Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי כתוב בצד ימין פה. יש לי כמה שיקולים שאני חושב עליהם לעבור לויסטה כבר.. א) אני רוצה לפרמט את המחשב.. אז אולי על הדרך כבר לעבור לויסטה.. ב) וינדוס ויסטה כמה שזה מוזר אני זוכר שהתקנתי פעם ורץ יותר מהר במחשב שלי מאשר XP PRO... במיוחד בloading שלו בהפעלת המחשב.. עכשיו יש את השיקולים האחרים מסביב.. כמו: האם זה ישפיע לי על חווית המשחק? זאת אומרת, אני אוכל אולי להשתמש בDX10 ולבדוק לעצמי באמת אם אני רואה הבדל משמעותי בפעם הראשונה, והאם זה עלול להוריד לי את הביצועים במשחקים בגלל שויסטה כבד יותר? וכנ"ל לגבי כל שאר התהליכים, ויסטה עלול להשפיע על הביצועים שלי למרות המפרט? (בכל זאת, 3 גיגה ראם בDual Channel, 8800GT, E6400.. מחשב לא רע בכלל...) מה אתם חושבים? אני שואל עכשיו כי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התהליך פתאום החל לתפוס לי אחוזים ניכרים מהמעבד וזה מאט לי תמחשב איך אנימסיר אותו? מה יקרה אם אני אסיר אותו? (אי אפשר לעשות לו END PROCESS)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, לפני שבועיים רכשתי דיסק WD 500GB Sata2. התקנתי עליו XP SP2 Pro והכל עבד באופן מצוין עד לפני שבוע, פתאומית קיבלתי מסך שחור, הכונן הקשיח נכבה (המארז עדיין עבד). כיביתי והדלקתי את המחשב ולאחר login קיבלתי הודעה שקרה משהו חריג והוא נרשם ב-System Log (קובץ מצורף). לא מצאתי באינטרנט פיתרון לשגיאה. הבעיה רק החמירה, לאט לאט הוינדוס התחיל לקרוס לעיתים תכופות יותר, כמו כן הוא נהיה כבד ותהליכים כמו iexplore.exe ו\או explorer.exe התחילו לטחון את הCPU שלי. אני עובד עם לוח של Asus מדגם P4-P800-VM, ומעבד של אינטל 3.0GHz Presscot HT. עד היום עבדתי עם כוננים קשיחים עם חיבור לממשק IDE ולא נתקלתי בשום תקלה. זהו לוח יחסית ישן ויש בו 2 יציאות SATA (אני מניח שמדובר ב-Sata1). שאלתי הי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל ממיקרוסופט את לונגהורן כדי שיוכל לתת להם משוב לגבי מערכת ההפעלה כאשר אני פותר מסמכים או גולש באינטרנט אני רואה עברית אבל כשזה מגיע לכתיבה אני פשוט לא יכול איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט האם להתקין ווינדוס 10 (יש לי 8.1), או שעדיף לי לחכות עוד קצת כדי לשלול בעיות מסויימות (אין לי באמת מושג אלו בעיות), ולהתקין ביולי לפני סיום המבצע. החששות שלי הן בעיקר מבעיות בהתקנה, ומבעיות עם דרייברים שונים. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 כאשר הזיכרון הפנימי (RAM) מגיע ל 2.1 GB המחשב מתנתק לי מאינטרנט זה קורא שאני מפעיל jdownloader (במשך שעתיים ) אבל process שלו רק ב80 MB לא משהו קיצוני יש לי במחשב 4GB זיכרון פניני (RAM) אם מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כדאי לי לקנות WIN 8 במחיר 40$? דרך הלינק הנ"ל: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy זה יותר גרסת שדרוג אבל אין לי WINDOWS מקורי בכלל השאלה היא אם יעבוד וגם אני זוכר שלפני כמה זמן גירסת שדרוג הוצעה ב20$ אודה לעזרתכם בנושא תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני מבטל תרקע הלבן הזה של האייקונים בשולחן עבודה..? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מפרמט את המחשב אז הוא נתקע בשלב הכמעט סופי הוא מחשיך את המסך ולא קורה כלום למשך זמן ארוך. אז התקנתי xp ואז ניסיתי לעשות אפגרייד (משהו שכבר עשיתי לפני שנה וזה הצליח) ואז זה שולח לי את ההודעה הבאה: You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה. שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה. אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ? לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה. חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת. תודה רבה לכולם על המענה + עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במיקרוסופט מעדכנים על כמות מרשימה של מערכות אשר עודכנו לגירסה החדשה של מערכת ההפעלה, בתוך פחות משתי יממות מאז ההשקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-פועלת-על-14-מיליון-מחשבים-ברח/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כון של 1TB במחשב היה מותקן עליו עד עכשיו רק ויסטה והוספתי XP הויסטה היתה מותקנת על C: ואת ה-XP התקנתי על D: ועכשיו אני לא יכול לזפזפ בניהם המחשב ישר ניכנס לXP איך אפשר לטפל בזה {כונן C לא נמחק..} תודה רבה שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הגיוני...הדבר היחיד שתופס עוד יחסית זיכרון זה ה-FF שעובד ברקע. גם אצלכם זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה, עניין אותי אם מישהו אי פעם נתקל בה. אני עובד עם Windows 2000 SP2, וכאשר אני מנסה לעשות Rename לקובץ, הוא מדי פעם מבטל את השינוי שאני עושה בזמן שאני עושה את השינוי. לדוגמה, יש לי קובץ בשל somefile.txt, ואני לוחץ F2, הטקסט של שם הקובץ נכנס למצב שבו ניתן לשנות אותו. אני מתחיל לכתוב שם: changed.txt, אבל באמצע הכתיבה פתאום תיבת הטקסט נסגרת חזרה והשם חוזר להיות somefile.txt. האפקט זהה לזה שבאמצע הכתיבה מישהו יבוא וילחץ לך על esc. אין Pattern קבוע למתי זה קורה. לפעמים זה נסגר חצי שניה אחרי שאני פותח את שם הקובץ, לפעמים יש לי כמה שניות שאני יכול בהם מהר לשנות את שם הקובץ, אבל בכל מקרה אין לי יותר מכמה שניות לשנות שם של קובץ אחרת זה נסגר בפתאומיות. זה קו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://winsupersite.com/reviews/longhorn_5048_gallery_01.asp http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בויסטה השחזור מערכת יותר יעילה וטובה מאשר בXP או אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מחליף לקישור אחר ? לדוגמא אני מעוניין שאחד הקישוריים יהיה hwzone , ראה תמונה למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? vista נמצאת על D וxp על C יש אפשרות למחוק רק את הקבצי מערכת של אקספי? יש לי תיקיית מוזיקה ענקית בC שאין לי כוח להעתיק
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי (בעזרתכם האדיבה) מחשב חדש עם כונן ssd שבו מותקן מערכת ההפעלה. מכיוון שאני דיי מוגבל עם גודל הכונן, אני רוצה להתקין את המשחקים בכונן המכאני, שם יש לי טרה. האם יש בעיה עם זה, מכל בחינה שהיא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Vista Sp1 Vs XP Sp2 כדי לפרמט ולשים ויסטה SP1 ? או שלא כדי עדיין וכדי לחכות לSP2 אני לא לחוץ על ויסטה.. והאם יש הבדלים בין XP SP2 לבין SP3 ?? והאם הם משמעותיים ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת אומרת שתוכנות איטרנט והכול לוקח הרבה מאוד זמן ובאמצע התהליך הוא נתקע מדיי פעם אז כחה יש לי שתי מחשבים: אחד נייד אם XP והשני נייח אם ויסטה לפני כמה זמן אני מצאתי פה באתר מישהו שעשה כתבה ב2007 על ניקיון מחשב ואם הרבה תמונות אבל מחקו אותו :-\ :'( אבל אני לא מוצא את הלינק וגם התגובה הראשונה לאותו נושא נראה לי איזה מנהל כתב שזה כללי ולא המקסימום שאפשר לנקיון מה שהוא כזה אז בקיצר לנושא מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי שהWIN יפעל בשתי המחשבים מהר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי על המחשב 2 מחיצות מערכת-אחת שבה נמצאת מערכת ההפעלה שפועלת כרגע ועוד אחת של המערכת הישנה. במחיצה של מערכת ההפעלה הישנה יש תיקיית WINDOWS שאותה אנלא יכול למחוק כי זה אומר שאין לי הרשאה ואני גם לא יכול לשנות את ההרשאה ]= אני גם לא יכול למחוק את המחיצה כולה כי היא מחיצת מערכת. מה אפשר לעשות במצב כזה חברים? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-