עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by LazyBoy,

אהלן, קיבלתי היום כמה הודעות שגיאה שמצביעות על בעיה עם הקבצים אבל chkdsk לא מוכן לרוץ. אני מאשר לchkdsk /f לפעול בזמן הפעלה מחדש אבל הוא פשוט לא רץ וויסטה עולה כרגיל. אותו דבר בדיוק קורה עם scandisk אשמח לעצות.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by dante123,

שלום. כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם ל''מאפייני צלילים והתקני שמע'' הווינדוס כותב תחת הTab של ''עוצמה'' ''אין התקן שמע'' החיבור של הרמקולים (+באס) הוא לא מוציע שום צליל. כשניסיתי לשמוע משהו במדיה פלייר הוא כתב שאין אפשרות משום שהוא לא מזהה את התקן הקול. אני חושב שזה בגלל שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ההתקנה נתקעת =\ (Asus M2N-E,כרטיס אונבורד) אז הווינדוס אף פעם לא מזהה את התקן השמע. יש דרך לפתור את זה?כמו שאמרתי,שאני מנסה להתקין את הדרייבר דרך הדיסק המחשב נתקע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by eranisra,

כרגע הוא על מצב שאני פותח קובץ והוא נפתח במדיה פלייר אך אני לא רואה את המדייה פלייר אלא אם אני כאילו עוד פעם פותח את מדיה פלייר ואז אני רואה את המסך שלו כשהקובץ כבר מתנגן, וגם אם אני סוגר אותו הוא לא נסגר ממש - הקובץ עדיין מתנגן אני חייב לעצור את הקובץ ולסגור את המדיה פלייר איך ניתן לפתור זאת?? ויסטה 64 ביט אולטימייט

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Shtupel,

כבר שנה אני הם מבטיחים....

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by glassmoon,

היי האם יש דרך לשחזר קובץ שנמחק בwin xp ? תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by ykantor,

איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315 לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת. הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר. לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד. בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by Greave,

היי, אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה? פרטים נוספים: *שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by TMRider,

אנלא בטוח אם זה קשור לפה, אבל בכל זאת... כשאני מוריד קבצים גדולים יחסית בהורדה ישירה, אם ההורדה נמשכת יותר משעה אז קופצת לי הודעה שאומרת שהזמן להורדה עבר ("the download had timed out") . מישהו מכיר איזושהי דרך לעקוף את השטות הזו או יןדע למה זה קורה? זה מחרפן כי השרתים יחסית מהירים (150 kb/s) אבל אני לא יכול להוריד שום דבר רציני שההורדות נפסקות ככה. תודה מראש על העזרה: TMRider

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Emin,

התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by FIRE-KID,

שלום לפי המפרט שלי בחתימה אני אוכל להשתמש גם בלוגרהון וגם בוויננדוס 64 ביט.... מה יהיה עדיף? האם יהיה לוגרהון של 64 ביט? משהו מוכן להסביר לי ? כי עומד לצאת 2 ווינדוסים ואני לא יודע מה לעשות ...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by THELAD,

היי, מותקן לי windows XP Home edition על המחשב, אני מעוניין להעביר שטח מכונן D לכונן C מכיוון שאין מספיק שטח ב-C. אני לא מעוניין לפרמט את המחשב. האם יש דרך לשנות את החלוקה של השטח בין הכוננים מבלי להתקין מחדש את הווינדוס? (דרך שלא תסכן לי את המידע שקיים על הכוננים) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by dids22,

מה הוא עושה? ולמה כשאני חוסם אותו בפיירוואל אני לא מצליח לגלוש?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by slider,

אז ככה, לאחר ששמתי לב שהמודם שלי(PCI Creative) היה צמוד למאורר שעל כרטיס המסך, החלטי להעביר אותו ל Slot אחר. לאחר שעשיתי זאת, התקנתי אותו מחדש ב Win xp וב 98 אבל מה, כשאני מנסה להכנס לאינטרנט ב XP , אני לא מצליח, וכמה פעמים, המחשב נתקע לחלוטין (אפילו העכבר לא זז). בעוד שב 98 הצלחתי להתחבר... יש למישהו רעיון מה לא בסדר??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by joniar,

שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום לכולם מדיי פעם מופיע לי חלון עם הודעה windows-no disc ואז יש אפשרות לבטל להמשיך וכו למה החלון הזה צץ?ואיך מבטלים את זה לגמרי?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Monopoly,

אני לא יכול להריץ קבצים EXE וכד' שנמצאים בתיקיה שהשם שלה רשום בעברית, יש פתרון לזה? Win 8.1 pro

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yanhak,

איך מפעילים את האופציה הנ"ל בויסטה הום בייסיק?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by TheHungryOne,

היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by elad-k1,

יש לי בעיה בתיקיות מסוימות במחשב שאני ניכנס אליהם זה ישר יוצא לי מהתקייה?? מה עושים ? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by pro.surfer,

שלום, התקנתי היום בהצלחה את חלונות 7 בגירסת ה ULTIMATE 64 BIT על המחשב הנייד. יש ברשותי את האינטרנט האלחוטי של סלקום (הסטיק הלבן) שמתחבר דרך USB. הבעיה היא שאני מתקין את הסטיק אבל לא מקבל אפשרות להתחבר לרשת מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? תודה טל.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.