עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zohar678,

האם יש איזה שהיא תוכנה המאפשרת לי להפוך את דפדפן האקפלורר 8 מאנגלית לעברית? מערכת ההפעלה שלי היא XP ובמקור היא באנגלית רק שהפכתי אותה על ידי תוכנה מאנגלית לעברית. כשאני רוצה לשדרג את את האקפלורר שלי לגרסה 8 בעברית אני מקבל בסוף ההתקנה הודעה שהאקספלורר לא תומך בשפה שלי, וכאשר אני מתקין אותו באנגלית הכל הולך קשורה. אני משתמש בגירסת 32 ביט

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by RX7,

שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  4. בוקר טוב: הבוקר שפתחתי את המחשב כל הדפים נראים כך: ( אני מצרף תמונה ) ניסיתי כמעת הכל: לנקות וירוס/ספיי/תיקון / sfc /scannow /כלום לא עזר. היתקנתי דפדפן עצמאי ( MOZILLA ) ובדפדפן רואים הכל בסדר,הבעיה היא באקספלורר של הוינדוס. האם יש פתרון בבקשה תודה לעוזרים http://www.speedyshare.com/614540520.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by RENESANSE,

שלום, כשאני פותח סרט במחשב בעזרת התוכנה winamp או windows media player אז המחשב פשוט נתקע, כלומר כשאני עושה ctrl alt del זה רושם לי שמחשב עובד ב 100 אחוז מאמץ. כשאני שומע שירים אין לי את זה. מחקתי והתקנתי מחדש את התוכנות עדיין הבעיה ממשיכה לי, ניסיתי כמה סוגי סרטים וכאמור הבעיה עדיין ממשיכה. אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Haflo,

יש לי מחשב שמותקן עליו WinME בעברית (מה לעשות? :-/ ) ויש למחשב כרטיס מסך Voodoo 3 3000 + T.V out, אני מתקין את הדרייבר מהדיסק וגם את הכלים (3Dfx Tools) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אם להציג על המסך או על הטלויזיה, למישהוא יש מושג למה ומדוע?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Pika007,

במחשב של ידידה שלי יש בעיה מוזרה- כל פעם שהווינדוס עולה- נפתחת תיקיית "My Documents" לבד. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? o_O

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by miki_michal,

היי, כמה משתמשים אפשר לפתוח על xp באופן מקומי על המחשב שלי, עד 300 או יותר או מה הערך המקסימלי? תודה.

10. Started by dj-king,

יש לי שאלה איך אני מפריד בין היוזרים שלי ב XP יש לי בעיה שכל תוכנה שאני מתקין אצלי אוטומטית הולכת ליוזרים האחרים האם יש פאולה שניתן לבצע כדי שזה לא יקרה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. שלום לכולם אני תקוע בלכידת וידאו לאחר 10 דקות כי אני רוצה לעבוד ב-AVI שהוא צרכן דיסק (בסוף אני ממיר ל-MPG) כיצד אני משנה במערכת גודל קובץ מכסימלי או !!! שהמערכת תבצע אוטומטית SPLIT לקבצים שונים תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אנשים, האם יש דרך לקבע אותך ושלא יתבלגנו? מדובר על WINDOWS 7 64 BIT. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת ה64 ביט של ווינדוז? זה פשוט מה שמעכב אותי בקניית מעבד 64 ביט של AMD... אפילו השערות מבוססות יעזרו!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by hck,

שלום! אח שלי העתיק למחשב שלי קבצים דרך הרשת. כיום, כאשר אני מנסה למחוק את הקבצים אני לא יכול. לאחר בירור קצר בלשונית הSECURITY ראיתי שלחלק גדול מהקבצים יש הרשאת Everyone לקריאה בלבד, ולא ניתן לשנות הרשאה! פשוט הכל נעול! אז ניסיתי למחוק בכל השיטות שאני מכיר כמו במצב דוס, במצב דוס "נקי" (ישירות אחרי Restart), דרך תוכנות צד שלישי להסרת קבצים ברוטלית ו... שום דבר לא עזר! אז מה היה לנו שם: קבצים עם הרשאת Everyone לקריאה בלבד, שלא ניתן לשנות להם את ההרשאה בשום אופן ולא ניתן למחוק אותם. נ.ב. אני מחובר למחשב עם חשבון Administrator כאשר אני מנסה לשנות את ההרשאות ולא מצליח. מישהו מכיר פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aavvgg,

שלום לכולם, התקנתי WIN XP SP 2 בעברית. אני רוצה לשנות את שפת הממשק של WINDOWS מעברית לאנגלית. לא מצאתי בהגדרות שפה את האפשרות הזו. האם מישהו יכול להגיד לי כיצד אני הופך את השפה מבלי להתקין WINDOWS מחדש? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. למקרה ואני פעם אשדרג את מערכת ההפעלה שלי לחלונות 8.1 (טוענים שהיא פחות כבדה מחלונות 7), ברצוני לשאול האם יש אפשרות לשנות את בממשק שולחן העבודה הרגיל את ערכת הנושא הרגילה לממשק הקלאסי (Windows Classic) של חלונות (כלומר זה של 95/98/ME) כמו שאפשר בחלונות 7, ויסטה ו-XP? כי פשוט ממשק ברירת המחדל של חלונות החל מחלונות XP ובמיוחד החל מחלונות 7, הוא מסורבל מדי מאחר והוא עתיר בגרפיקה, ונותן עדיפות על אייקונים על חשבון הטקסט (למשל בממשק ה-AERO של חלונות 7 ולפי דעתי גם ב-8.1, בכפתור ההתחל יש סמל בלבד והוא מעוצב יותר מדי, לעומת הממשק הקלאסי, שגם רשום התחל, והעיצוב הוא פשוט ונוח יותר בשבילי).

