עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Or ei,

לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by iMKO,

אז ויסטה חושבת שהיא מצחיקה. המערכת עולה בערך חמש דקות אחרי שעשיתי לוג אין - הבנתי שזו בעיה נפוצה. יש לה פיתרון נפוץ? עוד משהו - לפעמים היא מתעקשת שאני צריך לכתוב רק בעברית או רק באנגלית. הדבר הזה מבדר מאוד בפייסבוק, פחות כיפי כשאני באמצע הרצאה. וכמובן - לפעמים כל הטסקבאר מחליט שלא מתחשק לו יותר השחור של ויסטה ומחליף לעיצוב של חלונות 95. אני לא רוצה לפרמט, זה לפטופ שקיבלתי עם "מחיצת שיחזור" שזה אומר "הזדיינת ממש".

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by SmurFin,

1. אני מבקש הסבר לגירסא של VISTA ENTERPRISE 2. קראתי את כל הדיון על ויסטה ראיתי באחד מההודעות שנתנו קישורים לאפקטים איך מבצעים את זה ? אני אשמח לפירוט.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  5. שלום בתצוגה של הקבצים מופיעים לי פרמטרים שאני לא צריך (מסומן באדום בתמונה למטה ) , לעמת זאת אני יכול להתאים את הפרמטרים ולהציג את מה שנחוץ לי . הבעיה שלי, שאני צריך לעשות את השינוי לכל ספריה בנפרד , אני מחפש לשנות תצוגת פרמטרים שתשפיע על כל הספריות במחשב. תודה ,

6. אהלן החלטתי להכין תקליטור התקנה של WIN7 מקוסטם עם כל העדכונים של מיקרוסופט (עד היום שזה יוצא אפריל 2014), באמצעות תוכנת ה RT 7 Lite הסיבה שאני מכין בעצמי ולא מוריד קובץ ISO מוכן זה כי אני רוצה בעברית מקורית (לא מצאתי גירסא בעברית מקורית, ואני גם לא מעוניין להוריד גירסא באנגלית "ולהפוך" את השפה) עוד סיבה שבגללה אני רוצה לעשות בעצמי זה גם כדי להתנסות בתהליך בעצמי. כל המטרה שלי היא ליצור תקליטור ע"פ הפרמטרים שלי ובעיקר שיהיה מעודכן הרלוונטים שיצאו עד היום (ברור לי שעוד חצי שנה הגירסא שלי תהיה מעט "ישנה" כיוון שכל הזמן יוצאים עדכונים) בגדול כבר הבנתי מה אני צריך לעשות ואיך עובדים עם התוכנה (יש לי כמובן תקליטור עם התקנה של חלונות 7) בנוגע לעדכונים של מיקרוסופט, מצאתי כאן באתר …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by טל משעלי,

שלום היום התקנתי מערכ ווינדוס 8.1 על הכונן SSD החדש, לאחר שהמערכת עלתה אני לא מצליח בשום דרך להפעיל את האינטרנט למישהו יש איזה רעיון אולי תודה? השגיאה שמתקבלת מהאינטרנט היא 651

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום רב, יש ברשותי מערכת הפעלה ויסטה. משום מה המערכת הפעלה לא עולה לי.... (ניסיתי כל דרך אפשרית...) מעוניין לגבות את הקבצים החשובים לי ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. איך אני יכול לראות את הקבצים מ הBOOT? יש תוכנה שמאפשרת לי לגבות קבצים ולהלעתיק אותם לכונן חיצוני (בממשק נוח) אבל דרך הcd כלומר דרך הBOOT? תודה, נמרוד.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by _Daniel_,

איך אפשר לבטל פעולות של תיקיות, ז"א כשאני פותח תיקיה איזה פעולה תהיה לי???

10. Started by KobiHo,

איך אני מוחק איקונים מחלון ה Welcome Center ב Win Vista. :s05:

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by es88,

התקנתי ווינדוס 7 64ביט. ברשותי לוח-אם ASUS P5B. הורדתי מהאתר של ASUS את הדריבר של ה-SoundMax , זה בטא וזה לווינדוס 7. שומעים סאונד, גם שמעתי לפני שהתקנתי (לאדע איך), בכל מקרה, הדריבר לא עובד טוב, במשחקים לדוגמא פשוט שומעים שהוא לא מסוכרן טוב על המשחק, לדוגמא במשחק - Pro Evoltuion Soccer, שומעים את השדרן מאוד מאוד חזק ביחס לשאר המוסיקת רקע, במשחק עצמו יש אפשרות להוריד את הסאונד לשדרן בנפרד ולשאר הסאונד בנפרד, אז גם שאתה מחליש אותו בקושי שומעים את הסביבה, ורק אותו מאוד חזק, משהו לא דופק טוב. (עבד מצויין ב-XP) יש פתרון אולי? מישהו היה עם בעיה דומה? ואני חייב להשתמש בדריבר של SoundMax ? (גם כשהסרתי אותו וכרגע אני עם איזה HD AUDIO כלשהו שמגיע עם הווינדוס או עם אחת העדכונים שע…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by hosham,

היי, מחוברים לכרטיס מסך שלי(ATI 1950PRO) מסך 19" בחיבור DVI עם רזולוציה 1280X1024 וליציאת DVI השניה מחוברת פלזמה 42" ב DVI-HDMI ואני מנסה לעבוד ב CLONE עם רזולוציה לפלזמה של 1024X768. ב XP זה היה ניתן וב WIN 7 אין בהגדרות של הכרטיס מסך את האופציה הזו.... פתרונות יתקבלו בשמחה :-)

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  14. קודם כל אני לא דביל אני מבין. הסרתי את האנטי וירוס של פנדה ואחרי הריסטרט המחשב נתקע איזה 2 - 3 דקות במסך של ה Welcome (WIN XP PRO) וכשהוא עלה אז נכון שבהתחלה כשעושים Tesk Manager אז לא רואים ב Processes את השם מתחת ללשונית User Name שליד השם של התכנה שרצה... וגם אני לא יכול להתקין כלום. מזל שהאקספלורר עלה לי. הוספתי תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/o/i/_/g/i/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412202052019491/200412311936012589/untitled.jpg אני לא יודע איך עושים שרואים אותה אז תעתיקו את הקישור

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by Dr.Hoffman,

לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. Started by Snufkin,

איך אני משנה למשל קובץ שנשמר כ- File.jpg ל- file.zip? כשאני עושה RENAME אז זה הופך ל- file.jpg.zip למה זה? יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by itaiga,

שלום למומחים, קיבלתי מחשב חדש עם windows 8.1 שתי בעיות התגלעו: 1.מפעם לפעם, לא ברור מתי ולמה המחשב קופץ למסך של "הפעלת הwindows " ואז אפשר לצאת ממנו רק בעזרת לחיצה על כפתור ה"'windows " 2. אחרי הרבה זמן שהשומר מסך דלוק המסך נתקע במין ריצוד מוזר כזה שהוא בין שילוב של הבועות של שומר המסך ופסים ורודים מוזרים. צירפתי תמונה של המסך במצב הזה. מהמצב הזה אי אפשר לצרת למרות שנראה שהעכבר עדיין עובד אבל שום כפתור לא הוציא את המצב הזה ונאלצתי לעשות restart. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מנסה להעתיק קובץ לתוך אחת התוכנות המותקנות אצלי בPROGRAM FILES בויסטה ואני מקבל הודעה שאני צריך אישור מיוחד מה חוסם אותי ואיך לבטל חסימה זו? תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by yambtz,

לאחרונה הגיע אליי מסך 15" שהיה צריך בית חם. כמובן שבתור אדם טוב לב לא השארתי אותו בחוץ בקור ובגשם של החורף האילתי העז. חיברתי אותו למחשב שלי בנוסף למסך הקיים. הוא עובד יופי. מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דרך לעבור לחלון שנמצא בו בלי למזער את המשחק שרץ במסך הראשי. ככה נגיד כשאני מחכה לסיבוב הבא או משהו כזה, לגלוש בינתיים או לצ'וטט. יש איזשהו hotkey או משהו כזה? אם זה חשוב: P4 2.8 533 1gig DDR266 Gigabyte Radeon 9600 Pro Asus P4G8X deluxe WinXP SP1 והמחשב מריץ את astonshell. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by POPCORN,

שלום יש לי במחשב win 7 עם שני משתמשים User ו admin עכשיו user הוא משתמש בלי סיסמא ו admin הוא משתמש עם סיסמא אני מחפש איך אפשר לגרום למחשב להכנס יש למשתמש user ורק אם ארצה להחליף ל admin אבצע התנתקןת מ user ואז אקבל את שני המשתמש זאת אומרת לדלג על השלב של בחירת משתמש עם ההפעלה מחדש של המחשב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tzahi16,

כן אני יודע שהשאלה הזאת חרושה. אבל שמעתי מאיזה מקום ש XP 32 ביט אומנם לא מראה 4 גיגה מלאים אבל הוא בהחלט משתמש בכל ה 4. האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by CodeNinja,

אני לוחץ על המחשב שלי לחצן ימני ואז ל manage ומופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/707/22074323.png זה קורה מאז שהתקנתי כמה עידכונים לווינדוס (7)... משהו מוזר לאללה. פירמטתי, הורדתי עידכונים ושוב זה חזר.... מישהו? תודה, שחר.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  24. Started by mulderfox,

אני מכיר כזה דבר מלינוקס (KNOPPIX), ואני זוכר שראיתי גם כזה דבר בחלונות.. למישהו יש מושג מה השם של מוצר כזה? או איפה אפשר למצוא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. הורדתי את התוכנה http://www.konfabulator.com/ התקנתי אותה ו ? שום דבר לא השתנה מישהו יודע מה צריך לעשות כדאי שהתוכנה תעבוד...?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.