עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by g1zey,

כיצד יש לבצע את הפירמוט ? העלאת הדיסק של הXP בעת הפעלת המחשב .. ? תודה לעוזרים .. אם אפשר הסבר מפורט כמה שיותר שלב אחרי שלב זה יהיה מצוין .. תודה .

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  2. אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  3. שלום ותודה על הקריאה מראש. אני משתמש בווינדוס XP כבר המון שנים וחשבתי להחליף לווינדוס 7 ULTIMATE. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ואחד הדברים היותר חשובים לי זה שאם אני מחליף ווינדוס המשחקים יעבדו באותה צורה כמו שהם עובדים לי ב XP.. המפרט שלי הוא כזה: יש לי מעבד AMD athlon 62 X2 5200+ שעובד במהירות 2.6 ג'יגה הרץ. dual core כמובן. 2 זיכרונות של ג'יגה כל אחד של corsair DDR2 800 מגה הרץ. כלומר 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגהבייט GA-M56S-S3 כרטיס מסך של Nvidia Geforce 9800GT 512MB. המחשב הזה הוא בן 3 שנים וההתלבטות העיקרית שלי היא האם כאשר אני אתקין ווינדוס 7 הוא יצרוך לי יותר זיכרון בהתחלה ויותר ביצועי מעבד ובכך יגרע מהביצועים במשחקים. אם יש עוד דברים שעולים לכם בלי קשר למשחקי…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by IdanS,

שלום לכולם! לא הצלחתי למצוא פה שאלה בנושא הזה, אז אני מצטער אם זה כבר נשאל בעבר. האם מישהוא יודע כיצד ניתן להסיר או למחוק מאזור ההודעות של WIN7 סמלים שת תוכנות שהוסרו? הסרתי ומחקתי כמה תוכנות, אך כשפותחים את אזור ההודעות להתאמה אישית הסמלים הללו עדיין מופיעים שם. מכיוון שהתוכנות לא פעילות, גם אם אני עובר לאופציה של "הצג סמל והודעות", הסמלים לא מופיעים ולכן אין אפשרות לגרור אותם לשולחן העבודה וכך למחוק אותם. אז...האם מישהוא מכיר ו/או יודע איך ניתן למחוק משם סמלים של תוכנות שהוסרו ונמחקו? * ניסיתי את תוכנת tray cleaner והיא לא פתרה לי את העניין... תודה לעוזרים, עידן

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  5. התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה. המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי] לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינ…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by Guy950,

יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  7. התקנתי חלונות XP במחיצת C הראשית שכבר היתה בה חלונות 98. זו היתה ב-Windows כמובן ואת XP שמתי בספרייה שונה בשם Winxp. זכרתי, אולי בטעות, שאחרי התקנה כזו שעשיתי בעבר, המערכת יצרה אוטומטית את האופציה להפעיל אחת משתי הגירסאות. התברר שהאופציה היחידה הקיימת באתחול היא הפעלת XP וזה מה שמופיע ב-Msdos.Sys: WinDir=C:\WINDOWS WinBootDir=C:\WINDOWS HostWinBootDrv=C BootMulti=1 BootGUI=1 DoubleBuffer=1 AutoScan=1 WinVer=4.10.2222 וב-Boot.ini: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect מה עלי לשנות או להוסיףכדי לקבל Multiboot באתחול? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by Neev,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות התקנה נקייה של חלונות על כונן חדש (בסופו של דבר אני רוצה להתקין את 8.1). הבעיה היא שקניתי בזמנו את העדכון ל-8 ואבד לי הדיסק של 7, בנוסף אין לי את ה-ISO של 8 (אבל יש לי את המפתח מוצר). כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  9. אהלן נתקלתי ב-2 בעיות שאני לא מוצא להן פיתורון: 1. מצאתי בבית דיסק התקנה של Win 7 Ultimate 32Bit, בעת ההתקנה הוא לא נותן לי למחוק כוננים קיימים או לפצל אותם לפי מה שאני רוצה להגדיר לו. אותה ביחה איתה בתוכנות שהמליצו לי לפיצול כוננים, פשוט לא נותן לי גישה לפצל איך שאני רוצה. 2. מצאתי דיסק נוסף בבית Win XP SP3, בעת ניסיון התקנה של הוינדוס קופץ לי על ההתחלה מסך כחול שרושם" "A Problem has been detected...". דיסק תקין כי נוסה לא מזמן על מחשב נייח. איך אני מפצל את הדיסק קשיח אם אין לי שום גישה אליו? למה לא נותן לי להתקין Win XP? יאהלה שבוע כבר שובר את הראש עם הפיצול כוננים הזה ושום דבר לא הולך. משהו...!!!

10. Started by fire15,

נעלם לי ה-"ADD OR REMOVE PROGRAMS" מה-WIN ואני לא יכול למחוק שום תוכנה איך אני מחזיר את זה? אין לי שום מושג איך זה קרה ??? הנה תמונה של זה...

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  11. איך זה קרה? נתקע לי המחשב ועישיתי ריסטארט מהמחשב ,לאחר מכן התחילו הבעיות: ההתחל לא עובד,י ווינדוס לא מצליח לעשות עידכונים(וינדוס חוקי) , לא מצליח למחוק קבצים לשנות את שמם ,להעתיק ולהדביק במקום אחר ,אני עושה קיצור דרך והוא לא מופיע לי. גם במצב בטוח אותו סיפור. אין לי שום הודעות שגיאה. ניסיתי לעשות שיחזור אבל אני לא יכול כי לא נוצר גיבוי ,ניקיתי את הרג'סטרי עם ווינדוס אופטימייזר, ניסיתי לשנות ערכת נושא בווינדוס ,ביצעתי בדיקת CHKDSK כלום לא עזר. מה שכן הצלחתי לעשות, ההתחל של ווינדוס וויסטה לא עובד, זאת אומרת אני לוחץ עליו והוא לא נפתח, שיניתי לסגנון קלאסי דרך המאפיינים של ההתחל , שהוא נפתח ככה בשורה כמו באקס פי והוא נפתח. מה אני עוד יכול לעשות?

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by noodle,

שלום לכם, רוב התוכנות שלי מותקנות על מחיצה D ולפי מספר שבועות פירמטתי את מחיצת הוינדוס C. הרבה תוכנות לא עבדו והציגו כל מיני שגיאות, הנחתי שבגלל שנמחק לי הפרופיל וכל המידע של התוכנות שנשמר בתיקיית המשתמש שלי נמחק, לרוב מה שביצעתי זה התקנה מחדש באותו המיקום מה שדרס את התוכנה הישנה אך עם זאת צצה בעיה: הרבה תוכנות כבר לא הופיעו בהסרת התוכנות, גם לא בתוכנה Revo uninstaller שאני משתמש בה ולא לא היה ניתן להסיר אותן בדרך שיגרתית. שאלתי היא כיצד בכל זאת ניתן להסיר את התוכנה בצורה הנקייה ביותר כך שגם כל השאריות של התוכנה ימחקו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  13. Started by Real_Me,

לפני כמה ימים התחלתי לקבל במהלך אתחול המחשב, לפני עליית XP, בחלון DOS, הודעה כדלהלן : "INVALID BOOT.INI, USING COPY FROM C:\WINDOWS". משהו רע קרה כנראה לקובץ המקורי אם כי האתחול מסתיים ללא בעיה עם הקובץ החליפי. חיפשתי את הקובץ הנ"ל בדיסק והיחידי שהצלחתי למצוא נקרא BOOT.INI.BACKUP שנמצא ב-C:\WINDOWS\PSS. האם BOOT.INI המקורי נמחק איכשהו וזאת הסיבה להודעת הטעות? האם זה עלול להיות אינדיקציה למשהו חמור יותר בפתח? אודה על כל עזרה שתינתן.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  14. פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  15. גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by lir@n,

שלום כולם! בטעות מחקתי את הסל מחזור מהדסקטופ ועכשיו אני לא מצליח לשחזר אותו מה שאני כן מצליח לעשות זה לעשות לו קיצור דרך, אבל זה לא מספיק כי הקיצור דרך לא נותן אינדקציה מתי הסל מלא או ריק תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  17. כיצד אני רואה כמה משאבים יש לי פנוים בווינדוס 2000?(או xp)

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by maverick,

יש לי בעיה שכאשר אני פותח חלון חדש באקספלורר, הוא פותח לי אותו מוקטן כך שאני צריך להגדיל אותו בכל פעם. יש דרך לשנות את זה שיפתח לי ב-maximize?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

הוא פועל אצלי תחת המשתמש שלי ולוקח אחוזים גבועים מאוד מהשימוש במעבד בין 50 ל 80 ואפילו 100 אחוז לפעמים מישהו יודע על מה הוא אחראי ואיך אפשר להסירו?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by alia,

היה לי קודם ויסטה 64 ביט ,4 גיגה זכרון ,ללא sp1 המחשב זיהה רק 3.3 גיגה,בביוס ובתוכנות היה 4 גיגה (אין לי בביוס את האופציה memory remapping) בכל אופן,לאחר התקנת sp1 הוינדאוס כן מזהה את כל 4 גיגה זכרון. שאלתי כיצד ניתן לדעת האם הוא באמת מסוגל לנצל את כל ה4 גיגה או שזה רק מראה את כל הנפח תודה

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by mafyoner,

יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי בעיה ב-XP מוזרה שלא יודע מאיפה הגיע . כל יום בשעה 2:09 המחשב נתקע אבל לא נעצר העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום שום פעולה לא מגיבה או מעירה את המחשב ולבסוף צריך לעשות ריסטרט או לכבות מה עושים בבקשה עצות זה דחוף !.....

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  24. אהלן כזכור לי מוינדוס XP הייתה אפשרות שהוינדוס ישמור את כל התוכניות הרצות כרגע ברקע ואחרי ריסט לשחזר את כל התוכנות לאותו מצב לדוגמא אם פתחתי מחשבון ואז ביצעתי ריסט אז כהמחשב יעלה מחדש הוא יפעיל את המחשבון למצב האחרון שהוא היה ... האם יש כזו אפשרות גם בוינדוס 7 ? תודה לעוזרים גיא

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by Symbore,

יש לי כונן עם משחקים מותקנים שאני צריך לסיים, המשחקים לא מותקנים דרך steam או דומיו ולחלק מהמשחקים אין לי את ההתקנה (הרבה אחיינים בעייתיים). יש דרך לפרמט את חלונות (אשר נמצא בכונן אחר) ושהמשחקים ימשיכו לפעול?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.