עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה (אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) .. כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ? מה האפשרויות שעומדות לפני ?

2. Started by SyndromE,

נו אתם יודעים על מה אני מדבר... max half open connections שהוגבל ב-XP SP2 סודר עם patch (למטרת P2P) גם ב-VISTA יש הגבלה (לכל גרסא הגבלה שונה) אבל מצאתי patch חדש. אין לי ויסטה מותקן אבל אני יודע שלחבר שלי ה-bittorent עבד על הפנים, וחשבתי אולי זה יכול לעזור. מי שמעוניין לנסות - צירפתי את ה-patch, אבל רק לגרסאות ה-32bit (ה-64 תופס יותר מקום ממה שאפשר להעלות פה) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by lharpaz,

הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by EyEOnE,

כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by e10hs,

שלום לכולם, פעם הורדתי דרייבר שמוסיף לWindows את הרמקול הפנימי ככרטיס קול. אני יודע שהביצועים הם על הפנים (אם אני לא טועה אז התדר הכי גבוה של ה"כרטיס קול" המובנה הוא 22Khz), אבל יש מצבים שזה עדיף על כלום (כשאין רמקולים לדוגמא). אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור לי למצוא (אין לי מושג איך להגדיר את זה לגיגול) או שישים לינק... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by useless,

[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by NaorYfrach,

אני הולך להביא בימים הקרובים מחשב שיהיה מבוסס על AMD אתלון 640 מרובע ליבה בנוסף יש לי 4 ג'יגה זיכרון . לפי מה שראיתי עדיף לי 64BIT כדי שיתמוך בכל הזכרון ובחרתי בWIN7 כי הוא נראה לי הכי עכשיוי ומתאים לי . את ההזמנה של המחשב אני יעשה כנראה מאייבורי ב"ש , לא קניתי עדיין מערכת הפעלה אבל מכיוון שאימי מורה הבנתי שדרך משרד החינוך זה זול משמעותית . זה טופס ההזמנה : https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 השאלה היא האם אני מקבל דיסקים מקוריים עם סריאל ויוכל להעביר אותם לאייבורי שיביאו לי מחשב מוכן או שאני מקבל רק סריאל ואת הוינדוס עצמו צריך להוריד לבד . בנוסף כתוב לי שם ככה Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT [ ₪ 60.00 ] גרסאת שדרוג מזה אומר ?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by benor,

יש לי WIN2000 SP3 ואני התקנתי עליו IE6 SP1 זה דפדפו מספיק יציב? כי אני זוכר שהוא יצא היו איתו מלא בעיות.... ושהכי טוב זה 5.5 אבל אני ביינתיים מרוצה מה 6!

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  9. שלום לכולם, בסוף סידרו לי מחיר ולקחתי את ויסטה אולטימייט ב64 ביט. עכשיו יש לי כלי שירות שקורא כרטיסי SIM של ניידים דרך ממשק USB (כמו DOK אבל שמכניסים לו כרטיסי SIM). הדרייבר שלו לא מתאים לויסטה, אולם באינטרנט קיים דרייבר מתאים למערכת 64 ביט אבל של XP. הצרה היא שאם מנסים להתקין אותו מכיוון שמדובר בדרייבר בלתי חתום ישנה שגיאה (מספר 39 אם זכרוני אינו מטעה אותי) אשר מונעת את ההתקנה של הדרייבר. אז לשאלותי: 1. האם ישנה דרך (פשוט קראתי בפורומים במיקרוסופט שזה בלתי אפשרי) להתקין על ויסטה 64 ביט דרייבר בלתי חתום? 2. האם יש למישהו מושג איפה למצוא דרייברים לכלי הזה בשביל ויסטה? (PL-2303 USB-to-Serial Port Adapter) תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  10. שמעתי מהמון אנשים שXP בעברית זה דבר חרא והתוספת של העברית רק הורסת ולא טובה. אני משתמש כבר באקס פי פרו בעברית(תוספת שפות) כבר יותר משנה, אני חייב להגיד שהמערכת עובדת מצויין ולא ראיתי שום בעיות שקשורות לעברית, הווינדווס יציב והכל עובד מצויין... אז לכל מי שאומר ללא ניסיון שהעברית הורסת אז שינסה לפני שהוא מדבר... עם אנגלית אין לי בעיה אבל עברית היא שפת אם שלי ולכן אני מעדיף אותה על המחשב, יותר ברורה בשבילי.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  11. לפני כחודשיים שלוש רציתי להתקין בלפטופ שלי לינוקס backtrack 4 r1 עכשיו ברוב טיפשותי בהתקנה לא הקצתי מקום ובטעות מחקתי את הווינדוס שהיה (וויסטה). השאלה שלי אם יש דרך עכשיו להחזיר את הווינדוס עם כל הקבצים והמידע שהיה מבלי למחוק את הלינוקס (גם עליו יש לי מידע) וששני המערכות יעבדו ביחד. בבקשה תסבירו לי מה לעשות, רק בעיה שאין לי דיסקים של ווינדוס או דברים כאלה..

