Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לפתוח סרבר על המחשב שישמש לאתר שאני רוצה לפתוח. אשמח לדעת האם WINDOWS SERVER יכול לעזור לי ואיך. כעקרון אני רוצה לפתוח APPLICATION בFACEBOOK דרך FACEBOOK DEVELOPERS והבנתי שאני צריך בכל מקרה סרבר כאחסון. כמובן שאני רק רוצה להתנסות ולכן אני מחפש גם דרך לפתיחת סרבר חינמי בצורה כלשהי, ככה שאם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע גם כן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות ב-windows (למשל לגשת אל ה-task manager או להחליף את התמונה של שולחן העבודה). המחשב מודיע שאין לי הרשאת administrator. העניין הוא שאני ה-user היחיד שמוגדר, ואני מוגדר כ-administrator. כשיצרתי user נוסף והגדרתי גם אותו כ-administrator, תחת אותו user, הצלחתי לבצע את הפעולות הנ"ל. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה המציקה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP1 קנוי מקורי. הוא מותקן על המחשב שלי, ויש לי עוד מחשב שהוא יהווה מחשב שרת. האם אני יכול להתקין עליו גם WIN XP ולעשות רשת בינינו?\ תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט). לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לויסטיה בעיית התאמה רצינית עם חלק גדול מהתקני הUSB שיש לי, בינהם גם המצלמה הדיגיטלית Pentax K10d וקורא הכרטיסים סאן דיסק MicroMate. כשאני מחבר אותם לשקע הUSB הויסטה מבקשת ממני להתקין DRIVER שבכלל לא קיים. מה שאני עושה עכשיו זה להעביר תמונות שצילמתי למחשב אחר ולשלוח אותם לעצמי וזה ממש לא לעניין... אני בטוח שאני לא הבן אדם היחידי בעולם שגם משתמש בויסטה וגם בכרטיסי SD ויש לבעיה פיתרון... השאלה מה הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש בWindows 2000 ולאחרונה החלה תופעה מוזרה. בכל כמה שעות קופצים חלונות אל הדסקטופ שלי שנקראים Messenger Service ובהם פרסומות שונות. בדר"כ הפרסומת מכילה הודעת של אוניברסיטה מסויימת. הפרסומות לא קפוצות בזמן הגלישה בIE אלא בכל זמן נתון כשאר אני מחובר לרשת, כך שאני משער שזה לא פרסומת Popup של אתר זה או אחר. יש לי צילום מסך של הפירסומת אבל אין לאן להעלאות את הקובץ. האם גם אתם נתקלתם בבעיה? מישהו יודע כיצד להפסיק את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על VISTA עכשיו XP עולה בלי לשאול אותי איזה ווינדוס לבחור בהתחלה ... מה אני צריך לעשות ? בBOOT INI לא כתוב את VISTA רק את XP תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
יש ברשותי אופיס 2007 ואני לא מצליח להתקין את התוכנה על xp באנגלית למרות קובץ mui בעיברית
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מערכת : WIN98 EDO 96 פנטיום 1 מה לדעתכם הזכרון הוירטואלי שמומלץ לשים לו עכשיו ידנית ?? הוא נהייה ממש איטי אין לי מושג למה (שום דבר לא עולה בהתחלה...אין וירוסים) פשוט פעם אחרונה שנגעתי לו בזיכרון הוירטואלי המחשב לא עלה איך בדיוק אני עושה את זה ? (300 מגה פנוי יש כרגע על ההרדיסק) 96 זוהי כמות הזכרון מה לשים מינימום\מקסימום לביצועים מרביים? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי 7 על המחשב הנייד שלי, הכל עבד תקין עד שאחרי כשבוע כפתור התחל הפסיק להגיב. כשאני עומד עליו עם העכבר, הוא הופך להיות מואר אך כשאני מקיש עליו שום דבר לא קורה. המחשב ממשיך לעבוד תקין, במהירות רגילה וגולש רגיל באינטרנט. האם למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה התחילו להיות לי מלא שגיאות כאשר הווינדוס עולה,ואחרי כל 5 דקות אותה שגיאה וכל פעם קובץ אחר,הוא אומר אחרי כל שם של הקובץ "bbbb אינם תמונה חוקית של הווינדוס",למישהו זה קרה?יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת האם יש ב-WIN XP פייר-וואל מובנה שמותקן ביחד עם ההתקנה של ווין XP עם כן אז איך מבטלים אותו?!? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גיליתי שאפשר להעביר את השעה בין המסכים (ע"י גרירת ה TaskBar), אבל למה פשוט אי אפשר לראות אותה בשניהם, כמו שאת האייקונים הרגילים אפשר...
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בגירסאות ישנות של WIN אני זוכר שזה היה ברמת הבלתי אפשרי / לא מומלץ ברמות ורציתי לדעת אם המצב השתנה. כרגע יש לי 64 ביט WIN7 על מחשב מסוים. אני משדרג במחשב הנ"ל את הלוח אם , זכרונות ומעבד (ואפילו עובר מAMD דואל קור עם DDR2 לאינטל COREI5 וDDR3 ומן הסתם צ'יפסטים שונים לגמרי) האם יש סיכוי כלשהו לגרום לזה לפעול בלי להתקין הכל מחדש?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ההודעה נמחקה על ידי בהתאם לבקשת המנהלים.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ועוד שאלה. האם ניתן לעשות Reserve ולחכות עם ההתקנה עד מתי שיתחשק לי ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמתקינים ווינדווס רגיל (לא CORP) וחוקי, אז צריך לעשות לו אקטיבציה, כדי שלא כל העולם ישתמש באותו הדיסק. בוא נאמר שמישהו מפרמט, הרי שבעיקרון הוא היה צריך אחרי התקנת הווינדווס בשנית לעשות שוב אקטיבציה - והרי שלא היה מסוגל לעשות כן משום שכבר עשה אקטיבציה בהתקנה הראשונה (לפני הפרמוט), אבל זה לא מה שקורה. איכשהו אחרי האקטיבציה הראשונה הווינדווס פשוט לא מבקש אקטיבציה יותר (ככה ראיתי אצל חבר שלי) וזה מה שאני לא מבין: אם החשב אחרי פרמוט, איך הוא יכול לזכור שכבר עשו אקטיבציה לאותו מחשב?!
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מה הכלי היעיל ביותר למחיקת תיקייה שלא נימחקת בדרך הקונבנציונלית. הודעת השגיאה שאני מקבל היא cannot delete file: cannot read from the source file or disk התיקייה אינה שייכת בשום צורה למערכת הפעלה ונוצרה על ידי winamp stream ripper
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-