Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
למישהו יש את האתר שאני מכניס בו את ה divice id ... והוא מביא לי את הדרייברים עם קישור להורדה לדוגמאHDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&277076E3&0&0101 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע התקנה מחדש של המחשב, כולל פירמוט וכו. ניסיתי להיכנס לכלי השחזור של HP דרך הStartup בלחיצה על F11 ללא הצלחה. ניסיתי לחפש את הכלי "בהתחל" ללא הצלחה. הרצתי חיפוש תחת השם recovery ולא מצאתי כלום. חיפשתי את הpartition של הrecovery ולא מצאתי אותו, לא במחשב שלי, ולא במנהל המערכת>>ניהול דיסקים. מה שכן הקיבולת של ההרדיסק קצת מוזרה 55.88GB, המחשב די יש כנראה שמדובר בההרדיסק של 64GB ולכן חסר לא מעט מקום כך שאני חושב שהpartition הזה אכן קיים איפשהו ומוסתר. איך אני יכול למצוא אותו? חיפשתי באינטרנט, הופנתי לכלי שנקרא: super grub disk. לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא יוכל לעזור. עידכון- השתמשתי בסופר גראב, וביקשתי שיחפש ויציג את כול המחיצות והדוויסים הקיימים אלו …
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן כדאי לי לקנות WIN 8 במחיר 40$? דרך הלינק הנ"ל: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy זה יותר גרסת שדרוג אבל אין לי WINDOWS מקורי בכלל השאלה היא אם יעבוד וגם אני זוכר שלפני כמה זמן גירסת שדרוג הוצעה ב20$ אודה לעזרתכם בנושא תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי (בעזרתכם האדיבה) מחשב חדש עם כונן ssd שבו מותקן מערכת ההפעלה. מכיוון שאני דיי מוגבל עם גודל הכונן, אני רוצה להתקין את המשחקים בכונן המכאני, שם יש לי טרה. האם יש בעיה עם זה, מכל בחינה שהיא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט מחדש את המחשב שלי..למחוק הכל וכמובן לגבות על usb כי המחשב שלי עושה מלא בעיות מוזרות אז אולי זה יעזור אני צריכה כמה הסברים.. איך עושים זאת ואיך מתקינים ווינדוס יש ברשותי את הקוד(אני מקווה שזה זה)כי יש לי ווינדוס אמיתי תודה
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
טוב ככל הנראה משהו גורם לאותה בעיה (כיבוי ומחשב וארור-ניתן לראות הכל בתמונה שלמטה) אני בטוח שהכל נגרם בגלל שטות שלי שפתחתי קובץ EXE (לא חשוב כרגע איזה). קיצר הרצתי אנטיוירוס ושתי תוכנות ANTI SPYWARE וכל מה שמאצתי(ומצאתי) העפתי. מה ניתן לעשות? כמובן שקודם כל הפעלתי ברגע שזה קרה תפקודה SHUTDOW -A אבל זה לא הפתרון... עריכה: פעם שניה שלישית רביעית מי סופר(..) שזה נגרם (אך עבר כולה פחות מ12 שעות מאז שפתחתי את אותו קובץ EXE) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מנשמע. גיגלתי קצת, מצאתי אחלה מדריך: http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista אבל לכל אורך המדריך הם מסבירים איך לכווץ את כונן C? 1. האם חובה שאם XP מותקן על C, ויסטה יהיה מותקן על כונן אחר? (לדוגמא, D) כלומר אי אפשר ששניהם יהיו מותקנים על C? 2. למה הם יוצאים מנקודת הנחה שאין מספיק מקום במחשב, וצריך לכווץ את C לטובת כוננים אחרים? כל הקטע עם הכיווצים הכרחי, או שזה רק אם אין מספיק מקום? 3. יש לי שלושה כוננים... C לוינדוס ומשחקים, סרטים, תוכנות... יש בו הכי הרבה מקום. D למשחקים מותקנים, עם הרבה פחות מקום מ C, ו E לתוכנות עם בקושי 15GB. איך אני הולך להתקין ויסטה בדואל-בוט? זה יותקן על אחד מהכוננים הקיימים, או ייצור חדש? תודה וסליחה על השאלות הארוכות.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
החבילות השרות החדשות מתי יוצאות? של וויסטה ושל XP
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני עם אותו מחשב כבר 3 שנים בלי לפרמט...עד עכשיו נמנעתי כי לא רציתי להכנס לבלאגן של לגבות ואז להתקין הכל מחדש, אבל עקב איטיות שכבר הפכה לבלתי נסבלת החלטתי לפרמט הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה... אז יש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לגבות חוץ מקבצים אישיים ? 2. איך מפרמטים ?? 3. איך להתקין ווינדוז ? 4. איזה הגדרות, עדכונים, תוכנות וכו' צריך להתקין אחרי הפרמוט ? אני מאמין שיש איזה מדריך שמסביר את הדברים הנ"ל אבל ערכתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום חברים הסיפור הוא כזה לאחר שהמחשב נדבר בספיי ואר ובטרויינים עשיתי סריקת וירוסים מחקתי כל מה שהיה , עשיתי הסרת תוכנות ריגול וכל מה שקשר , התקנתי זון אלארם אך עדיין המחשב שקושי עובד ואני לא יודע מה לעשות , אני לא רוצה לעשות בשום אופן פירמוט כי יש על המחשב מידע של שלוש שנים אחורה . בדקתי בטאסק מאנאגר וראיתי שישנן שתי תוכנות שעובדות ברקע ושואבות מהזיכרון הרבה מאד vsmon.exe ccApp.exe אין לי שמץ של מושג מה זה התוכנות האלה ואני חושד שזה וירוסים או משהו , המחשב בקושי עובד ואני עכשיו בקושי כותב את ההודעה אני חייב עזרה , אני לא יודע מה לעשות עם המחשב בנוסף כל הזמן נפתחים לי כל הזמן אתרים של אד וארס
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ב-XP מוזרה שלא יודע מאיפה הגיע . כל יום בשעה 2:09 המחשב נתקע אבל לא נעצר העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום שום פעולה לא מגיבה או מעירה את המחשב ולבסוף צריך לעשות ריסטרט או לכבות מה עושים בבקשה עצות זה דחוף !.....
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי הום אדישן בעברית (אל תשאלו למה), ואני חייב להוריד את הקובץ התקנה של SP1, אני לא מוצא את הדיסק, ולא רוצה להתקין SP2 (שוב, אל תשאלו למה, זה לא רלוונטי). תודה (:
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כל הישומים שלי לא מדברים איתי בעברית. כלומר אני לא יכול לחפש בעברית בKAZAA או לראות את רשימת השירים שלי ב WINAMP 2.8 כמו כן אני לא יכול להפעיל קבצים של שמע או תמונה מתקיות ששמן הוא בעברית אני חייב עזרה אני יודע שיש דרך פשוטה להחזיר את זה לפעול, זה כבר קרה לי פעם והפתרון היה מאד פשוט אשמח לענות לכל שאלה ואשמח לקבל כל עזרה תודה מראש נ.ב בישומים כמו WORD אני יכול לראות עברית וגם אין בעיה ליצור קבצים או מסמכים בעברית
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לינוקס (Debian) לפני כמה ימים, ב-Dual Boot עם Windows XP... הכל עבד חלק ויפה עם LILO (ה-Boot Loader של לינוקס) עד שהחלטתי יום אחד להיפטר מלינוקס. לקחתי את ה-Partition Magic שלי, ופירמטתי את מחיצות ה-Ext3 של לינוקס. עכשיו, המחשב שלי מנסה להפעיל את Lilo (אני חושב), אבל ללא הצלחה, וכך, אני נשאר תקוע במצב שבין ה-post למערכת ההפעלה. האם אתם מכירים דרך להתקין מחדש את ה-Boot Loader של Windows XP ללא התקנה מחדש של המערכת/שימוש ב-CD של Windows? בתודה, --Vega.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות אתרים ותמונות שנכתבו ב java ואני צריך פלאג
