עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hanokh,

amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by The-Devil,

שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  3. כמה גיגה צריך כדי שויסטה תרוץ טוב ויסטה אולטימיט ואני מתכוון להתקין רק ווינדוס בלי תוכונות בלי כלום כמה צריך כדי שזנ יעבוד חלק תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

מה זה קבצי החלפה(pf) והאם זה צריך להיות ככה: (1.85GB http://img400.imageshack.us/img400/2988/150015001488151315014ca.png והאם הicq צריך להעלות כל כך הרבה? (לפני שהפעלתי את הicq זה היה על איזה 300 מגה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dandy,

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  7. להתקין 98 בנוסף לXP כאשר XP כבר מותקנת??? אין לי כוח לפרמט....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IG,

שלום, כשאני פותח קובץ וורד שנגיד יושב לי במרכז הדסקטופ, וסוגר אותו הוינדוס שומר לי אותו במקום הקובץ הזמני שנפתח בצמוד לאייקונים שמיושרים לשמאל. הכוונה לא ל"יישור לרשת" או משהו כזה, הכוונה שהקובץ פשוט עובר ממקום למקום (אלא אם הוא כבר נמצא בגוש השמאלי\ ימני- תלוי בשפה של המערכת) איך אני מפסיק את זה? אני רוצה שקבצים ישארו איפה שאני שם אותם. זה עושה לי בלאגן מעצבן בכל הקבצים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by maorakrish,

יש לי ווינדוס 8 משומה רק עכשיו שמתי לב לזה.. כתוב לי שהמחשב מזהה את ה 4GB שיש אך ניתן לשימוש רק 2GB. לא מצאתי פתרון לזה אשמח לעזרה,תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כשאני מכניס דיסק רגיל כמו משחק או משהו זה מזהה והכל בסדר. כשאני מכניס דיסק ריק DVD או CD לצריבה, זה לא מקפיץ לי שום חלון, גם ה NERO לא קופץ, כשאני מנסה לפתוח את זה מהמחשב שלי זה כותב לי "נא הכנס דיסק.." מערכת הפעלה VISTA 32 תודה רבה!

12. שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי ויסטה.. יש לי הארד דיסק של 596GB ..פיצלתי אותו בעזרת התוכנה המובנת של ויסטה ל C : 362GB D : 233GB זה מה שהוא נתן לי ....אני רוצה שבכונן סי יהיה רק 50 גיגה וכל השאר בכונן די איך עושים את זה ???

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by moran14,

קניתי מחשב חדש והתקנתי וינדוס xp עם sp1 אבל הבעיה היא שלפעמים העכבר פשוט נעלם מהמסך ואחרי חצי דקה בערך חוזר מישו יודע מזה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ziv124,

יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי ויסטה פרימיום 64bit, לרוב אני לא צורך יותר מ50% זיכרון, רק במשחקים אני מגיע לצריכה גבוהה של 70%. אמרו לי פעם שכאשר אני מפעיל משחק הויסטה מפנה בזיכרון דברים שהם לא שימושים וככה יהיה לי יותר זיכרון, וול, זה לא קרה לי עד עכשיו אבל ניחא. הבעיה שלי פה זה שהמחשב דלוק ברצף רק יומיים וכל השימושים שנעשו בו ביומיים האלה זה משחק אחד, פיירפוקס, מסנג'ר וצפיית פרקים של הירוס. הפעלתי פרק אחד שהוא באיכות HD (לראשונה!) ואז שמתי לב שהמחשב ניהיה איטי יותר ופתחתי את מנהל המשימות וראיתי אותו על כמעט 80% צריכת זיכרון שככה זה לא בד"כ, אמרתי שבטח זה הפרק ואחרי שסיימתי סגרתי אותו, עכשיו אני בא למחשב ורואה שחלק מהדברים זזים לאט וכמה זזים מהר, שוב בדקתי וצריכת הזיכרון שלי עכשיו תקועה על 70…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  16. שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם? 1. למה אני לא יכול לערוך קבצים בProgram Files כשאני פאקינג Administrator? אני עושה מוד לאיזשהו משחק שמותקן בProgram Files וכל פעם אני צריך להעביר את הקובץ לתיקיה נפרדת (גם בC:\ אסור) - למשל לMy documents ואז ידנית להעביר לתיקיה של המשחק בProgram files. מה לעזאזל?! 2. לאחר איזשהו עדכון אני חייב כל פעם לאחר שאני מפעיל את המחשב להכנס ידנית למשתמש. הוא לא נכנס לי אוטומטית. 3. כשאני בא לסגור את הנייד 5 דקות לפני סיום העבודה ב22:00 פתאום אני מגלה שהותקנו 345435 עדכונים ושעלי לחכות חצי שעה לסיום ההתקנה כשאני פאקינג צריך לסגור את המשרד. 4. כשאני בא לפתוח את המסנג'ר ואני מגלה שהוא מנסה להתחבר אוטומטית לUSER שהקלדתי בטעות ושעלי כל פעם להחליף לUSER…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by stav_r,

שלום לכולם. אני מעוניין לדעת כיצד אוכל להשתמש ב Recovery Console של דיסק ההתקנה של וינדוס. איזה פקודות יש ואיזה קבצים משמשים למה... תודה מראש סתו

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by URSH,

סבא שלי שיחק במחשב שהעברתי אליו עם ווינדוש XP3 ,והותיר לי מחשב עם הבעיותץ הבאות: 1. נעלמו כל סמלי האיקונים משולחן העבודה - זאת הצלחתי לתקן. 2. קיצור הדרך של ספק האינטרנט נעלם, ואני מצליח להפעיל תקשורת רק דרך לחיצה על קיצור הדרך של אנטי וירוס שלי שמעלה את חלון ההתקשרות לאינטרנט. 3. אני מנסה להעלות מחדש את החייגן והסמל לא מופיע מחדש. 4. אני מנסה להעתיק קיצורי דרך לשולחן העבודה ,עושה העתק ומנסה להדביק אך הקיצור לא מופיע. 5. מנסה לגרור ולהזיז סמלים וגם כאן לא מצליח.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. אלו של office וvisual studio נראים כמו מסכי 16 ביט (פחות מהXP CLASSIC THEME). לא משנה באיזה THEME אני נמצא. אני משתמש בXP .

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. יש לי לחצן במקלת של כיבוי מהיר והוא נלחץ לי לפעמים מסיבות שונות (תמיד באמצע משחקים לפני שעשיתי SAVE שאני עובד בוורד...) היום עקרתי אותו מהמקום אבל הגעתי מהר למסקנה שזה לא יפה וחיברתי אותו מחדש (בדרך כביתי בטעות את המחשב ) אני יודע שזה אפשרי לעצור את תהליך הכיבוי... מישהו יודע איך? בתודה MOOMOO

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by bolie,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את כל העידכונים של ווינדוס אקס פי והווינדוס נהייה לי באנגלית למרות שבאפשרויות שפה בלוח בקרה כתוב שזה בעברית...מה אני יכול לעשות....בבבקשהההה עזרו לי....אני לא יודע כל כך א-נ-ג-ל-י-ת..!!! :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעייה עם מן סרגל כלים כזה שנדבק לי למחשב ולמרות שמחקתי אותו ידנית הוא לא נמחק מהמחשב, מחקתי גם את כל הערכים שלו מהרג'יסטרי וזה כל הזמן חוזר ומתקין את עצמו מחדש פשוט קרצייה. מישהו נתקל בזה פעם והצליח למחוק את סרגל הכלים הזה? תודה על העזרה מראש, דודי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.