Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שמתי סיסמה למשתמש שלי בוידנוס ואני שכחתי את הסיסמה אני רוצה לדעת אם יש סיסמה ראשית לכל המשתמשים אוליי משהו כזה נ.ב הסיסמה של האדימנסטראטור והמשתמש שלי אותה סיסמה "
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות עליכם שימו לב לתמונה המצורפת שמנהל המשימות ללא חלקו העליון. אני אמנם יכול לעבור בין התפרטים ע"י Tab אך ברור שזה לא אמור להיות ככה. אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לכך, אתם מכירים איזה טריק לסדר את זה? והאם זה באג מוכר בווינדוס XP? (אני יודע מנסיון עבר שהתקנת תיקון תסדר את הבעיה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם יש דרך מהירה יותר). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי חברים , אני ניסיתי הכל לא עלה לי בראש עוד אפשרויות. מה שכן עלה לי לראש שיכול להיות שהכרטיס קול לא תומך בזה אבל גם זה לא ניראה לי. הינה תמונה: http://img525.imageshack.us/img525/7012/22482435ni3.jpg הבעיה שלי היא שכל מה שמסומן באדום (בתוך הריבוע האדום) אני לא יכול לכוון אותו לא לצדדים לא למטה ולא למעלה. לעומת זאת להשתיק זה אפשרי. בקרה ההקלטה היא בסדר גמור , יש לכם אולי מושג מה הבעיה? אני כאן , אם יש לכם שאלות כלשהם , פשוט זה חשוב לי מאוד. ד"א שמתי את הסקין של וינדוס XP שתיראו/תבינו על מה אני מדבר בכללי אני משתמש בקלאסי (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:-[ אני לא יכול לעשות כלום עשיתי כבר כמה פעמים הפעלה מחדש+כיבוי המחשב אין אין עשיתי סריקות עם כמה תוכנות אבל זה לא עזר עשיתי סריקת עם האנטי וירוס וזה מצא 18 וירוסים אני לא יכול לקפל כלום פשוט אין לי את שורת המשימות פשוט אין אני לא חושב שמישהו הקטין לי את זה כי אף אחד בכלל לא נוגע לי במחשב וגם ניסיתי וכלום ובקשר ללשנות רקע זה גם כי אני יכול ללחוץ על כל הדברים וגם עכשיו ניסיתי לשנות רקעע וכלום אין לי בכלל את כל השורה השורה הכחולה הזאת שורת המשימות לא מנהל המשימות מתי שזה נכנס לווינדאוס אז זה עולה ואחרי שהכל הדברים עולים (4 דבר) אז הסרגל נעלם ואני מכיר שאפשר לעשות שהוא לא יופיע אבל מתי שמזיזים את העכבר לשם אז שורת המשימות עולה בעעעעעע חזרתי עכשיו מחתונה ואני רו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עשיתי איפוס למחשב, ועכשיו כשמנסים להתחבר לחשבון הקיים זה מה שרואים.. זה פשוט חוזר לאותו מסך. תודה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והאם המערכת יודעת לזהות זיכרון פנימי של יותר מ 3 GB? לפני מספר רב של חודשים עבדתי עם מערכת הפעלה של XP 32 BIT (והכל היה טוב). ׁ היות והמחשב שלי מרובה ליבות ובעל זיכרון פנימי של 4GB החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 64 BIT אלה שאז התחילה בעיה מציקה וטורדנית שפשוט כבר נמאס לי מימנה ולכן אני רוצה לחזור בחזרה ל XP אבל הפעם לגירסה של 64 BIT. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495643.0
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח למחוק תיקיה מסויימת, אני כאדמיניסטרטור לא יכול גם לשנות את ההרשאות של הקבוצה.. ככה זה נראה: http://up357.siz.co.il/up2/mjeytmnhzm34.jpg אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז זו השאלה , 32 ביט או 64 , קראתי את כל מה שיש באתר ומעבר אבל אני עדין לא בטוח המחשב שלי הוא i5 , 4870hd , 4g ram 1333mhz המחשב בעיקר למשחקים אבל גם לעבודות , אינטרנט ושימוש כללי אבל בעיקר למשחקים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE אשר תומכת בAERO. כאשר התקנתי לראשונה את המערכת, כל התצוגה התלת מימדית הופיעה כרגיל אבל כשהתחלתי להתקין דברים זה נעלם.. אמרו לי להגיע לחלון שמשנה צבעים וכאלה בPERSONALIZE אבל לא הופיעו לי שום צבעים ולא התפריט שכביכול היה אמור להיות.. תעזרו לי בבקשה להחזיר לAERO.