עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ilya83,

אני לא מצא דיסקט בטחון... מי יכול לשלוח אליי קובצים של דסיקט בטחון.... כדי חלונות חדש בשביל דיסקט בטחון... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Lioriii,

האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itaysk,

מה זה נותן?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by OR2OOO,

יש לי דיסק התקנה של XP ודיסק שדרוג(Upgrade) של 7. רציתי לדעת מספר דברים: האם להתקין את XP לוקח הרבה זמן? והאם ההתקנה מסובכת? הדיסק בא אם חבילת השירות הראשונה(service pack 1) ורציתי לדעת האם צריך לעדכן לגרסה חדשה לפני השדרוג? אפשר שבשדרוג זה יפרמט(כי בדרך כלל זה שומר Windows.old) את הכל? יש הבדל בין שדרוג לבין התקנה של המערכת הפעלה ישירות מהכונן DVD(התקנה רגילה, ללא צורך במערכת הפעלה לפני השדרוג)? האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהואservice pack 1) לחומרה עדכנית של היום? ודבר אחרון. יכולה להיות בעיה עם שדרוג לאומת התקנה רגילה(יכולות להיות בעיות כל שהם)? אשמח לתשובות. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון(אחרי שפרמטי את המחשב) הWIN נופל לי ממש הרבה נגיד היום הלכתי לראות טלויזה הWIN לא עשה כלום שום דבר וכשחזרתי אני ראיתי שהוא נפל והמחשב הוא מחשב חזק ודבר כה לא קראה לי בעבר!(מפרט בסוף) עכשיו נזכרתי שכשהתקניתי את הSP2 היתה לי בעיה שהוא לא הצליח להוריד לי אותו בפעם האחת יענו כול כמה זמן הוא ניתן את ההורדה והיתי צריך לחדש אותה מאפיו שהיא הפסיקה אבל ההתקנה היתה בסדר גמור יכול להיות שזו הסיבה? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? אם אני יעשה repair זה יכול לפתור את הבעיה? המפרט: AMD 64 3000+ 1024 160G 6600GT אני חושב שזה מה שצריך בקשר למפרט אם אחסרתי משהוא תגידו אני ירשום

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המחשב נועד לגלישת אינטרנט בעיקר וקצת עבודה על פוטושופ. אשמח לעצתכם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by igal_nazar,

בשעה טובה הצלחתי להתקין אתמול ווינדוס 8 על המחשב. לאחר התקנת הווינדוס, התקנתי מספר תוכנות הכרחיות ושימושיות עבורי. עכשיו אני מעוניין ליצור backup image, כמו שעשיתי ב win 7. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכבר לא קיימת האפשרות שהייתה קיימת בווינדוס 7, אלא יש תוכנה חדשה שנקראת File History. ממה שהבנתי התוכנה מגבה תיקיות שונות כל פרק זמן מסוים וכו'. אני מעוניין ליצור תמונת מצב של המחשב כפי שהוא כרגע , ולא לגבות על שעה-שעתיים את הקבצים השונים. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. מהיא הפקודה בדוס להפעיל כמה תוכנות במכה אחת אבל שיפעלו בווינדוס

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by J0HNiE,

שלום לכולם עכשיו שרצתי להפעיל את הregedit אני מקבל מסך כזה לשניה וזה לא עושה כלום יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

11. Started by ass-s,

שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by KRS1,

האם יש אפשרות לעשות לאחר התקנת מערכת ההפעלה(וינ XP) מעבר מ NTFS ל FAT32, והאם יש איזהשהם סיכונים במעבר זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום, לאחרונה קניתי SSD חדש של SAMSUNG בנפח 250 גיגה, התקנתי WIN7 פרוץ עליו ושדרגתי לWIN10 מקורי. (לפני זה היו לי רק דיסקים קשיחים) לאחר סיום ההתקנה, הלכתי לביוס והגדרתי את ה SSD בתור ה BOOTDRIVE והמשכתי לווינדוס. כשבאתי ליצור ווליום חדש לHDD בDISK MANAGEMENT הופתעתי לגלות שהדיסק הקשיח פשוט לא מופיע שם. ניסיתי לעשות RESCAN DISKS אבל זה לא עזר. הנה בדיוק מה שמופיע לי שם: https://gyazo.com/ff0d24bdfd84f47984afdd511660936a (לינק של GYAZO אם תרצו אוכל להוריד את התמונה למחשב ולצרף אותה לאשכול.) ניסיתי לחזור ל BIOS אבל שם הכל בסדר, כל הדיסקים מופיעים ובסדר הנכון. ניסיתי עם דיסק קשיח אחר שהיה לי ואותו דבר קרה. במידה ותצטרכו את מפרט המחשב הנה: Intel Core i7 4790K …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by dorlevy,

לפני בערך שבועיים אני לא יכול לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב דרך הווינדוס אלא ללחוץ על הכפתור כיבוי 6 שניות או ללחוץ על הכפתור ריסטרט. אני לא יודע למה אבל זה משגע אותי אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי... בתודה, דור לוי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by xZiPeR,

היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]

18. Started by יניב51,

שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. והאם המערכת יודעת לזהות זיכרון פנימי של יותר מ 3 GB? לפני מספר רב של חודשים עבדתי עם מערכת הפעלה של XP 32 BIT (והכל היה טוב). ׁ היות והמחשב שלי מרובה ליבות ובעל זיכרון פנימי של 4GB החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 64 BIT אלה שאז התחילה בעיה מציקה וטורדנית שפשוט כבר נמאס לי מימנה ולכן אני רוצה לחזור בחזרה ל XP אבל הפעם לגירסה של 64 BIT. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495643.0

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dabaz,

כל חצי שעה בערך פתאום ה explorer נכבה, ומופעל מחדש. זה משגע אותי ואין לי מוסג מה גורם לזה! אם למישהו יש אותו דבר, או יודע איך לפתור זה בבקשה תגידו לי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ofekd23,

שלום אני התחלתי ללמוד מחשבים ונתנו לי שאלה שאני לא יודע לענות על השאלה . מי שיוכל לעזור לי תודה רבה . איך אני יכול את הwin להתקין על דיסק און קי איזה קובץ אני צריך להעתיק מהדיסק של win בכדי שהיה לי מקום בדיסק און קי כי הגודל של הwin יותר גדול מנפח הדיסק און קי שלי ואיך אני יוכל לעשות שזה יפתח מהדיסק און קי מה אני צריך לשנות בbios בכדי שהדיסק און קי יעלה ראשון ולא ה hdd תודה לכל מי שעוזר ושליחה אם יש שיגאות כתיב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני כרגע לומד דרך משרד העבודה קורס טכנאי PC ורשתות היום עברנו על פרק מעבדים ודברנו קצת על מעבדים כפולי ליבה המדריך אמר שכיום WIN XP לא תומכת בכפולי ליבה אני טענתי שכן ושיש אפשרות לשנות אזיה מעבד מקוצה לאזיה מטלה אם אני צודק אם WIN XP תומכת בכפולי ליבה ואם אתם יכולים לכוןן אותי לאתר מוסמך נגיד מיקרוספט שכתוב שם את זה תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LRa,

היי, יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב בווינדוס 8. כשאני נכנס להגדרות של המסכים, אני רואה שלכל מסך יש מספר. מסך המחשב מוגדר כPRIMARY והוא גם ממוספר 2 ומסך הטלוויזיה ממוספר 1. האם יש אפשרות לשנות בין המספרים? (הבעיה היא שלאחרונה הרבה חלונות נפתחים לי במסך הטלווזיה ולא במסך הראשי של המחשב ואני חושב שאולי הבעיה נובעת מהמספור) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. האקספלורר שלי עושה url guessing נניח אני רוצה להנס ל hwozone אני מקליד www.hw בשלב הזה , הוא כבר מנחש לבד את הסוף , שאני לוחץ על enter הוא מעלה דף חיפוש מעצבן http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cser הרצתי את spybot אין לי spywares מה זה? קובץ קוקי? איך אני מונע לחזור , איך אני יכול לדעת איזה אתר שותל את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.