Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי הום אדישן בעברית (אל תשאלו למה), ואני חייב להוריד את הקובץ התקנה של SP1, אני לא מוצא את הדיסק, ולא רוצה להתקין SP2 (שוב, אל תשאלו למה, זה לא רלוונטי). תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל עליה של המחשב זה עולה לי, לשנות ל NORMAL או להשאיר ככה ? איך זה צריך להיות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות!?? \: לפי מה שאני רואה, זה קורה שאני מנסה להפעיל או התוכנות הבאות עולות..סטים, פירפוקס... ועוד כמה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הישומים שלי לא מדברים איתי בעברית. כלומר אני לא יכול לחפש בעברית בKAZAA או לראות את רשימת השירים שלי ב WINAMP 2.8 כמו כן אני לא יכול להפעיל קבצים של שמע או תמונה מתקיות ששמן הוא בעברית אני חייב עזרה אני יודע שיש דרך פשוטה להחזיר את זה לפעול, זה כבר קרה לי פעם והפתרון היה מאד פשוט אשמח לענות לכל שאלה ואשמח לקבל כל עזרה תודה מראש נ.ב בישומים כמו WORD אני יכול לראות עברית וגם אין בעיה ליצור קבצים או מסמכים בעברית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה לכבות אותו הוא פשוט מפסיק להגיב ואני חייב לכבות אותו ידני . זה פתאום התחיל ואני לא מבין למה אבל הוא כן עושה ריסטרט. איך פותרים את זה ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התיעצות ושיטוט בפורומים ובהמלצת החברים באתר רכשתי בשבוע שעבר מחשב מבוסס AMD לוח אם ASUS M2A-VM דיסק WD 250 AAKS לאחר שקראתי מדריכים שונים באינטרנט וראית שהשד אינו נורא, החלטתי להתקין את ה XP PRO (מקורי כולל SP-2)בעצמי הבנתי שיש ללחוץ על F6 כאשר מתקינים דיסק SATA עולה מסך חדש ויש ללחוץ על S ולהכניס את הדריבר המתאים לכונן A לאחר עיון בפורום ראתי שיש מקרים בהם לוח האם בעלי מצב עבודה "IDE emulation http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2636166#msg2636166 ואז אין צורך להתקין דרייבר חיצוני. לא יודע באם לוח האם שלי תואם IDE EMULATION, אבל לא הבנתי כיצד יש לטעון את הדרייבר למחשב כאשר אין לי כונן פלופי A אלא אך ורק DVD כיצד ניתן לטעון את הדריבר ע"י…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד ימין פה. יש לי כמה שיקולים שאני חושב עליהם לעבור לויסטה כבר.. א) אני רוצה לפרמט את המחשב.. אז אולי על הדרך כבר לעבור לויסטה.. ב) וינדוס ויסטה כמה שזה מוזר אני זוכר שהתקנתי פעם ורץ יותר מהר במחשב שלי מאשר XP PRO... במיוחד בloading שלו בהפעלת המחשב.. עכשיו יש את השיקולים האחרים מסביב.. כמו: האם זה ישפיע לי על חווית המשחק? זאת אומרת, אני אוכל אולי להשתמש בDX10 ולבדוק לעצמי באמת אם אני רואה הבדל משמעותי בפעם הראשונה, והאם זה עלול להוריד לי את הביצועים במשחקים בגלל שויסטה כבד יותר? וכנ"ל לגבי כל שאר התהליכים, ויסטה עלול להשפיע על הביצועים שלי למרות המפרט? (בכל זאת, 3 גיגה ראם בDual Channel, 8800GT, E6400.. מחשב לא רע בכלל...) מה אתם חושבים? אני שואל עכשיו כי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא אכפת לי להגדיל את הרוחב של כל השורה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה (אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) .. כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ? מה האפשרויות שעומדות לפני ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל אחד יגיד איזה WINDOWS הוא משתמש איזה גרסאות הוא ניסה ומה הוא הכי ממליץ אני יתחיל אני ניסיתי WINDOWS XP PRO WINDOWS XP CRYSTAL וכרגע בבדיקות של WINDOWS XP BLACK EDITION אם להגיד את האמת ביינתים אף אחד לא הרשים אותי ה CRYSTAL היה בעיתי אבל עבד מאוד מהר הPRO עבד לא הכי מהר אבל לא היה בעיות ה BLACK גם די בעייתי רק היום התקנתי אותו וכבר הוא לא רוצה להראות לי תוכנות לדוגמא ה PerfectSuite של המסך ועוד דברים