Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי win xp גרסה 7. כאשר התקנתי את ה sp3 משום מה הוא הפך את התצוגה של הxp 7 לסוג של win 2000 נכון לעכשיו עשיתי שיחזור למחשב והוא חזר למצב שמותקן בו רק הsp2 אני מעוניין להתקים את הsp3 אבל ללא התצוגה המכוערת של חלונות 2000 למישהו יש פתרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 רזה (הורידו ממנו את המון דברים) ועכשיו אני לא יכול לשים עברית בתור הNONUNICODE LANGAUGE וגם לא לכתוב בעברית. מישהו יכול לייעץ לי איך אני יכול להתקין את זה? יש לי XP נורמלי שאני יכול להוציא ממנו את הקבצים, אני פשוט צריך לדעת איזה קבצים ולאן להעביר אותם.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ש לי מחשב עם לוח אם DFI nf4 ULTRA INFINITY למעבדי AMD התקנתי עליו ויסטה 32 ביט אבל אני לא מצליח לגרום לו לזהות את כרטיס הרשת (המובנה בלוח אם) וגם לא את כרטיס הקול הדריורים מאתר לא עוזרים לי... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
עם כל הרציחות בזמן האחרון אני ממש דואג לו... יש לי ווינדוס ויסטה והוא לא בשולחן עבודה... ( הוא מאוד אחראי ומודיע כשהוא יוצא ) מישהו יודע אך מחזירים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מ"ה win xp home בגירסה אנגלית. האם ניתן לשדרג למימשק עברית כפי שניתן לעשות למערכת win xp pro ? ואם כן - כיצד? :s05: מודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם מכירים את הדיסק און קי עם המערכת U3 המפורסמת.וכולם יודעים שאפשר לעשות דבר דומה עם דיסק 2.5 עם תוכנות דומות. אני הלכתי צעד אחד קדימה ואני מחפש פיתרון של XP שתתפקד כמו ה U3.ותקבל תוכנות עם סיומת EXE רגילות. האם יש דבר כזה או שיש תוכנה שמקמפלת XP רגילה למצב כזה?? כלומר תיהיה אפשרות לעשות BOOT לכל מחשב ללא תלות בדריברים (כלומר ניידת ללא קשר למחשב המארח !!) תיהיה אפשרות לקחת את ה"זהות הדיגיטלית" שלנו איתנו (דפדפן תוכנת דואר וכדומה) ותיהיה מותקנת על כונן קשיח נייד (2.5 - 3.5) אשמח לקבל עצות ועזרה כי כרגע יש לי תוכנה דומה מאד ל XP אבל היא עם מיגוון תוכנות נורא מצומצם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוס, לא בא לי לעשות זאת אבל אומרים שהוא עובד איטי יותר, ואני לא יודע אם זה עובד איטי יותר כי עכשיו זה עובד לי סבבה..... אם יש דרך אחרת יותר קלה לזרז את הפעילות של המחשב ללא התקנת וינדוס מחדש (חוץ מניקוי כונן ואיחוי) אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מכניס דיסק לכונן DVD, תמיד עלה לי תפריט כזה של לבחור מה אני רוצה לעשות (למשל לפתוח את התיקייה או להפעיל את ההתקנה וכו'...). כבר חודשיים כשאני שם דיסק או DOK אין לי את התפריט הזה ואני נאלץ להכנס מהמחשב שלי ולכונן וללחוץ על ה SETUP... (גם כשאני לוחץ על הסמל של המשחק שמופיע במחשב שלי ה AUTORUN לא עולה ישר אלא אני צריך להפעיל אותו מתוך הדיסק... מה השתבש לי במחשב שזה ככה לא עולה אוטומטית? (יש לי ויסטה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום ההודעה הזאת היא די דחופה אני ממש משתגע יש לי 48.8 ג'יגה בית קיבולת בכונן סי עכשיו אני רואה שהמחשב שלי בסכנה ואין לי מקום בכלל בכונן בקושי 11 מגה בית מחקתי את כל מה שאנילא צריך והעברתי לכונן אחר מחקתי היסטוריית גלישה וכל זה מחקתי תיקיית temp וזה כל הזמן גודל מחדש כל יום מישהו יודע מה אני יכול לעשות תעזרו לי בבקשה זה דחוףף!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני פתאום בא להכנס לאחד התיקיות שלי ב D ורשום לי דיסק D אינו מאותחל... איך זה קורה ומה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!, כל פעם בלילה אני נוכח לדעת שהמחשב שלי מתכבה אין דבר כזה שלא.... עד לא מזמן התקנתי ווינדוס ויסטה 64 ביט והוא לא עשה לי שום בעיות,כמו כן גם ניסיתי למצוא וירוסים וspywares הורדתי עידכונים אך לשווא. הויסטה הותקנה לפני כמה ימים ככה שאין צורך בפירמוט... צירפתי קובץ תמונה המתטאר את הקבצים שעושים את הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש ב windows task manager משהו שנקרא KERNEL MEMORY מה זה? 2. איך אני יכול לדעת כמה זיכרון ראם המחשב שלי צורך מתוך מה שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמחשב הקודם, סלוח האם הקודם שלי (GA-G1975X) שמתי את הדיסק והוא זיהה אותו. עכשיו בלוח אם החדש, אני שם את הדיסק והוא לא מזהה אותו, רק מראה בהתחלה צג של הלוח אם (Boot Menu וכו'....) ואז טוען את הוינדוס XP. מישהו יכול להגיד לי איך אני מגדיר אותו שייזהה את הדיסק בהפעלת המחשב?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולא מצליח, חיפשתי תשובה במדריכי הפורום אך לצערי לא מצאתי. הבעיה היא כזו, פירמטתי לא מעט מחשבים בעבר אבל את המחשב הנוכחי שיש לי עדיין לא פירמטתי וזו הפעם הראשונה שרציתי לעשות את זה. שיניתי בBIOS את ההגדרות כך שהמחשב יתחיל את עצמו מהCD-ROM ולא מהדיסק הקשיח, אבל הוא פשוט מסרב לעשות זאת, הוא ממשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל (הוא כותב לי Press any key to boot from disc אבל שום מקש לא מגיב). ניסיתי לאתחל בערת דיסקט וגם אליו הוא לא מתייחס/אומר לי להוציא אותו ורק אז ממשיך את עליית הווינדוס. גם כשהוא מגיע למסך שבו אני יכול לבחור אם לאתחל בתור Safe Mode, שום מקש לא מגיב ואני לא באמת יכול לבחור, הוא פשוט סופר לאחור וממשיך בעליית הווינדוס. אני ד…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי מחשב והיום הוא הגיע קניתי אותו בלי הארד דיסק בגלל שיש לי אחד מהמחשב הקודם עם כל התוכנות והמשחקים שלי חיברתי אותו למחשב הפעלתי המחשב מזהה אותו הכל טוב אבל הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות safe mode = == = = = start windows normally או שבמקרים אחרים הוא מגיע למסך מלא מספרים ולמטה כתוב boot from cdrom disk boot fail please insert system disk [משהו כזה] שכולכם בטוח מכירים אני לוחץ אנטר והוא מפעיל מחדש עכשיו התקשרתי לסקיי ואמרו לי שזה בגלל שהלוח אם חדש ואם אני רוצה שהם יסדרו את זה אני צריך לקחת את המחשב למעבדה עכשיו אני גר בצפון ואין לי אפשרות לקחת אותו אליהם רציתי שמשהו מפה יעזור מה לעשות ואיך אם יש בכלל זה ממש ממש ממש ממש ממש דחוף ! תודה רבה !!
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר ה AERO מופעל אני לא יכול להגדיל סרטוני FLASH לצפייה במסך מלא - סרטונים כמו ב GAMESPOT או ב SOUTH PARK STUDIO ודומים.. הסרט פשוט קופא או שהוא פשוט לא נפתח למסך מלא וסתם נשאר בחלון קטן כזה ונתקע או מקרטע.. (אין שום בעיה לצפות בסרטונים בחלון הקטן). יש לי גם בעיה עם סרטים שאני רואה מהמחשב עצמו וה AERO , אבל את זה עוד אפשר לעקוף בעזרת כך שה BSPLAYER פשוט מכבה את ה AERO כשהוא מפעיל סרט ומחזיר אותו חזרה כשאני סוגר את הסרט.. אבל לא מתאים כל פעם לסגור את ה AERO כשאני רוצה לצפות בסרטים ברשת ולהחזיר אותו ידנית שוב בסיום.. השאלה שלי - ממה נובעת הבעיה בכלל ? יש לזה פתרון כלשהו או פשוט לבטל את ה AERO ולהשאיר את המראה המכוער הקלאסי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, לפני שהויסטה עולה מופיע לי התפריט הזה: http://i38.tinypic.com/2r2t05u.jpg שבו אני צריך לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. (יש רק אחת בפועל מותקנת) ככל הנראה זה נגרם בבעיה שהייתה לי עם XP שבמהלכה התקנתי ויסטה וXP מספר פעמים לסירוגין. בכל אופן אני רוצה לפרמט ולהתקין את הויסטה מחדש, איך אני מוודא שלא תופיע לי הרשימה הזאת בכל פעם שאני מפעיל את המחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך.. השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-