עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by g1zey,

אני לא מוצא את הצייר .. האם יש אפשרות להוסיף בדרך כלשהי את הצייר לווינדואז יש לי XP Pro 64bit SP2 בנוסף אין לי אייקון של האינטרנט על השולחן עבודה והפקודה msconfig לא עובדת .. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו (פקודה זהה לmsconfig ואיך לשים צייר ואייקון של אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. היי, יש לי בעיה קטנה ומסקר שעשיתי הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הבעיה היא שהויסטה לא שומר את הצורה בה אני רוצה שהתיקיות שלי יראו. לדוג' אם אני רוצה שהקבצים בתיקייה מסויימת יהיו בגודל גדול או קטן אז אני קובע לו שיהיו כך אבל כל פעם שאני פותח את התיקייה הם מופיעים בצורה רנדומאלית שונה. בניגוד ל XP שם איך שהייתי מגדיר את האופן בו הקבצים יראו ככה זה היה נשאר. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by -yooy-,

שלום לכולם!! (ווידוס sp2 xp מערכת הפעלה עבריתמחשב חדש לפני חודש ) אז ככה:הדלקתי ת'מחשב טוב ויפה מנסה להתקין תוכנה וזה רושם לי ככה: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות windows installer זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח אוו windows installer אינו מותקן כראוי. פנה אל הצוות התמיכה שלך לעזרה." עשיתי הפעלה מחשב מחדש אני מחכה ובסוף שהווינדוס עולה יש תצליל הזה של הפעלת הווידוס פתעום מסך כחול רשום משהו באנגלית בצבע לבן ואז אוטומטי המחשב עושה ריסטרט ואז עולה עוד הפעם והכל טוב ויפה והאם אתה עושה הפעלה מחדש שוב יהיה מסך כחול אני חושב ש.. המחשב מפעיל את עצמו במצב בטוח והאם אתה מנסה לעשות הפעלה מחדש אוו לעשות F8 בתחילת הדלקת המחשב ובוחר שמה ווינודס אק פי נורמל הוא מראה מסך כחול …

4. Started by wolly,

יש לי וידאוס XP - SP2 לחצתי על איזה קובץ שהורדתי, כנראה שהוא וירוס ומאותו רגע המחשב עושה ריסטרטים בלי להגיע לוינדאוס. הוא מגיע למסך השחור שמאפשר בחירת SAFE וכדומה אבל זה לא עוזר כי עדיין עושה ריססטרט. שמתי את הדיסק התקנה של וינדאוס וניסיתי REPAIR. בנוסף עשיתי Chkdsk /R שום דבר לא עזר... יש לי מישהו פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by Ashand,

בלי לפגוע בקבצים הקיימים? או צריך להתקין מחדש הכל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rino,

שלום לכולם אני משתמש בויסטה פרימיום . במקרים רבים שאני מנסה לבצע פעולו כגון העברת קובץ מכונן חיצוני או התקנת תוכנה למשל קופצת לי הודעת חסימה של הויסטה שמעקבת אותי או מונעת ממני לחלוטין לבצע את הפעולה. איך מבטלים הגנה זו? אני מוגדר כאדמיניסטרטור

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  7. שלום אני מנסה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב ל ps3 דרך מדיה פלייר 11 והוא כל הזמן נותן לי שיגעה מחדש. "שיתוף מדיה אינו זמין כעת. מכיוון ששירות השיתוף אינו מופעל או שהגדרות חומת האש שלך השתנו. כדי להפעיל מחדש את השיתוף עלייך לאשר את הגדרות השיתוף שלך" אני כל פעם מאשר וזה ונותן לי שוב שגיאה. תודה מראש מתן

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  8. יש לי ויסטה המותקנת על הנייד בעת ובזמן שאני רוצה לבצע עידכונים ב-windows update מתקבלת הודעת שגיאה 8000ffff . מה אני צריך לעשות כדי לא לקבל שגיאה זו ושאוכל להוריד עידכונים תודה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by g1zey,

כיצד יש לבצע את הפירמוט ? העלאת הדיסק של הXP בעת הפעלת המחשב .. ? תודה לעוזרים .. אם אפשר הסבר מפורט כמה שיותר שלב אחרי שלב זה יהיה מצוין .. תודה .

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  10. אוקיי יש לי בעיה קצת תמוהה אולי מישהו יוכל לעזור... העניין הוא שקניתי מחשב חדש לפני קצת יותר משבוע, והדבר הראשון שעשיתי הוא להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לחדש - פשוט הנכסתי את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, העתקתי (או ברוב המקרים פשוט העברתי), והחזרתי אותו למקום. הבעיה היא ששכחתי שהיו לי שם מספר קבצים די חשובים לי שחסמתי גישה אליהם באמצעות אפשרות ה- Encryption של ווינדוס. אחרי ההעתקה, הסתבר שאני לא יכול לפתוח את הקבצים האלו יותר. ניסיתי כמה תוכנות אבל כולן מבקשות Encryption Key שאין לי כי אני מתאר לעצמי שהם נשארו במחשב הישן. אני גם לא יכול להחזיר את הקבצים למחשב הישן בשביל לחפש שם, כי כשאני מנסה להעתיק ווינדוס ויסטה מודיעה לי שאין לי גישה למרות שאני מחובר בתור Administrat…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by omerha,

היי, אני עובד עם ויסטה, יש דבר שממש מציק לי. אני מעוניין למיין ולהציג לפי סוג קובץ את התקיות שלי . ומשום מה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב, המערכת הפעלה מאפסת את התצוגה. האם יש איזה הגדרה או וי כדי לשמור את אופן התצוגה? תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by AmL1,

כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by motorola,

צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  14. היי, אני מתלבט בין שתי מערכות הפעלה של ויסטה, 64bit ו- 32bit. קניתי מחשב חדש שבעיקר מיועד למשחקים, ואני לא יודע איזו גרסה של ויסטה תנצל יותר טוב את המערכת שלי. והאם מערכת ההפעלה של ויסטה Ultimate תזהה 4GB? המפרט שלי כולל: E7200 HD4850 4GB SeaSonic 500W אני חושב שאלו הדברים החשובים, לפי מה שהבנתי הויסטה 32bit לא יכולה לזהות יותר מ- 3.5 ג'יגה, ול- 64bit יש זיהוי של עד 120+. אני רוצה שהמערכת הפעלה תנצל את כל הזיכרון שלי, איזו גרסה הכי תתאים לי? זה נכון שחבילת SP1 ב-32bit מזהה עכשיו 4GB, ואם כן.. אז האם היא מנצלת את מלוא הזיכרון? מצטער על כל החפירה, אני פשוט חייב לדעת =] שנה טובה לכולם!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by ShahafH,

שלום לכם. התקנתי את הווינדוס על המחשב החדש שלי אבל יש לי בעיות שאני לא יודע איך לפתור.. כשאני הולך לsound recorder אני לוחץ על הקלטה ומפסיק ואז זה אומר שאין לי מספיק זיכרון, לשחרר ולנסות עוד פעם למרות שיש לי פול זכרון! וגם כשאני בrecording control יש כאלה שבאפור ואין לי מושג למה זה.. עזרה בבקשה (:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אבי11,

מותקן אצלי XP (חוקי, ד"א) אבל בזמן האחרון היא התחילה לעבוד נורא לאט. מותקן אצלי אנטיוירוס AVG אך לא זיהה כל וירוסים. האם למישהו יש עצה/ המלצה לשיפור הבעיה? האם ישנה איזו תוכנה או בדיקה לאיתור הבעיה? (לא הקישקושים האלה שמציעים בדיקה חינם למחשב ואז מודיעים לך שיש לך שניים וחצי מיליון בעיות ושהמחשב עומד לקרוס תוך שבע דקות אלא אם כן תקנה עכשיו את התוכנה הפלאית שלהם). אודה ואשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by Nyromith,

הערה: 2000, XP, ויסטה כוללות את המקבילה שלהן לשרתים. עריכה: חבל שזה מסודר כ"כ חרא

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  18. יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by Shay17,

כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by shlomidoom,

שלום רב.. פירמטתי את המחשב בעזרת פרטישן מג'יק ושאני מפעיל את המחשב כדי להתקין וינדוס הוא לא נותן לי להיכנס לדיסק ורשום לי במסך דוס NTLDR IS MISSING ואומר לי לעשות ריסט וגם לאחר ריסט זה אותה הודעה וזה לא עוזר גם שאני נכנס לביוס ואומר לו לעשות בוט מהדיסק בתודה מראש שלומי..

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  21. יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש והחלטתי לקנות גם win xp חוקי למהדרין. יש ברשותי עוד מחשב שאני רוצה לפרמט. השאלה היא: אם אני אתקין את מערכת ההפעלה על מחשב אחר האם מייקרוסופט תזהה שהמערכת כבר הותקנה כבר על מחשב ותמנע ממני להתקין עידכונים בשני המחשבים או רק על המחשב הנוסף? (הרשיון הוא למחשב אחד) אם השאלה הזאת לא חוקית אני מתנצל מראש, אני רק רוצה להבין איך עובד הזיהוי של מערכת ההפעלה עי מייקרוסופט

23. Started by Denton,

שלום לכולם כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה שלי יצרתי 2 מחיצות. אחת של 120GB ואחת של 200. את המחיצה של ה120 פירמתתי והתקנתי עליה את הWIN השניה נשארה לא מפורמטת והWIN לא מזהה אותה בכלל. איך אני מזהה ומפרמט את המחיצה הזאת?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by lipa,

למה במנהל המשימות מופיע בשימוש בcpu לפעמים באדום, זאת אומרת שהגרף נהיה אדום, לאו דווקא כשהוא מגיע לשיא שלו בקיצור מה משמעות הצבע של הגרף ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gania23,

אז ככה ... הזמנתי כרטיס מסך 9800gt ואני מעוניין להוציא ממנו את המקימום בעזרת ויסטה והדירקט איקס שלה עכשיו המערכת שלי היא כזאת : מעבד e6300@2.1GHZ זיכרון 512*2 + 1GB עם מהירות 667 (לא דואל צ'אנל כפי ששמתם לב) לוח של גיגב בייט 945p-s3 ודיסק קשיח 160 גיגה עכשיו רציתי לדעת עם ויסטה של 32 ביט תרוץ לי חלק על המחשב ותריץ לי משחקים חדשים בלי בעיה זאת אומרת לא יודר גרוע מהאקס פי תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים