Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום שלום , יש לי דיסק מקורי של WINXP PRO , ואני רוצה לעשות דיסק שיכליל את ה SP2 ולפרמט ולהתקין מחדש , השאלה היא אם יהיה לי תאקטיבטיון המפגר הזה ? למה נראה לי שכבר גמרתי את כל ההפעלות שמיקרוסופט נותנת .. אני לא מבין מה הקטע האדיוטי הזה.. אני מפרמט תמחשב ואני צריך לאכול תקקע הזה כל פהם מחדש ?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
התקנתי אקס פי חדש על לפטופ MSI אבל יש תוכנה שעולה עם הוינדוס ולא ניתן להסירה משם להלן צילום מסך ניסיתי להסיר כל תוכנה של אדובי או מה שנראה קשור אנא סייעו לאדם במצוקה תודה :bash: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל חשובה. יש לי ווינדוס XP מקורי, אך הדיסק שרוט ולא מגיב. יחד עם הדיסק קיבלתי גם סריאל. האם אני יכול לקחת כל דיסק ווינדוס XP ופשוט להזין את הסריאל שלי במהלך ההתקנה, או שכל דיסק מגיע עם סריאל משלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורה באמצע הלילה. איך ניתן לגלות מה גורם לזה? האם זה מופיע ה- event viewer (חיפשתי ולא הצלחתי למצוא)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan שלום לכולם זה המחשב.... רציתי לפרמט ולהתקין עליו את הxp לפני זה היה לי את הוי…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בוקר יש לי מחשב XP שאליו מחוברת מדפסת Lexmark E232, המדפסת משותפת ברשת - עד פה הכל טוב ויפה. יש לי מחשב אחר עם WIN7 שמזהה את המדפסת ברשת, אבל המ"ה לא מוכנה להתקין - דורשת דרייברים. הורדתי דרייברים מהאתר מהצ'וקמק של Lexmark, אין דרייבר יעודיי עבור 7 אלא משהו שנקרא: Lexmark Universal Driver - Microsoft Windows 2000 and Microsoft WHQL Certified Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 PCL XL Emulation driver וה-WIN לא מזהה את הדרייברים כמובן מישהו מכיר או נתקל בתקלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP HOME על אותו כונן שהיא הייתה מותקנת קודם. לאחר הפרמוט על האותיות השתבשו וכונן המערכת הוא לא הכונן הראשון. יותר מזה - כונן אחר, שאינו קשור כלל למערכת מוגדר כ"כונן מערכת" (תחת ניהול דיסקים) ואיני יכול לשנות את האות שלו. האם אפשר לשנות אות לכונן מערכת מבלי לפרמט ? האם אפשר לשנות אות לכונן שמוגדר ע"י המערכת ככונן מערכת למרות שהוא לא כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו שמע על הווינדווס הזה? אני יודע שהוא מיועד לשרתים גדולים.. אבל מה ההבדל בינו לבין 2000 סרבר?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב נייד של dell (תודה) המחשב הגיע עם מערכת הפעלה שנקראת אובנטו, בכל אופן כאשר אני מנסה להתקין את ה win 7 אני מקבל הודעה אשר מבקשת ממני לשנות את הארד דיסק ל ntfs ובנוסף ישנם 4 מחיצות משום מה, מה אני אמור לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב וראיתי שכל הכתב בדפדפן האינטרנט שלי הפך להיות גדול . מה עליי לעשות ? ניסיתי את כל השיטות האלה וזה עדיין לא עובד: 1 . פתח את הדפדפן. 2. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "הקטן ביותר ." 3. סגור את הדפדפן. 4. כבה את המחשב, והפעל אותו מחדש. 5. פתח את הדפדפן. 6. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "בינוני" . 7. סגור את הדפדפן . שיטה 2: 1.או שתשנה את זה כך:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>שחזור בררית מחדל. 2.או שתשנה דרך ה ריגיסטרי: 1.לחץ על התחל > הפעלה 2.רשום בתיבה את הפקודה Regedit , ואישור 3.הכנס לנתיב הבא: Hkey Current User \ Software \Internet Explorer \ International \ Scripts \3.שנה את הערך של " IEFontSize " ל- – 2(או יותר קטן)5.סגור את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את ה"קישורים מעודפים" בתיקיות בויסטה כדי שיהיה לי יותר מקום להסתגל בתיקיה? ניסיתי כמעט את כול הדרכים,לצמצם את זה עד הסוף וכאלה ולא הצלחתי איך אני נפתר מזה לגמרי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך מתקינים עברית על הוינדוס הזה? אשמח למדריך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסרתי את ההתקנה של SP3 ,המחשב התחיל להגיב באיטיות אז איתחלתי את המחשב ועלה לי מסך שחור שאחריו המחשב לא עולה וכתוב בו בקיצור שווינדוס לא יכלה להתחיל בגלל שהקובץ הבא חסר או שגוי System32\drivers\pci.sys ורשום גם שאני יכול להעזר בקונסולת השחזור (revovery) של וינדוס מהדיסק אתחול,שאני יודע איך להגיע לשם אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה כדי לשחזר את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה די פשוט, פשוט לא יצא לי להתנסות בזה לפני.. קניתי מחשב ואני צריך להתקין עליו ווינדוס, הורדתי ווינדוס 7 בקובץ ISO, עכשיו מספיק להעביר אותו לUSB ולהכניס למחשב וזה מתקין או שצריך להכניס עוד משו או לעשות עוד פעולה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התחדשתי לי ב מחשב נייד מסוג ASUS EEE PC קניתי אותו עם לינוקס כי ככה הוא עולה פחות ולי יש מערכת הפעלה מסוג XP עדיין בנילון. מכיוון שהמחשב מגיע בלי כונן דיסקים את התקנת הוינשוס ניתן לעשות או עם כונן חיצוני או בעזרת דיסק און קיי. אני הלכתי על אופציית דיסק און קיי. ונעזרתי במדריך הנ"ל(אם זה רלוונטי) http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר שסיימתי את ההתקנה שעברה חלק. תנקלתי בבעיה מעיקה. (בשלב הזה הדיסק און קיי כבר לא מחובר למחשב). כול פעם שאני מבצע איתחול של המחשב לפניי שהוא נכנס לוינדוס אני נתקל בחלון הבאה: Please select the operating system to start Microsoft Windows XP Professional USB Repair NOT to start Microsoft Wi…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני : 1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)? 2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום? 3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ? 4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם , אצלי מותקן כרגע וינדוז 7 , לא נתקלתי בבאגים/בעיות יוצאות דופן. אבל בכול זאת אני מעוניין לדעת איזה גרסה יש לי , כלומר בטא/RC/RTM ואת מספר הבניה של הגרסה שלי. איך אני בודק זאת ? אני רוצה לוודא שיש לי את הגרסה שמשווקת כיום בחנויות. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-