Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאחר התיעצות ושיטוט בפורומים ובהמלצת החברים באתר רכשתי בשבוע שעבר מחשב מבוסס AMD לוח אם ASUS M2A-VM דיסק WD 250 AAKS לאחר שקראתי מדריכים שונים באינטרנט וראית שהשד אינו נורא, החלטתי להתקין את ה XP PRO (מקורי כולל SP-2)בעצמי הבנתי שיש ללחוץ על F6 כאשר מתקינים דיסק SATA עולה מסך חדש ויש ללחוץ על S ולהכניס את הדריבר המתאים לכונן A לאחר עיון בפורום ראתי שיש מקרים בהם לוח האם בעלי מצב עבודה "IDE emulation http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2636166#msg2636166 ואז אין צורך להתקין דרייבר חיצוני. לא יודע באם לוח האם שלי תואם IDE EMULATION, אבל לא הבנתי כיצד יש לטעון את הדרייבר למחשב כאשר אין לי כונן פלופי A אלא אך ורק DVD כיצד ניתן לטעון את הדריבר ע"י…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היום , יום שלישי (ליתר דיוק אתמול) יצאו עידכונים ל Vista , סימנתי את כולם והבאתי לו להתקין אותם , בסיום ההתקנה זה כתב בהודעה שהוא לא הצליח להתקין את העידכון KB937287 ביגלל שהקבצים שצריכים ליתעדכן נימצאים בשימוש , המחשב עשה ריסטרט ואז הופיע החלון של העידכונים שבו הופיע העידכון KB937287 שניכשל , הפעם הוא התקין אותו והיחלטתי להפעיל מחדש את המחשב עוד פעם למרות שלא נידרשתי לעשות זאת ,אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש פיתאום עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ומבקש מימני לעדכין את העידכון הזה עוד פעם , טוב , זה "התקין" לי אותו עוד פעם , הפעם לא עשיתי ריסטרט ואז אחרי פחות מדקה עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ועוד פעם אומר לי להתקין את העידכון הזה! , כמה אפשר? הינה תמונה מפורטת של המצב , …
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הבנתי אני חושב בערך מה זה עושה המדיה סנטר רק דברים אחרים לא הבנתי, כמו: האם זה תוכנה נפרדת? או שזה גרסה מיוחדת של ווינדוז ויסטה? האם זו רק תוכנה? או שזה איזה מחשב/נתב אלחותי או לאדע מה של מייקרסופט? לא ברור לי כל הדברים האלה..
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע ניקוי רציני ל Windows אך בד"כ אחרי פעולה כזאת כל ההיסטוריה של ההאתרים שאני בד"כ נכנס נעלמת. אין לי כח תמיד מחדש לרשום את כל האתרים וישנם כאלו שאני שוכח. היכן נשמרת ההיסטוריה של האתרים בהם אני משתמש עלמנת שאוכל לגבות אותה לפני פעולת הניקוי?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין על המחשב הנייד (Fujitsu Esprimo V6515 כרגע עם ויסטה) XP. עכשיו יש לי התלבטות בין HOME ל PRO, שימושים בסיסיים, יש לי אפשרות לרכוש את מערכת ההפעלה בהנחה גדולה אז בואו נצא מההנחה ששתי המערכות עולות אותו מחיר, מי עדיפה יותר? כמו כן האם גירסא רגילה של XP HOME/PRO תתאים למחשב נייד? או שיש גירסאות מיוחדות?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות במחשב - C ו-E. ע"פ Disk Management, מחיצה C היא מחיצת מערכת ומחיצת E היא מחיצת אתחול. במחיצה E נמצאת המערכת הפעלה וב-C אין כלום (למעט קבצי מערכת ככה"נ). אני רוצה למחוק את מחיצה C ולתת למחיצה E את האות שלה. איך לעשות זאת? XP לא מאפשר דרך ה-DiskManagement לעשות זאת... שבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, 1) קניתי מחשב חדש ואני עומד להתקין עליו windows רציתי לדעת כיצד כדאי לחלק את הדיסק הקשיח (PARTITIONS). הדיסק בגודל 320G 16MB הדיסק ישמש עבור כל התוכנות הבסיסיות (windows, office, antivirus), תכנת שיתוף קבצים ומשחקים כבדים. 2) היכן ניתן לראות את כל ביצועי המחשב (ניצול זיכרון, כרטיס מסך, חום מעבד ורכיבים נוספים וכו') 3) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום win98? תודה
