עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה התחיל פתאום... התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ולא עזר...

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by WiseOne,

אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by bombina,

שלום לכולם!!!! אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל זה היחיד שנראה לי בערך מתקשר לבעיה... אז ככה: פתחתי חשבון משתמש חדש במחשב, ונתתי לו הרשאה של אדמינסטרטור... אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב גיליתי להפתעתי שהחשבון הקודם שלי שהיה גם אדמין נעלם לחלוטין ובו כול המידע, התכונות וכול מה שאני צריכה!!!!!!!! איך אני יכולה לשחזר את זה<?????? בבקשה תעזרו לי! שבת שלום

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  4. ברשותי נייד שמותקן עליו וויסטה הום. בשל בדיקות שעליי להריץ, ברצוני להתקין גם ווינדוס XP HOME כDUAL BOOT, ולאחר שאסיים את הבדיקות(בערך יום עבודה), יהיה עליי להסיר את מערכת ההפעלה השנייה כאילו לא הייתה מעולם. מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת(ההסרה. את ההתקנה אין בעיה לעשות מן הסתם)? האם זה בכלל אפשרי או שכל מה שאעשה ישאיר גרורות מרגיזות?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by nnfyrbsnss,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?

6. Started by g1zey,

כיצד יש לבצע את הפירמוט ? העלאת הדיסק של הXP בעת הפעלת המחשב .. ? תודה לעוזרים .. אם אפשר הסבר מפורט כמה שיותר שלב אחרי שלב זה יהיה מצוין .. תודה .

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  7. פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by kakikwaski,

כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Tiran Naveh\Desktop\012411-20872-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. …

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by mich4el,

לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה. כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא: החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל בא…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by ofekd23,

שלום אני התחלתי ללמוד מחשבים ונתנו לי שאלה שאני לא יודע לענות על השאלה . מי שיוכל לעזור לי תודה רבה . איך אני יכול את הwin להתקין על דיסק און קי איזה קובץ אני צריך להעתיק מהדיסק של win בכדי שהיה לי מקום בדיסק און קי כי הגודל של הwin יותר גדול מנפח הדיסק און קי שלי ואיך אני יוכל לעשות שזה יפתח מהדיסק און קי מה אני צריך לשנות בbios בכדי שהדיסק און קי יעלה ראשון ולא ה hdd תודה לכל מי שעוזר ושליחה אם יש שיגאות כתיב

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  11. כאשר הפעלתי כרגע את המחשב שלי, הופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה הסיבה לבעייה? יש לציין כי הדבר לא פגע בהמשך העבודה במחשב.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  12. טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  13. Started by OR2OOO,

יש לי דיסק התקנה של XP ודיסק שדרוג(Upgrade) של 7. רציתי לדעת מספר דברים: האם להתקין את XP לוקח הרבה זמן? והאם ההתקנה מסובכת? הדיסק בא אם חבילת השירות הראשונה(service pack 1) ורציתי לדעת האם צריך לעדכן לגרסה חדשה לפני השדרוג? אפשר שבשדרוג זה יפרמט(כי בדרך כלל זה שומר Windows.old) את הכל? יש הבדל בין שדרוג לבין התקנה של המערכת הפעלה ישירות מהכונן DVD(התקנה רגילה, ללא צורך במערכת הפעלה לפני השדרוג)? האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהואservice pack 1) לחומרה עדכנית של היום? ודבר אחרון. יכולה להיות בעיה עם שדרוג לאומת התקנה רגילה(יכולות להיות בעיות כל שהם)? אשמח לתשובות. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  14. היי התחדשתי בכונן SSD חדש אשר הוגדר אצלי ככונן C, והתקנתי עליו את הווינדוס כאשר הווינדוס נשאר גם על כונן D (כונן C הקודם). בכדי לפנות את כונן D פירמטתי את הווינדוס שם, ועכשיו יש לי הודעת שגיאה בתחילת המחשב "boormgr is missing" ולא רק שהווינדוס לא עולה מכונן C גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. הפעלתי את ההתקנה של הווינדוס ושם הוא מזהה את הדיסקים הקשיחים, וניתן להתקין מחדש, אך אני מנסה להימנע מזה. יש פתרון כלשהו לשחזור ה- bootmgr או מה שצריך?

15. Started by maverick,

יש לי בעיה שכאשר אני פותח חלון חדש באקספלורר, הוא פותח לי אותו מוקטן כך שאני צריך להגדיל אותו בכל פעם. יש דרך לשנות את זה שיפתח לי ב-maximize?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. היי מישהו יודע איך בדיוק אני מונע מתוכנית מסוימת ואו בכלל , לדעת מהם התוכניות שעולות לי במערכת win2000 , אני לא מעוניין בתוכנית חדשה אלא דרך הרגסטרי בלבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  17. ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

שלום לכולם עכשיו שרצתי להפעיל את הregedit אני מקבל מסך כזה לשניה וזה לא עושה כלום יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

19. Started by eliXir,

לאחר שכל הפאקינג מחשב שלי נדבק בווירוסים, הורדתי אנטי ווירוס והוא ניקה אותם אך בכל זאת המחשב לפעמים נמצא בתקיעות כאשר אני מפעיל דבר כלשהו.. אני לא אפרמט שוב כי זה לא יעזור מכיוון שכשפירמטתי, ישר שמתי FIREWALL של ווינדוס, והורדתי את העידכונים של ווינדוס ובכל זאת כל המחשב שלי נדבק בווירוסים. עכשיו, באותו נושא אך משהו אחר, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס רושם לי ש-2 ווירוסים ניסו להיכנס לי למחשב אך זה חסם אותם: http://planet.nana.co.il/elixir3/v1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir3/v2.JPG זה נורמלי שכל פעם שאני אכנס לאינטרנט ווירוסים ינסו להיכנס אלי למחשב? איך זה שלפני הפירמוט לא היה לי אפילו אנטי ווירוס מותקן ולא היו לי בכלל ווירוסים (בדקתי כל כמה ימים), פירמטתי כד…

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by most,

שלום לכולם חבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו. הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult). כך נראה ה - boot ini שלי [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect 1. מבקש עזרה בעריכה. 2. מה זה :noexecute=optin 3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי? נ.ב. קראת…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by domuzy,

היה לי את ה-firewall של מקפי כשהתקנתי את ה SP2 שאמור לבוא עם firewall משלו. של מקפי עבד נהדר אבל אז היה לי LOW ID באימיול והבנתי שהפורטים חסומים. את של המקפי פתחתי ולא עזר. שיערתי שזה קשור ל firewall של הSP2 אז קודם הסרתי את של מקפי אבל בכל דרך שניסיתי להגיע לזה של הSP2 קיבלתי את ההודעה הזו: windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. do you want to start the windows firewall/internet sharing (ICS) service? אם לחצתי על YES נפתח חלון שגיאה נוסף: WINDOWS CANNOT START THE WINDOWS firewall/INTERNET CONNECTION SHARING (ICS) SERVICE. וזהו! אין לי את הfirewall של SP2 ןגם לא נראה שאוכל להשיג. מה שכן, זה כנראה חוסם לי פורטים ומאט א…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  22. כן כן תצחקו מהשאלה יש לי ויכוח קטן עם חבר שלי: אני מנסה להסביר לו שכאשר לוחצים על כפתור הכיבוי במארז מתבצעת פעולה מסודרת של כיבוי הווינדוס בדיוק כפי שנעשית כאשר לוחצים על התחל>כיבוי. האם אני צודק? ניסיתי למצוא איזה כתבה בנושא או מאמר אפילו בויקיפדיה שמראה מתי הפטנט הזה נכנס אבל לא מצאתי... אם מישהו יוכל להביא קישור להוכחות אני אודה לו.

23. התקנתי אצל חבר של אבא שלי שקנה מחשב חדש לפני כמה ימים אבל הוא לא מסתדר עם האנגלית... אני זוכר שהיה לי פעם פאץ' כזה אבל לא מוצא אותו... הישנו צדיק בHWZ0N3 ?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by alia,

היה לי קודם ויסטה 64 ביט ,4 גיגה זכרון ,ללא sp1 המחשב זיהה רק 3.3 גיגה,בביוס ובתוכנות היה 4 גיגה (אין לי בביוס את האופציה memory remapping) בכל אופן,לאחר התקנת sp1 הוינדאוס כן מזהה את כל 4 גיגה זכרון. שאלתי כיצד ניתן לדעת האם הוא באמת מסוגל לנצל את כל ה4 גיגה או שזה רק מראה את כל הנפח תודה

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by Tal14,

כרגע אני משתמש בXP SP3, ואני די מרוצה אבל אני שוקל לפרמט ולהתקין ויסטה. המפרט של המחשב שלי: E6750 2GB Ram GEFORCE 8800GTS 320MB שיושבים על Gigabyte GA-P35-DS3L בד"כ אני משחק מנג'ר, קאונטר סטריק, אבל גם משחקים יותר כבדים כדאי לי להחליף? המחשב יעבוד יותר לאט? המשחקים יעבדו יותר טוב? ואם כן לאיזו גירסא של ויסטה? תודה

• 10 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.