Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה. אני עובד עם ווינדוס 2000 ו-XP, וכשאני לוחץ על קיצורי דרך לאתרי אינטרנט שנמצאים על שולחן העבודה הם לא נפתחים בחלון חדש אלא בחלון שכבר פתוח. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי חברים , אני ניסיתי הכל לא עלה לי בראש עוד אפשרויות. מה שכן עלה לי לראש שיכול להיות שהכרטיס קול לא תומך בזה אבל גם זה לא ניראה לי. הינה תמונה: http://img525.imageshack.us/img525/7012/22482435ni3.jpg הבעיה שלי היא שכל מה שמסומן באדום (בתוך הריבוע האדום) אני לא יכול לכוון אותו לא לצדדים לא למטה ולא למעלה. לעומת זאת להשתיק זה אפשרי. בקרה ההקלטה היא בסדר גמור , יש לכם אולי מושג מה הבעיה? אני כאן , אם יש לכם שאלות כלשהם , פשוט זה חשוב לי מאוד. ד"א שמתי את הסקין של וינדוס XP שתיראו/תבינו על מה אני מדבר בכללי אני משתמש בקלאסי (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי כרגע את המחשב מחדש לאחר 4 ימים שהוא עבד רצוף. כשהעלתי ראיתי שלוקח לו המון זמן להעלות 3 אייקונים מסכנים ב System tray ולאחר מכן הוא פשוט מפסיק להעלות את הנוספים. היו לי מעל 10 אייקונים בטראי כולל זה של האנטי וירוס, של הכרטיס מסך, מדפסת וכו'.... וכרגע עולים רק 3: של הסאונד, של זון אלארם ושל הרשת. איך קורה כזה דבר? ניסיתי כבר לגשת ל Taskbar and Start menu properties ולסמן ב Alaways show את האייקונים שברצוני לראות בהפעלה , הפעלתי מחדש את המחשב וכלם לא השתנה. בדקתי גם ויורוסים ב AVG ותוכנות רוגלה ולא מצאתי כלום! אני שם לב שהמחשב קצת יותר איטי משהיה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא WAVE1 לSP2 הכולל 34 חבילות שפחות, הנתנות להורדה בWindows Update. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יד ThinkPad T43 של IBM. משום מה כל פעם שאני מתקין ווינדוס 7 הוא כותב לי כך: Windows could not set the offline locale information. Error Code: 0x80FE0000 ניסיתי כמה דיסקים של ווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מחדש. ניתקתי את כל ה USB האפשרי. כלום לא עוזר.. אני עוד שני'ה מתי'יאש! עזרה בבקשה! (אם עברתי על חוקי הפורום - אני מצטער. ניסיתי לקרוא אותם והי'ה כתוב לי "אזור זה מחוץ לתחום בשבילך".. תמיד אמרו לי שאני פושע ) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסא האחרונה של הadobe reader שגם מותאמת לויסטה ואני לא מצליח להתקין אותה,המערכת מתחילה את צהליך ההתקנה ולאחר כמה שניות שהיא מסיימת לבצע התקנה ראשונית היא נותנת לי את ההודעה הבאה ובגדול .. http://aycu23.webshots.com/image/15422/2004912013940134216_rs.jpg אני "מנהל המחשב" אז אני לא רואה שזאת הסיבה וגם בדיסק שלי יש הרבה מקום מה הבעיה ?< תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מריץ התקנה לתוכנות מסויימות הווינדוס מראה לי הודעת שגיאה: ntvdm.exe-application error the application failed to initialize properly (0xc0000142). click OK to terminate the application מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי במחשב windows xp sp3. במהלך תהליך כלשהו, אולי עדכון של ה- windows, נוצרה תיקייה שאיני מצליח למחוק. היא אינה כוללת קבצי tmp או old, אלא שתי תיקיות, amd64 ו- i386, ובתוכן כמה קבצים ביניהם msxpsdrv ועוד כמה קבצי dll. שם התיקייה: 1e9222896a2829c94ed0ffdaf67c3e. התיקייה נוצרה על גבי כונן קשיח חיצוני שאינו קשור כלל ל- windows ומשמש רק לגיבויים. כשאני מנסה למחוק את התיקייה אני מקבל הודעת הגנה מפני כתיבה / קבצים נמצאים בשימוש. ניסיתי גם ב- safe mode. אשמח לקבל עזרה לגבי תוכן התיקייה ואיך אוכל למחוק אותה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי יש לי בעיה עם אחד הכוננים שלי.... יש לי על המחשב שני כוננים אחד מהם 20 GB שהו מחולק לשניים והשני 40GB והוא לא מחולק. והנה הבעיה, חבר שלי רצה להעתיק ממני את כל השירים שיש לי על המחשב ולא יכולנו לצרוב את הכל אז פירקתי את הכוננן והבאתי לו אותו. באותו היום הייתה לי בעיה במחשב והWIN-XP התחיל לפשל, התקשרתי לחבר שהוא טכנאי באיזה חברה והוא אמר לי שהמחשב שלי לא מספיק חזק בשביל XP והמליץ לי לפרמט ולהתקין 98 וכך עשיתי ואכן כן הכל עובד יותר טוב, אבל............ חבר שלי החזיר לי את הכונן שלקח (40BG) ועכשיו אני לא יכול לראות אותו בWINDOWS, אני חושב שזה בגלל שהוא היה בXP ואני לא יודע מה לעשות? יש לי שם המון אבל המון מידע חשוב שאני צריך.... מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לי אימייל עם קובץ WORD אבל ברגע שאני שאני פותח אותו הכול כתוב בג'יברייש במחשב אחר שאני פותח את הקובץ אין בעיה במחשב בעושה בעיות אני מחובר ברשת כך שיש הגנה במחשב השני גם יש הגנה אבל הוא לא באותה רשת שאלתי היא כזאת האם יכול להיות שאנטיוירוס של חברת 012 פוגע בקובץ אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני נכנס למצב ההמתנה -אני מנסה לחזור למצב הרגיל אנני מצליח לחזור שום מנורה לא זלוקה במקלדת רק על -ידי הפעלה מחדש אם כך זה מתבצע כאילו ביצעתי כיבוי מוחלט ולא מצב המתנה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 Ghz, לוח אם P4S8X של אסוס וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה עדיפה לי? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ואני באופן אישי מעדיף את הממשק של 2000. אם מישהו יתן לי הוכחות חותכות שמשחקים ירוצו אצלי יותר טוב ב - XP אני אשקול להתקין את המערכת הפעלה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב הוא פשוט נכבה לבד מתי שבא לו החלפתי הארד דיסק במחשב חדש 160 גיגה יש לי עוד הארד דיסק 40 גיגה סלייב החלפתי ספק חדש וונידואס מקורי מותקן! אין וירוסים ספייס או כל דבר אחר שיכול להזיק המחשב מתוחזק כראוי מצורף ההודעה לאחר ההדלקה המחודשת מצורף קובץ מינידאמפ!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. לפני כחודש התקנתי windows 7 32 אולטימייט (מהחנות, נינתיים ללא מספר היות וטרם יש לי כזה) בתחילה הכל הכל חלק אולם בימים האחרונים החלו להתגלות בעיות בהתקנות תוכנות כשרות חוקיות ואמורות להיות תואמות למערכת למשל ffdshow. בתחילה חשבתי שמדובר באיזו בעייה עקב תוכנה שרצה ברקע ומפריעה וכל שלי לעשות זה לכבות ולהפעיל מחדש את המערכת. היום בעקבות דיון בפורום הבנתי שעלי לעדכן את דרייבר כרטיס המסך שלי (ATI Catalyst) ובעזרת הדרכת החברים (תודה) הורדתי את הדרייבר החדש, הסרתי את הישן ולאחר איתחול התכוונתי להתקין את החדש. בפעם הראשונה הופיעה שגיעה והיות וחששתי שההורדה לא צלחה הורדתי אותו מחדש. גם הפעם זה לא הצליח. חששתי שיש איזו בעיה במערכת ובשל כך איני מצליחה להתקין דברים ובפז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ובעזרת ההתקנה של WIN7 חילקתי את ההארד דיסק ל 2 מחיצות. כשההתקנה הסתיימה וה WIN עלה, אני רואה את המחיצה של ה WIN ולא את השניה. בדקתי ב disk managment ואני לא רואה את המחיצה שם.. מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב? אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי. אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, עשיתי אוברקלוק והמחשב עלה ונתקע על מסך שחור לפני שיש את הסמל של הXP כזה... אז עשיתי ריסט ואז עלה מסך שאומר שהקובץ NTOSKRNL.EXE נדפק... ואני רוצה לעשות לו ריפייר ואני לא מצליח.... אני אל יודע איך משתמשים בזה... ואני גם לא זוכר את הADMINISTRAITOR PASSWORD שקובעים בהתקנה איך אני יכול לגלות אותה? חייבת להיות דרך איזה קראק או משוה שיגלה לי את הסיסמה או יקבע ססמה אחרת.... אז בעצם הבעיה כרגע זה עם הסיסמא כי בשביל ריפייר צריך את הסיסמה... אם אני נותן לווינדוס לעלות עכשיו הוא בעצם עולה אבל הדסקטופ מתחיל להבהב ושניה יש תמונה ושניה יש מסך לבן כזה שאורמ משהו על ACTIVE DESKTOP ולא משנה מה אני עושה זה ממשיך להבהב... כמו מטומטם ביטלתי את האפשרות לסיסטם ריסטור אז אני לא יכול לעשו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התהליך פתאום החל לתפוס לי אחוזים ניכרים מהמעבד וזה מאט לי תמחשב איך אנימסיר אותו? מה יקרה אם אני אסיר אותו? (אי אפשר לעשות לו END PROCESS)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כל פעם מקפיץ לי בועה כזאת ליד השעון אומר לי שהמחשב שלי צריך תוכנה נגד ריגול ומתקין אחת כזאת של מיקרוסופת אני לא רוצה את זה יש לי אד אוור איך מפסיקים את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ווינדוס 7 או XP? מפרט: מעבד:E7400 2.8@3.85 כ.מסך:ZOTAC 9400GT זיכרונות:2GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-