עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by blackorder,

כשאני מנסה להתקין את המשחק AOE III או משחקים אחרים זה נותן לי שגיאה 1607 unable to install installshield scripting runtime האם זה משהוא שניתן לתקן? ואם כן איך

2. Started by ass-s,

שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מנסה לבצע התקנה מחדש של המחשב, כולל פירמוט וכו. ניסיתי להיכנס לכלי השחזור של HP דרך הStartup בלחיצה על F11 ללא הצלחה. ניסיתי לחפש את הכלי "בהתחל" ללא הצלחה. הרצתי חיפוש תחת השם recovery ולא מצאתי כלום. חיפשתי את הpartition של הrecovery ולא מצאתי אותו, לא במחשב שלי, ולא במנהל המערכת>>ניהול דיסקים. מה שכן הקיבולת של ההרדיסק קצת מוזרה 55.88GB, המחשב די יש כנראה שמדובר בההרדיסק של 64GB ולכן חסר לא מעט מקום כך שאני חושב שהpartition הזה אכן קיים איפשהו ומוסתר. איך אני יכול למצוא אותו? חיפשתי באינטרנט, הופנתי לכלי שנקרא: super grub disk. לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא יוכל לעזור. עידכון- השתמשתי בסופר גראב, וביקשתי שיחפש ויציג את כול המחיצות והדוויסים הקיימים אלו …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס xp . תודה רבה לעוזרים!!

6. אוףף איזה מעצבן זה יש לי מקורי והוא מתפקד כאילו לא מותקן ה דרייבר של הכרטיס מסך החלונות עוברים לאט כזה איזה מעצבן זה ב פרופשונל זה לא ככה מה הבעיה משהו יכול לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אלא אם אני משתמש עם הראוטר.. החייגן שמתאים לאינטרנט שלי הוא רק עד XP ואין משהו שמתאים לויסטה.. אז מה אני אמור לעשות איך אני יכול שהאינטרנט יעבוד לי בויסטה? (בלי ראוטר..) לי יש אינטרנט זהב..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Gri,

איך מורידים מ = add and remove שמות של תוכנות שנמחקו בטעות והאם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר לעשות את זה דרך regedit

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם server 2008 מופי לי בסמן של שפות סמל של מקלדת למרות שאני על אנגלית הוא מחליף לי לעיברית מה זה הדבר הזה וכיצד אני מבטל אותו בדיקה של השרת מול אחר כל הגדרות שפה נמצאה תקינה וזה אגב רק אצל יוזר אחד. בתודה ראש

10. Started by MooMoo,

פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש... ועכשיו יש לי קצת בעייה עם העברית. בגדול אני יכול לכתוב ולקרוא אבל בהגדרות של הכרטיס מסך והשמות של האנשים באיי סי קיו מופיעים במקום עברית כסימני שאלה. דוגמא: ???? ??????? ?? מי שיכול להגיד לי איך גורם לסימני שאלה להפוך לשפת הקודש (עברית או פסקל קשה להליט מי יותר ישן), שיגיד לי בבקשה. בתודה מוומווו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kobi_af,

במחשב של אחותי(98( רשום להכניס דיסקט בוט הבעיה שבמחשב שלי נהרס כונן a מה אפשר לעשות?להכניס תדיסק של windows 98 ולשנות שיקרא ראשון cd ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש דרך ליצור 2 נתיבים לאותה תיקייה ב-WinXP? (או: אותה תיקיה עם שני שמות) לדוגמה: כאשר אני אכנס ל-C:\Folder1 אני אראה את אותם קבצים שיש ב-C:\Folder2. כל פעולה שאני אבצע על הקבצים שבאחת מהתיקיות תתקיים גם בתיקיה השנייה כי כאמור אלו אותם קבצים. הבנתי שבלינוקס זה קיים בשם SYMLINK. טוב, מצאתי את הפיתרון, הייתי צריך לחפש מראש SYMLINK http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ אפשר לנעול/למחוק.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

מה זה אמור להיות!?? \: לפי מה שאני רואה, זה קורה שאני מנסה להפעיל או התוכנות הבאות עולות..סטים, פירפוקס... ועוד כמה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by xZiPeR,

היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]

15. Started by RocknRolla,

מצאתי את הגרסא הזאת של ווינדוס 7 ואני רוצה לנסות אותה אבל יש לי 6 GB RAM אז אני לא יודע אם זה יתמוך כי הווינדוס הוא X86 .בגלל זה אני שואל אם מישהו מכיר את הגרסא הזאת של ווינדוס ויודע אם זה תומך ב-6GB למרות שזה X86?למרות שלא נראה לי הגיוני לצערי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rp555,

שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tidan26,

שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by wow,

יש לי מחשב חדש וחזק אבל האם הכל יפעל כמו שצריך (P5B DELUXE,E6600,X1950XT) ? האם יהיו לי איזשהם "הגבלות" ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by OmriF,

שלום לכם. הבעייה שלי היא כזאת: אני מנסה להעביר קובץ במשקל 2 ג'יגה מנגן mp3 לתיקייה במחשב. אך כשאני מנסה לבצע את הפעולה הוא מעלה לי את השגיאה הנ"ל: כיצד ניתן לפתור את הבעייה ולהגדיל את רוחב תיקיית הTemp. פרטים יבשים: הארד דיסק גודלו 80 ג'יגה, מתוכו 40 ג'יגה פנויים. תיקיית הTemp אלייה הוא מנסה להעביר את הקובץ, ריקה לחלוטין (רוקנתי אותה באמצעות ccleaner). תודה לפותרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Idan110592,

שלום לכם. אחרי יותר מדי בעיות במערכת הפעלה הקודמת שהייתה לי במחשב הישן, החלטתי לנסות לשדרג לווינדוס 7. בגלל שהכונן דיסקים נדפק, ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי. הפעלתי את ההתקנה ובאחד השלבים (אחרי שזה התקין כבר, זה כתב Setting up your computer for first use) זה כותב לי "Invalid boot.ini file Booting from c:/windows/" כותב את זה לכמה שניות, ואז נעלם, ולפעמים מופיע פרוגרס באר שמסתיים וזה נשאר ככה, או מסך שחור לגמרי או מסך שחור עם מד התקדמות לבן, ולא עושה כלום. יש אפשרות להפעיל את הווינדוס הזה בכל מקרה? אם לא, יש אפשרות לחזור לווינדוס הקודם? או להתקין בדרך אחרת (בלי דיסק)? המחשב שלי לא תומך ב- Boot דרך USB (וכנראה שהייתי צריך לדעת את זה לפני שהחלטתי להתקין דרך דיסק און קי...)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Haflo,

ישנה אופציה ב WinXP לעבוד עם ClearType Fonts וע"פ Microsoft זה מאוד מומלץ לבעלי מסך LCD...... http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/default.asp

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by psychuil,

צריכה להיות בעיה אם אני הולך להתייחס אליו כמו אל כונן קשיח לכל דבר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. היתה לי את הבעיה הזו כבר המון זמן. כל לילה אני נותן למחשב לישון. כל בוקר הוא מתעורר לפני. עקבתי אחרי כמה וכמה מדריכים מהאינטרנט, כלום לא עזר. הבוקר החלטתי לבדוק אם זה התיזמון של האנטי-וירוס או של מאחה הדיסק או משהו כזה, ואז גיליתי, רובכם בטח מכירים, את "מתזמן המשימות" ה-Task Scheduler עם רשימה אינסופית של משימות מתוזמנות, שלכל משימה ניתן להגדיר את התנאים ואפילו הרשאה להעיר את המחשב משינה. כמובן שנדלקו הנורות והתחלתי לעבור משימה משימה לחפש בעיות. הדבר הראשון הוא שגיליתי משימות, שאסור להן להפעיל את המחשב, אבל הפעילו עצמן סביב 5:00 בבוקר, מה שאומר שהוא כבר היה ער בשעות האלה. ואחרי שעברתי על 90 אחוז מהמשימות מצאתי אותה. איזשהוא אידיוט סידר של media center תהיה הרשאה להע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ארז11,

אם אני מפרמט את המחשב אז הוא נתקע בשלב הכמעט סופי הוא מחשיך את המסך ולא קורה כלום למשך זמן ארוך. אז התקנתי xp ואז ניסיתי לעשות אפגרייד (משהו שכבר עשיתי לפני שנה וזה הצליח) ואז זה שולח לי את ההודעה הבאה: You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Ctrl + Alt +Del הפסיק לעבוד לי ישנה אופציה אחרת להפעלת הישום? וישנו עוד דבר מציק תוכנה בשם BearShare ניפתחת לי אוטומטית בכל כמה שניות בכל פעם שאני סוגר אותה היא שוב ניפתחת אוטומטית לאחר כמה שניות. מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים