Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל ממיקרוסופט את לונגהורן כדי שיוכל לתת להם משוב לגבי מערכת ההפעלה כאשר אני פותר מסמכים או גולש באינטרנט אני רואה עברית אבל כשזה מגיע לכתיבה אני פשוט לא יכול איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עובד עכשיו על Xp ואני רוצה לעבור לWIndows 2000 עכשיו יש את האפשרות בXP להפעיל את זה וזה עוזר מאוד. עכשיו יש איזה תוכנה או דרך כלשהיא להפעיל את את זה בWindows 2000 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1) קניתי מחשב חדש ואני עומד להתקין עליו windows רציתי לדעת כיצד כדאי לחלק את הדיסק הקשיח (PARTITIONS). הדיסק בגודל 320G 16MB הדיסק ישמש עבור כל התוכנות הבסיסיות (windows, office, antivirus), תכנת שיתוף קבצים ומשחקים כבדים. 2) היכן ניתן לראות את כל ביצועי המחשב (ניצול זיכרון, כרטיס מסך, חום מעבד ורכיבים נוספים וכו') 3) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום win98? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני התחלתי ללמוד מחשבים ונתנו לי שאלה שאני לא יודע לענות על השאלה . מי שיוכל לעזור לי תודה רבה . איך אני יכול את הwin להתקין על דיסק און קי איזה קובץ אני צריך להעתיק מהדיסק של win בכדי שהיה לי מקום בדיסק און קי כי הגודל של הwin יותר גדול מנפח הדיסק און קי שלי ואיך אני יוכל לעשות שזה יפתח מהדיסק און קי מה אני צריך לשנות בbios בכדי שהדיסק און קי יעלה ראשון ולא ה hdd תודה לכל מי שעוזר ושליחה אם יש שיגאות כתיב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS XP. כאמור, בצעתי התקנה מחדש של הווינדוס מבלי לפרמט את המחשב. לפני ההתקנה (בווינדוס הקודם) היו לי תמונות,תוכנות ועוד. אחרי הההתקנה הכל נעלם כלא היה על אף שהמחשב מראה כי אני משתמש ב25 ג'יגה (וזה בטוח לא הווינדוס). כל הדברים שהיו, היו על שם משתמש (כחלק מאפשרות לעשות חשבונות משתמשים) ועכשיו אין לי מושג איך אני מוצא אותם או מפעיל את המחשב על המשתמש שהיה קיים. אשמח מאוד אם משהו יעזור לי להבין איפה כל הקבצים הישנים נמצאים. תודה לעוזרים רותם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להגיע לאפשרות הזאת בווינדוס XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים דיסקטים הם דבר לא אמין ..... היה לי דיסקט של WIN 98 ובעזרתו פירמטתי כל הזמן .... לאחר כמה זמן הדיסקט הלך לעולמו ועכשיו אני לא יכול/יודע איך אפשר לפרמט בלי הדיסקט הזה... ואני לא רוצה להתקין WIN 98 רק בשביל הדיסקט הזה . מישהו יכול לעזור לי ? אולי אפשר להוריד את אותם הקבצים מן האינטרנט ? נ.ב ניסיתי לעשות פורמט לדיסקט עם האפשרות של ה COPY SYSTEM FILES משהו בסגנון הזה ולא הצלחתי לעשות פורמט ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה כי למיקרוסופט אין התנגדות ממשית לכך שתמשיכו לשדרג את מערכות ההפעלה שלכם באופן חינמי, למרות ההצהרות הרשמיות על כך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הורדתי את חבלית ההתקנה דרך אפליקציית החנות. אחר ההתקנה בדרך כלל נתקע על 69 אחוז ומורה על תקלה 0x80246007 לאחר ההתקנה גם אני שם לב שכאילו חצי מחשב נמחק ולא עובד ורק לאחר ריסטרט הכל חוזר לטבעי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים... יש לי בעייה קטנה דבר א אני רוצה להגיד למודרטורים שלנו שמחר (חמישי) מנתקים אותי מהאינטרנט ולא אוכל לראות תשובה לכן כתבתי דחוף. אובכן השאלה היא היה לי מחשב עליו היו מוקנים חלונות XP. היום קניתי מחשב חדש ההארדיסקים תקינים האם אוכל להשתמש בXP שכביכול כבר מותקן עליהם או שעלי להתקין אותו מחדש?(ההארדיסקים מהמחשב הישן) תודה מראש... אנא ענו לי מהר[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 16:56:47 מישהו? משהוא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יותר משנה קיבלתי פה הדרכה בהמרת מערכת הקבצים של דיסק חיצוני מ- fat32 ל- NTFS : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 כעת אני רוצה לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי DOK לכן, על פי העיקרון הקודם, רשמתי את הפקודה הבאה: CONVERT N: /NTFS:FS אבל קיבלתי הודעת שגיאה של Invalid Parameter אם כך, מה עשיתי שלא היה בסדר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול להתקין XP 32 BIT על מחשבי DUO החדשים? למה משמש 64 BIT? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כל המחשבים אצלנו במשרד מרושתים יחד ועובדים עם XP. לאחרונה קנינו לפטופ אותו אנחנו מעוניינים לחבר אלחוטית לרשת המשרדית, ונשארה השאלה איזה ויסטה לקנות, כי נאמר לנו שהHOME EDITION אולי לא יעבוד. האם זה נכון, ואם צריך את הPRO אז אודה אם גם תלוו את התשובה בהסברי התקנה, כדי שלא נקנה לשווא.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך ליצור 2 נתיבים לאותה תיקייה ב-WinXP? (או: אותה תיקיה עם שני שמות) לדוגמה: כאשר אני אכנס ל-C:\Folder1 אני אראה את אותם קבצים שיש ב-C:\Folder2. כל פעולה שאני אבצע על הקבצים שבאחת מהתיקיות תתקיים גם בתיקיה השנייה כי כאמור אלו אותם קבצים. הבנתי שבלינוקס זה קיים בשם SYMLINK. טוב, מצאתי את הפיתרון, הייתי צריך לחפש מראש SYMLINK http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ אפשר לנעול/למחוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים אני לא יכול לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב דרך הווינדוס אלא ללחוץ על הכפתור כיבוי 6 שניות או ללחוץ על הכפתור ריסטרט. אני לא יודע למה אבל זה משגע אותי אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי... בתודה, דור לוי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב או יוצא ממשחק האייקונים על השולחן עבודה משנים מקום בלי שאי נוגע בהם... זה ממש מעצבן כי אני צריך לחפש אותם כל פעם מחדש! איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אקספלורר 7 היום לXP. ושאני נגיד כותב כתובת של אתר ולוחץ ENTER זה לא מחפש לי ולא כלום. וגם שאני לוחץ על רענן שזה חיפוש זה לא עושה כלום :'( :'( וכל פעם שאני פותח את האספלורר מופיע לי במקום דף הבית איזה משהו אחר של מיקרוסופט! מישהו יודע מה הבעיה? אני מתחרפן! אל תשאלו אם אתה לא יכול לחפש איך הגעת.. סיפור ארוך.. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם בכלל, כך הווינדוז לא יזהה שזה MP3 אלא רק אם נוסיף את הסיומת ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שקורת לי ואני לא יודע מה לעשות איתה אני מכניס את המחושב למצב שינה (SLEEP לא HIBRATE) ואחרי שהוא לא בשימוש כמה שעות אני מדליק אותו,הוא נדלק מראה מסך הLOGIN ואז אחרי מספר שניות נכנס שוב למצב שינה וככה אין סוף פעמים, מפעיל -> מספר שניות נדלק -> שינה. אני משתמש במערכת WINDOWS 7 אבל השתמשתי מזמן גם WINDOWS XP וגם שם זה היה. גם רוב הרכיבים במחשב הוחלפו מאז: ספק כוח,זכרון,לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך ככה שאני מניח שזאת לא תקלה בחומרה של המחשב אלא הגדרות או איזה שהוא באג. בBIOS הSUSPEND MODE הוא S1&S3 ודבר נוסף זה שאם אני שם אותו לSLEEP ואז אחרי מספר דקות מדליק הוא כן נדלק ולא מתכבה בגדרות בPOWER OPTIONS ואין שם שום טיימרים או משהו מוזר …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-