Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב ל ps3 דרך מדיה פלייר 11 והוא כל הזמן נותן לי שיגעה מחדש. "שיתוף מדיה אינו זמין כעת. מכיוון ששירות השיתוף אינו מופעל או שהגדרות חומת האש שלך השתנו. כדי להפעיל מחדש את השיתוף עלייך לאשר את הגדרות השיתוף שלך" אני כל פעם מאשר וזה ונותן לי שוב שגיאה. תודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות רשיון לווינדוז (כן, לא פיראטי) ... מה הדרך הכי טובה/זולה להגיע לווינדוז 7 אצלי במחשב האם אני יכול לקנות OEM (מה שנקרא system builder) ואז Upgrade - האם הרשיון ישאר OEM (זאת אומרת טוב רק למחשב שעליו הותקן הזה בהתחלה). אם אני מבין נכון רשיון OEM מת עם המחשב הפיזי. האם כדאי לי (בהינתן שמחשבים מחליפים לא מעט) גרסת הRetail היא ממש יקרה 1000 ש"ח??? האם יש מקום לקנות בזול (שוב רשיון מערכת הפעלה ראשוני, לא Upgrade שכולם מציעים)? האם יש תוכניות של מיקרוסופט שמציעות הנחה? אה כן, אני צריך לפחות שתי רשיונות, אז אם יש תוכנית שמדברת על נגיד שלישיית רשיונות - זה גם מעניין. עוד אופציה היא להצטרף לתוכנית של מיקרוסופט למפתחים שעולה אי אלו שקלים, אבל שם מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנשמע. גיגלתי קצת, מצאתי אחלה מדריך: http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista אבל לכל אורך המדריך הם מסבירים איך לכווץ את כונן C? 1. האם חובה שאם XP מותקן על C, ויסטה יהיה מותקן על כונן אחר? (לדוגמא, D) כלומר אי אפשר ששניהם יהיו מותקנים על C? 2. למה הם יוצאים מנקודת הנחה שאין מספיק מקום במחשב, וצריך לכווץ את C לטובת כוננים אחרים? כל הקטע עם הכיווצים הכרחי, או שזה רק אם אין מספיק מקום? 3. יש לי שלושה כוננים... C לוינדוס ומשחקים, סרטים, תוכנות... יש בו הכי הרבה מקום. D למשחקים מותקנים, עם הרבה פחות מקום מ C, ו E לתוכנות עם בקושי 15GB. איך אני הולך להתקין ויסטה בדואל-בוט? זה יותקן על אחד מהכוננים הקיימים, או ייצור חדש? תודה וסליחה על השאלות הארוכות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי חלונות 7 גירסת שדרוג. כידוע מקבלים שני דיסקים, 32 ביט ו64 ביט. השתמשתי ב64, ונתתי לחבר שלי, שקנה מחשב נייד עם חלונות 7 32 ביט(מגיע עם סריאל אבל בלי דיסק, כידוע), את הדיסק השני, כדי שיוכל לפרמט אם ירצה. היות וזו גירסת שדרוג, האם תהיה לו בעיה לעשות עם הדיסק התקנה רגילה (אני שואל כיון שכשהתקנתי היתה אפשרות להתקנה רגילה)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Tiran Naveh\Desktop\012411-20872-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צרי דריבר לצורב lg GSA-4163B שצריך שיתמוך בויסטה ניסיתי לחפש אבל כל ההורדות לא עובדות או שהוא לא תומך וויסטה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס להגדרות של הפיירוול אני לא מצליח אפילו להיכנס אליו ואני מקבל הודעה: Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice? וכשאני אני עושה yes הוא אומר לי: Windows cannot start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice. כבר התייאשתי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וכושלאימאשל מי במייקרוסופט החליט לתקוע את הלחצן הרחק מהאחרים לפעמים יש להם את הכישרון המדהים להרוס משהו שעבד מושלם בגרסה קודמת
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להתקין מחדש את הפונטים של המערכת מחדש ב XP יש לי את הדיסק המקורי!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE אשר תומכת בAERO. כאשר התקנתי לראשונה את המערכת, כל התצוגה התלת מימדית הופיעה כרגיל אבל כשהתחלתי להתקין דברים זה נעלם.. אמרו לי להגיע לחלון שמשנה צבעים וכאלה בPERSONALIZE אבל לא הופיעו לי שום צבעים ולא התפריט שכביכול היה אמור להיות.. תעזרו לי בבקשה להחזיר לAERO.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ctrl + Alt +Del הפסיק לעבוד לי ישנה אופציה אחרת להפעלת הישום? וישנו עוד דבר מציק תוכנה בשם BearShare ניפתחת לי אוטומטית בכל כמה שניות בכל פעם שאני סוגר אותה היא שוב ניפתחת אוטומטית לאחר כמה שניות. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן כן תצחקו מהשאלה יש לי ויכוח קטן עם חבר שלי: אני מנסה להסביר לו שכאשר לוחצים על כפתור הכיבוי במארז מתבצעת פעולה מסודרת של כיבוי הווינדוס בדיוק כפי שנעשית כאשר לוחצים על התחל>כיבוי. האם אני צודק? ניסיתי למצוא איזה כתבה בנושא או מאמר אפילו בויקיפדיה שמראה מתי הפטנט הזה נכנס אבל לא מצאתי... אם מישהו יוכל להביא קישור להוכחות אני אודה לו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. לאחר התקנת win 7 , ההודעה הבאה מופיעה בכניסה למחשב (עידכנתי את הדרייברים של הלוח אם על מנת שיתאימו ל7) מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אל שולחן העבודה שלי (win xp) נדבק אייקון של קובץ מסוג לא ידוע. גודל הקובץ הוא 0 בתים. הקובץ הזה הגיע אל שולחן העבודה שלי בעת שהורדתי קובץ אחר מהדוא"ל שלי. כאשר ניסיתי לסלק את הקובץ במחיקה רגילה קפצה לי ההודעה 'אין אפשרות למחוק את הקובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור'. גם שימוש בכלי נקוי (tuune up utlities) לא הועיל. קובץ הרפאים עדיים תקוע על שולחן העבודה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר דברים שמחקתי בטעות אני רוצה לעשות את זה בעזרת שיחזור מערכת עכשיו אני לא יודע איך אני בוחר לתאריך שאני רוצה משהו יודע איך אני עושה את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי סיסמה למשתמש שלי בוידנוס ואני שכחתי את הסיסמה אני רוצה לדעת אם יש סיסמה ראשית לכל המשתמשים אוליי משהו כזה נ.ב הסיסמה של האדימנסטראטור והמשתמש שלי אותה סיסמה "
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 4 GB זכרון פנימי, ו1GB זכרון גרפי. ככה שהווינדוס 32BIT שלי, יודע לעבוד עם 3GB זכרון פנימי בלבד. חשבתי על לפרמט את המחשב ולהתקין 64BIT, ראיתי את הדיון בנעוץ, ולא ממש נראה לי שאני משתמש בתוכנות שהם 16BIT... בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, כל התוכנות 32BIT יעבדו לי, אבל דרייברים ואנטיוירוסים חייבים 64BIT.... הווינדוס עצמו גם יהיה יותר מהיר וביצועים גבוהים במשחקים שהם 62BIT... אני צודק? תתקנו אותי אבל זה לא השאלה. הקטע, שאני חילקתי את המחשב שלי ל2 מחיצות, C וD, כך שבC מותקן הווינדוס ובD כל התוכנות והחיים שלי @_@ אם אני אפרמט את המחשב, הרג'יסטרי ימחק, ואז צריך להתקין את כל התוכנות המותקנות מחדששש!!! זאת עבודה רבה מאוד! האם זה אפשרי לגבות את כל הרג'סטרי, או לפחות רק את הSo…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריכה להיות בעיה אם אני הולך להתייחס אליו כמו אל כונן קשיח לכל דבר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות. נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ? דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל קבצים עם סימיות JPEG ואני לא מצליח לפתוח אותם! אני לוחץ דאבל קליק ולא קורה כלום! מה דפוק כאן???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי מקום טוב יותר אז סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן. אני מעוניין להתקין תוכנה שלא ניתן לבחור באיזה מיקום להתקין אותה, לפחות לא בצורה נוחה [ovi suite]. קראתי באינטרנט והגעתי לתשובה של בחור שאומרת כך: You can change install location of Nokia Ovi Suite with following: - Download Nokia Ovi Suite install package from Nokia Ovi Suite pages - Start Windows Command prompt - From Command prompt, navigate to folder containing Nokia Ovi Suite install package, which you downloaded - Start Nokia Ovi Suite install package with command line "Nokia_Ovi_Suite_webinstaller.exe /TARGET="D:\TestDir\Test" - This results, that Nokia Ovi Suite installer creates folder D:\TestDir\Test (i…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-