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Soak,

לפני שנתיים וחצי כשקניתי את המחשב הקצתי 50GB מהכונן הקשיח כמחיצת מערכת. בזמנו זה נראה לי גודל סביר, בפועל כבר שנה שאני נחנק בכונן C... המחיצה התמלאה ואני נאלץ בכל פעם להסיר התקנה של תוכנות, לנקות קבצים זמניים ולהזיז הכל למחיצה השניה - שם יש לי עוד הרבה מקום. עשיתי קצת גוגל והופתעתי לגלות שאין פתרון קל ופשוט לעניין הזה. בגלל שזו מחיצת SYSTEM זה בעייתי, וכל הפתרונות שמצאתי כללו בשלב מסויים מחשב שלא מצליח לעלות והתקנה מחודשת של windows עם repair. אני לא מאמין שמיקרוסופט לא חשבו על העניין הזה והוציאו איזה פתרון נוח... האם יש דרך קצת פחות מסוכנת וקצת יותר ידידותית לעשות את זה? כזו שלא תגרום לי לקריסות שונות אח"כ? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyt…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by amos2009,

שלום יש לי מערכת הפעלה WIN XP. יש תקלת מסך כחול Unmountable_Boot_Volume מה אני צריך לעשות? כיצד אני יכול לתקן את התקלה? ניסית לבצע RESTART לא עוזר. ניסיתי להכניס דיסק עם WIN ולעשות Repair לא עוזר. אשמח לקבל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tront,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שיש בו 4Gb זיכרון, רציתי לדעת אם XP יממש את כולו במשחקים?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by קובי 1980,

רשמתי את ההודעה פה משום שזו אינה בעיה טכנית של הרשת אלא של האקספלורר ספציפית משום מה אינני מצליח להיכנס איתו לשום אתר אני מקבל הודעה " internet explorer cannpt display this webpage כאמור זה בכל אתר.שאני מפעיל את הפיירפוקס האינטרנט עובד בלי שום בעיה. הווינדוס מעודכן וכנ"ל האקספלורר. תודה מראש

21. Started by scorpions,

קניתי ארדיסק חדש של IBM 80 GB 120 GXP חילקתי אותו לשלושה והתקנתי עליו WIN98 ב-:C ובעת התקנת WINXP הוא ניתקע אז העתקתי אליו את WINXP וניסיתי להתקין את זה כך הוא התקין אך לא היה מוכן לשנות אותו ל-NTFS לכן ניכנסתי ל-WIN98 וע"י פרטישן מג'יק שיניתי אותו ל-NTFS הוא עלה פעמיים עידכונים וכאלה אבל מאז הוא מסרב בתוקף לעלות הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת כי אם הינך רואה מסך זה יש לך בעיה בהתקני החומרה הפעלתי במצב בטוח אך הכול מותקן כמו שצריך יש למישהו מושג מה יכול להיות או אם יש בעיה בהתקנת WINXP על ארדיסק זה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  22. רקע:טוב המחשב בבית אכל וירוס כלשהו וזה פגע בו (קריסה של האקספלורר, שגיאות מוזרות בSVCHOST, אי אפשר לגלוש באינטרנט בצורה נורמאלית. קיים חשש לפגיעה בקבצי הAUTORUN. כמו כן הוירוס הזה הדביק לי בהצלחה את הDOK (הנוד של המחשב נייד זיהה בעיה בAUTORUN שלו) הרצה של NOD טוענת שהיא ניקתה את כל הוירוסים, ואם סורקים שוב אז הכל בסדר, אבל עדיין הבעיות נוצרות, שחזור מערכת ושטיות רגילות לא עובד, והמחשב כבר איזה 2-3 שנים בלי פרמוט אז הגיע הזמן בתלכס: יש לי C וD. נניח ששניהם נגועים בוירוס. אני נכנס למצב בטוח, מעביר את כל הקבצים החשובים לC. מפרמט את D בתוך המצב בטוח (או שעדיף דרך הדיסק של הוינדוס?). מעביר את כל הקבצים החשובים לD, שוב הכל במצב בטוח. ואז מפרמט את C. ככה הוירוס לא יגיע ל…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  23. לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה). עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא ז…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Spiritus,

לפניי חודש פירמטתי אתהמחשב ,התקנתי XP מחדש ועכשיו לאחר חודש לפעמיים הוא ניתקע וכלום לא עובד, אני אפילו לא מצליח ללחוץ "אלט קונטרול דליט". עכשיו חשבתי לעשות התחקנה חוזרת (רפיר) אבל לפניי שאני עושה את זה, אם כדאי בכלל, רציתי לדעת אם זה ישנה לי את ההגדרות רשת, או כל הגדרות אחרות במחשב. בבקשה תעזרו....מה כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by xena,

היי... כרגע ה XP שלי יכול לקרוא עברית ואנגלית בכל מצב ובכל תוכנה. האקספלורר והסייר יכולים לקרוא עוד הרבה שפות אחרות, אך לא כך עם שאר התוכנות שלי. איך אני עושה ששאר התוכנות גם יקראו שפות אחרות? עם אופיס גם אין לי בעיה. מה שולט בדברים האלה? הגדרות הפונט של התוכנה לא עזרו לי. xena

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.