Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
ישנה פקודה CMD לשינוי סיסמת administrant ב- WIN. מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מצליח לעשות עדכונים לוינדוס. לא דרך האתר של מיקרוסופט ולא דרך תוכנות אחרות שמשתמשות ב-update הזה.. לדוגמא: windows defender או Windows Vista Upgrade Advisor. ב-windows defender אני מקבל שגיאה 0x80240022. כשאני עושה את העדכון דרך האתר הוא אומר לי שהורדת כל העדכונים נכשלה.. מה עושים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף סידרו לי מחיר ולקחתי את ויסטה אולטימייט ב64 ביט. עכשיו יש לי כלי שירות שקורא כרטיסי SIM של ניידים דרך ממשק USB (כמו DOK אבל שמכניסים לו כרטיסי SIM). הדרייבר שלו לא מתאים לויסטה, אולם באינטרנט קיים דרייבר מתאים למערכת 64 ביט אבל של XP. הצרה היא שאם מנסים להתקין אותו מכיוון שמדובר בדרייבר בלתי חתום ישנה שגיאה (מספר 39 אם זכרוני אינו מטעה אותי) אשר מונעת את ההתקנה של הדרייבר. אז לשאלותי: 1. האם ישנה דרך (פשוט קראתי בפורומים במיקרוסופט שזה בלתי אפשרי) להתקין על ויסטה 64 ביט דרייבר בלתי חתום? 2. האם יש למישהו מושג איפה למצוא דרייברים לכלי הזה בשביל ויסטה? (PL-2303 USB-to-Serial Port Adapter) תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני יומיים עם וינדוס ויסטה 64 ביט. יש בוינדוס באג - כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב סליפ (או שהוא מכניס את עצמו לבד אחרי שעה) במקום להיכנס לסליפ המחשב מתרסק ועושה BOOT מחדש, במקום לעלות בחזרה עם המצב שהוא היה בו, ובזמן העלייה הוא מציג את המסך שבו הוא אומר שהוינדוס נפל והוא שואל אותי אם לעלות במצב נורמאלי או במצב SAFE MODE, ולאחר סיום העלייה הוא אומר "Windows has recovered from an unexpected shutdown." יש לבעייה הזו איזשהו פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אנא עיינו בתמונה המצורפת. אני יכול לגשת לכונן אם אני רוצה, זו לא הבעיה - אך אני מעוניין לסדר את זה שזה יהיה בדיוק כמו בעבר שעל ידי לחיצה כפולה זה אוטומטית יפתח את הכונן. http://img399.imageshack.us/img399/1531/sdfdfgri4.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
המחשב נועד לגלישת אינטרנט בעיקר וקצת עבודה על פוטושופ. אשמח לעצתכם
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני נוהג לגלוש בהמון טאבים (דפים) בדפדפן שלי, העניין הוא שזה צורך המון זיכרון מתוך ה 4GB שיש לי, הבעיה היא שגם כאשר אני סוגר את כל החלונות, עדיין תפוסים לי כ 3 ג'יגה זיכרון (כמובן שאין אף דבר כבד אחר שרץ עוד ברגע) מה הבעיה? והאם יש אפשרות או תוכנה כפי שפעם היית לי שהיית מפנה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
התיקיה היא תקיית מערכת ולא אמורה להעלם.רציתי להתקין תוכנת windbg ואז נוכחתי לדעת שאין לי תיקית minidump בוינדוס....ביצעתי חיפוש בכל כונן C ואין שום קובץ או תיקיה בשם זה.המחשב עבר התקנה והסרה של sp3,(כרגע הוא עם sp2),אולי זה קשור?..
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, חג שמח דבר שמאוד מעצבן אותי הוא שבתיקיית המשתמש על שולחן העבודה ב- Windows 7 נמצאות כמה תיקיות מאוד לא קשורות, שאני לא משתמש בהן ולא רוצה שיהיו שם. מדובר בתיקיות Contacts, Downloads, Favorites, Searches, Saved Games תמונה להמחשה: ניסיתי למחוק אותן, הן חוזרות לבד. ניסיתי להגדיר Hidden אבל זה לא משפיע עליהן - בתמונה הן כבר במצב מוסתר. ניסיתי להכריח Attributes של הסתרה ע"י Administrator אבל זה גם לא עושה שינוי. מישהו יודע איך להעלים את התיקיות הללו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הוא נתקע ה VERIFEING DMI DATA POOL, ההודעה בביוס לפני שהוינדוס עולה כשהכל תקין. לוח - GAX58 UDR3. כבר יצאה לי הנשמה מתיסכול...
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מצרף דוגמא איך זה נראה. כנ"ל לגבי OUTLOOK מאוד קשה לקרוא את זה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
משום מה כאשר אני לוחץ על shut down המחשב סוגר את כל התכניות מגיע למסך יציאה מסיים אותו, מכבה את המסך אבל נשאר דולק איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ישנה אופציה ב WinXP לעבוד עם ClearType Fonts וע"פ Microsoft זה מאוד מומלץ לבעלי מסך LCD...... http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/default.asp
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לינק לאתר TECH-CRITIC שבו יש תמונות אמינות מLONGHORN WINDOWS LONGHORN
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות: 1.יש לי שני משתמשים במחשב,במשתמש שלי נכון יש למטה פס כחול ויש בו quick launch שהיה בו סימן של אינטרנט ועוד סימן של show desktot אז זהו הוא נעלם,איך אני מחזירה אותו? 2.שאלה שניה היא במשתמש השני נעלם לגמרי הפס הכחול אין אפילו start מה אני אמורה לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר דברים שמחקתי בטעות אני רוצה לעשות את זה בעזרת שיחזור מערכת עכשיו אני לא יודע איך אני בוחר לתאריך שאני רוצה משהו יודע איך אני עושה את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-