Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי עכשיו מחשב חדש נקי מטרויינים. במידה והרצה לפרמט אותו בעתיד, איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם ברקע רץ לי הקובץ svchost.exe שלוש פעמים וגוזל כוח עיבוד יקר. מהו ואיך ניפתרים ממנו?? ועוד שאלה שאני דיי בטוח שמאוד קשורה. אמר לי מישהו שהקובץ הנ"ל קשור לתהליכים שרצים ברקע. אז רצים לי הרבה תהליכים ברקע... מה מהם להשאיר ומה המחשב ממש לא צריך? יש למישהו איזה מאמר מעניין בנושא?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ישנה פקודה CMD לשינוי סיסמת administrant ב- WIN. מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נסנסתי ל-uninstall menu ואני לא רואה שם את כל מה שהתקנתי יש לי שם פחות מחצי מכל התוכנות שאמורות להיות שם אם מישהו יכול לעזור אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
just an hour ago, i installed win98 se, and it's not hebrew enabled, so i can't write in hebrew, i was wondering if there's any way to enable hebrew again, help will be welcomed
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, Microsoft Update זה תוסף שמאפשר לעדכן את כלל רכיבי התוכנה של Microsoft ולא רק של חלונות (אופיס, לצורך העניין) במכה אחת. עושה רושם שלאחר ההתקנה של הדבר הזה, בשעת ביצוע עדכון, המחשב מואט בצורה משמעותית ומתפקד ממש... רע... זה גועל נפש. איך ניתן להסיר את הדרעק הזה בקלות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מדפסת חדשה של HP משולבת. כשאני מחבר אותה למחשב המחשב לא מזהה אותה, וכותב שהתקן USB עובד באופן לא תקין או משהו כזה. הבעיה היא לא במדפסת!!! HP החליפו לי מדפסת והבעיה נשארה ! הבעיה היא לא בחיבור ה-USB!!! התקנים אחרים הוא מזהה. הבעיה היא לא בכבל!!! הוא תקין לחלוטין. נשארה רק מערכת ההפעלה. Win XP SP3. מה יכולה להיות הבעיה? (הסרתי את הדרייברים של ה-USB ונתתי לWIN לזהות באופן אוטומטי) מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עושים? מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מצב בטוח ולא מצליח.. למרות שאני בוחר: "safe more with networking" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו \ אם בכלל זה אפשרי ? גרסא : Windows Xp + Sp2 תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור קבל מחשב חדש לצרכים כלליים ומשחקים אני מעוניין להתקין WIN 7 Ultimate אני לא יודע איזו גירסה עדיפה 32 ביט או 64 ביט האם ה 64 ביט תתמוך בכל התוכנות והמשחקים שקימים נא המלצתכם
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, לצערי מסיבות היסטוריות המשתמש הראשי שלי בחלונות XP הוא ה-Admin וכידוע לא ניתן לראות אותו במסך פתיחה, פרט למצב בטוח. יש בכל זאת אפשרות להוסיף אותו? כי נמאס לי ללחוץ Ctrl+Alt+Del בכל הדלקה. אם יש דרך להעתיק את כל הנתונים ממשתמש אחד לאחר בצורה מסודרת, זה גם פתרון מקובל. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן חברים! אחרי הרבה זמן החזרתי את הנייח לשימוש. התקנתי לו מערכת הפעלה widows 7 64bit אך משום מה הוא מנצל רק 2.81 מתוכם (useable) בבקשה עזרו לי להבין ולפתור את התקלה ..! אני חשבתי שזה אולי בכלל שהכרטיס מסך עם 256MB וחלק מהזכרון הולך אליו. המערכת: מעבד - Intel Core2Dau E6600 2.4 GHZ לוח - ASUS P5B DLX זכרון - 2X1 Gskill 800 MHZ + 2X1 Super tallent 800 MHZ - 4 GB of RAM תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי windows 10 pro ובשבוע האחרון בדקתי כל יום אם יש עדכון,ולא קיבלתי עוד את העדכון הגדול שמיקרוסופט הוציאה. איך זה הגיוני? אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר של לוגטק אשר עובד עם כול המערכות אבל הויסתה מזהה אותו ואינה מוכנה לעבוד איתו מה עושים כי ניסיתי עוד עכברים ומלבד עכבר אחד של TEAC אינה מזהה כלום
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה? למה התוכנה כל הזמן אומרת שהיא מעודכנת למרות שאני יודע שהיא לא מציגה את כל הפורמטים שאפשר (בעיקר סוגים שונים של divx אשר מצריכים codecs שונים).
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות שכבר די הרבה זמן מעצבנות אותי, אז ככה: 1. זה לא כזה קריטי אבל זה מעצבן אותי כל פעם מחדש. כל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש ב-P.P אז נכון תמיד יש את הדף הזה עם כל האפשרויות שיש?! אז לי זה לא נפתח וכל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש אז אני צריך למחוק את התבנית שהייתה שם קודם. איך לעזאזל אני מסדר את זה שזה ייתפח לי את הדף עם כל האפשרויות של התבניות שיש, כשפותחים דף חדש? 2. נכון ב"התחל" יש מה שנקרא "כל התכניות"?!, אז משום מה הוא לא נפתח לי. ז"א אני עומד עליו עם העכבר(אפילו לוחץ עליו) אבל הוא לא נפתח לי. איך אני מסדר את זה?(יש לי XP) תודה. [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 11:57:43 מישו?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-