת שגיאה שהמחיצה פגומה ב-D (כנ"ל לאחר חיבור הדיסק כמשני במחשב אחר) . פתחתי גם מחשב לחבר מחדש כבלים ואיפוס ביוס עם סוללה . ניסיתי שוב להתקין דרך דיסק XP ושוב נתקע הודעת השגיאה בסוף הפירמוט. ביטלתי גם את מחיצת C דרך FDISK וב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני HDD על המחשב (ישן וחדש) ,אני מעוניין להתקין XP על אחת המחיצות של ההארד דיסק החדש, נכנסתי להתקנה של ה XP ועשיתי פורמט למחיצה המדוברת (NTFS ) אבל כשהמחשב עלה מחדש הוא לא המשיך את ההתקנה,הוא פשוט נכנס להתקנה של הXP (זו שבו צריך לבחור לאיזו מחיצה להתקין וכו'* ניסיתי להתקין שוב על אותה המחיצה זה העתיק קבצים וכו' אבל שוב אחרי האתחול של המחשב הוא לא המשיך בהתקנה. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הארד דיסק שלי מחולק ל C ששם הXP נמצא ול D ששם שאר הדברים . אני רוצה להתקין מחדש את XP על C וגם לפרמט אותו על הדרך. כאילו שכל הקבצים שהיו על XP לא יהיוי עוד. נכנסתי להתקנה וכשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור מחיצה, אז לחצי על המחיצה C ואז הוא הודיע לי שהוא יתקין את המערכת בנוסף, ולא במקומה. מה אני עושה כדי שהוא יתקין במקומה וימחק את שאר הקבצים על המחיצה? מקווה שתבינו את כוונתי. מאור
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בלילה הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים פה באתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא מראה את השגיאה הבאה. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again. מחקתי את הדרייברים הישנים וניסיתי להתקין לא הלך מה הבעיה? WIN XP PRO.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש ומקווה שזה המקום הנכון לשאול... רכשתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ULTIMATE בעברית.המחשב פורמט כפי שכבר עשיתי בעבר ויש לי הבנה בזה בהחלט הכל נקי וההתקנה עוברת. לאחר שהיא מסתיימת הווינדוס מאתחל את המחשב וזה אמור לעלות כבר מהדיסק הקשיח אבל...זה לא קורה זה לא הולך לשום מקום...פשוט אחרי הפוסט הראשוני מגיע לשורה של VERIFYING DMI POOL DATA וזהו! לא ממשיך לשום מקום. אציין כי המחשב חדש לחלוטין לוח GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H אחלה לוח והתקנתי עליו שוב XP למען הסר ספק לצורך הבדיקה ועולה כמו גדול! מה לעזאזל קורה פה? יש למישהו רעיון? המחיצות 2 במספר NTFS הראשית כמובן היא ACTIVE הביוס מעודכן הכי הכי שאפשר ואני לא מבין מדוע זה לא עולה אשמח לעזרתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו. מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול. מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13 כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של וינדוס XP ואני מנסה להפעיל אותו דרך הBOOT כלומר שאני עושה ריסט אז אני רוצה שהוא יפעיל לי את ההתקנה שאני אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שלמרות שעידכנתי בביוס שיזהה את הדיסק ראשון הוא מנסה לקרוא ממנו אבל מעלה לי את הוינדוס הקיים מבלי להפעיל את שלבי ההתקנה. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מחשב חדש בעל 2 כוננים אחד פלאש ואחד הרדיסק רגיל של 1 טרה . התקנתי וינדוס במחשב הכול עבד חלק עד שהתחלתי לעשות שטויות במחיצות דרך הויינדוס . לאחר שניסיתי לאפס הכול למצב 0 נשארתי על המחשב בלי מערכת הפעלה ו5 מחיצות שכולם מוגדרות gpt והדיסק התקנה של וינדוס 7 אומר שאין אפשרות להתקין על אף מחיצה את מערכת ההפעלה , בנוסף לא ניתן למחוק את המחיצות או לפרמט אותם או להוסיף מחיצה חדשה ב2 ההר דיסקים . מעוניין לדעת אם יש דרך לאפס הכול למצב 0 ??? תודה לעוזרים . אוריה .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כאשר אני מתחיל את ההתקנה (עם המסך הכחול) הכול הולך חלק (אפילו רשום למעלה windows home setup) ואז הוא אומר לי להכניס את הדיסק של וינדוס ואני מכניס (כונן דיוידי אם זה משנה) ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק או שהדיסק לא vaild אבל ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר והכול עובד טוב מה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל הכונן? (לא נראה לי אבל אולי אני טועה) תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב חדש CORE 2 DOU 2GB RAM ATI 1950XTX INTEL 965 CHIPSET והורדתי ויסטה למעבדי 64 ביט אז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה נ.ב זה ויסטה RC1 עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-