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר של Logitech אלחוטי+אופטי ופעם בכמה ימים הסמן פשוט נעלם וגם לחיצה ממושכת על שני כפתורי ה connect לא עוזרת. לעיתים לאחר התופעה גם המחשב פשוט נתקע ורק ביצוע reset פותר את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות אתרים ותמונות שנכתבו ב java ואני צריך פלאג
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס חוקי ישן וגרסת שדרוג חוקית לוינדוס 7. אין לי סבלנות להתקין את הוינדוס הישן ואח"כ את העדכון. האם יש דרך להתקין את גרסת השדרוג ישירות על כונן נקי בלי להסתבך עם האקטיביזציה אח"כ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעלה את הוינדוס,זה מציג מסך שחור לא רואים כלום,זה פותח לי בהתחלה חלון של MYCOMPUTER,אז נכנסתי למעלה לCONTROL PANEL והצלחתי להתחבר לרשת למזלי,קיצר איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עובד! מה עושים חבר'ה?!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להכניס קובץ ISO של וינדוס 7 לתוכנה בשלב הזה: (שמתי תמונה אבל זה מצנזר כל הזמן את הקישור וזה לא מפעיל את התמונה...) רשום לי Windows files path: ואני צריך לבחור את הקובץ של הוינדוס אבל אני לא יכול לבחור את הקובץ (כשאני מנסה לבחור אותו לא ניתן לראות אותו) אז שמתי אותו בתיקייה שקראתי לה Windows ובחרתי בה וכשאני לוחץ Next הוא עושה לי את הERROR הזה שיש בתמונה. (Incorrect source of Windows files) מישהו יכול להסביר לי איך ניתן לפתור את הבעיה? כנראה זה בגלל שלא בחרתי בקובץ ISO אבל אני לא יכול לבחור בו כי לא רואים אותו.. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול להתקין XP 32 BIT על מחשבי DUO החדשים? למה משמש 64 BIT? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה שהם פעולות ??? עלי לבצע בכדי לחזור ברוורס ב120 קמ"ש לאקס פי האהוב המוכר וללא בילבולי שכל מיותרים של הויסטה המהוללת...?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה מספר ימים בכל שדה של סיסמה מופיעה ציור של עין כשלוחצים עליו אז ניתן לראות את מה שמוקש בסיסמה מצורף צילום מסך איך נפטרים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד לרוצה להריץ עליו ויסטה עכשיו אני רוצה לדעת אם 1GB זיכרון יספיק בשביל שהיא תעבוד כמו שצריך
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא כל פעם מקפיץ לי בועה כזאת ליד השעון אומר לי שהמחשב שלי צריך תוכנה נגד ריגול ומתקין אחת כזאת של מיקרוסופת אני לא רוצה את זה יש לי אד אוור איך מפסיקים את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מתקין ווינדוס 7 64bit על דיסק קשיח 1TB ומתכוין להתקין בהמשך גם תוכנות כבדות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה. כמה ג'יגה מומלץ להשאיר לכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני כותב אני רואה "???" וכשאחרים כותבים אני רואה ג'יבריש, רק בשורת הכתיבה עצמה אני רואה עברית. המירק הוא 6.12, האחרון. ??? מה עושים? נ.ב החיפוש לא פעל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי למה אני לא יכול להוריד דברים או להכנס לאתרים מסוימים נראה לי שהאקפלרר נחסם או חסום... ולמה הוא מגיעה עם אקפלורר 6 :s05:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט) כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת.... לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה... מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-