Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם בקשר users ב-winxp כול פעם שאני מעלה את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על היוזר שלי או כול פעם שאני לא נוגע בעכבר אז הוא כאילו log off ליוזר שלי מזה איך אני גורם לדבר הזה לא לעבוד
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ב xp-pro איך ניתן לתזמן ניתוק מהאינטרנט כדי להגביל שעות גלישה מפני הילדים? החיבור הוא ע"י adsl ניתוק ע"י פקודת rasdial אינה יעילה לבדה כי ניתן להתקשר שוב ע"י החייגן :
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום , האם יש קבצים ש-win xp מיצר שמעמיסים על המחשב ואפשר למחוק ?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהכחול והירוק, לאני מעוניין בשינוי צבע. אני מעדיף גוונים אפורים וכהים, ואני לא מצליח למצוא משהו מתאים. למישהו יש, או מוכן לתת לינק לאיזה theme נחמד?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חברה אני ואח שלי פה מתוכחים על איזה אפשרות להתקין את הwinxp אז תגידו אתם מה יותר שווה ולמה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי לחבר שלי את המחשב, והתקנתי לו את windows xp pro במקום me שהיה לפני, עכשיו יש בעייה מוזרה, המחשב נוטה כל כמה זמן פשוט לקרוס ולעשות לעצמו reset בזמנים רנדומליים לחלוטין, לא ניראה לי שזה blaster משום שעוד לא התקנו לו את האינטרנט...אז אין שום דרך שזה יגיע למחשב, הקריסה קרתה גם פעמיים בזמן התקנת xp והיינו צריכים להתקין מהתחלה, ראוי לציין שהוספנו גם 128 זיכרון למחשב... למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי היום באמצע משחק פתאום הופיע לי החלון של המקשים הדביקים..ואני ברוב טיפשותי לחצתי שם על כל מיני שטויות.. האמת...התופעה של המקשים הדביקים אינה חוזרת שוב.. אך כל מה שקשור למקשים CTRL\ALT\SHIFT וכדומה אינו פועל כראוי... ונגיד אני כותה בעברית...אי לא יכול ללחוץ CTRL+SHIFT כדי לעבור לאנגלית...רק דרך הדרגל שפות או הCAPS LOCK.. אם מישהו יודע אין אני מגיע שוב לחלון של המקשים הדביקים...אשמח לדעת איך... ובכלל איך אני מבטל את זה? (עשיתי כבר חיפוש...) תודה מראש INSTALL
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם ל WINDOWS VISTA תהיה תמיכה מלאה ב 64BIT? כלומר מעבדי 64BIT יעבדו טוב יותר מה W XP?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בWIN, קניתי WIN חדש מהחנות כי רציתי לראות איך הוא עובד אם יותר טוב או יותר רע מהצרובים . בקיצר עשיתי את הWIN והכול הכול סבבה אבל אני בא מוריד את CPU וכול התוכנות ומחשב לא יכול לקרוא אותם בקיצר ממציא לי תירוצים ממה הדבר הזה נובעה ואיך לתקן את הבעיה? וכשקניתי אותו הוא לא היה בקופסא אלה היה בשקית תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים שתי בעיות: 1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח) 2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה: " יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?" אני בוחר באפשרות כו ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה. כעת…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להסיר את הלינוקס אובונטו עפ"י המדריך הזה: http://whatsup.co.il/modules.php?pagename=%EE%E7%E9%F7%FA%20%EC%E9%F0%E5%F7%F1&op=modload&name=phpWiki&file=index מחקתי בטעות את המחיצות של הNTFS (של וינדוס) האם יש דרך לשחזר אותן? יש לי אינפורמציה מאוד חשובה עליהם (הם לא פורמטו, רק ההגדרה של המחיצות שונתה)
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
וזה מעצבן.. בבקהש עזרה!