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  12. שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  13. שלום, התקנתי WinMatrix XP v2.11 והתוכנה ביטלה לי את שקיפות האייקונים בשולחן עבודה, הסרתי אותה אך עדיין אין שקיפות מאחורי האייקונים... איך אני מחזיר את השקיפות?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by Dan1989,

שלום, אני פותח את האשכול הזה שוב לאחר שהקודם ננעל. אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה אחלה, תודה מראש. --- לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  15. כפי שאמרתי בכותרת, מתי שמפעילים סרט דרך האינטרנט אשר רץ דרך המדיה פלייר לאן הוא יורד בעצם והאם הוא קיים בתקייה כלשהי? או שהוא פשוט נעלם לאחר שמסיימים לראות אותו? תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  16. מי יודע אם בכלל ניתן (רצות שמועות שאפשר) להחליף את הSKIN של חלונות ME לכזה כמו של XP בתודה עידן

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  17. שלום לכם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם שני סטיקים של ג'יגה כל אחד,ועכשיו החלטתי להתחדש ולקנות עוד שני סטיקים של ג'יגה... בקיצור,קניתי שני סטיקים של OCZ xtc platinum 800 mhz,הכנסתי אותם כמו שצריך(דואל סלוטים),אבל הבעיה היא שווינדוז מזהה לי רק 3 ג'יגה מתוכן. לעומת זאת EVEREST וCPU-Z מזהים את כל ה4 ג'יגה...אז אני לא יודע מה לחשוב-הבעיה היא בזכרונות,או בווינדוז? יכול להיות שזה בגלל שהתזמונים שלהם שונים?(4-4-4-12 בזכרונות הראשונים,לעומת 3-4-4-10 בOCZ),ואם כן,איך לשנות את זה? תודה מראש,מקווה לקבל תשובה במהרה...

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  18. שלום רב ברשותי מחשב אשר מריץ ווינדוס XP Professional. נגיד שאני פותח כמה טאבים בדפדפן, ובאחד מהם רואה סרטונים ביוטיוב- שם אני מחפש באנגלית. לאחר מכן אני עובר לפייסבוק ומצ'טט בעברית. הבעיה היא שכשאני חוזר ליוטיוב השפת כתיבה היא עברית ואני צריך להחליף, וכשאני שב לפייסבוק השפה נשארת על אנגלית והמחשב לא "זוכר, שבדף הזה כתבתי בעברית. לאחר כמה זמן זה מתחיל מאוד להציק, ורציתי לדעת כיצד ניתן, אם בכלל, לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  19. Started by 47,

אני רוצה לדעת איפה נימצא בדיוק הקובץ של הלוג אוף בוינדוס 2000 כדי שאני אוכל לעשות קישור לתוכנה שמחליפה את TASK BARהמכוער של וינדוס 2000. תודה לכל המגיבים...

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by henfood,

קניתי לפני שנה מחשב והתקנתי בו ווינדוס מדיסק צרוב והכול היה בסדר גמור עכשו אח שלי קנה מחשב נייח חדש בלי מערכת הפעלה ושהכנסתי את אותו דיסק יש מסך שחור אין BIOS ניסיתי ללחוץ על F1 F2 F3 F12 F8 F9 DEL ALT- כול הכפתורים במקלדת בדקתי את החיבורים של המסך- המסך מחובר מה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by noodle,

שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. מחקתי את התוכנה (לא יודע אם נמחק הדרייבר) אך כעת מופיע מסך שחור אחד לפני ששם המשתמש מופיע והכניסה לוינדוס קצת איטית יותר. מה ניתן לעשות? תודה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by YossiZ,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופסיונל וכונן אחד שעליו הוא מותקן...כשאני מנסה לעשות פורמט ומגיע למסך הכחול ולוחץ d כדי לפרמט את הכונן הוא לא נותן לי בגלל שרשום ששבכונן זה מותקנים דברים חשובים של הווינדוס בלתי נתנים למחיקה תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by KoDkOd,

שלום , האם יש קבצים ש-win xp מיצר שמעמיסים על המחשב ואפשר למחוק ?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  24. שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  25. ה-windows 7 לא פותח את ה-microsoft security essental ואת ה-windows defender. בהתחלה הוא מראה לי שהסרביס לא פועל אז אני מפעיל אותו ואז הוא לא נותן לי לפתוח את האנטי וירוס ואת ה-windows defender. כשאני מנסה לפתוח את ה-windows defender הוא כותב לי הודעה של תקלה מספר: 0x80070422 ואז מיד סוגר את זה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.