Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות. נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ? דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שאין בעיה מבחינת ביצועים, אבל אני לא בטוח של- W2K3 יש את כל הדרייברים לחומרה הנ''ל. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אני עד לא מיזמן נמנעתי והייתי אך ורק ב32bit כי חששתי שיהיה תוכנות שלא תומכות בגירסה הנ"ל ,בכל זאת החלטתי כן לעבור ל64bit ולהפתעתי הכל עובד, גם משחקים כמו AGe of empires 3 וגם תוכנות כמו נרו6. אז רציתי לשאול במה עוד לא נתקלתי? ואגב יש לי 4 ג'יגה זיכרון האם ה64ביט מועיל בישבילי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 4 מעבד 1.5 256 רד ראם זיכרון, האם ירוץ אצלי , והאם עדיף על XP מבחינת ביצועים במחשב זה . תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הנייד של בת דודה שלי נדפק והיא רוצה שאני יפרמט לה אותו. עד היום פירמטתי רק מחשבים נייחים רגילים. כדי לפרמט מחשב נייד צריך משהו מיוחד? או כמו מחשב רגיל? ואם אני לא מוצא דרייברים, איפה אני יכול למצוא אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העניין הוא שיש לי דיסק של 80g ודיסק של 1T אופציה שניה היא לשים את הווינדוס במחיצה משלה, אבל על הדיסק הפיזי של ה1T עם שאר החומר יש עוד עניין לשקול. הדיסק של ה80 הוא ישן עם buffer קטן יחסית למקובל היום. אז אולי אפילו אם זה בטוח יותר, עדיין זה לא משתלם מבחינת יעילות המערכת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקנתי אוסף של משהו כמו 1300 פונטים נדפק לי הקידוד בדפדפנים אקספלורר ופיירפוקס (לא משנה כמה אני משחק עם האפשרויות קידוד בדפדפנים עצמם- בכרום הכל תקין אגב) וגם בתוכנת הדואר ט'אנדרבירד של מוזילה. אין לי ממש אפשרות לעשות שיחזור מערכת (כי עבר כבר זמן והגיבוי הכי מוקדם הוא מתחילת החודש). אני מצרף תצלום-מסך לדוגמא (זאת האופציה הכי טובה שהגעתי אליה בפיירפוקס) איך אני פותר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP והיה לי עדכון למדיה פלייר ואז המחשב עשה ריסט עלה לי המחשב מחדש ופתאום נמחק לי אחד המשתמשים שהיו לי בוא את כל התמונות שלי איך אני מחזיר אותו?? ניסתי לעשות שחזור מערכת ממשתמש אחר אבל זה לא עזר....... עזרוו ליי בבקשהה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב של חברת ASUS כיום לאחר ההפעלה הראשונית, הופיע לי מסך כחול. מכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שהדבר קרה, התעלמתי מכך, בטח שלאחר ביצוע RESTART למחשב הבעיינ נעלמה. לפני כשעתיים בערך, הבעייה חזרה על עצמה שוב, והפעם היא חוזרת כל פעם לאחר שהווינדווס עולה (גרסא 7). תוכן השגיאה הוא: STOP: 0x000000F4 מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את הבעייה מבלי לשלוח את המחשב למעבדת שירות? תודה רבה, שחר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שה'בעיה' הנ"ל מוכרת לכם. אפשר לקבל הסברים בבקשה? האם ניתן להחזיר אותו? אםכן, אז איך? אני משתגע בלעדיו, יוחזר ה-Launcher עכשיו ומיד, ויפה שעה אחת קודם!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפרמטים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה win xp pro ? מערכת הקבצים היא: ntfs . 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי WIN XP SP3 ויש בעיה קטנה ומציקה נניח ויש לי תיקיה על הדסקטופ ורוצה להעתיקה או לגזור אותה לכונן אחר אז עושה זאת בדרך הסטנדרטית שהיא : עכבר ימני -- העתק -- והדבק לכונן הרצוי אבל מה? לא מעט פעמים יוצא שהוינדוס מנסה להעתיק לי את כל הכונן C ! במקום התיקייה הספציפית. וזה לא מקרה חד פעמי, ולא טעות בהעתקה זה ממש קורה. איך להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש עולים לי הרבה תוכנות בשורת משימות ואני רוצה להוריד כמה מהם יש איזה פקודה שאני רושם בהפעלה ואז אני מסמן מה אני רוצה ומה לא,מה היא המילה? ועוד דבר יש לי סמל בשורה הזאת שנקראת Advantage ושאני לוחץ עלייה פעמים נפתח לי הקישור הזה: http://www.memedia.com/advantage/privacypolicy.html אני ממש לא יודע איך זה הגיע אליי ולא יודע מה זה הנה גם תמונה של הסמל : http://img140.imageshack.us/my.php?image=52566002vx3.jpg עוד דבר בבקשה איך אני מגדיל את הכתב?רשום לי הכל בקטן?ושאני שמגדיל את הרוולוטציה זה יותר מדי גדול תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להיכנס להגדרות של הפיירוול אני לא מצליח אפילו להיכנס אליו ואני מקבל הודעה: Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice? וכשאני אני עושה yes הוא אומר לי: Windows cannot start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice. כבר התייאשתי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חונך של ילד שזה מה שיש לו בבית ואני רוצה לשים לו משחקים פשוטים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי ווינדוס מחדש ואני לא יודע אם כדאי. עצתכם המשכילה תתקבל בברכה בנוסף לסקר שימו פה גם טיעונים בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום כולם! בטעות מחקתי את הסל מחזור מהדסקטופ ועכשיו אני לא מצליח לשחזר אותו מה שאני כן מצליח לעשות זה לעשות לו קיצור דרך, אבל זה לא מספיק כי הקיצור דרך לא נותן אינדקציה מתי הסל מלא או ריק תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו היה לי X86 וזה עובד בסדר והכל אבל אני רוצה לבדוק את היכולות של המעבד שלי אז החלטתי ללכת על X64 ולחבר שלי יש גרסה כזאת והוא אמר שהוא ראה שיפור בשל כבערך 20 FPS בממוצע אז אמרתי למה לא ? אז אני רוצה לקנות ואני צריך עצות לפני שאני קונה מה הגרסה האחרונה של הSP לגרסה הנ"ל? מה ההבדלים בין הX64 לX86? האם רוב התוכנות והמשחקים ירוצו עליו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-