Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי קיבל ממיקרוסופט את לונגהורן כדי שיוכל לתת להם משוב לגבי מערכת ההפעלה כאשר אני פותר מסמכים או גולש באינטרנט אני רואה עברית אבל כשזה מגיע לכתיבה אני פשוט לא יכול איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את זה הוא רושם לי שהסיריאל לא בסדר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי ריסטור 100 פעמים ל1000 תאריכים שונים (כן זה מופעל ותופס לי מלא מקום) הוא פשוט עושה איזה 5 דקות Restoring files ואז עושה ריסט לאחר הריסט הוא אומר שזה לא עשה כלום, בלי שום סיבה. סתם מעצבן למה? יש תוכנות חלופיות? קניתי את GoBack שבאה עם הסיסטם וורקס היא טובה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פיספסתי תאפשרות להתחכם ולעשות שידרוג לגירסת הניסיון של W7 ....מיכוון שלא היה אופצית פירמוט,התקנתי את הגירסה המלאה בכונן C שבו היתה מותקנת גירסת הניסיון. ועכשיו יושבת לי בכונן C סיפרית WINDOWS OLD בגודל 61GB .....האם אין בעיה פשוט למחוק אותה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים החל הדפדפן אקספלורר 7 לעשות לי בעיות:הדפים נטענו לאט וכל פעם שהייתי סוגר איזשהו דף הוא הי פותח את החלון דו שיח של ה"סיים משימה".החלטתי להוריד את האקספלורר מחדש שמתאים למערכת ההפעלה שלי ווינדוס סרביס פק 2. בסיום ההתקנה התבקשתי להדליק את המחשב מחדש ומאז לא משנה באיזה מצב אני מפעיל את המערכת עם פקודת F8 הוא מראה לי הודעת שגיאה האומרת כך: LSASS.EXE אזהרת מערכת.(זאת הכותרת של התיבת דו שיח) הנתונים היו גדולים מדי ואינם מתאימים למאגר שצויין אישור. כאשר לוחצים על אישור או על האיקס המחשב חוזר לריסטרט וכן הלאה אפילו במצב סייף מוד. אנא עיזרו לי! בתודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון(אחרי שפרמטי את המחשב) הWIN נופל לי ממש הרבה נגיד היום הלכתי לראות טלויזה הWIN לא עשה כלום שום דבר וכשחזרתי אני ראיתי שהוא נפל והמחשב הוא מחשב חזק ודבר כה לא קראה לי בעבר!(מפרט בסוף) עכשיו נזכרתי שכשהתקניתי את הSP2 היתה לי בעיה שהוא לא הצליח להוריד לי אותו בפעם האחת יענו כול כמה זמן הוא ניתן את ההורדה והיתי צריך לחדש אותה מאפיו שהיא הפסיקה אבל ההתקנה היתה בסדר גמור יכול להיות שזו הסיבה? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? אם אני יעשה repair זה יכול לפתור את הבעיה? המפרט: AMD 64 3000+ 1024 160G 6600GT אני חושב שזה מה שצריך בקשר למפרט אם אחסרתי משהוא תגידו אני ירשום
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הערה: 2000, XP, ויסטה כוללות את המקבילה שלהן לשרתים. עריכה: חבל שזה מסודר כ"כ חרא
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כון של 1TB במחשב היה מותקן עליו עד עכשיו רק ויסטה והוספתי XP הויסטה היתה מותקנת על C: ואת ה-XP התקנתי על D: ועכשיו אני לא יכול לזפזפ בניהם המחשב ישר ניכנס לXP איך אפשר לטפל בזה {כונן C לא נמחק..} תודה רבה שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העניין הוא שיש לי דיסק של 80g ודיסק של 1T אופציה שניה היא לשים את הווינדוס במחיצה משלה, אבל על הדיסק הפיזי של ה1T עם שאר החומר יש עוד עניין לשקול. הדיסק של ה80 הוא ישן עם buffer קטן יחסית למקובל היום. אז אולי אפילו אם זה בטוח יותר, עדיין זה לא משתלם מבחינת יעילות המערכת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שרת עם מערכת הפעלה של server 2003 64BIT כיום אני מוגבל במספר החיבורים שאני מבצע ל 2 חיבורים בו זמנית הכוונה ל RDP כיצד אני יכול לשנות את המספר החיבורים אל השרת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. לאחר התקנת win 7 , ההודעה הבאה מופיעה בכניסה למחשב (עידכנתי את הדרייברים של הלוח אם על מנת שיתאימו ל7) מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה איטי לוקח לו יותר זמן להיכנס למשחקים להפעיל תוכנות וכאלה בערך לפני חודש פרמטתי אז אני לא מתכון לפרמט סרקתי ווירוססים בעזרת קספרסקי ולא נמצאו ווירוסים עכשיו אני חושב שאולי יש לי בעיה עם ספיורים השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal הרצתי סריקה והוא כזה מתקע באמצע (וזה לא מראה לי את הקובץ שעליו הוא נתקע) אז יכול להיות שזה בגלל זה מה נראה לכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות את וויסטה אבל אני מעדיף שיצא לו קצת תיקונים וכאלה כמה זמן בממוצע לוקח להם להוציא לדוגמא ב XP כמה זמן?< והאם לדעתכם כדי לחכות או שפשוט כבר לקנות ואז תמיד להיות עודכן? (מאוד בא לי וויסטה)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי על המחשב 2 מחיצות מערכת-אחת שבה נמצאת מערכת ההפעלה שפועלת כרגע ועוד אחת של המערכת הישנה. במחיצה של מערכת ההפעלה הישנה יש תיקיית WINDOWS שאותה אנלא יכול למחוק כי זה אומר שאין לי הרשאה ואני גם לא יכול לשנות את ההרשאה ]= אני גם לא יכול למחוק את המחיצה כולה כי היא מחיצת מערכת. מה אפשר לעשות במצב כזה חברים? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לצין שאין בעיה במסך כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה צבעים הכול רגיל ושאני נכנס למשתמש שלי אני רואה אחרי שהוא נטען הכול הופך לשחור לבן ... ד"א ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... מה לעשות כי ברור שזה לא מהכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד ימין פה. יש לי כמה שיקולים שאני חושב עליהם לעבור לויסטה כבר.. א) אני רוצה לפרמט את המחשב.. אז אולי על הדרך כבר לעבור לויסטה.. ב) וינדוס ויסטה כמה שזה מוזר אני זוכר שהתקנתי פעם ורץ יותר מהר במחשב שלי מאשר XP PRO... במיוחד בloading שלו בהפעלת המחשב.. עכשיו יש את השיקולים האחרים מסביב.. כמו: האם זה ישפיע לי על חווית המשחק? זאת אומרת, אני אוכל אולי להשתמש בDX10 ולבדוק לעצמי באמת אם אני רואה הבדל משמעותי בפעם הראשונה, והאם זה עלול להוריד לי את הביצועים במשחקים בגלל שויסטה כבד יותר? וכנ"ל לגבי כל שאר התהליכים, ויסטה עלול להשפיע על הביצועים שלי למרות המפרט? (בכל זאת, 3 גיגה ראם בDual Channel, 8800GT, E6400.. מחשב לא רע בכלל...) מה אתם חושבים? אני שואל עכשיו כי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, טוב, ה CD Player שלי ב Win2000 שבק חיים. כשאני מכניס דיסק מוזיקה לכונן (דיסק רגיל, קנוי, לא צרוב) אני מקבל את ההודעה הבאה: "Access to the specified device, path or file is denied" עכשיו, אותו כונן קורא דיסקים של תוכנה בלי שום בעיות. המחשב גם מזהה שיש Audio CD בכונן, אבל אם אני מנסה ללחוץ עליו לחיצה כפולה אני מקבל הודעה בזאת: The device is not ready" ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר - (Creative Sound Blaster 16, plug and play (WDM - אבל ללא תוצאות. הצילו!!! Anybody? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטי את הויסטה שלי ובאתי להתקין את האקספי עכשיו אי אפשר להתקין את ה הקספי אני לא מצליח כאילו נשאר הבווט של הויסטה ואני לא יודע איך להסיר אותו הפירמוט לא מוחר לי אותו אין לי מושג מה לעשות עזרה מישהו ? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא WAVE1 לSP2 הכולל 34 חבילות שפחות, הנתנות להורדה בWindows Update. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס להגדרות של הפיירוול אני לא מצליח אפילו להיכנס אליו ואני מקבל הודעה: Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice? וכשאני אני עושה yes הוא אומר לי: Windows cannot start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice. כבר התייאשתי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-