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב Pentium 3 866MHz עם 128Mb זיכרון. מה יעבוד בצורה יותר טובה, win98SE או win2000 ? (אם אני אשיג זיכרון יהיה בו XP אבל בינתיים זה מה יש)
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ועדיין יש לי התלבטות קשה מאוד האם כדאי לקנו את Windows Vista Ultimate 64 Bit. הבנתי שכרגע המע' לא מושלמת ועדיין יש איתה בעיות אבל הבנתי שיצא sp1 שתיקן הרבה דברים. את המחשב אני הולך לקנות מ sky pc ושמה לא המליצו על vista Ultimate 64 bit ואמרו לי שעדיף את ה 32 bit, כי אני אצטרך דרייברים מעודכנים ל 64 ביט וגם הרבה דברים לא יעבדו לי בו. לסיכום אני רוצה לשאול אותכם: מה עדיף להתקדם כבר ולעבור ל vista או להישאר עם ה xp? אני מבחינתי כגיימר חושב שעדיף לעבור ל vista בגלל ה DX10. מצורפת תמונה של המפרט שלי למטה. אודה לכם על עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מלא פונטים בתיקייה המיועדת לכך בוינדוס. לאחר מכן כל הפונטים הרגילים בדפדפן, בתוכן, באתרים מסויימים כשאני כותב הכתב משתנה לפונט מוזר, השתנו. ניסיתי לתקן את זה ע"י כניסה לפולדר אופטשנס ושינוי הפונט אבל זה לא עוזר. יש למישהו דרך להחזיר עטרה ליושנה? וידוס אקס פי אנגלית
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמצריכה WINDOWSXP באופן זמני , יש לי רשיון ל מWIINDOWSXP64 PRO שאני משתמש בו במחשב הזה OEM (אני חייב 32) יש לי רשיון ל XP 32 של מחשב נישא גם EOM ...XP רגיל האם יש דרך אחת מהדרכים הללו להשמש ב WINDOWS אפילו ללא אקטיווציה ...אני צריך את זה ליום יומים? אני יכול להשתמש בדיסק של המחשב השניה ובקוד שלו ולא לעשות אקטיווזציה? זה חוקי ? יאפשר לי להוריד דריוורים ? ועידכונים ... זה ממש חשוב תודה
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מנקה וירוסים במחשב של לקוח, שככל הנראה מקבל את המחשב העמוס ביותר (בוירוסים) שאי פעם טיפלתי בו. הספקתי לנקות משהו כמו 10 טורויאנים ואז אחרי ריסטרט הוא פתאום מגיע לי למסך Log In (המסך שצריכים לבחור משתמש, מה שלא היה קודם בכלל) וכשאני לוחץ על ה-Admin (שזו האופציה היחידה) הוא כאילו לשניה מתחבר ואז מתנתק שוב ומגיע לי לאותו מסך. ניסיתי להכנס ב-Safe Mode ואותו הדבר קורה. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, שפת הווינדוס- חצי עברית חצי אנגלית. הבעיה עם העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא מוצא ת'עדכון KB943460. מה עוד יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היום פרמטתי והתקנתי WIN7, משום מה הוא לא מזהה את המחיצה שיצרתי לHDD היו לי שם דברים מאוד חשובים, מה אפשר לעשות? תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלו םחברים , אני חדש פה בפורום.. רציתי לקבל עזרה בבקשה קניתי לפני שבוע מחשב חדש , עם WIN 7 ריידון HD 5850 gigabyte p55-us3l i7 שמתי לב שלאחר זמן מה העכבר שלי נהיה גדול.. התקשרתי לאנשים שמכרו לי את המחשב והם אמרו לי להתקין מחדש את הדרייבים אבל זה לא עזר.. אשמח לעזדה.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב הנייד (studio xps 13) והמחשב נתקע בשלב הבוט, המסך השחור עם הכיתוב של ווינדווס. מצב בטוח - לא עובד תיקון ה-startup - לא עובד (מגיע עד לשלב שבו מופיע הסמן על רקע שחור ונתקע) repair דרך דיסק ההתקנה של הווינדווס נותן לי כמה אפשרויות, אני אמור לבחור מערכת הפעלה לתיקון אבל לא מופיע כלום. דרך ה-command prompt אני לא מצליח לגשת לכונן C. לכונן D אפשר (אותו דיסק קשיח, מחיצת recovery) אני אובד עצות... יש לציין שיש לי המון חומר חשוב על המחשב שאינו מגובה (תמונות, מסמכים) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מזרה ב EVENT VIEWER: מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסד את זה. אז מה שכתוב זה: Activation context generation failed for "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Designer 8.2\FormDesigner.exe".Error in manifest or policy file "" on line . A component version required by the application conflicts with another component version already active. Conflicting components are:. Component 1: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_fa645303170382f6.manifest. Component 2: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_421189da2b7fabfc.manifest. מח…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-