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה, יצא לי לעבוד עם VISTA מספר פעמים בעבר ולא ממש אהבתי את אופן העבודה של VISTA ולכן נשארתי עם XP X64, עד שלאחרונה רכשתי 4GB זיכרון וHD3850 והחלטתי להביא לVISTA ניסיון. לקחתי את הגרסא של ה64 ביט עם הSP1, הורדתי משם את כל הדברים המעצבנים כולל הUAC הWINDOWS SEARCH וכיו"ב, ולהפתעתי הויסטה עובדת יותר טוב מXP X64 זה מתחיל מהדברים הקטנים כמו זה הפיירפוקס 3.1 עם 15 תוספים נטען לאחר 2 שניות לאחר הלחיצה, מה שבXP X64 היה לוקח 5 שניות, עם הזמן משחקים נטענים יותר מהר כאלה שאני משחק בהם בתדירות גבוהה- תודות לSUPERFETCH ובעיקרון אין שום בעיות יציבות עם המערכת, הכל עובד מהר חלק וללא שום בעיות טפו טפו טפו XP X64 היה ווינדוס נאמן והיה ללא ספק עליון לXP X86, אבל נכון להיום ואחרי שנה וח…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם!! (ווידוס sp2 xp מערכת הפעלה עבריתמחשב חדש לפני חודש ) אז ככה:הדלקתי ת'מחשב טוב ויפה מנסה להתקין תוכנה וזה רושם לי ככה: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות windows installer זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח אוו windows installer אינו מותקן כראוי. פנה אל הצוות התמיכה שלך לעזרה." עשיתי הפעלה מחשב מחדש אני מחכה ובסוף שהווינדוס עולה יש תצליל הזה של הפעלת הווידוס פתעום מסך כחול רשום משהו באנגלית בצבע לבן ואז אוטומטי המחשב עושה ריסטרט ואז עולה עוד הפעם והכל טוב ויפה והאם אתה עושה הפעלה מחדש שוב יהיה מסך כחול אני חושב ש.. המחשב מפעיל את עצמו במצב בטוח והאם אתה מנסה לעשות הפעלה מחדש אוו לעשות F8 בתחילת הדלקת המחשב ובוחר שמה ווינודס אק פי נורמל הוא מראה מסך כחול …
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה. המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי] לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינ…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. היתה לי את הבעיה הזו כבר המון זמן. כל לילה אני נותן למחשב לישון. כל בוקר הוא מתעורר לפני. עקבתי אחרי כמה וכמה מדריכים מהאינטרנט, כלום לא עזר. הבוקר החלטתי לבדוק אם זה התיזמון של האנטי-וירוס או של מאחה הדיסק או משהו כזה, ואז גיליתי, רובכם בטח מכירים, את "מתזמן המשימות" ה-Task Scheduler עם רשימה אינסופית של משימות מתוזמנות, שלכל משימה ניתן להגדיר את התנאים ואפילו הרשאה להעיר את המחשב משינה. כמובן שנדלקו הנורות והתחלתי לעבור משימה משימה לחפש בעיות. הדבר הראשון הוא שגיליתי משימות, שאסור להן להפעיל את המחשב, אבל הפעילו עצמן סביב 5:00 בבוקר, מה שאומר שהוא כבר היה ער בשעות האלה. ואחרי שעברתי על 90 אחוז מהמשימות מצאתי אותה. איזשהוא אידיוט סידר של media center תהיה הרשאה להע…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישהי בעבודה שרוצה לאפשר למשתמש של הבן שלה בוינדוס לגשת לרשימת אתרים ספציפית בלבד הבנתי שצריך לעשות משהו שניקרא whitelist מישהו פה יודע איך בדיוק אני עושה את זה? בהגדרות הדפדפן (אקספולרר או כרום זה מה שהיא משתמשת) או עם תוכנה יעודית? אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי לכולם ! רבים נמנעים מלעדכן את הגירסה ( build ) של חלונות 10 שלהם בגלל סיבות טובות, שכן לא מעט , אם לא תמיד, עדכון שכזה מביא איתו צרות ובעיות חדשות. אממה ? מיקרוסופט החליטה שהיא יודעת טוב יותר מה טוב עבור הצרכן ולכן דוחפת עדכון KB שלא ממש משאיר הרבה אופציות. https://betanews.com/2020/08/31/microsoft-windows-10-kb4023057-forced-upgrades/ לידיעתכם.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי שמעתי שב WINDOWS 8 יהיה אפשרי לשחק במולטיפלייר בין שחקני ה PC לשחקני ה XBOX, האם יש בזה מן האמת? אני מקווה שכך, אם יש למישהו איזה מידע על כך, אשמח לשמוע/לקרוא. שבוע טוב, דובי.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
והאם המערכת יודעת לזהות זיכרון פנימי של יותר מ 3 GB? לפני מספר רב של חודשים עבדתי עם מערכת הפעלה של XP 32 BIT (והכל היה טוב). ׁ היות והמחשב שלי מרובה ליבות ובעל זיכרון פנימי של 4GB החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 64 BIT אלה שאז התחילה בעיה מציקה וטורדנית שפשוט כבר נמאס לי מימנה ולכן אני רוצה לחזור בחזרה ל XP אבל הפעם לגירסה של 64 BIT. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495643.0
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איך אני מחליף לקישור אחר ? לדוגמא אני מעוניין שאחד הקישוריים יהיה hwzone , ראה תמונה למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בשעה טובה הצלחתי להתקין אתמול ווינדוס 8 על המחשב. לאחר התקנת הווינדוס, התקנתי מספר תוכנות הכרחיות ושימושיות עבורי. עכשיו אני מעוניין ליצור backup image, כמו שעשיתי ב win 7. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכבר לא קיימת האפשרות שהייתה קיימת בווינדוס 7, אלא יש תוכנה חדשה שנקראת File History. ממה שהבנתי התוכנה מגבה תיקיות שונות כל פרק זמן מסוים וכו'. אני מעוניין ליצור תמונת מצב של המחשב כפי שהוא כרגע , ולא לגבות על שעה-שעתיים את הקבצים השונים. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם. הבעייה שלי היא כזאת: אני מנסה להעביר קובץ במשקל 2 ג'יגה מנגן mp3 לתיקייה במחשב. אך כשאני מנסה לבצע את הפעולה הוא מעלה לי את השגיאה הנ"ל: כיצד ניתן לפתור את הבעייה ולהגדיל את רוחב תיקיית הTemp. פרטים יבשים: הארד דיסק גודלו 80 ג'יגה, מתוכו 40 ג'יגה פנויים. תיקיית הTemp אלייה הוא מנסה להעביר את הקובץ, ריקה לחלוטין (רוקנתי אותה באמצעות ccleaner). תודה לפותרים!
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! נסיתי אתמול לפרמט את המחשב אך זה לא כ"כ הלך לי, בגלל כל מיני סיבות קטנותומוזרות... בד"כ אני מפרמט את D ידנית מהווינדוס ואת C אני מפרמט באמצעות דוס, מה שקורה בד"כ זה שכשאני מכניס את התקליטור של הוונדוס ומפעיל את המחשב מחדש אז המחשב נותן אפשרויות להתקנת הווינדוס לפני שהוא מעלה את מערכת ההפעלה שמופעלת כבר על מחשב, זה מה שחבשתי לעשות גם הפעם רק שהפעם המחשב לא התייחס לדיסק שבכונן והעלה ישר את מערכת ההפעלה, אז אמרתי לעצמי שאני יתקין את הווינדוס מחדש ואשתמש בפירמוט של ההתקנה הוונדוס... אבל, בגלל שהיה לי דיסק של ווינדוס בגירסא יותר חדשה ממה שיש לי בחמשב, אז כשהוא התקין את מערכת ההפעלה החדשה הוא לפני זה פירמט את כונן D שבכלל היה כבר מפורמט, ולא פירמט את C כמו שתכננתי כי הוא…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כל אחד יגיד איזה WINDOWS הוא משתמש איזה גרסאות הוא ניסה ומה הוא הכי ממליץ אני יתחיל אני ניסיתי WINDOWS XP PRO WINDOWS XP CRYSTAL וכרגע בבדיקות של WINDOWS XP BLACK EDITION אם להגיד את האמת ביינתים אף אחד לא הרשים אותי ה CRYSTAL היה בעיתי אבל עבד מאוד מהר הPRO עבד לא הכי מהר אבל לא היה בעיות ה BLACK גם די בעייתי רק היום התקנתי אותו וכבר הוא לא רוצה להראות לי תוכנות לדוגמא ה PerfectSuite של המסך ועוד דברים קיצר שכל אחד ירשום חוויות והמלצות
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום!!! שמתי WINDOWS XP PRO 64BIT באנגלית ואני רוצה להפעיל את מאחה הדיסק. מישהון יודע לאיפה נכנסים כדי להפעיל אותו אני לא מוצא
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הורדתי אקספלורר 7 היום לXP. ושאני נגיד כותב כתובת של אתר ולוחץ ENTER זה לא מחפש לי ולא כלום. וגם שאני לוחץ על רענן שזה חיפוש זה לא עושה כלום :'( :'( וכל פעם שאני פותח את האספלורר מופיע לי במקום דף הבית איזה משהו אחר של מיקרוסופט! מישהו יודע מה הבעיה? אני מתחרפן! אל תשאלו אם אתה לא יכול לחפש איך הגעת.. סיפור ארוך.. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-