עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איבדתי את המדבקה שעליה הסריאל למערכת ההפעלה XP (HOME EDITION), יש משהו שאפשר לעשות, לשחזר או משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  2. אובכן, אחרי שעשיתי REPAIR לWINDOWS XP שעל המחשב שלי, הפסיק לעבוד כונן הDVD.. כלומר, הוא לא נהרס או משהו כי אני יודע שבDOS כשצריך להריץ איזה משהו מהBOOT דרך כונן הDVD, אז הוא עובד... כך גם הBIOS מזהה את הדיסק ומראה שהוא קיים.. לעומת זאת במערכת ההפעלה WINDOWS XP, כשאני נכנס למחשב שלי, לא רואים שום כונן DVD.. כונן הDVD מחובר במקביל ביחד עם הארד דיסק באמצעות קבל IDE אחד... (גם ההארד דיסק ההוא שמחובר במקביל לכונן הDVD לא עובד..) אז מה לעשות? לא הגיוני שזו בעיה במחשב בחומרה מכיוון שבDOS ובBIOS הכל מזוהה ועובד.. מה לעשות אנשים? ניסיתי להתקין דרייברים, אך לא עזר בכלום.. ]= ~HELP~

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. עדכון KB2656351 כל זמן חוזר כבר מעדכן מזמן נסיתי להסיר KB2656351 שוב עדכון לא עוזר אני רוצה להיפסק עדכון מה בעיה מזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by slrr,

יש לי קיצורי דרך על הדסקטופ לאר דיסק משני של המחשב.. האות שלו היא (G) ונתקתי אותו מהמחשב עשיתי אתחול חברתי ועשיתי אתחול ועכשיו הוא מופיע כ(F) והקיצורי דרך כמובן לא עובדים רוצים שאני יעשה BROWSE .... איך מסדרים את זה??? איך משנים את האות ל-(G)??

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by misheld,

הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. לא יודע למה אבל התחילה לי בעיה מוזרה, בכול פעם שאני מנסה להעביר קבצים ה-explorer קורס (גם כשאני מנסה למחוק קבצים צצה לי הבעיה ). מערכת ההפעלה: WIN XP גירסה:SP3 אנטי וירוס: נורטון 2008 אם יש פיתרון שלא כולל פירמט אני אהיה מאושר כי אני לא יכול לפרמט את המחשב... תודה לעוזרים. יום טוב, שחר

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. שלום רב ברשותי מחשב אשר מריץ ווינדוס XP Professional. נגיד שאני פותח כמה טאבים בדפדפן, ובאחד מהם רואה סרטונים ביוטיוב- שם אני מחפש באנגלית. לאחר מכן אני עובר לפייסבוק ומצ'טט בעברית. הבעיה היא שכשאני חוזר ליוטיוב השפת כתיבה היא עברית ואני צריך להחליף, וכשאני שב לפייסבוק השפה נשארת על אנגלית והמחשב לא "זוכר, שבדף הזה כתבתי בעברית. לאחר כמה זמן זה מתחיל מאוד להציק, ורציתי לדעת כיצד ניתן, אם בכלל, לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  11. היי, היה לי ספייוור והעפתי אותו מהמחשב. מאז התוכניות שאני נכנס אליהן כל כמה דק' ממזערות את עצמן ולא קורה כלום.. נגיד אני באמצע משחק אז פיתאום זה ממזער את עצמו ולא נפתח לי חלון או תוכנית אחרת (לפעמים תוכניות ממזערות את עצמן כאשר עוד תוכנית נפתחת..). ד"א.. לפעמים שזה ממזער אז אני מנסה לחזור וזה ממזער עוד פעם.. צריך לחכות איזה 10 שניות ואז זה נותן להיכנס ואחרקי כמה דק' עוד פעם זה קורה..כאילו מישהו מנסה לצאת לי מהתוכנה/משחק. מה אפשר לעשות? ניראה לי שעדיין נשאר לי איזה קובץ מהספייוור. עם איזה תוכנה אתם חושבים היא תעיף אותו הכי טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? יש לי בעיה די מעצבנת בוינדואס ויסטה, קניתי מחשב חדש, התקנתי Windows Vista Ultimate עשיתי עדכונים והכל התקנתי SP1 וכל זה.. עכשיו כאשר אני משתמש בכלי עזר של התמונות של וינדואס ויסטה אני רואה את התמונות עם גוון צהוב והרקע מאחור הוא בצבע צהוב, וזה משנה את הגוון שלהם זה ממש מעצבן.. תמונה: *סתם תמונה של המפרט שלי בעבר עם המחשב הקודם, הייתה לי גם את הבעיה הזו בהתחלה, אבל איכשהו זה הסתדר.. אני ניסיתי כמה מדריכים באינטרנט, של הפרופיל של הצבע והכל ואף אחד מהם לא עזר =/ אשמח אם תוכלו לעזור לי, רון.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by XGALX,

יש לי 2 ווינדוסים על המחשב ובדרך כלל אמורה להיות בחירה בינהם אבל אצלי הוא טוען ישר את הויסטה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

ה cmd לא מגיב לקודות לדוגמא אני כותב Ipconfig ןזה מה שהוא כותב http://www.zix.co.il/images/z-7212076.JPG אמרו לי להיכנס ל להפעלה ואז ל gpedit.msc ןזה מה שזה כותב http://www.zix.co.il/images/z-67960964.JPG מה עושים כדי לתקן את הבעיה? ד"א אני לא יודע אם זה הפורום הנכון רק לא ידעתי איפה לפרסם

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by uriell19,

אני משתמש בwin7 pro ולאחרונה הישום explorer.exe לוקח 50% cpu (קבוע ולפעמים יותר) סרקתי לוירוסים(אין) פתחתי משתמש חדש ובמשתמש השני זה לא קורה.(רק לשם בדיקה.לא רוצה להתחיל להעתיק את כל החומר.) נסיתי לעשות שיחזור וזה נתן לי רק 4 ימים אחורה אז לא בדיוק פתר את הבעיה. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by puGs,

תראו ככל הנראה היה לי וירוס ששינה איזה קובץ REG בכל מקרה כדי לתקן את זה אני צריך לעשות repair בעזרת הדיסק של מערכת ההפעלה.. הבעיה שבשלב שהוא בודק האם יש מערכות הפעלה קודמות הוא לא מוצא את המערכת שישלי כבר ובגלל זה אני לא יכול לתקן אותה. השאלה שלי היא איזה פתרונות קיימים כדי לפתור את הבעיה ומה אפשר עוד לעשות? ד"א כבר נכנסתי Repair Console הזה וניסיתי לעשות שם כמה דברים אבל אני לא ממש בטוח שעשיתי טוב או שזה פשוט לא עזר. תודה רבה רבה רבה מראש יש שם המון דברים שממש חשובים לי ואני צריך אותם דחוף. אעריך כל עזרה מכל סוג שהיא,תודה =)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by slrr,

אחרי שימוש של 10 דקות המסך פשוט קופא ולא התקנתי דרייבר לאחרונה.. אבל לפעמים המסך משתחרר ל3 שניות וקופא שוב בבקשה עזרה..!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by davenos,

יש לי תוכנת מאגר מידע של תכני יהדות , בעברית , היא פעלה היטב על WIN XP אך כעת, כשהתקנתי WIN 7 הכתב, הן בתפריטים והן בכלל התוכנה - דוג': 'שמות' הפך ל- 'תומש' ... משחקי התאימות אינם עוזרים, לפחות לא מה שאני ניסיתי, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש , דוד .

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by The Un4givN,

יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by .Joseph M,

היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. אני לא יודע עם זה מתאים לפה אבל בגלל שיש לי WIN 7 אז פתחתי פה אבל עם זה לא מתאים אז בבקשה תעבירו למקום הנכון. טוב נתחיל מזה שאחותי לא מבינה במחשב. אחותי נגעה במשהוא ואיך שהוא היא שינתה את תוכניות המחדל זאת אומרת כול קובץ שאני מנסה ואני מתכוון לכול קובץ הוא פותח את המדיה סנטר מה אפשר לעשות??? אל תציעו לי דברים כמו שחזור מערכת או תיקון המדיסק ההפעלה בגגלל שהשחזור לא נפתח לי וגם הכונן דיסקים שלי לא טוב בבקשה עזרה... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה קטנה, כל האותיות בווינדווס אצלי הפכו ל bold , איפה אני משנה את זה ?! אם לא מובן , תסתכלו בתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. שלום לכולם "כותרת"

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.