Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עשיתי ריסטור 100 פעמים ל1000 תאריכים שונים (כן זה מופעל ותופס לי מלא מקום) הוא פשוט עושה איזה 5 דקות Restoring files ואז עושה ריסט לאחר הריסט הוא אומר שזה לא עשה כלום, בלי שום סיבה. סתם מעצבן למה? יש תוכנות חלופיות? קניתי את GoBack שבאה עם הסיסטם וורקס היא טובה?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
תראו בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה איטי לוקח לו יותר זמן להיכנס למשחקים להפעיל תוכנות וכאלה בערך לפני חודש פרמטתי אז אני לא מתכון לפרמט סרקתי ווירוססים בעזרת קספרסקי ולא נמצאו ווירוסים עכשיו אני חושב שאולי יש לי בעיה עם ספיורים השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal הרצתי סריקה והוא כזה מתקע באמצע (וזה לא מראה לי את הקובץ שעליו הוא נתקע) אז יכול להיות שזה בגלל זה מה נראה לכם?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כל פעם אני מקבל הודעה מוינדוס שהשתנו קובצי הפעלה של המערכת הפעלה ואם אני רוצה לשמור על היציבות של המערכת אני צריך להתקין אותם מחדש ואני צריך להכניס את הדיסק של וינדוס כדי להתקין אותם מחדש. למישהו יש מושג מה לעשות ? איך לפתור את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם. אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS. האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהתיקיה של ווינדוס שוקלת אצלי 3.5 ג'יגה... יש איזשהי דרך לסננן אותה קצת ו"להשיל" ממנה כמה מאות מגה בייטים?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי כמה גאדגטים חדשים והכל הפסיק לעבוד כל פעם שאני פותח את זה הוא ישר סוגר הכל ואומר שיש בעיה איפה ווינדוס שומר את הגאגד'טים החדשים שמורידים כדי שאני ימחוק אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחשב נייד אייסר שהגיע עם ויסטה עובד תקין אבל מה לעשות לא רוצה ויסטה . מנסה להתקין על אותו מחשב XP והקשיח לא מזוהה בביוס הוא מזוהה. אפילו בדוס מזוהה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי בעייה שכל הזמן נוצרת לי תקייה על שולחן העבדה שלא קשורה לכלום אם אני מוחק אותה ונגיד מפעיל את המחשב פתאום אני רואה אותה ככה נוצרת מעצמה בלי קשר לשום דבר שאני עושה. המצב שנוצר הוא שתמיד קיימת לי על שולחן העבודה תקייה חדשה. מה עושים? תודה רן
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן נתקלתי ב-2 בעיות שאני לא מוצא להן פיתורון: 1. מצאתי בבית דיסק התקנה של Win 7 Ultimate 32Bit, בעת ההתקנה הוא לא נותן לי למחוק כוננים קיימים או לפצל אותם לפי מה שאני רוצה להגדיר לו. אותה ביחה איתה בתוכנות שהמליצו לי לפיצול כוננים, פשוט לא נותן לי גישה לפצל איך שאני רוצה. 2. מצאתי דיסק נוסף בבית Win XP SP3, בעת ניסיון התקנה של הוינדוס קופץ לי על ההתחלה מסך כחול שרושם" "A Problem has been detected...". דיסק תקין כי נוסה לא מזמן על מחשב נייח. איך אני מפצל את הדיסק קשיח אם אין לי שום גישה אליו? למה לא נותן לי להתקין Win XP? יאהלה שבוע כבר שובר את הראש עם הפיצול כוננים הזה ושום דבר לא הולך. משהו...!!!
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם שני סטיקים של ג'יגה כל אחד,ועכשיו החלטתי להתחדש ולקנות עוד שני סטיקים של ג'יגה... בקיצור,קניתי שני סטיקים של OCZ xtc platinum 800 mhz,הכנסתי אותם כמו שצריך(דואל סלוטים),אבל הבעיה היא שווינדוז מזהה לי רק 3 ג'יגה מתוכן. לעומת זאת EVEREST וCPU-Z מזהים את כל ה4 ג'יגה...אז אני לא יודע מה לחשוב-הבעיה היא בזכרונות,או בווינדוז? יכול להיות שזה בגלל שהתזמונים שלהם שונים?(4-4-4-12 בזכרונות הראשונים,לעומת 3-4-4-10 בOCZ),ואם כן,איך לשנות את זה? תודה מראש,מקווה לקבל תשובה במהרה...
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אנשים, מדובר במחשב שעובד על winXP pro, שאינו מוחבר כלל לאינטרנט. לאחרונה, ככל הנראה בעקבות התקנה של תוכנה כלשהי, המערכת החלה להקפיץ לי הודעות על כך שאיני מחובר (ר' תמונה). איך מפסיקים את התופעה הזו (חוץ מאשר להתחבר, כמובן..)? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
אני רוצה להפעיל את הbitlocker על הלאפטופ שלי (7 אולטימייט) אבל חושש מכמה סיטואציות: א. מה קורה כאשר נדפקה לי מערכת ההפעלה? האם אני אוכל לשחרר את תוכן הדיסק או שהוא נשאר "נעול"? ב. מה קורה כאשר נדפק המערכת והדיסק הקשיח פיזית? האם אפשר לשחרר משם את החומר? ג. איך בכלל עובד הbitlocker? האם בכל עליית מערכת אני צריך להקליד סיסמא לדבר הזה (חוץ מהסיסמא הרגילה כמובן)? תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
באתי להתקין WIN7 על המחשב (מפורמט מתוקתק והכול) והוא עושה לי כמו שצריך בהתחלה "LOADING FILES" וזה ואז עושה STARTING WINDOWS (כל זה בהתקנה) ואז הוא מראה לי את ההודעה הזאת: איך אני פותר את זה?יש בעיה בדיסק עצמו?אולי ב-BIOS? מחכה לתשובה, ניב.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Tiran Naveh\Desktop\012411-20872-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. …
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ברשותי נייד שמותקן עליו וויסטה הום. בשל בדיקות שעליי להריץ, ברצוני להתקין גם ווינדוס XP HOME כDUAL BOOT, ולאחר שאסיים את הבדיקות(בערך יום עבודה), יהיה עליי להסיר את מערכת ההפעלה השנייה כאילו לא הייתה מעולם. מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת(ההסרה. את ההתקנה אין בעיה לעשות מן הסתם)? האם זה בכלל אפשרי או שכל מה שאעשה ישאיר גרורות מרגיזות?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה. כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא: החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל בא…
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
זה התחיל פתאום... התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ולא עזר...
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל זה היחיד שנראה לי בערך מתקשר לבעיה... אז ככה: פתחתי חשבון משתמש חדש במחשב, ונתתי לו הרשאה של אדמינסטרטור... אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב גיליתי להפתעתי שהחשבון הקודם שלי שהיה גם אדמין נעלם לחלוטין ובו כול המידע, התכונות וכול מה שאני צריכה!!!!!!!! איך אני יכולה לשחזר את זה<?????? בבקשה תעזרו לי! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כיצד יש לבצע את הפירמוט ? העלאת הדיסק של הXP בעת הפעלת המחשב .. ? תודה לעוזרים .. אם אפשר הסבר מפורט כמה שיותר שלב אחרי שלב זה יהיה מצוין .. תודה .
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-