Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בגירסה של ווינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית נייח עם WIN7 32 ביט יש לי נייד עם WIN 7 64 ביט, כיוון שיש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני הולך להפעיל עליו תוכנות של תכנות וכדומה. יש לי כמה משחקים כמו הדמו החדש של פיפא, NBA 2K וכאלה ואף אחד לא עובד לי בנייד וכולם עובדים בנייח. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, אני לא מאמין שיש בעיה עם הכרטיס מסך. האם יכול להיות שזה בגלל הWIN? האם ארגיש אם אעבור לWIN 32 ביט? לפי מה שהבנתי בזמן נתון היום עם רוב התוכנות אני לא מנצל אפילו 3 ג'יגה זכרון. האם כשמבזבזים 2 ג'יגה זכרון, זה משנה אם במחשב יש 4 ג'יגה או 3?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז מחשב חדש שהותקן בו אופיס 365 עם מנוי. כל האפליקציות עובדות חוץ מאאוטלוק. בהפעלה נותן שגיאה של Failed to register a VB script DLL. ניסיתי את פקודת Regsvr32.exe. ניסיתי סריקה לכונן. ניסיתי להסיר את אופיס עם כלי מיוחד של מיקרוסופט ולהתקין מחדש. מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני עם אותו מחשב כבר 3 שנים בלי לפרמט...עד עכשיו נמנעתי כי לא רציתי להכנס לבלאגן של לגבות ואז להתקין הכל מחדש, אבל עקב איטיות שכבר הפכה לבלתי נסבלת החלטתי לפרמט הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה... אז יש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לגבות חוץ מקבצים אישיים ? 2. איך מפרמטים ?? 3. איך להתקין ווינדוז ? 4. איזה הגדרות, עדכונים, תוכנות וכו' צריך להתקין אחרי הפרמוט ? אני מאמין שיש איזה מדריך שמסביר את הדברים הנ"ל אבל ערכתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ,זו כניסה ראשונה שלי עם שאלה של מתחילים,אשמח אם מישהו יעזור יש לי מצלמת pentax optio mx4 ותוכנת המרה acdsee 'תוכנת צריבה nero.לאחרונה אני מקבל הודעות שגיאה בזמן הצריבה:זיכרון וירטואלי קטן,איך אני מגדיל את הזיכרון הוירטואלי? הזיכרון בקשיח עומד על 2גיגה פנוי. בתודה jango
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך בדיוק אני מונע מתוכנית מסוימת ואו בכלל , לדעת מהם התוכניות שעולות לי במערכת win2000 , אני לא מעוניין בתוכנית חדשה אלא דרך הרגסטרי בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לצין שאין בעיה במסך כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה צבעים הכול רגיל ושאני נכנס למשתמש שלי אני רואה אחרי שהוא נטען הכול הופך לשחור לבן ... ד"א ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... מה לעשות כי ברור שזה לא מהכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום לאחר שהחלטתי להתקין sygate גיליתי שה service של רשת הוירטואלית של microsoft virtual pc טוחן את הרשת שולח ping לכל מיני כתובות לא מובנות ומשפיע על הגלישה אם אני חוסם אותו . כיאלו שהוא הופך למין switch ראשי של המחשב ודרכו עובר המידע אל כרטיס הרשת הפיסי. וזהו service שרשום נראה לי כ svchost לא מצאתי שום דרך לשים את הservice ב disable . ניסיתי להסיר כדי לוודא שזה שייך ל virtual pc ולא לאיזה spy או משהו בסגנון. לאחר ההסרה וריסטארט הפלא ופלא הקו אינטרנט נקי, והורגשה הקלה על המחשב בכלל. לידעתכם. ואם יש עוד מישהו שעובד אם האפליקציה הייתי מבקש שיעשה בדיקה מעמיקה כדי להשוות את המקרה אם זה קורה על כל PC או שהיה משהו לא תקין אצלי. והמלצה חמה על sygate הוא מצויין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש עולים לי הרבה תוכנות בשורת משימות ואני רוצה להוריד כמה מהם יש איזה פקודה שאני רושם בהפעלה ואז אני מסמן מה אני רוצה ומה לא,מה היא המילה? ועוד דבר יש לי סמל בשורה הזאת שנקראת Advantage ושאני לוחץ עלייה פעמים נפתח לי הקישור הזה: http://www.memedia.com/advantage/privacypolicy.html אני ממש לא יודע איך זה הגיע אליי ולא יודע מה זה הנה גם תמונה של הסמל : http://img140.imageshack.us/my.php?image=52566002vx3.jpg עוד דבר בבקשה איך אני מגדיל את הכתב?רשום לי הכל בקטן?ושאני שמגדיל את הרוולוטציה זה יותר מדי גדול תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וחזק אבל האם הכל יפעל כמו שצריך (P5B DELUXE,E6600,X1950XT) ? האם יהיו לי איזשהם "הגבלות" ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה כאשר אני לוחץ על shut down המחשב סוגר את כל התכניות מגיע למסך יציאה מסיים אותו, מכבה את המסך אבל נשאר דולק איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעשות תיקייה משותפת בין שני מחשבים אצלי בבית (ברשת אלחוטית), באחד מותקן XP ובאחד ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שמעתי שב WINDOWS 8 יהיה אפשרי לשחק במולטיפלייר בין שחקני ה PC לשחקני ה XBOX, האם יש בזה מן האמת? אני מקווה שכך, אם יש למישהו איזה מידע על כך, אשמח לשמוע/לקרוא. שבוע טוב, דובי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע לי אימייל עם קובץ WORD אבל ברגע שאני שאני פותח אותו הכול כתוב בג'יברייש במחשב אחר שאני פותח את הקובץ אין בעיה במחשב בעושה בעיות אני מחובר ברשת כך שיש הגנה במחשב השני גם יש הגנה אבל הוא לא באותה רשת שאלתי היא כזאת האם יכול להיות שאנטיוירוס של חברת 012 פוגע בקובץ אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי כמה גאדגטים חדשים והכל הפסיק לעבוד כל פעם שאני פותח את זה הוא ישר סוגר הכל ואומר שיש בעיה איפה ווינדוס שומר את הגאגד'טים החדשים שמורידים כדי שאני ימחוק אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוףף איזה מעצבן זה יש לי מקורי והוא מתפקד כאילו לא מותקן ה דרייבר של הכרטיס מסך החלונות עוברים לאט כזה איזה מעצבן זה ב פרופשונל זה לא ככה מה הבעיה משהו יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows 7 ultimate 64bit ויש לי בעיה שמלווה אותי כבר זמן רב: כאשר אני מוחק קובץ מתיקייה מסוימת, הקובץ ממשיך להופיע ברשימת הקבצים. רק לאחר ריענון (F5), הקובץ נעלם. אני חושב שזה קורה בתיקיות שקשורות למסמכים, תמונות וכו' (כלומר libraries), ולא בכל תיקייה. הדבר המיוחד היחיד שעשיתי זה העברת ה-libraries לכונן הלוגי D, כאשר Windows מותקן ב-C (כך אני שומר על כל הקבצים החשובים גם כאשר אני מפרמט את C ומתקין מחדש Windows). ניסיתי לחפש על זה מידע באינטרנט וגיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה, אבל לא מצאתי הסבר או פיתרון. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון בעיה ישנה חזרה להופיע... באמצע העבודה עם עם המחשב הוא "קופא", אלא שחלק מהדברים ממשיכים לעבוד - למשל ה-WINAMP ממשיך לנגן, סרטוני פלאש וסרטים במדיה פלייר ממשיכים לרוץ וכו', אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. לפעמים זה נמשך כמה שניות ולפעמים צריך להפעיל מחדש. לפני כחודש החלפתי לוח אם בגלל שהמחשב היה נתקע בצורה דומה, אלא שאז הופיעו גם מסכים כחולים והודעות שגיאה. ניסיתי לפרמט, להחליף זיכרון ובסוף רק החלפת לוח האם פתרה את הבעיה... אבל עכשיו זה נראה שזה קורה שוב [למרות שבלי הודעות השגיאה]. ניסיתי לחפש שגיאות בכונן, לאחות, לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע... כלום לא עזר. המוזר הוא שהמחשב יכול להיתקע חמש דקות אחרי הפעלה מחדש או כמה שעות אחר כך, זה קורה פתאום :-\ …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי הום אדישן בעברית (אל תשאלו למה), ואני חייב להוריד את הקובץ התקנה של SP1, אני לא מוצא את הדיסק, ולא רוצה להתקין SP2 (שוב, אל תשאלו למה, זה לא רלוונטי). תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעייה מוזרה באפשרויות צריכת החשמל שבחלונות 7 שבמחשב שלי ושל אימא שלי: כל כמה זמן, הגדרות המותאמות אישית שהגדרתי, חוזרות לברירת המחדל שלהן, ואני נאלץ להתחיל להגדיר מחדש משך זמן אי שימוש עד לכיבוי מסך, דיסק קשיח וכניסה למצב שינה. במחשב של אימא שלי זה מתרחש אחת לכמה שעות, ובמחשב שלי אחת לכמה שבועות או חודשים. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מצליח לעשות עדכונים לוינדוס. לא דרך האתר של מיקרוסופט ולא דרך תוכנות אחרות שמשתמשות ב-update הזה.. לדוגמא: windows defender או Windows Vista Upgrade Advisor. ב-windows defender אני מקבל שגיאה 0x80240022. כשאני עושה את העדכון דרך האתר הוא אומר לי שהורדת כל העדכונים נכשלה.. מה עושים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איך לנסח את התקלה בכותרת, אני ינסה להסביר אותה כאן: אני משתמש ב-WIN7 Ultimate 32bit במחשב נייד שלי (עם מעבד core i5 ו-4 ג'יגה זיכרון), וכאשר ה-windows עולה יש את הצליל טעינה שהוא נשמע מקרטע. ונניח שאני מזיז את העכבר אז כל 5 שניות הוא נתקע ואז ממשיך רגיל. דבר זה קורה ב-2 דקות הראשונות שה-win עובד ולאחר מכן אין את התופעה באף מצב. בעיה זו מוכרת לי מפעם(מחשב נייח וwindows אחר) שהיה לי עומס על ה-CPU ואז זה גרם למחשב לנגן מוזיקה עם קפיצות ולקרטע...אני לא יכול לבדוק את זה מאחר ואין לי תוכנה שיכולה לבדוק את ה-CPU בעליית ה-windows. מה מקור הבעיה?ואיך פותרים את זה? מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... ??? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את הגרסא הזאת של ווינדוס 7 ואני רוצה לנסות אותה אבל יש לי 6 GB RAM אז אני לא יודע אם זה יתמוך כי הווינדוס הוא X86 .בגלל זה אני שואל אם מישהו מכיר את הגרסא הזאת של ווינדוס ויודע אם זה תומך ב-6GB למרות שזה X86?למרות שלא נראה לי הגיוני לצערי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7 64 bit. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד מצליח למצוא מערכת הפעלה. לאחר ריסוט שתיים נוספים הכל מסתדר. חשבתי שאולי משהו פגום בהארדיסק אבל check disk של ווינדוס לא העלה דבר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? איך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-