עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dot com,

מה זה הקובץ הזה??? ??? ??? ???

2. Started by mikk,

נכון יש את מסך ה logon שיש שם את כל היוזרים וניתן להתחבר? אז לי אין אותו!!! כשאני מפעיל את המחשב והוידוס עולה הוא מראה לי מין מסך קטן כזה שבו אני צריך לכתוב ביד את היוזר והסיסמא... תעזרו בבקשה... זה די דחוף... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בכל עליה של המחשב זה עולה לי, לשנות ל NORMAL או להשאיר ככה ? איך זה צריך להיות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by noodle,

שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. מחקתי את התוכנה (לא יודע אם נמחק הדרייבר) אך כעת מופיע מסך שחור אחד לפני ששם המשתמש מופיע והכניסה לוינדוס קצת איטית יותר. מה ניתן לעשות? תודה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Cable,

היי חבר'ה. בזמן האחרון כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון דרך windows update זה נותן לי את ההודעה הבאה: אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצות חפש פתרונות קבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update) עכשיו למעלה רשום: [מספר שגיאה: 0x80004005] מישהו יודע מה עושים עם זה ??? נ.ב אני לא רוצה שום תוכנה שמורידה עדכוני וינדוס (מפלט אחרון). בתודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by danielubin,

האם ניתן להעביר רשימת מועדפים ממחשב למחשב שני דניאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by yirmi_opp,

קניתי הרד דיסק חדש, westren digital 80 gb 8mb buffer. חיברתי אותו כמו שצריך, הוא מזוהה בלי בעיה בביוס. כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי הודעה שזוהתה חומרה חדשה. אבל אני לא רואה את הכונן. עשיתי הוספת חומרה חדשה אבל כתוב לי שכבר מותקן רכיב בשם WDC WD800JB-00FSA0, אני מתאר לעצמי שזה הכונן החדש. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SEangel,

לאחר שניסיתי להסיר את הלינוקס אובונטו עפ"י המדריך הזה: http://whatsup.co.il/modules.php?pagename=%EE%E7%E9%F7%FA%20%EC%E9%F0%E5%F7%F1&op=modload&name=phpWiki&file=index מחקתי בטעות את המחיצות של הNTFS (של וינדוס) האם יש דרך לשחזר אותן? יש לי אינפורמציה מאוד חשובה עליהם (הם לא פורמטו, רק ההגדרה של המחיצות שונתה)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ^_^,

אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by useless,

[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב , כאשר אני מנסה להיכנס לתקייה עם תמונות, משום מה ה-Explorer קורס, ניסיתי להחליף את הקובץ מהתיקייה של ה-Windows, אך זה לא עזר . מישהו יודע מדוע זה קורה ? ??? תודה מראש. :-\

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by es88,

המחשב לא מזהה לי את האוברקלוק של המעבד, כלומר לפי "מאפיינים - המחשב שלי" , רשום שם 1.86 @ 1.86 , כאשר בעיקרון לפני הפורמט היה רשום 2.20.. איך מעדכנים את זה? אגב עד שלא נכנסתי לשם וראיתי את "rate and imporve your computer" המערכת הייתה זזה קצת מעצבן, עכשיו זה יותר טוב. אגב כמה באמת משנה הציון? רשום לי 5.4 (בעיקר בגלל המעבד אני חושב ) - C2D 6320, Asus P5B, 2x2GB DDR2, HD 4770, DELL 2209WA. שאלה אחרת, בשני הכוננים אחרי שהתקנתי מספר תוכנות, הוא יצר לי תיקייה נוספת של Program Files - X86 , מה העניין עם זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב, יש לי מספר בעיות: במחשב הנייח שלי: הוינדוס XP עולה אך אין אייקונים ואין סרגלי כלים רק הרקע מופיע. במצב בטוח הוינדוס עולה ומופיעים כל האייקונים. הדבר קרה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז שוב החזרתי אותו למחשב שלי. יש עכבר ומנהל המשימות לא עובד. המסך עובד הצבעים אותם צבעים אבל לא נכנס לי לוינדוס מה אפשר לעשות?! במחשב הנייד שלי: (יצרתי כבר נושא לגבי זה אך אפשר למחוק את הפוסט הקודם) התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BENNY66,

איך אני יכול להחליף ממשק של אקס פי בגרסה של גם עיברית וגם אנגלית לרק עיברית{התחל מצד ימין}

17. שלום רב, השארתי את המחשב פועל בלילה (כפי שאני נוהג לעשות בד"כ), ובבוקר גילתי שבוצע אתחול. אינני רואה שום עדות שמסבירה את פשר האתחול, ולכן רציתי לשאול כיצד ניתן לדעת האם מדובר בתקלה מסוג של מסך כחול, או שסך הכול התבצע עדכון שגרתי של WINDOWS UPDATE? ידוע לי שיש מקום מסוים שבו נמצא דו"ח של המערכת שבו רשומים כל מיני תקלות כגון מסכים כחולים או עדכונים שנכשלו, אך אינני יודע היכן למצוא זאת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by maorwtf,

שלום אני עם אותו מחשב כבר 3 שנים בלי לפרמט...עד עכשיו נמנעתי כי לא רציתי להכנס לבלאגן של לגבות ואז להתקין הכל מחדש, אבל עקב איטיות שכבר הפכה לבלתי נסבלת החלטתי לפרמט הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה... אז יש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לגבות חוץ מקבצים אישיים ? 2. איך מפרמטים ?? 3. איך להתקין ווינדוז ? 4. איזה הגדרות, עדכונים, תוכנות וכו' צריך להתקין אחרי הפרמוט ? אני מאמין שיש איזה מדריך שמסביר את הדברים הנ"ל אבל ערכתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mich4el,

שלום, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני יומיים עם וינדוס ויסטה 64 ביט. יש בוינדוס באג - כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב סליפ (או שהוא מכניס את עצמו לבד אחרי שעה) במקום להיכנס לסליפ המחשב מתרסק ועושה BOOT מחדש, במקום לעלות בחזרה עם המצב שהוא היה בו, ובזמן העלייה הוא מציג את המסך שבו הוא אומר שהוינדוס נפל והוא שואל אותי אם לעלות במצב נורמאלי או במצב SAFE MODE, ולאחר סיום העלייה הוא אומר "Windows has recovered from an unexpected shutdown." יש לבעייה הזו איזשהו פתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MorMaMan,

1) האם readyboost שיש בwin 7 מוסיף לזיכרון RAM? 2) אני רוצה להתקין windows נוסף על המחשב שלי (יש לי כוננים C,D,G) האם זה אפשרי? ואם אפשר מדריך קצר זה מאוד יעזור לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Guy950,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש למחשב שלי קטע שהוא מפעיל את עצמו מחדש בלילה כאשר המחשב לא בשימוש, זה היה קורה אחת לכמה ימים וכל המידע שהייתי משאיר פתוח היה נסגר. לפני כמה ימים התעדכנה המערכת לגרסה 2004 ומאז כל יום המחשב מבצע הפעלה חדשה בלילה וכל המידע הפתוח נסגר. אציין שהכל שמור אז אין הפסד במידע, אבל יש הפסד בזמן כדי לחזור לנקודות שבהן הייתי לפני שעזבתי את המחשב. זה מציק ולא יעיל, הייתי שמח לשמוע מכם עצות איך לבטל את התכונה הזאת או להבין מה גורם לכך. המערכת היא אותה המערכת הרשומה בפרופיל שלי, המחשב כבר בן 7 שנים אבל עדיין מתפקד טוב מאוד.

22. Started by jhony,

שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by odhh,

יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים