עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PROSK8,

שלום יש לי בעיה בWIN, קניתי WIN חדש מהחנות כי רציתי לראות איך הוא עובד אם יותר טוב או יותר רע מהצרובים . בקיצר עשיתי את הWIN והכול הכול סבבה אבל אני בא מוריד את CPU וכול התוכנות ומחשב לא יכול לקרוא אותם בקיצר ממציא לי תירוצים ממה הדבר הזה נובעה ואיך לתקן את הבעיה? וכשקניתי אותו הוא לא היה בקופסא אלה היה בשקית תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eyalha,

אהלן, אני רוצה לעשות תיקייה משותפת בין שני מחשבים אצלי בבית (ברשת אלחוטית), באחד מותקן XP ובאחד ויסטה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הי, בעקבות המעבר הקרוב לויסטה אני צריך להרחיב את מחיצת מערכת ההפעלה שלי שכרגע עומדת על 22 גי'גה, הבעיה היא שהארד-דיסק דיי מלא ואין לי ממש לאן להעביר את כול הדברים לכן אני שואל אם ישנה אפשרות לשנות את גודל המחיצה תוך כדי שהקבצים נשארים על הארד-דיסק ונשמרים בצורה בטוחה? ד"א כמה להקצות לויסטה? 60 זה טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tgen,

לפני כמה ימים קפץ לי מסך כחול... לא ממש הצלחתי למצוא מה הבעיה... עשיתי בדיקת שגיאות במערכת, ברג'יסטרי, בזיכרון... בדיקת וירוסים... וכלום - הכל תקין! בנוסף, גם משום מה לא קיימת לי שום תיקיית minidump ב- Windows ככה שגם אין לי ממש קצה חוט בקשר לאותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאין לי את התיקייה הזאת? או לחלופין, מה עוד נשאר לבדוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zadu,

היום בבוקר היה לי 2 הפסקות חשמל . אחת הייתה באמצע שהייתי באיזה משחק . והשנייה הייתה בזמן העלייה של המחשב . עכשיו כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה : invaild boot.ini file ואז זה רושם : booting from c/windows מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. http://jameskyton.wordpress.com/2006/12/29/beyond-windows-vista-fiji-and-vienna/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asdfg,

י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי ה ALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש.... ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט .. איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!! בתוד המראשששששששששש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. והאם המערכת יודעת לזהות זיכרון פנימי של יותר מ 3 GB? לפני מספר רב של חודשים עבדתי עם מערכת הפעלה של XP 32 BIT (והכל היה טוב). ׁ היות והמחשב שלי מרובה ליבות ובעל זיכרון פנימי של 4GB החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 64 BIT אלה שאז התחילה בעיה מציקה וטורדנית שפשוט כבר נמאס לי מימנה ולכן אני רוצה לחזור בחזרה ל XP אבל הפעם לגירסה של 64 BIT. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495643.0

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tomer861,

שלום רב התקנתי כמה גאדגטים חדשים והכל הפסיק לעבוד כל פעם שאני פותח את זה הוא ישר סוגר הכל ואומר שיש בעיה איפה ווינדוס שומר את הגאגד'טים החדשים שמורידים כדי שאני ימחוק אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://winsupersite.com/reviews/longhorn_5048_gallery_01.asp http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Runny,

התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

כיודע לחלקכם אני משתמש במחשב הנייד שלי בביה"ס... מערכת ההפעלה היא WINXP. אני מדליק היום את המחשב ורואה שהמחשב חזר למצב כמו שנייה אחרי ההתקנה, וכל החומר הלך לעולמו. הדבר היחיד שישנו זה תקיות: found.000 - עם קובץ אחד. found.001 - עם מליון קבצים. שוקל ג'יגה וחצי. התקיה יש קבצים: file0000 עד file9999 רשום עליהם : Recovered fils Fagment. כל החומר של ביה"ס מכל השנה נמצא שם, ומאוד חשוב לי להוציא אותו, במיוחד שיש לי 8 בגרויות עוד חודש. אין לי גיבוי של החומר מהשנה, כך שזה ממש חיוני להוציא אותו. כל רעיון, לא משנה מהוא יתקבל. אני כותב כרגע מהמחשב הגדול, תודה מראש לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by iz,

לפני יומיים התקנתי ויסטה ויש לי שאלות : איפה אני נכנס למה שהיה "התחל -> הפעלה " בוינדוס האחרים ? ואיפה יש אפשרות שיוצגו לי גם תיקיות מוסתרות ? אם בכלל יש אפשרות כזאת בויסטה ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה

20. Started by liordavid,

ווינדוס ויסטה לא נמצא לי ב-TOOLBARS - קראתי על זה ב-HELP והוא טוען שלא מותקנת לי המקלדת... אני לא יכול להחליף בין מקלדות - SHIFT+ALT גם אחרי רסטרט. האופציה היחידה היא לשנות את הגדרת המקלת DEFAULT כל פעם בין עברית לאנגלית.. יש מצב שביטלתי משהו ב- MSCONFIG ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alons126,

1)מה הסיכון בהתקנת WIN 7 על לפטופ? 2)יש סיכון אם אני מתקין כשידרוג? 3)זה משפיע על האחריות? 4)איך זה משפיע על דרייברים? אני צריך לעדכן אותם אם בווינדווס 7 אדוויזר מסומן V ליד הכול חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך ושל עוד משהוא שלא הבנתי מהו? 5)איך מגדירים אותו לעדכן ולמצוא דרייברים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ccc,

עשיתי ריסטור 100 פעמים ל1000 תאריכים שונים (כן זה מופעל ותופס לי מלא מקום) הוא פשוט עושה איזה 5 דקות Restoring files ואז עושה ריסט לאחר הריסט הוא אומר שזה לא עשה כלום, בלי שום סיבה. סתם מעצבן למה? יש תוכנות חלופיות? קניתי את GoBack שבאה עם הסיסטם וורקס היא טובה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ^^^^^^^^ במערכת WIN XP תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בויסטה השחזור מערכת יותר יעילה וטובה מאשר בXP או אותו דבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים