עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT SP1 ולפעמים המעבד עובד על מאה אחוז על דברים יחסית פשוטים כמו העברת קובץ קטן של כמה מגות בין תקיות או כניסה לדפדפן ואני לא מבין למה זה. המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Oranili,

שלום לכם . האם אני יכול לשנות את האייקונים של וויסטה לאייקונים כמו שהיה לי בXP ? גם את הLOCAL AREA CONNECTION למטה ליד השעון ? שיהיה 2 מחשבים כמו בXP תודה מראש

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by צבי,

איך מעתיקים דיסק לדיסק 1:1 (ללא כיווץ) כאשר בדיסק המקור יש מע הפעלה עם WIN7

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by TheReaper,

המפרט הוא 2.6 GHZ P4 512MB RAM DDR400 2 כוננים אחד של 60 אחד של 20 --------- שהווינדוס עולה ומופיע החלון השחור עם הפס הרץ (עם הריבועים הכחולים האלה למתקשים...) לוקח זמן משרואים את המסך (שבהתחלה נראה קצת כהה) עד שהוא מתבהר והריבועים מתחילים לרוץ.. זה WIN XP SP2 HOME EDITIONחוקי היתקנתי אותו אתמול ב12 בלילה... ובסגירה-לוחצים על כיבוי ואז המחשב לא מגיב לכמה דקות ורק אז מתחיל לכבות את עצמו...

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, כל כמה דקות יש לי הודעת שגיאה ש"סייר הוינדוס הפסיק עבודתו ומתחיל מחדש". ואז נעלם לי השולחן עבודה ומתחיל מחדש. פתרון למישהו ? תודה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  8. אתם , או נכון יותר, המחשב שלכם, לא הבעיה. פשוט, מייקרוסופט החליטה להיות יותר בררנית אצל מי להתקין את הבילד החדש (2004), לאור הבעיות הרבות שהוא גרם להרבה משתמשים. עד אשר ייצא, עדכון על עדכון על עדכון, או הבילד הבא, מה שקודם. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1307894/Microsoft-blocks-Windows-10-users-from-latest-update/amp

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. היי לכולם יש לי אפשרות להשיג את השידרוג של windows7 במבצע של המורים. הבעיה שהם מוכנים למכור רק עותק של שידרוג ובגלל שאני רוצה להתקין דאבל בוט על המחשב ולעבוד במחיצה אחרת עם XP הדבר בעייתי מבחינתי. לכן חשבתי על פתרון, שידרוג מwindows 98 שיש בבעלותי. המחשבה המקורית היתה לבדוק האם במחשב עובד על XP ניתן להתקין בדואל בוט על מחיצה נקייה 98, ומשם לשדרג ל- WIN 7. אולם הבנתי מאנשי העזרה (שאינם מומחים גדולים לפי מה שהם אומרים)במוקד שלהם (ואנא תקנו אותי אם הבנתי לא נכון) שלא ניתן לשדרג ישירות מ- 98 ל-7. לכן אם ברצוני לעשות זאת, עלי לקנות שידרוג ל- XP ומשם לשדרג ל- 7 (ולבצע התקנה ארוכה זו מחדש כל פעם שידרש למחשב פירמוט). אולם מעבר לבעיה הזו גם נאמר לי שיתכן ועל מחשב מהדוג היותר חדש ל…

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  10. שלום, ניסיתי כבר הכל.. להסיר דרייבר להתקין דרייבר אחר ניתקתי תמסך ה2 מהנייד גם לא עזר רק אחרי שאני מסיר תדרייבר של הכרטיס מסך ומתקין זה מסתדר ואחרי 10 דק' זה חוזר! פשוט מסך שחור אחרי שעולה הווינדוס. הדגם של המחשב R405-S מה אפשר לעשות ? הבעיה מסתדרת כל פעם שאני לוחץ על LAST KNOWN CONFIGUARTION ... לפעמים המסך מופיע לפעמים לא ... מוזר מאוד

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. המחשב שלי עושה RESTART במקום SHUT DOWN אמרו לי לעשות פורמט. עשיתי! על ההתחלה הכל עבד בסדר ואחרי שהתקנתי את כל הדברים זה התחיל לעשות את הדבר המעצבן הזה שוב ואני לא זוכר אחרי איזה תוכנה.דריבר שהתקנתי זה התחיל לעשות את ה RESTART במקום SHOT DOWN . אז בבקשה עיזרו לי :-\ נ.ב עוד משהו , לא יחלתי להשאיר תגובה/לייצור נושא אחרי הפירמוט פה בפורום זה ממש עיצבן אותי קשות ! אבל איך שהו הכל הסתדר (זה כתב לי שאני צריך להכנס למערכת למרות שכבר נכנסתי ) המנהלים לא עזרו לי

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by dyn,

שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by ariel007,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 חודשים שהתקנתי עליו Windows 7 Ultimate. המחשב כולל כרטיס פקס מודם של קונקסנט. עד לפני שבועיים היה לי חלונות XP ויכולתי לשלוח פקסים ע"י הדפסה למדפסת פקס, אבל עכשיו בווינדוס 7 אני לא מצליח לשלוח - מותקנת לי מדפסת פקס אבל היא כל הזמן במצב לא מקוון (OFFLINE). השאלה שלי - איך אני הופך את המדפסת להיות זמינה - אונליין? תודה מראש למי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. יש לי 3-4 כוננים פנימיים ואם אני לא עובד בהם אז החלונות כאלו מכבה אותם, כאשר אני מנסה להכנס לכונן לוקח לו כמה שניות "להתעורר" ולהתחיל לעבוד, בחלונות 7 זה לא היה והכניסה הייתה מידיית.. בנוסף יש לי קורא כרטיסים USB שכאשר אני מכניס אליו כרטיס הוא בכלל לא קורא אותו ואני צריך למצא דרך "להניע" את חלונות לחפש אותו... מישהו מכיר תופעה כזאת? מחשב נייח

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??

16. Started by FireStar,

שלום לכולם סיימתי להתקין WIN 7 על ה SSD החדש שלי, ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני מקבל הודעה של loading operating system. המערכת כאילו טוענת את עצמה ומספר הנקודות כל פעם גדל, עד שלבסוף המערכת עולה. לא נראה לי שזה תקין...מה יכולה להיות הבעיה? Uploaded with ImageShack.us

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by SupeRnovA,

שלום.. יש לי גרסת Windows שהיא ישנה ואני לא יכול להתקין את SP1 וגם את SP2 ... האם אפשר בדרך כלשהי לעדכן את הגרסה של ה-Windows? חוץ מלהתקין מחדש Windows עם גרסה חדשה...

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by B166ER,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אולי הפורום של לינוקס יותר מתאים. בכל אופן השאלה שלי היא: יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 (לא זוכר בדיוק כמה MHZ ואני לא יכול לבדוק כי נשרף לו הספק כוח ועדיין לא קניתי חדש), 160MB RAM השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על מחשב כזה? השימושים הם גלישה באינטרנט ושימוש משרדי (וורד וכו')? ווינדוס 98? XP ? או אולי איזו הפצה של לינוקס? יש לציין שאין לי ממש ניסיון עם לינוקס, הרצתי לינוקס רק פעמים ספורות מדיסק, ללא התקנה. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by dbx22,

שלום חברים. התקנתי אתמול התקנה נקיה XP SP3, אחרי ההתקנה והתקנת כל הדרייברים המחשב עבד מצוין. החל מהיום בבוקר, המחשב איטי בצורה שהוא גורם לי לרצות להעיף אותו מהחלון. חשבתי אולי הותקנה איזה תוכנה לא טובה, בדקתי בhijackthis את הלוג והכול בסדר. בsafe mode המחשב עובד טוב. שמתי לב שwindows update היה דלוק על אוטומטי וכנראה התעדכן בלילה, אז מחקתי את כל העדכונים שלו. עדיין לא עזר. אני אובד עצות. יש רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. כשאני פותח את הדפדפן כדי לגלוש באינטרנט אני יכול לכתוב בלי בעיה טקסט באנגלית, אבל כשאני מנסה לכתוב בעברית אני רואה על המסך ג'יבריש. לדוגמה: כשאני מנסה לכתוב את המילה "מוסיקה" אני מקבל את הצירוף הבא - ??ב?ח?. ככה בדיוק אני רואה את זה. ניסיתי להסיר את ההתקנה של אקספלורר 7 ולהתקין מחדש, סרקתי לספייוור ולוירוסים, החלפתי אנטי ספיי, החלפתי אנטי וירוס, התקנתי מחדש ווינדוס (אחרי פירמוט לא בדריסה) וכלום לא עזר הבעיה עדיין קיימת. ראוי לציין שהיא מופיעה רק בתיבות טקסט בדפדפן ולא במיילים ולא באופיס (לכן אני מצליח לכתוב את הבעיה בעברית בוורד ועושה העתק-הדבק לתיבה ברשת). אשמח לעצת מומחה או מישהו שמכיר את הבעיה, שמי רועי ותודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. איך הוא עובד טוב שווה להוריד יש לו תקלות תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. יש לי מתאם BT מחובר למחשב שמותקן עליו ויסטה. התקנתי דרייבר, הכל טוב ויפה. הPAIRING עם האוזניות היה מוצלח, אפילו המקשים על האוזניות שולטות על הiTunes במחשב (לדוגמא להעביר שיר קדימה/אחורה). בתוכנה הקטנה של ויסטה של ההתקני bluetooth האוזניות מופיעות ומוצהר שהן מחוברות... הן באמת מחוברות... רק בעייה אחת: לא שומעים כלום דרכן וכן, בדקתי ובעיקרון בשום מקום הווליום לא מושתק/נמוך מדי... עזרה?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by KingYes,

אהלן לא יודע בדיוק מה עשו לי במחשב (למעשה אין לאף אחד גישה מנהלים במחשב, אלא רק מוגבל).. אבל כשאני חוזר.. אני רואה את הגפנים בשולחן עבודה כבולט הכל.. ובתוך הדפדפן וכל התוכנות האחרות.. הכל בטקסט נטוי ולא ברור.. הנה צילום לדוגמא: האם יש פתרון לבעיה הזו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DUDEnamE,

אני בעל AMD3200 ASUS AN8NE 3GBDDR הפעלתי את המחשב אחרי שלא הדלקתי אותו כמה ימים וזה הופיע עשיתי שחזור מערכת זה לא עזר למישהו יש מושג למה זה?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by יניב,

התקנתי את הוינדוס בלי שם משתמש כי לא רציתי והוא מחייב אותי לכתוב סיסמא . המבין יבין

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.