עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jackofalltrades,

אני רוצה לקנות חלונות 7 גרסה OEM. לפי התנאים שלהם, חוקי להתקין גרסא כזאת של 7 רק על מחשב שאתה מרכיב ומוכר. האם אני יכול להרכיכ מחשב, להתקין עליו את הגרסא הנ"ל ולמכור, במחיר סמלי של 1 ש"ח, לאחי את המחשב והדבר יחשב לחוקי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by amits1995,

שלום חברים, היום הדלקתי את המחשב שלי ממצב שינה. יש לי כונן חצי טרה שבו יש רק תיקיה אחת - סרטים. פתאום אני נכנס אליו ורואה לידו עוד תיקיה, בשם be5b9125237b213b135135ec264b2b. היא נעולה, אבל אני נכנס אליה, והתוכן שלה: אחרי כמה דקות השתנה השם שלה, וברגע שכתבתי את זה כרגע היא נעלמה. מה לעזאזל זה היה?! נ.ב: יש לציין שלא הייתה לי גישה לתיקיות הפנימיות האלה. מידע נוסף: אולי זה לא קשור לזה, אבל כשהתיקיה הייתה שם, התחלתי לעשות חליוץ לקובץ ISO של 13GB וזה היה נורא איטי ואחרי 5 דקות היה כתוב שיסיים בעוד חצי שעה. ביטלתי את החילוץ ועכשיו הפעלתי אותו שוב וזה ייקח 4 דקות. אז משהו השפיע לי גם על המהירות של המחשב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי שרת עם מערכת הפעלה של server 2003 64BIT כיום אני מוגבל במספר החיבורים שאני מבצע ל 2 חיבורים בו זמנית הכוונה ל RDP כיצד אני יכול לשנות את המספר החיבורים אל השרת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by almog333,

השתמשתי בתוכנה AucLogics Disc Defrag והאיחוי הסתיים אחרי 5 דקות. הכונן בגודל 43 ג'יגה שמתוכם תפוס 19. זה לא תמוה קצת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אנדי,

אל שולחן העבודה שלי (win xp) נדבק אייקון של קובץ מסוג לא ידוע. גודל הקובץ הוא 0 בתים. הקובץ הזה הגיע אל שולחן העבודה שלי בעת שהורדתי קובץ אחר מהדוא"ל שלי. כאשר ניסיתי לסלק את הקובץ במחיקה רגילה קפצה לי ההודעה 'אין אפשרות למחוק את הקובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור'. גם שימוש בכלי נקוי (tuune up utlities) לא הועיל. קובץ הרפאים עדיים תקוע על שולחן העבודה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dids22,

תראו בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה איטי לוקח לו יותר זמן להיכנס למשחקים להפעיל תוכנות וכאלה בערך לפני חודש פרמטתי אז אני לא מתכון לפרמט סרקתי ווירוססים בעזרת קספרסקי ולא נמצאו ווירוסים עכשיו אני חושב שאולי יש לי בעיה עם ספיורים השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal הרצתי סריקה והוא כזה מתקע באמצע (וזה לא מראה לי את הקובץ שעליו הוא נתקע) אז יכול להיות שזה בגלל זה מה נראה לכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, התקנתי לינוקס (Debian) לפני כמה ימים, ב-Dual Boot עם Windows XP... הכל עבד חלק ויפה עם LILO (ה-Boot Loader של לינוקס) עד שהחלטתי יום אחד להיפטר מלינוקס. לקחתי את ה-Partition Magic שלי, ופירמטתי את מחיצות ה-Ext3 של לינוקס. עכשיו, המחשב שלי מנסה להפעיל את Lilo (אני חושב), אבל ללא הצלחה, וכך, אני נשאר תקוע במצב שבין ה-post למערכת ההפעלה. האם אתם מכירים דרך להתקין מחדש את ה-Boot Loader של Windows XP ללא התקנה מחדש של המערכת/שימוש ב-CD של Windows? בתודה, --Vega.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by noodle,

שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. מחקתי את התוכנה (לא יודע אם נמחק הדרייבר) אך כעת מופיע מסך שחור אחד לפני ששם המשתמש מופיע והכניסה לוינדוס קצת איטית יותר. מה ניתן לעשות? תודה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by wasermania,

מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אז בזמנו חיפשתי תוכנה שממירה קבצי PDF לDOC וניסיתי איזושהיא תוכנה חינמית בגרסת ניסיון ואז הסרתי. עכשיו היא עדיין מופיעה לי כאשר אני מבצע קליק ימני. איך אני נפטר מזה? אגב ווינדוס 7.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by idan1836,

העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by KoDkOd,

שלום , האם יש קבצים ש-win xp מיצר שמעמיסים על המחשב ואפשר למחוק ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by meir61,

בין 32 ל64 win xp bit .סליחה על הבורות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by avr132,

שלום לכולם ..נתקעתי פגה לי הסיסמה של היוזר בwin7 ניסיתי לאפס עם passcape ועם erd ועוד כמה תוכנות למיניהן העניין שזה מאפס את הסיסמה אבל תמיד שאני בה להתחבר הוא אומר לי לבחור סיסמה חדשה וזה נותן acsess denied תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לצין שאין בעיה במסך כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה צבעים הכול רגיל ושאני נכנס למשתמש שלי אני רואה אחרי שהוא נטען הכול הופך לשחור לבן ... ד"א ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... מה לעשות כי ברור שזה לא מהכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Kakadu,

אהלן חברים! אחרי הרבה זמן החזרתי את הנייח לשימוש. התקנתי לו מערכת הפעלה widows 7 64bit אך משום מה הוא מנצל רק 2.81 מתוכם (useable) בבקשה עזרו לי להבין ולפתור את התקלה ..! אני חשבתי שזה אולי בכלל שהכרטיס מסך עם 256MB וחלק מהזכרון הולך אליו. המערכת: מעבד - Intel Core2Dau E6600 2.4 GHZ לוח - ASUS P5B DLX זכרון - 2X1 Gskill 800 MHZ + 2X1 Super tallent 800 MHZ - 4 GB of RAM תודה רבה מראש לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by deyv,

אני צרי דריבר לצורב lg GSA-4163B שצריך שיתמוך בויסטה ניסיתי לחפש אבל כל ההורדות לא עובדות או שהוא לא תומך וויסטה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp בעברית. לפני מספר חודשיים יצרתי לי משתמש בתוך המערכת הפעלה+סיסמא שאני צריך להקיש כל פעם שהמחשב עולה. (הכוונה שעולה המחשב יש תמונה ושם אני צריך להקיש סיסמא). אתמול פתחתי את המחשב, ושחכתי את הסיסמא שלי, פשוט אני לא זוכר אותה יצאה לי מהראש. מה אני עושה במצב כזה? איך אני עוקף את הבעייה הזאת מבלי לפרמט את המחשב מחדש? בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by e10hs,

שלום לכולם, פעם הורדתי דרייבר שמוסיף לWindows את הרמקול הפנימי ככרטיס קול. אני יודע שהביצועים הם על הפנים (אם אני לא טועה אז התדר הכי גבוה של ה"כרטיס קול" המובנה הוא 22Khz), אבל יש מצבים שזה עדיף על כלום (כשאין רמקולים לדוגמא). אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור לי למצוא (אין לי מושג איך להגדיר את זה לגיגול) או שישים לינק... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. (זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by asi206,

כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, ברצוני להתקין על המחשב הנייד (Fujitsu Esprimo V6515 כרגע עם ויסטה) XP. עכשיו יש לי התלבטות בין HOME ל PRO, שימושים בסיסיים, יש לי אפשרות לרכוש את מערכת ההפעלה בהנחה גדולה אז בואו נצא מההנחה ששתי המערכות עולות אותו מחיר, מי עדיפה יותר? כמו כן האם גירסא רגילה של XP HOME/PRO תתאים למחשב נייד? או שיש גירסאות מיוחדות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים