עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ybe,

התקנתי במחשב vista ultimate64 בגירסה האנגלית. 2 בעיות : 1. ALT+SHIFT "מסרב" להחליף בין עברית לאנגלית והפוך. מבדיקה שערכתי, אלו הן ההגדרות של החלפת השפה. 2.OFFICE 2007 בעברית, כשאני מדפיס מסמכים בעברית (WORD 2007) הסמן כל הזמן נמצא בצד ימין(לא מתקדם עם הדפסת המילה) ואף סדר המילים מתהפך.לדוגמא: אני מעונין להדפיס" היום מאוד חם" התוצר שמתקבל"חם מאוד היום".כדי לפתור את הבעיה התקנתי את חבילת השפה עברית(למרות שלא ברור לי מה תפקידה של חבילת השפה) כמו כן, התקנתי SP1 עבור office 2007 הבעיה כמובן לא נפתרה.ההגדרות של האופיס הן בסדר גמור(נבדק על מחשב אחר שיש לי בבית שמותקן עליו XP) תודה,

2. הכוונה היא להגדיר שמערכת הפעלה תבחר רקע רנדולי כל תקופת זמן מתוך תיקיה שאגיד לה שמלאה בתמונות לבחרתי. זה אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by dot com,

מה זה הקובץ הזה??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  4. Started by adlanm,

?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם

6. Started by henfood,

קניתי לפני שנה מחשב והתקנתי בו ווינדוס מדיסק צרוב והכול היה בסדר גמור עכשו אח שלי קנה מחשב נייח חדש בלי מערכת הפעלה ושהכנסתי את אותו דיסק יש מסך שחור אין BIOS ניסיתי ללחוץ על F1 F2 F3 F12 F8 F9 DEL ALT- כול הכפתורים במקלדת בדקתי את החיבורים של המסך- המסך מחובר מה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by EMAN,

יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE אשר תומכת בAERO. כאשר התקנתי לראשונה את המערכת, כל התצוגה התלת מימדית הופיעה כרגיל אבל כשהתחלתי להתקין דברים זה נעלם.. אמרו לי להגיע לחלון שמשנה צבעים וכאלה בPERSONALIZE אבל לא הופיעו לי שום צבעים ולא התפריט שכביכול היה אמור להיות.. תעזרו לי בבקשה להחזיר לAERO.. תודה

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  8. יש לי win xp בגרסת OEM שקניתי עם המחשב הישן. האם אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה למחשב חדש שאני קונה עכשיו? (נניח אפילו שאני מפרמט את המחשב הישן או מפסיק להשתמש בו לחלוטין)

9. Started by 444,

משהו יכול לקרא את הלוג שלי ולבדוק מה לא בסדר? בתודה מראש :\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\PLServ.exe C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\W…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  10. ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. אז ככה התקנתי את Vista Ultimate ונתקלתי בשני קשיים: א.ויסטה לא מזהה את הכרטיס מסך. ב.ויסטה לא מזהה את המודם שלי. אם אני אוריד דרייבר של הכרטיס מסך שלי שיוצר לויסטה, האם היא תזהה אתה הכרטיס מסך?? ועוד משהו הבעיה עם המודם, יש לכם רעיונות למה הוא לא מזהה אותו? דרך אגב מודם של:usb adsl modem ale 130. גם כשאני מנתק ומחבר מחדש את המודם ויסטה לא כותב לי הודעה שחובר התקן חדש או משהו כזה. מקווה שתעזרו לי בפתרון של הבעיות המעצבנות האלה. נ"ב : ב XP הכל עובד רגיל. והנה המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה 667. x1950pro. ומארז לא זוכר את שמם....

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

חבר שלי דוחק בי לשאול אתכם לעזרה, אני אישית ממליץ לו לשים ויסטה64 שכן אני עובד איתה כבר 4-5 חודשים בלי בעיה אחת אפילו (תפו תפו תפו) !!! " ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אני אנסח לך תהודעה- יש לי (או לחבר שלי אם אתה מתבייש) מחשב חדש, e6300,זכרון 2g . המצב הוא כזה- לא איכפת לי ממראה, לא איכפת לי מאבטחה, איכפת לי רק מתוצאות כמה שיותר חלקות(שזה אומר בלי באגים, בלי יותר מדיי הסתבכויות, בלי driver signing ,בלי התחכמויות,שהכל יעבוד פשוט ישר אחרי הלחיצה,גם אם מלא דברים פתוחים(דבר שאני אמור להיות יכול להרשות לעצמי עם המחשב הזה) מה עדיף, xp או ויסטה? ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אה וגם שכחתי לציין שזה 64 ביט ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ ולשאול אם אני אפסיד אם במקום vista 64 יה…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  13. היום לאחר שהחלטתי להתקין sygate גיליתי שה service של רשת הוירטואלית של microsoft virtual pc טוחן את הרשת שולח ping לכל מיני כתובות לא מובנות ומשפיע על הגלישה אם אני חוסם אותו . כיאלו שהוא הופך למין switch ראשי של המחשב ודרכו עובר המידע אל כרטיס הרשת הפיסי. וזהו service שרשום נראה לי כ svchost לא מצאתי שום דרך לשים את הservice ב disable . ניסיתי להסיר כדי לוודא שזה שייך ל virtual pc ולא לאיזה spy או משהו בסגנון. לאחר ההסרה וריסטארט הפלא ופלא הקו אינטרנט נקי, והורגשה הקלה על המחשב בכלל. לידעתכם. ואם יש עוד מישהו שעובד אם האפליקציה הייתי מבקש שיעשה בדיקה מעמיקה כדי להשוות את המקרה אם זה קורה על כל PC או שהיה משהו לא תקין אצלי. והמלצה חמה על sygate הוא מצויין.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

הוא פועל אצלי תחת המשתמש שלי ולוקח אחוזים גבועים מאוד מהשימוש במעבד בין 50 ל 80 ואפילו 100 אחוז לפעמים מישהו יודע על מה הוא אחראי ואיך אפשר להסירו?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  15. שלום, התקנתי WinMatrix XP v2.11 והתוכנה ביטלה לי את שקיפות האייקונים בשולחן עבודה, הסרתי אותה אך עדיין אין שקיפות מאחורי האייקונים... איך אני מחזיר את השקיפות?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by mikk,

נכון יש את מסך ה logon שיש שם את כל היוזרים וניתן להתחבר? אז לי אין אותו!!! כשאני מפעיל את המחשב והוידוס עולה הוא מראה לי מין מסך קטן כזה שבו אני צריך לכתוב ביד את היוזר והסיסמא... תעזרו בבקשה... זה די דחוף... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by 114508534,

יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by Stone Eagle,

הי, טוב, ה CD Player שלי ב Win2000 שבק חיים. כשאני מכניס דיסק מוזיקה לכונן (דיסק רגיל, קנוי, לא צרוב) אני מקבל את ההודעה הבאה: "Access to the specified device, path or file is denied" עכשיו, אותו כונן קורא דיסקים של תוכנה בלי שום בעיות. המחשב גם מזהה שיש Audio CD בכונן, אבל אם אני מנסה ללחוץ עליו לחיצה כפולה אני מקבל הודעה בזאת: The device is not ready" ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר - (Creative Sound Blaster 16, plug and play (WDM - אבל ללא תוצאות. הצילו!!! Anybody? דניאל.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by KoM,

אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח שברשותי, אך לשמור את קבצי הדיואל בוט הנמצאים בו, איך זה אפשר ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by Ran234,

וזה לא קורא רק על הnotepad זה קורא על חצי מהתוכנות ושאני מפעיל את המחשב תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  22. Started by timtim,

התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by yotam.m,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט את SP2 ולא מצאתי הכוונה היא להוריד את SP2 בעברית כקובץ ולא מתוך windows update איפה אפשר למצוא את SP2 כקובץ?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by shaithebest,

לילה טוב שאלה שמציקה לי המון שנים בקשר לכל הדברים שמיקרוסופט המציאו בקשר לחוקיות נתמקד בווינדוס אקספי פרו כמובן שעם קניית מחשב חדש אפשר לקנות ב500-600 שקל ווינדוס חוקי והכל טוב.... במקרה, לדודה שלי מחשב נייח ישן שכל השנים עבד עם אקספי לא חוקי ויש בעיות ואי רוצה לרכוש ווינדוס אקספי חוקי. הבנתי, או שלא הבנתי נכון, שלא מוכרים מערכת הפעלה למחשב ישן OEM יש אפשרות לקנות RETAIL אבל זה עולה יותר מ1000 שקל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי....אז השאלה שלי היא ככה: מחשב ישן,אני צריך ווינדוס אקספי פרו בעברית במחיר הגיוני יש דבר כזה?ואיפה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

מה זה אמור להיות!?? \: לפי מה שאני רואה, זה קורה שאני מנסה להפעיל או התוכנות הבאות עולות..סטים, פירפוקס... ועוד כמה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.