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי כשאני לוחץ על איקון בווינדוס למשל זה מסמן לי עוד איקונים בעת ובעונה אחת או שזה מסמן לי כמה קבצים בלחיצה אחת והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה ללחוץ על ctrl+shift הימני ולאחר מכן על ctrl+shift השמאלי... זה ממש מעצבן ... הבעיה קורת בזמן רנדומלי לחלוטין! למישהו עוד זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום הוספתי למחשב שלי HD של טרה בייט והמחשב לא מזהה אותו הוא מחובר למחשב כעיקרון מדובר במחשב לאחר פירמוט מכיוון שבוינדוס הקודם אני ראיתי את הHD הזה אז אני לא מבין למה עכשיו הוא לא מזהה את הHD תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי בבית נייח עם WIN7 32 ביט יש לי נייד עם WIN 7 64 ביט, כיוון שיש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני הולך להפעיל עליו תוכנות של תכנות וכדומה. יש לי כמה משחקים כמו הדמו החדש של פיפא, NBA 2K וכאלה ואף אחד לא עובד לי בנייד וכולם עובדים בנייח. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, אני לא מאמין שיש בעיה עם הכרטיס מסך. האם יכול להיות שזה בגלל הWIN? האם ארגיש אם אעבור לWIN 32 ביט? לפי מה שהבנתי בזמן נתון היום עם רוב התוכנות אני לא מנצל אפילו 3 ג'יגה זכרון. האם כשמבזבזים 2 ג'יגה זכרון, זה משנה אם במחשב יש 4 ג'יגה או 3?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה לי את האוברקלוק של המעבד, כלומר לפי "מאפיינים - המחשב שלי" , רשום שם 1.86 @ 1.86 , כאשר בעיקרון לפני הפורמט היה רשום 2.20.. איך מעדכנים את זה? אגב עד שלא נכנסתי לשם וראיתי את "rate and imporve your computer" המערכת הייתה זזה קצת מעצבן, עכשיו זה יותר טוב. אגב כמה באמת משנה הציון? רשום לי 5.4 (בעיקר בגלל המעבד אני חושב ) - C2D 6320, Asus P5B, 2x2GB DDR2, HD 4770, DELL 2209WA. שאלה אחרת, בשני הכוננים אחרי שהתקנתי מספר תוכנות, הוא יצר לי תיקייה נוספת של Program Files - X86 , מה העניין עם זה?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL אינספריון 1525 עכשיו אני רוצה לפרמט אותו לXP ושאני מכניס תדיסק של הXP או כל דיסק של XP הוא מציג לי את זה חיפשתי ביאנרטנט דברים הקשורים לזה ההבנתי שצריך לחפש בביוס לשנות את זה מIDE ל SATA ולהפך הבעיה שבביוס זה לא נימצא אני לא יודע מה עלשות
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי עכשיו וינדוס 7 חדש דנדש עכשיו, אחרי שהתקנתי את חיבור האינטרנט שלי והכל עובד מצוין, פתחתי משתמש נוסף בוינדוס ומשום מה החיבור הזה לאינטרנט לא מופיע אצלו... בנוסף, כל פעם שאני מחליף בין המשתמשים, לא מנתק אותם אלא מחליף, חיבור האינטרנט במשתמש הראשי מתנתק. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
מצאתי את הגרסא הזאת של ווינדוס 7 ואני רוצה לנסות אותה אבל יש לי 6 GB RAM אז אני לא יודע אם זה יתמוך כי הווינדוס הוא X86 .בגלל זה אני שואל אם מישהו מכיר את הגרסא הזאת של ווינדוס ויודע אם זה תומך ב-6GB למרות שזה X86?למרות שלא נראה לי הגיוני לצערי
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-