קיצר שכל אחד ירשום חוויות והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחשב נייד אייסר שהגיע עם ויסטה עובד תקין אבל מה לעשות לא רוצה ויסטה . מנסה להתקין על אותו מחשב XP והקשיח לא מזוהה בביוס הוא מזוהה. אפילו בדוס מזוהה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לי בעיה שבאה והולכת: הסאונד משתולל, המחשבון נפתח כל הזמן ועוד דברים דומים, ולפעמים בחלו הנוכחי נכתבות אותיות סתמיות. נראה שמשהו מדמה לחיצות על מקשים במקלדת (קיימים לחצנים עבור סאונד ומחשבון במקלדת) ובכל פעם שאני מנתק את המקלדת התופעה מפסיקה מייד. התדירות ממש משתנה - לפעמים שבוע אין כלום ולפעמים הדבר לא מפסיק במשך שעה רצוף, וגם איתחול המחשב לא משפע. אני מריץ גם adaware וגם spybot כמעט כל יום ומוחק כל דבר שנראה חשוד. אני סוגר כל יישום שאני לא מכיר, ושומדבר לא מזיז לזה. יש למישהו רעיון? קודם כל מה זה יכול להיות, ואז איך לטפל בזה? תוכנה שאני לא מכיר שסורקת יותר טוב? יכול להיות שאשכרה יש תקלה במקלדת (הדבר קרה לי גם במחשב הקודם, הנוכחי מלפני חודשיים, למרות שלא ס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך כחול כל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב ניקיתי את כל המחשב בדקתי את הזיכרונות והכרטיס מסך התקנתי את הכרטיס מסך לפני שבוע ואני לא יכול למחוק את הדריבר שלו בגל לשכל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב עולה הווינדוס ונפתח המסך הכחול גם בsafe mode דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
האם אפשר להתקין באמצעות DOK או רק עם CD? לחלופין האם יש אפשרות להתקין עם דיימון טולס (בהנחה שיש 2 כוננים קשיחים ובאחד מהם יש מ"ה אבל רוצים להתקין על הכונן הריק)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעייה מוזרה באפשרויות צריכת החשמל שבחלונות 7 שבמחשב שלי ושל אימא שלי: כל כמה זמן, הגדרות המותאמות אישית שהגדרתי, חוזרות לברירת המחדל שלהן, ואני נאלץ להתחיל להגדיר מחדש משך זמן אי שימוש עד לכיבוי מסך, דיסק קשיח וכניסה למצב שינה. במחשב של אימא שלי זה מתרחש אחת לכמה שעות, ובמחשב שלי אחת לכמה שבועות או חודשים. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מסדרים שיראו עברית במקום הג'בריש הזה. זה אומנם ICQ אבל מופיע לי גם בתוכנות אחרות. Windows XP pro SP2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש למחשב שלי קטע שהוא מפעיל את עצמו מחדש בלילה כאשר המחשב לא בשימוש, זה היה קורה אחת לכמה ימים וכל המידע שהייתי משאיר פתוח היה נסגר. לפני כמה ימים התעדכנה המערכת לגרסה 2004 ומאז כל יום המחשב מבצע הפעלה חדשה בלילה וכל המידע הפתוח נסגר. אציין שהכל שמור אז אין הפסד במידע, אבל יש הפסד בזמן כדי לחזור לנקודות שבהן הייתי לפני שעזבתי את המחשב. זה מציק ולא יעיל, הייתי שמח לשמוע מכם עצות איך לבטל את התכונה הזאת או להבין מה גורם לכך. המערכת היא אותה המערכת הרשומה בפרופיל שלי, המחשב כבר בן 7 שנים אבל עדיין מתפקד טוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש פאץ שנותן להגדיר מחדש את ההגבלת חיבורים בו זמנית של ה-tcp. האם יש פאץ או פתרון אחר דומה לשחק עם ההגבלה של ה-inbound connections ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סבא שלי שיחק במחשב שהעברתי אליו עם ווינדוש XP3 ,והותיר לי מחשב עם הבעיותץ הבאות: 1. נעלמו כל סמלי האיקונים משולחן העבודה - זאת הצלחתי לתקן. 2. קיצור הדרך של ספק האינטרנט נעלם, ואני מצליח להפעיל תקשורת רק דרך לחיצה על קיצור הדרך של אנטי וירוס שלי שמעלה את חלון ההתקשרות לאינטרנט. 3. אני מנסה להעלות מחדש את החייגן והסמל לא מופיע מחדש. 4. אני מנסה להעתיק קיצורי דרך לשולחן העבודה ,עושה העתק ומנסה להדביק אך הקיצור לא מופיע. 5. מנסה לגרור ולהזיז סמלים וגם כאן לא מצליח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-