עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה, עשיתי אוברקלוק והמחשב עלה ונתקע על מסך שחור לפני שיש את הסמל של הXP כזה... אז עשיתי ריסט ואז עלה מסך שאומר שהקובץ NTOSKRNL.EXE נדפק... ואני רוצה לעשות לו ריפייר ואני לא מצליח.... אני אל יודע איך משתמשים בזה... ואני גם לא זוכר את הADMINISTRAITOR PASSWORD שקובעים בהתקנה איך אני יכול לגלות אותה? חייבת להיות דרך איזה קראק או משוה שיגלה לי את הסיסמה או יקבע ססמה אחרת.... אז בעצם הבעיה כרגע זה עם הסיסמא כי בשביל ריפייר צריך את הסיסמה... אם אני נותן לווינדוס לעלות עכשיו הוא בעצם עולה אבל הדסקטופ מתחיל להבהב ושניה יש תמונה ושניה יש מסך לבן כזה שאורמ משהו על ACTIVE DESKTOP ולא משנה מה אני עושה זה ממשיך להבהב... כמו מטומטם ביטלתי את האפשרות לסיסטם ריסטור אז אני לא יכול לעשו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by raananweber,

ברשותי DVD עם כל 6 הגירסאות של הויסטה , השאלה שלי האם זה גם 64 וגם 32 ???? בהתקנה זה אמור לשאול או לזהות עם המחשב שלי הוא 64 ביט או 32 ??? עזרתכם בבקשה.....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eyraz,

אני רוצה לבטל את המסך כניסה לווינדוס... שלא יציג לי שם משתמש בכניסה שהמחשב עולה... תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התהליך פתאום החל לתפוס לי אחוזים ניכרים מהמעבד וזה מאט לי תמחשב איך אנימסיר אותו? מה יקרה אם אני אסיר אותו? (אי אפשר לעשות לו END PROCESS)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם. אח שלי קנה מחשב נייד LENOVO. והיום פתחתי הכל מהאריזה וכשהוא קנה אותו הם לא שמו ל וינדוס ברוסית לא שלו שפה הםם אמרו WINDOWS VISTA BASIC והיום הדלקתי אותו הייתי צריך להגדיר כל מיני הגדרות של הפעלה ראשונה של הוינדוס וזה שאל אותי עברית או אנגלית בחרתי עברית וזה רשם שאי אפשר יהיה לשנות את זה בקיצור הורדתי ממיקרוסופט רוסית MUI של 32 ביט ושל 64 ולא עובד וגם בהגדרות אזור ושפה איפה שאמורים לבחור איזה שפה להתקין אין את זה ובקיצור חיפשתי וחיפשתי וגיליתי שאי אפשר להתקין שפות בגירסה הזאת. עכשיו גם שמעתי על הLIP וקראתי על זה וגיליתי שזה רק לוינדוס באנגלית? וגם ניסיתי פה קישור של מיקרוסופט שהם נתנו http://www.microsoft.com/unlimitedpotential/programs/llp.mspx בחרתי MIDDLE E…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by hwmember,

חברס הרצתי חיפוש בכל מיני ואריאציות ולא מצאתי משו ברור לחלוטין.. אני מחפש אישהי המרה של הTHEME של VISTA RC1 כלומר האחרון ביותר, לXP אני רוצה את הTHEME האמין והתואם ביותר.. הדבר היחיד שחשוב לי הוא שאני לא רוצה להשתמש באף תוכנה חיצונית..(זיכרון זעום רק 256 חח) פשוט לקחת את הTHEME ולהפעיל אותו בתוכנה נגיד כמו הסטיילר של טיון אפ, שרק מפעילה את הTHEME על זיכרון נמוך.. באייקונים וכל שאר הפיצ'רים של ויסטה אני אטפל בעצמי.. אני צריך רק את הויזואל סקין...לא SHELL PACK מלא.. תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב ככל הנראה משהו גורם לאותה בעיה (כיבוי ומחשב וארור-ניתן לראות הכל בתמונה שלמטה) אני בטוח שהכל נגרם בגלל שטות שלי שפתחתי קובץ EXE (לא חשוב כרגע איזה). קיצר הרצתי אנטיוירוס ושתי תוכנות ANTI SPYWARE וכל מה שמאצתי(ומצאתי) העפתי. מה ניתן לעשות? כמובן שקודם כל הפעלתי ברגע שזה קרה תפקודה SHUTDOW -A אבל זה לא הפתרון... עריכה: פעם שניה שלישית רביעית מי סופר(..) שזה נגרם (אך עבר כולה פחות מ12 שעות מאז שפתחתי את אותו קובץ EXE) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Guy950,

אני רוצה לשדרג לווינדוס שבע מווינדוס ויסטה פירמיום 64bit. כרגע האופציה היא לשדרג לWIN7 פרימיום (אולי אני ארצה לשדרג לאולטימייט בגלל הXP MODE) אבל איך כדאי לי לעשות זאת? אני רוצה לקנות את ערכת השדרוג כי מן הסתם היא זולה יותר, אבל אני קורא שיש בעיות עם השידרוג, מה הבעיות בידיוק? אני ברמת העיקרון הורדתי את הWindows 7 Upgrade Advisor מהאתר של מיקרוסופט ויצא שכל הרכיבים שלי תואמים וכו' וכו' וכו', רק הוא אמר לי שאין לי מספיק מקום במחיצה הראשית (הנפח במחיצה הוא כ48 ג'יגה, הויסטה עצמה תופסת 23 ג'יגה, ועוד כמה דברים שגם שייכים למערכת כגון AppData וכו') ויש לי 12 ג'יגה פנויים, אני יכול להתקין בכ"ז את הווינדוס 7 על המחיצה הזאת גם בידיעה שהתוכנה אומרת שאין מקום? הרי במילא ההתקנה מתלב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by x-dude,

היי אני יושב להנאתי רואה סרט דרך ה power dvd שלי ופתאום אני מקבל את המסך הכחול שלא ראיתי לפחות שנה עם השגיעה שמופנית לnv4_disp.dll,או קיי זה של ה גיפורס שלי דרייברים דפוקים או משהו,אבל אחרי שעשיתי ריסטרט אני מוצא ב event viewer שלי את ההודעה הזאת The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לדעת איפה בדיסק שלי ה bad blocks נמצאים,בחלונות 95 ו98 זה היה מראה קוביות וצבע שחור או אדום היה ה bad block , ב windows xp הוא לא מראה,עשיתי scan for and attempt recovery of bad sectors לא משנה אם יש או אין bad blocks פשוט אחרי ה scan הוא מראה או קיי (ולחיצה על האו קיי תעיף את החלון הנל).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by juve12,

הגיע לי אימייל עם קובץ WORD אבל ברגע שאני שאני פותח אותו הכול כתוב בג'יברייש במחשב אחר שאני פותח את הקובץ אין בעיה במחשב בעושה בעיות אני מחובר ברשת כך שיש הגנה במחשב השני גם יש הגנה אבל הוא לא באותה רשת שאלתי היא כזאת האם יכול להיות שאנטיוירוס של חברת 012 פוגע בקובץ אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Fyuz,

שלום חברים הזמנתי מחשב חדש אתמול ואני צריך עכשיו וינדוס אז ככה הורדתי וינדוס MICROSOFT.WINDOWS.7.ENTERPRISE.X64.SP1.INTEGRATED.APRIL.2012-BIE.iso הוינדוס הזה ירד לי בקובץ ראר עכשיו שאני צורב אני צריך לחלץ אותו או שאני צורב איך שהוא ועם כן אני צריך לחלץ אני צורב את כל הקבצים או שבוחר את הגדול שם שזה install.wm וזהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by gilp123,

שלום לכולם ושנה טובה, יש לי דיסק נייד של WD עם קיבול 250GB, אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה. האם אני יכול? אם כן איך אני יכול לבצע את ההתקנה? אני יודע שיש להגדיר משהו ב bios,אבל לא יודע מה. אשמח לקבל עזרה . תודה ושנה טובה וחג שמח. גיל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by wasermania,

מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט. כשאני פותח קבצים תמונות או מסמכים. ונסיתי לילחוץ עיגול (התחל) ולראות קיצורי מסמכים שהפעלתי מזמן.ואני לא רואה קיצורי דרך במסמכים. וגם אני רוצה לנקות קיצורי הדרך מסמכים. כמו שעושים בחלונות XP לוחץ קליק ימני על כפתור "התחל" ניפתח חלון תפריט ולוחץ על "מאפיינים" ניפתח חלון ולוחץ על "תפריט התחלה קלאסי" --> "התאמה אישית" ניפתח חלון: למעלה "תפריט התחלה" שורה שנייה כתוב: "כדי להסיר רשומות של מסמכים תוכניות ואתרי אינטרנט בהם השתמשת לאחרונה, לחץ על "נקה". יש כפתור לידו ניקרא: "נקה" ואיך עושים בחלונות 7 אפשרות כזאת לנקות קבצים? ואחרון איך מפעילים קבצים מוסתרים ולראות אותם,ואיפה נימצא קבצים זמניים ולימחוק אותם,באיזה תיקייה נימצא? בתודה מר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://jameskyton.wordpress.com/2006/12/29/beyond-windows-vista-fiji-and-vienna/

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by hiyal,

אמרו לי שזה ווינדוס שמתאים למחשבים חלשים מזאת אומרת הגירסא הזאות Microsoft Windows XP SP2 Upgrade ומה ההבדל בין כל הגרסאות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by lion03,

אני רוצה להחליף חומרה במחשב וזה יהיה הלוח אם המעבד והראם ושמעתי שהווינדוס ננעל עם מחליפים חלק מהחומרה זה נכון? אם כן מעושים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?

25. Started by alexrta,

ראיתי את זה דיי הרבה באינטרנט ואני רוצה לדעת מה זה?? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים