עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mushroom man,

כשאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים מסויימים הוא עושה לי את הבעיה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by skuki1,

היי שאני בא ללחוץ על כונן כלשהו(c:) למשל, עולה השגיאה הבאה: "This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel" חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום הזה, אני לא מוצא פתרון. היה לי גם את הבעיה שדאבל קליק על תייקה פתח את חלון החיפוש, אבל לזה מצאתי פתרון פה - לא יודע אם זה קשור (שתי הבעיות הופיעו ביחד). אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי. יובל

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by rotman,

האם זה נכון שאפשר להפוך כל VISTA BUISNESS ל XP PRO חוקי? איך עושים את זה? האם עליי לבקש משהו מיוחד בעת הזמנת המחשב?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה[על שתי מחיצות שונות]:VISTA 64BIT וXP32. משום מה המחשב לא נותן לי אפשרות בחירה בין השתיים ומעלה אוטומטית את הXP. איך אני פותר את הבעיה ונותן לי אפשרות לבחור בין השתיים ? בתודה, Quantom.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  6. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by 3d7,

איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by alex28,

שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!

9. אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אז ככה הסרתי תגרסה הקודמת של הכרטיס מסך בשביל להתקין תחדשה... ומאז אין לי דרייברים של כרטיס מסך וכל פעם שאני מפעיל תווינדוס אחרי כמה שניות הוא עושה לי מסך כחול וריסטרט. אני עכשיו בלי דרייברים לכרטיס מסך ונראה לי שזו הבעיה אבל אני לא יכול להתקין אותם כי הומחשב עושה ריסטרט. חשבתי אולי להתחיל בsafe mode אבל אני לא יודע איך להיכנס אליו אמרו לי לעשות f8 אבל זה לא נכנס. מישו יודע למה זה קורה? אני עכשיו על מחשב אחר. ואיך נכנסים לsafe mode? *** יש לציין שלפני שהסרתי תדרייברים הקודמים הכל עבד סבבה. אני משתמש בווינדוס xp. תודה רבה למי שעוזר!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס xp . תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  13. שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים

14. ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by CTTA,

שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by curdi1,

שלום, קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769 ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגלית אני מעוניין להתקין עליו win xp בעברית אך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסק כמובן שבביוס הוא כן מזוהה. יש למישהו פתרון ??? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by adva,

היי אני חדשה פה בפורום ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. כשאני מפעילה את המחשב, מייד אחרי המסך של "ברוך הבא", מופיע לי חלון שאני אמורה להכניס סיסמא.. ובשם משתמש רשום- administrator. כשאני לוחצת אנטר זה נעלם והמחשב עולה רגיל. השאלה שלי היא איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שהמחשב יעלה מבלי ההודעה הזו.... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by ahrol1,

שלום התקנתי 64 VISTA ורציתי להתקין XP בכונן אחר , ה-VISTA לא מאפשרת הפעלת XP רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות DUAL BOOT דרך וויסטה . [קראתי את הנושאים שנפתחו ]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by Spitted,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by u_o,

הוא אומר לי שאני לא פועל כאדמינסטרטור הקובץ של הרג'סטרי בנעוץ לא עוזר כניראה לא מותאם לWINDWOS XP PRO SP2 עוד בעיה , כל שורת המשימות של ההתחל וכל מה שבצד לא נפתח וזה כן פועל מן הסתם.. חח בטח גם לזה יש REG אז מישהו מוכן להביא לי תיקון מתאים ?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  21. שלום לכולם, היום קניתי ד.קשיח 3.5" 500GB של LACIE, ואני רוצה לדעת אם ניתן לעשות READYBOOST בויסטה עם זה... תודה!

22. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by slim_shady,

http://s4.tinypic.com/35i6qyx.jpg כל האייקונים חוץ מכמה הפסיקו לעבוד ועכשיו זה ממש מעצבן וקשה להתמצא בווינדוס... ניסיתי ריסט וסריקת וירוסים והכל וזה לא עוזר....

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  24. היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.

25. אוקיי מדובר בקליק ימני על הקיצורים שבתפריט התחל- לא משנה אם הם קיצורים קבועים (למעלה) או קיצורים זמניים (למטה) בהתחלה חשבתי שזה רק למטה ורוקנתי את הרשימה (Clear list)- כמובן שזה לא הועיל. כשאני פותח את תפריט התחל ולוחץ קליק ימני על אחד מהקיצורים, לא קורה כלום. צריך ללחוץ כמה פעמים. זה רנדומלי, לפעמים קורה בפעם הראשונה ולפעמים קורה אחרי 6-7 קליקים. בנוגע לשגיאות המתקבלות- כל פעם שגיאות אחרות. לפעמים מתקבלת שגיאה של explorer והשורה נעלמת- ואני מריץ שוב את ה-explorer שוב הכל חוזר לפעילות אם אני זוכר נכון קיבלתי גם פעם שגיאה של doctor wattson הזה.. בגלל שרציתי לתת מידע יותר מדויק, החלטתי לעשות מלא קליקים ולרשום כל מיני שגיאות. 1. שגיאה שעוד לא קרתה בהקשר של הקליק הימני: ms v…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים