עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gal,

בדקתי וירוסים וגם רוגלות הכל נקי.וינדוס ויסטה וזה החל לפני כמה ימים.כמו כן סגרתי תוכניות כדי לראות אם זה משפיע משהו אבל זה כל הזמן ככה.למישהו יש רעיון למה זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי אנשים חייב את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית ...לאחד מהם עשיתי סיסמא למנהל מחשב שאני פתאום לא זוכר אותה... מה עושים עכשיו איך אני עוקף מאפס או משיג את הסיסמא ?? יש לי ERD אבל אין לי מושג מה לעשות איתו..... תודה מראש ...מקווה שתעזרו...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. הכותרת ממצה את השאלה אבל אני אחדד. בהנחה שאני רוצה שהכונן שלי יתמוך ב ACHI ואני לא מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש איך אפשר להתקין את הדרייברים לRAID ו ACHI מתוך מערכת ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום מבנה התאריך השתנה לי- במקום 30.12.08 כתוב 12.30.08 גם מבנה השעה השתנה- במקום 14:00 כתוב 2:00 pm התרוצצתי בתפריטים אבל לא מצאתי היכן משנים את זה יש מוצא? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. תודה.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by eladbu,

יש לי XP PRO עם רשיון אך כאשר אני מריץ sfc /scannow אך הוא נתקע לי כל פעם ואני צריך ללחוץ 20 פעם אנטר כדי שזה יסיים מה הבעיה! יצוין שהדיסק תקין לחלוטין!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dante123,

כנראה home edition. תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by AdamS,

היי, הביאו לי מחשב שהחליפו לו ספק כוח לפני שבוע ומאז הוא לא מעלה את ה-XP, הוא כותב: boot failure - boot from cd ובדקתי כבר את כל האפשרויות שיש: הסדר של ה-boot מסודר כמו שצריך, פלופי, CD, ואז HD ועדיין לא. אין שום דיסקים בתוך זה, ה-HD מסודרים כמו שצריך. מה אני עושה? אדם

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אתמול בלילה ניסיתי לחבר הרדדיסק IDE נוסף (כרגע יש לי SATA) ומאותו הרגע הWINDOWS קרס ולא רצה לעלות בשום מצב (גם לא בSAFE MODE) היום התקנתי הכל מחדש והנה כמה דברים מוזרים: דבר ראשון כאשר המחשב עולה לוקח לו יותר זמן כי לפני שהWINDOWS עולה מופיעים למטה הרבה פסים (סוג של תהליך שמתחיל להתקדם) ורק כחצי דקה אחרי זה הWINDOWS מתחיל לעלות (אני תמיד מתקין את אותה גרסת WINDOWS מאותו דיסק וזה דבר שלא קרה אף פעם), ודבר נוסף צילמתי את המסך והקפתי באדום שורה חדשה שלא ראיתי אף פעם ולא יודע מה היא אומרת.. אם מישהו ממכם נתקל בעבר בדברים דומים שישתף אותי ויגיד אם זה בסדר ומה אומרת השורה הזאת. תודה מראש קישור לתמונה :

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by אליה הלל,

מישהו התקין אותה ויכול לומר לי אם כמות הבאגים שהיא מכילה היא משמעותית, או שאפשר ככה להמשיך להשתמש במחשב (הביתי) שלי כרגיל? (כלומר, כתוב שם אזהרה ש"התוכנית אינה למוגי הלב", אבל אני לא יודע כמה זה משמעותי...)

11. Started by agapi51,

שלום רב התקנתי את תוכנת ההפעלה הנ"ל באנגלית וברצוני לשנות את השפה לעברית, כלומר שתוכנת ההפעלה תהייה בעברית - כיצד לעשות זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by MoAv,

הסיפור הוא כזה, אני התקנתי כמה וכמה פעמים את ווינדוס 7, ושיניתי כל פעם את ה- Owner של הקבצים כיוון שהיו נעולים על יוזר אחר מהתקנה ישנה, וזה כל פעם עבד. עכשיו כשאני משנה ליוזר שלי, הוא לא מאפשר לי לפתוח אותם, אלא רק להעתיק אותם למקום אחר ואז לפתוח. ישנו אייקון של מנעול על כל קובץ, שלא זכור לי שהיה קודם. אשמח לעזרה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by langa,

שלום לכולם אני משתמש במחשב שלי ב- winxp sp2 והגדרתי שני משתמשים: 1: מנהל ו- 2: poweruser. שאני נכנס כ- user אין לי אפשרות מחיקה קובץ בשום חלק במחשב כונן c ו- D. יש לציין שלכתוב וליצור קבצים חדשים אין לי בעיה, וזה למרות שלא הגדרתי שום איזור שלא נגישים לuser רגיל. כמובן שאני נכנס כמנהל אני יכול למחוק קבצים. איך אני מבטל את האיסור מחיקה.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Asafalfa,

היי אנשים ! לפני כמה דקות פתחתי קובץ שכנראה היה סוס טרויני.. זה בסדר כי ה zone alarm נדלק לי שני אחרי . בקיצור ישר מחקתי את הקובץ ואז ראיתי שהוא מנסה ליצור קשר מקובץ נוסף שנימצא לי ב C:\WINNT\system32\iosdt בקיצור ניכנסתי לשם ומחקתי את כל מה שהיה שם ... ואז ניסיתי למחוק את ה FOLDER ,הבעיה היא שאני לא יכול לראות אותה !... עכשיו הדרך היחידה שאני יכול למחוק את זה זה רק דרך CMD DOS.. כי ללחוץ על FOLDER אני לא יכול כי אני פשוט לא יכול לראות אותה !... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים את הפקודה כי אני משתגע כאן !... אנשים הפקודה DELTREE לא עובדת לי הוא כותב .. DETREE IS NOT RECOGNIZED AS AN INTERNAL OR EXTERNAL COMMAND OPERABLE PROGRAM OR BATCH FILE..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by OmriF,

אני מנסה להתקין ווינדוס 7 64 BIT על מחשב שיש לו כבר מותקן ווינדוס 7 32 BIT ולא מצליח. נכנסתי לביוס, שיניתי את הפירסט בוט והסקנד בוט ל CD ROM והמחשב מריץ ישר את המערכת הפעלה ולא נותן אופצייה להפעיל את הדיסק על ידי לחיצה על אחד המקשים. כמו כן ניסיתי לבצע את ההתקנה עם 2 דיסקים שונים ובשניהם המצב דומה.. כשהמחשב עובד הוא מזהה את הדיסקים כמו שצריך ומזהה שמדובר בהתקנה של Windows 7.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. ^ כותרת. ווינדוס 7. במידה ואפשרי כמובן.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי סיפור קצר. מעשה במחשב אינטל סלרון 2G על לוח אם של ביו-סטאר עם 256 מגה זיכרון בערך בגיל שנה וחצי של המחשב הוא התחיל לזרוק מסכים כחולים ולהתקע כל כמה שעות מבלי בושה בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שהיה נראה לי דפוק, אז פירקתי אותו לתקופה וניסיתי.....לא עזר. פירקתי המחשב בדקתי כבלים, הכל תקין, אין אבק, אין שום כרטיס הרחבה על הלוח אם הזה. ניסיתי לפחות איזה 7 קבצי דאמפ ולראות מה כתוב שם..... מתוך ה 7 בערך 4 הצביעו לי על כל מיני דברים שרירותיים, ו 3 הצביעו לי על AVAST אנטיוירוס... הייתי כמובן מוכה הלם.....בגלל שניסיתי להגן על המחשב של חברה שלי, דפקתי לה את החיים .......... מייד הסרתי והתקנתי לה AVG. נחשו מה? לא עזר. פירקתי שוב המ…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

I am using StyleXP ... i downloaded few themes and i dont know how to apply it... sounds funny but i just cant for some reason. Thnx ...

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  19. היי לכולם במחשב שלי יש רשימת משתמשים. לתומי חשבתי שכאשר אני עובר בן משתמש למשתמש הוא יזכור את SCREEN RESOLUTION של כל אחד. במציאות, במידה ומשתמש אחד משתמש ברזולוציה נמוכה למשחק ישן או כל דבר אחר, המשתמש השני סובל. 1) האם יש שיטה לשמור רזולוציות לכל משתמש? 2) האם יש שיטה שבה משתמש "טיפש" יוכל לשנות רזולוציות ללא כניסה מסובכת לתפריטים? בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by Iron~Chef,

האם יש דרך ב windows2003servr לקחת דיסק שממופה כדיסק רשת ולמפות אותו כדיסק מקומי?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  21. יש לי דיסק של ווינדוס XP שכתוב עליו את זה: Windows XP Home Edition with SP1 ובאותיות קטנות בצד: "the full version of the sowtware installed on this CD was preinstalled on your hard drive at the factory and may only be used for backup and recovery of your spiritus computer system. perforamce of the software is the sole responsibility of spiritus." זה דיסק שאני יוכל לעשות ממנו BOOT ולהתקין ווינדוס על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. היא לא עובדת יש בעיות ןהתקנה על התקנה לא מתאפשרת ... יש אולי דרך להסיר תמדיה פלייר או אולי שורה להשים ב RUN כדי להסיר ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by dddddd,

עם אפשר קישור לMUI בעברית לויסט יולטימייט

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אחרי פרמוט המחשב ,המחשב הגיב בצורה מהירה בווינדוס וגם בגוגל כרום ! אחרי עדכון עדכונים של הווינדוס הוא נהיה פחות מהיר עכשיו גלשתי באקספלורר לראשונה אחרי עדכונים של הווינדוס , ופשוט חווית גלישה גועלית ! וגם היה דילי בהקלדה של טקסט בתוך הפורום hwzone.. דרך אקספלורר , יעני הקלדתי והיה מין תקיעה והדפדפן גם לא הגיב . האם זה הדפדפן הוא דפדפן הכי גרוע בעולם ויותר גרוע מימה שאפשר לתאר או שזה משהו אחר? והאם העדכונים הם מכבידים על המחשב עושים משהו שלא הייתי רוצה ? למה צריך עדכונים ? והאם אפשר לא להתקין אותם? לקח לי כמה שעות להתקין את כל החרא הזה שנקרא עדכונים תודה חברים בבקשה עזרו לי ולא להגיד לי לקנות SSD או משהו כזה כי אני לפני קניית מחשב ואני לא הולך להשקיע בSSD ובלי שום קש…

25. Started by Leo101,

יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.