Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מחשב AMD 5200 ,לוח M2N-X אסוס ,דיסק קשיח SATA ,וכונן DVD SATA. BOOT כפול XP וויסטה ב XP הכל עובד נפלא אבל בויסטה אין זיהוי של הכונן ואם יש זיהוי כונן אין זיהוי דיסק המצב הוא כזה: XP וכונן SATA עובד ויסטה כונן IDE עובד ויסטה כונן SATA לא עובד האם הבעייה בכונן , בלוח אם או בויסטה תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הופיע לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק אותו הוא נכנס ו WIN XP וכאשר אני בוחר את היוזר שלי הוא לפעמים נכנס לפעמים נתקע, בשתי המצבים הלד האדום של ה קריאה כל הזמן עובד. התוכנות נפתחות בדילאי מאוד גדול, כל הזמן בשימוש במחשב הלד של הקריאה אדום דולק. נסיתי לבדוק עם ADAWARE ו NOD 32 ל וירוסים וספייוור ולא נמצא כלום. למישהו יש הצעות מה לשות לפני פירמוט? תודה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי,אני חייב את עזרתכם התקנתי אתמול ויסטה 64 ביט אולטימייט (רק בגלל ה4 ג'יגה זיכרון שיש לי ) לאחר ההתקנה יש להתקין דריברים ולעדכן את הויסטה אז התקנתי ועידכנתי. לאחר כל התקנת דריבר או כל עדכון לויסטה הויסטה לא עולה, המחשב נדלק כרגיל וחושב מראה את המסך השחור של הויסטה שהוא כאילו עולה ואז כשהוא צריך להראות ברוכים הבאים הוא לא מראה את זה הוא מראה מסך שחור והמחשב פשוט לא מגיב אלא רק עם הכפתור של הרסט וכמו כן אין קול זאת אומרת שהוא לא הצליח להיכנס אפילו למערכת הפעלה. מה יש לעשות אני נואש כבר ניסיתי שחזור פעם אחת לא עבד פעם שנייה עבד אבל לאחר התקנה של תוכנה (אלכוהול 120%) שוב הופיעה הבעייה וניסיתי להיכנס גם באפשרות של "כנס בהגדרות האחרונות הטובות"(משהו כזה לא זוכר אך קוראים לאפ…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע ברשותי גרסת win xp לא חוקית. יש לי איפשהו גרסת win98 חוקית ואפשרות לקניית win xp upgrade במחיר זול מאוד. שאלותי הן: 1. האם ניתן לפרמט את המחשב הנוכחי באמצעות דיסק התקנת win xp upgrade? 2. האם אני חייב למצוא את דיסק ההתקנה של win 98? (א. אני לא ממש זוכר איפה הוא, ב. אני לא רוצה שההתקנה תתבסס על גרסה ישנה) 3. מה הדברים החריגים שצריך לעשות ע"מ שזה יעבוד? בתודה רפי
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
הסמלים באיקונים של כול האתרים בשולחן העבודה שלי נעלמו, ובימקום יש בכולם את הסמל של INTERNET EXPLORER גם שאני גורר את הכתובת אתר עם הסמל לשולחן העבודה הסמל לא עובר איתו אך אני מחזיר את הסמלים לאיקונים של האתרים בשוחן העבודה ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הוויסטה כמו כל פעם ולא עולה לי המסך של ה BOOT FROM CD אחרי ריסטרט המחשב עולב שוב השאלה מה אני צריך לעשות להגדיר בביוס משו אשמח להדרכה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
גם כשאני מאשר זה לא עוזר...מה הקטע? (אני משתמש ADMINISTOR)
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של חברת COMPAQ מאופיס דיפו. המחשב הגיע בלי דיסקים של הדרייברים, הכל מובנה כולל וינדוס ויסטה מובנה עם רישיון. הויסטה רץ יחסית לאט ותקוע על המחשב וברצוני להתקין על המחשב XP לא בנוסף אלה במקום הויסטה. יש לי דיסק של XP ואני יודע לפרמט XP אבל אני חושב שצריך לעשות פה משהוא אחר חוץ מהפירמוט הרגיל. ואני גם צריך עזרה בקשר לדרייברים, מה לעשות איתם? תודה ענקית לעוזרים, אני חייב את זה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 4 גיגה זכרון לפי מה שהבנתי אני צריך מערכת הפעלה של 64 ביט אבל שמעתי שיש ממש בעייה למצוא דרייברים או בכלל להעיל תוכנות ותכניות שהם יחסית בסיסיות לשימוש יום יומי במחשב אז: 1) האם זה נכון 2)האם אני ירגיש את ההבדל בין מה שאני מפיק היום מהזכרון למה שאני אפיק עם 60 ביט 3 מה עדים ויסטה או XP בתצורה הזו?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה (נתקע על examining 39206 MB disk 0 at id 1 on bus 0 on atapi...) סייף מוד גם נתקע בטעינה... ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. הבעיה מוכרת למישהו?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט, הבעיה היא שזה קצת בעייתי בשבילי כרגע לפרמט וחשבתי אם יש אפשרות כזאת של עדכון שתחליף את הווינדוס 32ביט שיש לי כרגע. מין שדרוג תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשניסיתי להתקין את הגירסאות האלו: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe WindowsXP-KB936929-SP3-x86-HEB.exe (קבצים בודדים) הוא מראה לי את השגיאה הזאתי: וכשניסיתי להתקין את הגירסה הזאת: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=he (תיקייה שלמה) הוא אמר לי שהשפה של המערכת הפעלה לא מתאימה לשפת העידכון עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את המחשב מחדש כבר זמן מה (חצי שנה בערך) מופיעה לי תכתובת על המסך שניה לפני שזה מגיע למסך של ווינדוס, בו רשום "boot.ini Failure, booting from...." מתכוון שהוא עושה בוט ממקום אחר, ואז הווינדוס עולה ללא בעיות. המחשב עובד קצת מוזר בזמן האחרון ורציתי לדעת האם ההודעה הנ"ל פוגעת בביצועים, או של הווינדוס או של המחשב עצמו? לדוגמא נעלם לי המסך של BOOT.INI כשאני עושה MSCONFIG, צירפתי תמונה לכך. כרגע אני לא יכול לבטל את אחד המעבדים בשביל משחקים ישנים (POP וכדומה בשביל אחי הקטן). ממתין לתשובה, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
ה- SCREEN SAVER שלי מכבה לי את המסך כאשר: רואה סרט ב- BSPLAYER SUBTITLE WORKSHOP MV2PLAYER VIZUALIZATION ב - WINAMP המסך שלי מפוצל לטלוויזיה - DUAL VIEW התקלה מופיעה גם על המסך וגם על הטלוויזיה ? מישהו יודע איך ניתן לא לאפשר SCREEN SAVER לתוכנות מסוימות ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-