Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה כמה ימים שאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה ומשום מה אחרי שעולה מסך ההתקנה הראשון בו עליי לבחור שפה וכו' המחשב ניתקע ולא מגיב בכלל גם המצביע עכבר וגם המקלדת לא מגיבים. בניסיון קודם שלי להתקנת מערכת ויסטה קרה לי את אותו הדבר האם זה בגלל שיש לי מעבד P4 2.8 (זיכרון זה לא יכול להיות כי יש לי 1וחצי גיגה DDR2 1066 וכרטיס מסך ATI Radeon 3650) ואם לא יש איזה קצר או בעיית מתח? כי חוץ מזה המחשב שלי מריץ טוב את המערכת הפעלה XP אפשר לומר שאני גם מעלה משחקים כבדים\תוכנות הכל חלק... למה זה קורה? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, בעקבות המעבר הקרוב לויסטה אני צריך להרחיב את מחיצת מערכת ההפעלה שלי שכרגע עומדת על 22 גי'גה, הבעיה היא שהארד-דיסק דיי מלא ואין לי ממש לאן להעביר את כול הדברים לכן אני שואל אם ישנה אפשרות לשנות את גודל המחיצה תוך כדי שהקבצים נשארים על הארד-דיסק ונשמרים בצורה בטוחה? ד"א כמה להקצות לויסטה? 60 זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד 2.8 Ghz, לוח אם P4S8X של אסוס וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה עדיפה לי? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ואני באופן אישי מעדיף את הממשק של 2000. אם מישהו יתן לי הוכחות חותכות שמשחקים ירוצו אצלי יותר טוב ב - XP אני אשקול להתקין את המערכת הפעלה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה AucLogics Disc Defrag והאיחוי הסתיים אחרי 5 דקות. הכונן בגודל 43 ג'יגה שמתוכם תפוס 19. זה לא תמוה קצת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה: דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי. דבר שני: התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP 1-4 לווינדוס 2000 ועוד כל מיני תיקונים? כדי שאני יוכל לעדכן לא דרך האתר של מייקרוסופט , בגלל סיום התמיכה שלהם עוד יומיים. אם יש קישור ישיר אינ אשמח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאינני מבין גדול במחשבים ומערכות הפעלה רציתי לשאול לגבי וינדוס שמגיע עם המחשב הנייד כמיטב הבנתי אני לא מקבל דיסק התקנה של הוינדוס ולכן רציתי לשאול במקרה של פירמוט המחשב כיצד אני משחזר את הוינדוס? האם יש אופציית שחזור/גיבוי והאם קריטי מלכתחילה לקנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לפני כמה דקות לאתר ואחרי שלחצתי על עדכוניים מותאמים אישית זה ביצע לי מן עימות כזה לראות אם הגרסה של הווינדוס שלי מקורית ואז זה רשם לי משהו כמו קוד מפתח של הגרסה שלך אינו מקורי ובגלל זה אי אפשר בכלל להגיע לעדכונים. זה קרה לעוד אנשים? תנסו רדע להכנס לשם אני יודע שהגרסה שלי צרובה אבל יש לי עותק צרוב מהמקור של הSP2 שאני משתמש בו כבר שנה וחצי ולא היה לי שום בעיה כזאת וזה עותק נקי מוירוסים והכל מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע היה ניתן ב-WINDOWS XP ו- WINDOWS 98 ליכתוב בפקודה בשם MSCONFIG והיה חלון קופץ והיה ניתן לשנות אלו תוכנות יעלו בהפעלת ה WINDOWS ואלו לא? בWIN 2000 זו לא אותה פקודה , מהי הפקודה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסא האחרונה של הadobe reader שגם מותאמת לויסטה ואני לא מצליח להתקין אותה,המערכת מתחילה את צהליך ההתקנה ולאחר כמה שניות שהיא מסיימת לבצע התקנה ראשונית היא נותנת לי את ההודעה הבאה ובגדול .. http://aycu23.webshots.com/image/15422/2004912013940134216_rs.jpg אני "מנהל המחשב" אז אני לא רואה שזאת הסיבה וגם בדיסק שלי יש הרבה מקום מה הבעיה ?< תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מריץ התקנה לתוכנות מסויימות הווינדוס מראה לי הודעת שגיאה: ntvdm.exe-application error the application failed to initialize properly (0xc0000142). click OK to terminate the application מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA ...יש לי איזה תקיה שעשיתי אותה נסתרת עם מערכת ההפעלה VISTA ...משום מה הלך לי הכונן שעליו מותקן ויסטה ונשארתי רק עם XP שאני מנסה לראות את התקיה אני לא יכול ובכלל אין לי את האפשרויות בתפריט התקיה להראות תקיות נסתרות ..מה אני יכול לעשות על מנת לראות את התקיה הזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי במחשב windows xp sp3. במהלך תהליך כלשהו, אולי עדכון של ה- windows, נוצרה תיקייה שאיני מצליח למחוק. היא אינה כוללת קבצי tmp או old, אלא שתי תיקיות, amd64 ו- i386, ובתוכן כמה קבצים ביניהם msxpsdrv ועוד כמה קבצי dll. שם התיקייה: 1e9222896a2829c94ed0ffdaf67c3e. התיקייה נוצרה על גבי כונן קשיח חיצוני שאינו קשור כלל ל- windows ומשמש רק לגיבויים. כשאני מנסה למחוק את התיקייה אני מקבל הודעת הגנה מפני כתיבה / קבצים נמצאים בשימוש. ניסיתי גם ב- safe mode. אשמח לקבל עזרה לגבי תוכן התיקייה ואיך אוכל למחוק אותה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להתקין מחדש את הפונטים של המערכת מחדש ב XP יש לי את הדיסק המקורי!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, המערכת שלי: Athlon 64 X2 4200+ @ 2400Mhz Gigabyte M55Plus-S3g 2 * 1GB SAMSUNG 667Mhz טמפרטורה: Core 0: 43 Core 1: 38 במאמץ: Core 0: 48 Core 1: 42 קירור: Tuniq Tower מערכת הפעלה Vista Ultimate x64 ומשום מה ה FF לוקח 15%-20% וה IE לוקח 20% והDWM לוקח 10% הcpu ב task manager עובד קבוע על 38% והזיכרון על 54% ---- עכשיו אני לדוגמא מפעיל ללילה אימיול ומשאיר את התכנות ברקע, וכשאני מתעורר אני רואה את ה Log-in של ויסטה. המערכת עשתה הפעלה מחדש... מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהתיקיה של ווינדוס שוקלת אצלי 3.5 ג'יגה... יש איזשהי דרך לסננן אותה קצת ו"להשיל" ממנה כמה מאות מגה בייטים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם אני עד לא מיזמן נמנעתי והייתי אך ורק ב32bit כי חששתי שיהיה תוכנות שלא תומכות בגירסה הנ"ל ,בכל זאת החלטתי כן לעבור ל64bit ולהפתעתי הכל עובד, גם משחקים כמו AGe of empires 3 וגם תוכנות כמו נרו6. אז רציתי לשאול במה עוד לא נתקלתי? ואגב יש לי 4 ג'יגה זיכרון האם ה64ביט מועיל בישבילי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב הוא פשוט נכבה לבד מתי שבא לו החלפתי הארד דיסק במחשב חדש 160 גיגה יש לי עוד הארד דיסק 40 גיגה סלייב החלפתי ספק חדש וונידואס מקורי מותקן! אין וירוסים ספייס או כל דבר אחר שיכול להזיק המחשב מתוחזק כראוי מצורף ההודעה לאחר ההדלקה המחודשת מצורף קובץ מינידאמפ!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ובעזרת ההתקנה של WIN7 חילקתי את ההארד דיסק ל 2 מחיצות. כשההתקנה הסתיימה וה WIN עלה, אני רואה את המחיצה של ה WIN ולא את השניה. בדקתי ב disk managment ואני לא רואה את המחיצה שם.. מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קרה לי משהו מזר לאחרונה-כשאני משתמש בתצוגה של תמונות בווינדוס התמונות מופיעות בגוון צהוב כזה להבדיל מלבן רגיל שהיה לי בעבר אין לי מושג איך זה קרה מישהו מכיר את התופעה ואיך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? יש לי ויסטה אוליטמייט תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הוינדוס המדהים הזה.. הכל טוב ויפה רק שבפיירפוקס 3.5 (ניסיתי כל מיני גירסאות) אי אפשר להתקין שום תוסף. כל התוספים כמובן עבדו לי ב XP.. ועכשיו כשאני מנסה להתקין תוסף כמו "סרגל רדיו ישראל" או חוסם פרסומות, זה כותב לי את השגיאה הזאת יש לי וינדוס 64 ביט.. אני כבר לא יודע מה לעשות ]=
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-