Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מבקש לפתוח את לוח הבקרה בחלונות 2000 פר (מעודכן עם חבילה 4 ) אני מקבל הודעת שגיעה : explorer.exe has generated erros and will be closed by windos חוץ מזה הכל פועל תקין ואין בעיות. התקלה בת יומיים בלבד. איך יוצאים ממנה ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי MCE מותקן על המחשב ושאני מנסה להריץ קובץ AVI יש מסך שחור ואח"כ זה חוזר למדיה סנטר שם יש לי אפשרות לעשות RESUME - כמובן שבחירה באפשרות הזו לא עוזרת לנגן את הקובץ... מישהו מכיר את הבעייה הזאת? יש לי את כל הקודקים העדכניים וחשוב לציין שמחוץ למדיה סנטר אני כן מצליח להריץ את הקובץ...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני מבין שהנושא די לעוס, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית. יש דרך שWindows 7 Home Premium 32bit תזהה ותשתמש בכל ה-4GB שמותקנים במחשב? או שאין ברירה וחייב להתקין 64bit? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות SE 98, אני רוצה תוכנה קטנה שמאפשר לי לראות כל מחיצות בצורה ב- NTFS. ולהיסתכל קבצים ותיקיות ולשמור קבצים בתוך המחיצות האלה.ולעתיק אותם. ולעשות הכל. פעם שאלתי בפורום איפה יש תוכנה כזאת. אבל הם נתנו לי תשובה קישור לאתר של התוכנה. אבל התוכנה עובדת בדוס זה לא עזר לי. אני רוצה לעבוד בחלונות 98 ולא בדוס. אפילו להכניס פקודות קבצים של מערכת הפעלה שעובדת תחת דוס. לא עוזר. אני מעדיף בדרך חלונות 98. איפה אוכל לימצוא תוכנה טובה מאוד שמאפשרת לי לראות ב- NTFS בחלונות 98? מיקי
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המחשב שלי פועל על התקן usb 1.0... רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את ההתקן לusb 2.0 ע"י תוכנה או דרייבר??
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
האח הקטן שלי הכניס סיסמה בעיברית (תנך) ואכשיו כשמדליקים את המחשב ורוצים להיכנס ל-windows זה לא משנה את הכתב לעיברית. ניסית לשנות דרך bios ו-dos מישהוא יכול לתת לי פטרון אחר חוץ מפירמות
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב נייד. הגיע עם הוינ7 הום מותקן בתוכו, יש מאחוריו מדבקה עם סיריאל. האם ישנה אפשרות לשדרג? האם השדרוג ימחוק את כל התוכן במחשב או רק בכונן C? האם אפשר לשלוח אותי לגוגל עם תוצאות רלוונטיות לשאלות שלי במידה ואין לכם תשובות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקראת ההשקה של WINDOWS 7 אני כבר מתכנן איך אני יפיץ את ההתקנה ביארגון שלי. 1. אני מעוניין להכניס את כל התוכנות שכולם משתמשם באירגון לקובץ WIM ואז להפיץ אותו (לדוגמא OFFICE,ADOBE READER וכו....), מישהו יודע איך אני עושה זאת? ואם איזה תוכנה אני יכול לבנות קובץ ?WIM 2. אני רוצה לבנות קובץ UNATTEND יש דרך קלה לבנות אותו מבלבד להשתמש ב AIK. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה. אני רוצה לכתוב קובץ וורד, ושב-Properties יהיה כתוב תאריך שבו הקובץ נוצר (ואם אפשר, גם שונה) לפי בחרתי. ושלא יהיה ניתן לגלות את זה במחשב אחר. יש דרך כלשהי לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב די ישן ועלוב שלפני כמה ימים התקנתי עליו WIN98 SE. כשאני מכניס לתוך חיבור הUSB שלו,זיכרון נייד המחשב אומר שאין לו את הדרייבר המתאים,מה אני צריך לעשות? פרטים על המחשב: (CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 ( System Memory 112 MB (SDRAM (BIOS Type AMI (08/22/01 ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מתאים. אגב מקודם כשבתור ניסוי התקנתי עליו WINXP,הUSB עבד מצוין.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של HP DV6 - 1299EA ושהפעלתי היתה התקנה של ה-Vista והלכתי לפי ההוראות, בחרתי ישראל, עברית-ישראל וכל דבר שהיה ישראל/עברית. סיימתי להתקין ועלה לי המחשב אחרי כל ההתקנות ואין עברית... עברתי פה בחיפושים ולא ממש הבנתי כי חלק הפנו לסטיקי ושם לא ממש הבנתי כי אני קצת קשה הבנה, חלק מההודעות ראיתי שלא ניתן לשנות (וזה מוזר לדעתי) וחלק מההודעות אמרו שכן אפשר לשנות במערכת הזאת. אפשר בבקשה את עזרתכם וייעוץ איך עושים אבל להסביר בדרך קלילה כי אני כולי בהלם מזה עכשיו תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הדוס הוא כותב לי: The Command Prompt Has Been Disabled By The Administrator איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 3200+ ושמעתי שיש בעיות עם ה-SP3 ומחשבים עם מעבד AMD. האם כבר סידרו את הבעיה הזאת? והאם כדאי לי לשדרג ל-SP3, או שהוא עדיין מלא בבאגים?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הזמנתי ברוך ה' כבר את המחשב החדש שלי.. קניתי 2 ג'יגה זיכרון.. עכשיו הבנתי שאפשר לשנות הגדרות של ה SWAP או משהו כזה לביצועים טובים יותר.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (ר' 'תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803') התעוררה לה בעיה חדשה - בזמן הפעלת המחשב, המסך ובו אפשרויות בסיסיות של לוח האם (כמו כניסה להגדרות ה- bios), ואפילו האימאג' המוכר של חלונות 10, אינו מופיע. הצג מופעל רק מאוחר יותר, בהמשך הטעינה של חלונות. מצב זה אינו מאפשר לי לאתחל את המערכת במצב בטוח, מאחר וגם אם תפריט האפשרויות נטען, אני לא יכול לראות אותו. הצעות לפתרון? ובהזדמנות זו - במחשב שלי יצרתי 4 חשבונות משתמשים. כיצד אני יכול להגדיר את העכבר כך שיתאים לשמאליים (ברירת המחדל היא לימניים), במסך הבחירה/כניסה לחשבון משתמש (עוד לפני שאני רואה את שולחן העבודה)? ת…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה פרמטתי את ה-R דיסק הראשי שלי והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. חלק מהגיבוי שלי היה גם של קבצי הדואר האלקטרוני שניסיתי לשמור במטרה לשמר את ההודעות. מה שהצלחתי למצוא זה כמות קבצים שווה לכמות התיקיות בתא הדואר. (תיבת נכנסות, תיבת יוצאות וכו') שכל קובץ שוקל בהתאם לכמות תוכנו. שמרתי את הקבצים מסוג *.dbx וניסיתי להדביק אותם באותה תיקיה לאחר ההתקנה המחודשת של מערכת ההפעלה. אך אין קול ואין עונה- נתקעתי ואיני מצליח לשחזר את הקבצים. אולי מישהו מהאנשים החביבים שבאזור יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני פותח קבצים אלו? מה אני יכול לעשות איתם? ואם יש פה אדם חסר רחמים מספיק- שיגיד לי אם כל המיילים שלי פשוט -אבודים!!!-----??? שלכם, אביעד.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כול שטות והם מתקבצים ימינה ? פתרון : https://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK Freeware !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את התוכנה StyleXP, ואני שמתי מסך Logon של Longhorn. הבעיה היא, שהווינדוס הופך את הכל לצד של העברית, התמונה של לונגהורן נהפכת לתמונת מראה, והכל באנגלית. נכנסתי אל הקובץ שנמצא בתקייה Resources, פתחתי אותו ע"י התוכנה: ResHack, ושיניתי בו את התמונה, הפכתי אותה, וכרגע אני רואה אותה בצורה שהיא אמורה להיות. הלכתי אל String Table ושניתי את המשפטים שם לעברית. ומעליהם שניתי את השורה של השפה, וכתבתי: LANGUAGE LANG_HEBREW, 0x1 עידכנתי הכל, ועכשיו התמונה בצד הנכון, אבל עברית אני לא רואה. כאילו זה משום מה לא תומך לי בעברית, אני רואה רק מקף תחתון כזה. מישהו יודע איך אני יכול שיהיה כתוב בעברית הכל?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני צריך שיהיה לי גישה אליו מרחוק המחשב יעד הוא מערכת הפעלה VISTA יש דרך יעלה ובטוחה לעשות את זה? המחשבים לא נמצאים בדומין משותף אני צריך גישה בסגנון MSTC או אפילו SMS שאני אוכל לעשות הכל במערכת כמו משתמש ADMIN העירו את עניי
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
הבעיה שאני לא מצליח לעבור את שלב הצריבה משום מה. הורדתי את התוכנה מהאתר (LIVE CD) לויסטה וירד קובץ ראר בגודל 400 מגה בערך. צרבתי אותו כמו שהוא עם תוכנת BURN AWARE באופצית ISO IMAGE והכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב הבעייתי. ורשום BOOT FAILED... מה אני עושה לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-